Gość: Johnyy Piszemy do michnika zeby wywalił STECA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.09.05, 07:06 Piszemy do Michnika zeby wywalił STECA i to szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Stec na bezpowrotny urlop !!! IP: 129.252.196.* 10.09.05, 07:26 Co to jest? Komu i na co to ma sluzyc? Prosze Dyrektora naczelnego o zastanowienie sie nad praca pana Steca bo to co on od kilku tygodni pisze nie ma zadnego sensu. Takie artykuly sluza tylko pogarszaniu wizerunku Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derry Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 07:59 Juz widze tytul w przyszlej gazecie: "RASIAK ZREMISOWAL Z CHELSEA". Szowinistyczni kibole ktorymi sa dziennikarze z Gazety traktuja futbol jako sport indywidualny i cala swoja uwage poswiecaja na obserwowanie swojego pupila. Reszta ich nie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derry Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 08:04 A poza tym, panie Stec, uzywanie okreslenia "zgraja' w odniesieniu druzyny ktora gra w pilke a nie zajmuje sie rozbijaniem kioskow ani polityka (jak redaktorzy Gazety) swiadczy o zrodlach panskiego 'wyksztalcenia' i "wychowania". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Stec[k]bzdur p.Steca ktory połamał nogę Lubańskiem IP: 62.89.80.* 10.09.05, 08:12 ''Działalność tego nawiedzonego pseudodziennikarza ,powoduje że