Dodaj do ulubionych

Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS

IP: *.gb.net.pl / *.gb.net.pl 06.08.05, 01:04
zostawcie śp Mariana w spokoju...
Obserwuj wątek
    • Gość: obojetny Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.08.05, 01:38
      ale......wypier.te swinie z pzpn.-a kibice glupie i chodza na mecze.
      • Gość: Świteź Wiązów I co? Tomaszewskiemu rura zmiękła? IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 08:58
        Skompromitował się tą całą komisją. Mógł iść za ciosem i rozgonić sitwę, a teraz
        sam broni jej interesów...
      • Gość: am` Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS IP: *.aster.pl 06.08.05, 11:23
        > ale......wypier.te swinie z pzpn.-
        hugh , zgadzam sie z bialym bratem

> a kibice glupie i chodza na mecze.
        nie zgadzam sie ... nie kibice, tylko kibole i pare oszolomow, ktorzy jeszcze
        wierza w te bajki

korupcja na gigantyczna skale jest tajemnica poliszynela. wujek gral w latach 80
        w 1-ligowym wtedy widzewie, i to co opowiadal wyleczylo mnie z kibolowania ;)
      • Gość: romano Tomaszewski dostał na Forum instrukcję, IP: *.UNUSED.EPIX.NET 06.08.05, 16:42
        ale jej nie pojął i podjął uległą współpracę (z przegranymi) łajdakami PZPN. Tym
        sposobem dożywotnio sobie zasmucił i wypadł z obiegu. W tej aferze umoczyli dupę
        współtwórcy afery z kwaśniewskim, millerem, belkiem i podobnymi na czele. CAły
        obecny skład PZPN, i to do nogi musi być wyrzucony i dożywotnio pozbyty prawa
        reprezentowania/pracy w żadnej instytucji. Sprawa zwrotu kosztów i strat, a w
        tym całkowita konfiskata mienia i dożywotnie pozbawienie praw obywatelskich jest
        sprawą uczciwych sądów, lub samosądów społecznych.
        • rechott Re: Tomaszewski dostał na Forum instrukcję, 06.08.05, 17:26
          Tomaszewski narazie nic nie zrobił, a zapowiedzi były szumne.
          A może już mu nie zależy?
        • Gość: jony Re: Tomaszewski dostał na Forum instrukcję, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:28
          Po cholere wczoraj na mecz poszliście , 7000 widzów na Legii , sami sobie jesteście winni .
    • Gość: matrix "magnat" miał swoje na sumieniu. fakt. ale nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 02:14
      ale nie probojmy tlumaczyc zeznan mlodego dziurowicza grzechami starego...
    • Gość: graba Tomaszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 02:28
      Tomaszewski,i co?CO ty na to powiesz?Opcja zerowa?ROzpier.... te lige w trzy
      wiatry!
      • Gość: Wawer Ale Syf IP: *.ipt.aol.com 06.08.05, 02:35
        Syf az sie rzygac chce, ile lat temu powstal "Pilkarski Poker" i co ch.. sie
        zmienilo te same uklady, a ja glupi myslalem ze w koncu sie polska pilka
        rozwinie i te kilka profesjonlanych klubow ( Wisla, Groclin,Legia) pociagnie
        wszystko do przodu. Wypierd... dziady z PZPN
        • Gość: m Re: Ale Syf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 08:27
          ja pamiętam jak moja drużyna, której kibicowałem była w pierwszej lidze.
          Ponoć kupiliśmy awans do pierwszej ligi - tzn. kupiliśmy baraż, po tym barażu 2-
          óch zawodników z drużyny przeciwnej przeszło do nas.
          Kupiliśmy (na 100%, bo wynik znałem tydzień wcześniej i sprawdził się) mecz od
          Widzewa, a także (prawdopodobnie) od Stali Mielec.
          Nie kupiliśmy od Lecha Poznań - z braku kasy, chociaż w przerwie meczu do
          szatni przyszli zawodnicy tego klubu i zaoferowali remis.
          Zremisowaliśmy w dziwnych okolicznościach z Legią - niektórzy zawodnicy Legii
          grali swoje (Dziekanowski), ale obrońcy 2 razy podali piłkę napastnikom naszym
          w niegroźnych sytuacjach, nasi znaleźli się sam na sam z bramkarzem, a
          Legioniści po tych "błędach" ich nie gonili, tylko patrzyli stojąć w miejscu -
          za drugim razem się udało - ale strzał był lekki, a bramkarz tylko się
          pochylił - nie rzucił się, jakby w betonie stał i było 1-1 (nie sądzę, że to my
          kupiliśmy - w tym czasie grał lider z wiceliderem i jak łatwo się domyslić był
          remis, natomiast trzecia w tabeli legia gdyby wygrała z nami, outsajderami,
          wskoczyłaby na pierwsze miejsce - czyli te "podania" prawdopodobnie "zamówiła"
          u Legii ta para - lider z wiceliderem,
          Kto nas oszukał - Wisełka - walczyła o utrzymanie, kupiła mecz z Lechem (po tym
          gdy nam zaproponowali i nic nie dostali rozwalili nas, a w następnej kolejce z
          Wisłą - nie padł ani jeden strzał na bramkę),
          przekupiła Wisełka takze sedziego w meczu z nami, bo koleś zagwizdał pośredni z
          pola karnego i gdy nasz bramkarz cofnął się by wybić - podszedł Wiślak i
          strzelił gola - możliwe, że to jednak nie sędzia, a nasz bramkarz był kupiony,
          bo wyleciał z boiska chwile później opiepszony przez trenera maksymalnie).
          No i to tyle co pamiętam, jeszcze można o drugiej, trzeciej lidze godzinami
          opowiadać, ale po co, każdy kibic, który się interesi i zna jakiegoś piłkarza,
          albo chociaż juniora wie - za ile i od kogo, każdfy kto ma oczy widzi co jest
          grane.
          • Gość: m Re: Ale Syf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 08:35
            jeszcze sprecyzuję z tą legią, bo to był ubaw - stoi dwóch obrońców L przed
            swoim polem karnym, pomiędzy nimi nasz się pałęta - cała reszta obu drużyn na
            drugiej połowie czeka na wrzutkę, no i ku zaskoczeniu wszystkich obrońca L
            podaje do naszego, a ten zaraz po przyjęciu strzela - obok słupka, ale z 16-
            tki, po ziemi, lekko, bramkarz tylko się schyla, jakby mu w kręgosłupie
            strzykało, nawet kroku nie zrobił:)
            Śmieszne to było, ale dziękujemy ci Legio, miłe to było:)
            • Gość: gosc Re: Ale Syf IP: *.katowice.msk.pl / *.mm.msk.pl 06.08.05, 15:22
              o jakim klubie mowisz?
      • Gość: czuba Tomaszewski juz dawno u Listka w kieszeni.... IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 06.08.05, 03:31
        Odkad Listek wzial Tomka na etat, to temu mocno tyka zmiekla....
        I stracil werwe i cala bezkompromisowosc. Teraz to tylko pajac trzymajacy sie
        stolka i chroniacy sitwe...
        • Gość: a Re: Tomaszewski juz dawno u Listka w kieszeni.... IP: *.aster.pl 06.08.05, 11:28
        • Gość: am` Re: Tomaszewski juz dawno u Listka w kieszeni.... IP: *.aster.pl 06.08.05, 11:30
          ponoc kazdy ma swoja cene . . .
          ale pan tomek ?! ja tam w to nie wierze ;)
        • Gość: DAWID Re: Tomaszewski juz dawno u Listka w kieszeni.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 16:02
          mielismy afere w korei mamy w polsce czy ktos mi odpowie dlaczegoniewprowadzono
          takiego sedziowania jak w hokeju z dokladnym moritoringiem czy wszyscy na swie
          sa skorumpowani na swiecie
      • Gość: chicago cubs ale zachowanie tomaszewskiego bylo do przewidzeni IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 06.08.05, 15:12
        tomaszewskiego bylo do przewidzenia....przeciez on z tej samej gliny jest
        ulepiony.....przedtem sikal na PZPN....a teraz sika na zewnatrz....i udaje
        ETYKA...koles po trzech rozwodach(wiem to nie na temat).......Bravo "tomku"
      • Gość: chicago cubs Re: Tomaszewski IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 06.08.05, 15:13
        tomaszewskiego bylo do przewidzenia....przeciez on z tej samej gliny jest
        ulepiony.....przedtem sikal na PZPN....a teraz sika na zewnatrz....i udaje
        ETYKA...koles po trzech rozwodach(wiem to nie na temat).......Bravo "tomku"
    • Gość: kiwi śp Mariona zostawcie w wiecznym spokoju.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 02:44
      ...jemu i tak zaden obrazliwy post krzywdy nie zrobi! Mam propozycje do A.
      Leppera niech zmieni swoja mantre na "Michał Listkiewicz musi odejść"
      Balcerowicz juz sie troche wyswiechtal, a tak bedzie mial haslo na czasie.
      Miodowa ekipa idzie w zaparte a wariatów(Dziurowicz jr, Czyż, Czyzniewski)
      ciągle przybywa. Kto nastepny ?
      • Gość: Marek Nieżyjący przekręt to cały czas jednak przekręt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 12:33
        ...a to gadanie o zostawianiu zmarłych w spokoju to hipokryzja na rękę
        zagrożonym. Bez dotykania Magnata nie da się wyjaśnić tego syfu, po prostu.
    • Gość: wiosna cudów Nie martwcie sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 02:47
      Jutro Listek z Tomaszewskim wam wyjaśnią że to wszystko pomówienia i polska
      piłka jest czysta. No może trafi się czasem jakaś czarna owca ale poza tym ... ;)
      • Gość: A. Lepper Jak rozprawic sie z aferzystami w polskiej pilce IP: *.nyc.res.rr.com 06.08.05, 03:01
        Kiedy Samoobrona dojdzie do wladzy(ktorej nigdy nie odda) wszyscy podejrzani o
        korupcje zostana wyslani do bratniej Bialorusi na indokrtynacje spoleczno-
        polityczna, natomiast ci ktorym zostanie udowodniona wina beda pracowac w nowo
        utworzonych PGR-ach. Kierownikiem najwiekszego PGR-u zostanie Dziurowicz ktory
        bedzie takze naczelnym organizatorem sianokosow i wykopkow w PRL 2
        • Gość: bototy Re: Jak rozprawic sie z aferzystami w polskiej pi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 03:07
          No i lawina ruszyła. Oby zmiotła wszystko na swojej drodze. W niedziele
          spotkanie w c+ Dziurowicza i Listkiewicza...szkoda że będę w pracy. Dziurowicz,
          nie ważne dlaczego to robisz, ważne że po prostu to zrobiłeś. Dziękuje Ci, mam
          nadzieje że większośc kibiców myśli tak jak ja :)
          • Gość: zakk Re: Jak rozprawic sie z aferzystami w polskiej pi IP: *.media / *.media-saturn.com 06.08.05, 12:56
            lawina ruszyla i obawiam ze sie zatrzyma.wszyscy ida w zaparte(tak jak sie
            mozna bylo spodziewac) sam Dziura i potezny atak mediow nie sa w stanie
            rozwalic tego hermetycznego szamba.
            nie wiem jakie poglady polityczne ma Listek ale w tej chwili tylko
            zaintersowani politycy maja szanse przepedzic to towarzystwo.moze po wyborach
            cos sie zmieni,rzad i prokuratura wprowadzi tam komisarza, oczysci struktury
            terenowe.moze.
            czekam na spotkanie w C+ ale obawiam sie ze osamotniony Dziurowicz nie da rady
            rozwalic tego ukladu.
          • Gość: romano ZBYTECZNA RANDKA IP: *.UNUSED.EPIX.NET 06.08.05, 17:53
            CZGO TU CHCE DOPIĄĆ TO C+? W ten sposób C+ gnoju nie oczyści. Dziurowicz swoje
            zrobił i dalej może robić we współpracy z prokuraturą. Na współpracę z polskim
            wampirem (listkiem) już poszedł Tomaszewski. To już wystarczy. Dziurowicz!
            Chwała Ci, ale trzymaj się z dala od gówna. To Ci jest zbyteczne, a nawet
            szkodliwe, jak jego smród. Olej to, a łajdak niech robi układy już we więzieniu
            po wyroku i po konfiskacie mienia w Polsce i w zagranicznych bankach, które to
            musi nawiedzać w czasie zbytecznych, a raczej szkodliwych i naciąganych
            wyjazdów. TRZYMAJ CHAMA NA DYSTANS, i to bez żadnej dyskusji. Cham niech na
            piśmie skłda swoje tłumaczenia, zachcianki, prożby o uczciwą edukację, kraty
            skierowane w stronę ściany płaczu i dostęp do kibla, chociaż to niekoniczne, bo
            chamicka świnia już przez lata na stałe bazgrała się w gó..e.
      • Gość: z Re: Nie martwcie sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 12:15
        Oczywiście, a wszyscy mówiący o jakichś przekrętach są zdesperowanymi frustratami. :)

---
        www.worldfootball.prv.pl
    • Gość: Pijotr Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 05:13
      "Ciezko byc nieskazitelnym", powiedzial pan sedzia. To nie powinien sie brac za taka robote, w ktorej
      takim byc trzeba. I teraz taki dzentelmen zostanie bohaterem i gwiazda walki z korupcja, a sam robil na
      lewo. Dramat.
      • Gość: pewel Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 06:07
        • Gość: pawel Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 06:16
          jakim musi byc to czlowiek ktory oczernia zmarlego,by odwrocic kota do gory
          nogani i dokuczyc synowi....za to ze mowi prawde
          az tak sie wladze pilki noznej boja,ze uzywaja chwytu ponizej pasa....

czy aby jestescie ludzmi czy tez tylko pieniadze wam w glowie i obrona funta
          klakow warta.....przeciez zmarly nie moze nic powiedziec
          a wy mozecie wszystko na niego zwalic...obrzydliwosc
          Piotrek trzymaj sie

• Gość: AS Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS IP: *.twcny.res.rr.com 06.08.05, 06:15
      OK. To jest liga pilki noznej - rozrywka, przyjemna rzecz, ale dla kraju i
      zycia obywateli nie zasadnicza.
      Pytanie.
      Kiedy wyjda na jaw przekrety, nieudolnosc, glupota, lenistwo, lapownictwo w :
      lecznictwie, edukacji, handlu, budownictwie, systemie celnym, podatkach,
      adminstracji, systemie sadowniczym, instytucjach zakonnych i koscielnych,
      wojsku, rzadzie, partiach, sejmie ....
      Kiedy w Polsce bedzie normalnie ?
      Chcialbym wrocic do kraju na starosc, ale na razie widze, ze sie nie da ...
      • Gość: gg Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.05, 07:27
        Ludzie przecież to naprawdę nieistotne kto i dlaczego otwiera tą trumnę, ważne
        że trup jest całkiem prawdziwy.Miodowa zgnilizna ociekająca g....nem.
        Listkiewicz-szef mafii, Tomaszewski-nadworny pajac, a widzieliście w
        telewizorze Apostela-wyglądał jakby przed chwilą ze..ał się ze strachu.I
        jeszcze te brednie panów sędziów: "jesteśmy piękni mądrzy i uczciwi.Przestańmy
        patrzeć na to wszystko przez pryzmat swoich klubowych sympatii. Pora się
        zjednoczyć i roz...lić to wszystko. Zamiast na stadiony trzeba by się wybrać
        pod miodowe wrota z taczkami. Pozdro. dla wszystkich.
        • Gość: gosc Re: ryba psuje sie od glowy IP: *.ventca.adelphia.net 06.08.05, 07:35
      • jezul Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS 06.08.05, 11:56
        > Kiedy w Polsce bedzie normalnie ?
        > Chcialbym wrocic do kraju na starosc, ale na razie widze, ze sie nie da ...

Ja mam ten samp problem :(
    • Gość: Remex KIBICE! PRZESTANMY CHODZIC NA MECZE!! Nic innego IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.05, 08:07
      ich nie zmusi do zmian. Ja juz nie chodze
    • czerwony_zlodziej Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS 06.08.05, 08:35

Dziurowicz jest jak świadek koronny a wiadomo, że aby posadzić całą wierchuszkę
      a w szczególnośi rozbić tą wspierającą się i kryjącą klikę trzeba skruszonemu
      coś obiecać. Właśnie dlatego, że Dziurowicz nie był kryształowy, ba, nie był
      nawety mętny, wierzę jemu i cieszę się że w końcu ktoś zrobił pierwszy, ważny i
      odważny ruch. Teraz pan Czyżewski też wspomina o tym bagnie (bagno zbyt
      delikatne określenie. Lepiej pasuje szambo). kolej na następnych. ale kto z
      nich ma honor i godność? Pieniądze wszystko w nich zepsuły. Nawet resztki
      godności.

• Gość: Ja Najbardziej podoba mi się zadanie... IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 08:49
      "Ciężko być nieskazitelnym." Dla mnie po tym wszystkim cały ten
      teatrzyk "wybielactwa" również zaczyna być śmieszny...
    • Gość: ŁODZIANIN Widziałem,że Tomaszewski tez nie jest CZYSTY! IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 06.08.05, 08:55
      "...Szefowi komisji etyki ze wspomnianą etyką pomyliła się tyka... Niech
      spojrzy w swoją przeszłość...."
      • Gość: Świteź Wiązów A kto w tym bagnie jest czysty! Jedno... IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.05, 09:12
        trzeba mu przyznać... To on zaczął jako pierwszy głośno mówić o tym szambie i
        poniekąd spowodował tę rewolucję. Niestety udziałem w tej śmiesznej komisji
        skompromitował się i póki będzie w niej działał, nic się nie zmieni.

Tu już nie ma czasu na żadne komisje! Tu już potrzebny jest prokurator i wyroki
        sądowe!!!
    • Gość: the_cause a wy ćwoki dalej chodzicie na mecze... IP: *.kalisz.mm.pl 06.08.05, 09:29
      Taaaaa, krzyki oburzenia, ale dziś i jutro znowu pojdziecie na mecze, będziecie
      kibicować, śledzić zmiany w składzie. Żal mi Was, stado baranów wodzonych za
      nos przez leśnych dziadków.
      • Gość: dawid Re: a wy ćwoki dalej chodzicie na mecze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 15:55
        barany to ludzie piszacy takie opinie dziadki nieznajacy zycia zycie zawsze
        pelne bylo oszustow a pytania poco to tamto mnie smiesza po co bylo powstanie
        warszawskie itd nawet taki artykol nas od kibicowania nie uwolni to sygnal do
        zmian nie do niszczenia nas kibicow
        • Gość: the_cause Re: a wy ćwoki dalej chodzicie na mecze... IP: *.kalisz.mm.pl 06.08.05, 16:46
          przecież o to mi chodzi! zorganizujcie sie i zrobcie bojkot tej zalosnej ligi,
          niech kopacze i lesne dziadki choc raz poczują, że są na waszej łasce i niełasce.
    • Gość: ss Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:46
      M.Dziurowicz nie jest Ś.P. tylko pamięci.Taki delikatnie mówiąc łobuz nie
      zasługuje na pamięć
    • Gość: Kolejorz Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:54
      wydaje mi się, że to co mówi Czyżniewski to początek kontrataku Listkoludków.
      Teraz będą rzygać błotem na Dziurowiczów żeby wytworzyć wrażenie, że Piotr
      Dziurowicz to niewiarygodny człowiek. Czy Czyżniewski wiedział tylko o brudach
      zmarłego Mariana Dziurowicza, o brudach żyjących prezesów, trenerów i piłkarzy
      nic nie wie? Jak chce pomóc w oczyszczeniu środowiska to niech mówi o żyjących.
      A jak nie chce to niech zamknie ryj i spier...
      • Gość: drukorz Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS IP: *.chello.pl 06.08.05, 11:00
        Chyba nie zrozumiales intencji artykulu. Nie chodzi Czyzniewskiemu o kontratak
        w Dziurowiczow, tylko o potwierdzenie ze gnoj i bagno bylo wszechobecne.
        A ze "Marian Dziurowicz, najwieksza k... z Katowic" spiewal caly Gdansk, to
        inna sprawa. Zupelnie inna.
    • Gość: uel Przesłuchać byłych sędziów IP: *.zaw9.1000lecie.pl 06.08.05, 10:00
      Uważam, że prokuratura powinna przesłychać byłych sędziów połkarskich, a
      zeznania póki co utajnić.
    • gazelot Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS 06.08.05, 10:13
      Proszę przyjąć wyrazy szacunku Panie Piotrze. Dobrze, że znalazł się wreszcie
      ktoś kto przełamał zmowę milczenia. Mam nadzieję, że uruchomi to lawinę, która
      zmiecie wszystko. Moim zdaniem rozgrywki powinny zostać wstrzymane. A swoją
      drogą, wspominając wypowiedź rzecznika Idei, uważam ją za skandaliczną.
    • Gość: laguna Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:21
      A kasę za Dziurowicza przekazywała Agnieszka Bednarska, najlepsza dziurka
      Mariana Dziurowicza.
      • Gość: Kolejorz Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:36
        A to co: głos z PZPN? Wszystkiemu winien Dziurowicz? Nawet tyle lat po swojej
        śmierci? Nie kolego: teraz za wszysto odpowiada Listkiewicz i jego banda. Oby
        jak najszybciej trafili za kratki.

Tomaszewski za ile listkiewicz cię kupił?
        • bokaj Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS 06.08.05, 11:14
          obrzydliwe po prostu dać przykład jeden - akurat dotyczący zmarłej osoby, akurat dotyczący ojca Piotra Dziurowicza, tj. faceta, który moralnie nie wytrzymał i zaczął mówic prawdę...
          (Szacunek Panie Piotrze! Szacunek - przecież mógł Pan po prostu cichcem się wycofać i mieć spokój!)

Panie Czyżniewski - znowu tylko jedna "czarna owca" - wśród działaczy tym razem?

Teoria "jednej czarnej owcy" widać łatwo się przyjmuje wśród szamboludków z PZPN!
          • a.adas Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS 06.08.05, 12:44
            O czym wszyscy piszecie? O PZPNowskiej prowokacji?!? Przecież to potwierdza
            słowa młodego Dziury! Pietrek w wywiadzie przyznał, ze to jego ojciec ustawiał
            ten drugoligowy sezon.
    • Gość: lublinianka Wydział Dyscypliny i SYLWESTER WISNIEWSKI IP: *.nat.renicom.pl 06.08.05, 10:58
      Wydział Dyscypliny i jej przewodniczacy Sylwester Wiśniewski jak widac nie są
      czyści a wydają wyroki w PZPN,nie dawno pan Sylwester Wisniewski był
      kierownikiem klubu w Lublinie który to klub wpakował w poważne długi przez swoje
      nieodpowiedzialne kroki, zostawił nagle klub i nie poniósł za to żadnych kar
      ani konsekwencji czy taki człowiek który powinien odpowiadac przed sądem za
      wykroczenia podatkowe czyli człowiek który nie przestrzega polskiego prawa może
      orzekac w WD w PZPN - ja uważam ze nie.Koniec z kolesiostwem i klepaniem po
      pleckach znajomych.
    • Gość: lublinianka Wydział D SYLWESTER WISNIEWSKI IP: *.nat.renicom.pl 06.08.05, 10:59
      Wydział Dyscypliny i jej przewodniczacy Sylwester Wiśniewski jak widac nie są
      czyści a wydają wyroki w PZPN,nie dawno pan Sylwester Wisniewski był
      kierownikiem klubu w Lublinie który to klub wpakował w poważne długi przez swoje
      nieodpowiedzialne kroki, zostawił nagle klub i nie poniósł za to żadnych kar
      ani konsekwencji czy taki człowiek który powinien odpowiadac przed sądem za
      wykroczenia podatkowe czyli człowiek który nie przestrzega polskiego prawa może
      orzekac w WD w PZPN - ja uważam ze nie.Koniec z kolesiostwem i klepaniem po
      pleckach znajomych.
      • Gość: Anty-Lapownik .......B......A.....G.....N....O....... !!! IP: *.ght.iadfw.net 06.08.05, 20:21
        Moze i za pana Wisniewskiego tez sie zabioro. Warto byloby mu sie przyjrzec.
    • Gość: eee sam czlowiek krecil strasznie!! IP: *.prenet.pl 06.08.05, 11:04
    • Gość: edenik Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:07
      Wszyscy kibice piłki nożnej, mam do was gorącą prośbę.
      Zbojkotujmy mecze piłki nożnej i nie przychodżmy na stadiony.
      Bądżmy wagonami tego pociągu korupcji PZPN-u, na hamulcu. Niech ta lokomotywa
      z maszynistą "Listkiem" i "Tomkiem" szuflującym węgiel, przegrzeje się i
      wreszcie zatrzyma.
      • Gość: Petrol Re: Dziurowicz oferował 50 tys. za zwycięstwo GKS IP: *.toya.net.pl 06.08.05, 11:37
        Tym ze nie bedziemy chodzić na mecze zaszkodzimy wyłącznie swoim klubom. PZPN
        już i tak nic nie wzruszy. Oni martwią się tylko tym jak przetrwać, uchronić
        własne dupska. Teraz kazdy bedzie się bał sprzedać lub kupić mecz bo moze to być
        policyjna prowokacja. Chrzanie motywy Dziurowicza ale wielkie dla niego brawa za
        to że odważył się wydać wojne tej zgniliżnie.
        A Tomaszewski? Dla wielu uchodził za jedynego uczciwego. Wielu też pamieta jak
        niejednokrotnie dziwnie zachowywał sie w bramce ŁKS. Nikt z tamtych czasów nie
        ma tyle grzechów na sumieniu co "uczciwy" Tomek. Ciesze sie że teraz wreszcie
        skompromitował się na oczach całej Polski.
    • Gość: poler ile jeszcze trzeba takich "newsow" aby ktos.... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.08.05, 11:56
      wzial to towarzystwo za morde i rozpedzil ........
      Czekam na reakcje wladz panstwowych.
    • Gość: jan Niczego to nie zmienia. I tak wierzę Dziurowiczowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 12:03
      Wg mnie mogą teraz na Dziurowicza wylewać pomyje, ale ja i tak będę mu
      wdzięczny, za to co zrobił. Nawet jeśli to, co mówi, jest tylko w połowie
      prawdą. Bo sprowokował w końcu dyskusję na temat naszego "futbolu". Może
      doczekamy się czasów prawdziwej, uczciwej piłki?
    • szopspacz ...pięknie... 06.08.05, 12:11
      Kolejne zeznania skruszonej "pani lekkich obyczajów":
      -Tak, pracowałyśmy w burdelu. Tak, specyfika pracy, czasem trzeba rozchylić nogi
      albo wypiąć tyłek. Nie, nie zarabiałam dużo bo nie udawałam orgazmów.
      Tymczasem naczelny za przeproszeniem alfons utrzymuje, że prowadzi kulturalny
      klub co się nazywa agencją towarzyską.
      Albo po tym wszystkim coś się zmieni albo naprawdę cały ten kraj to jeden wielki
      burdel !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka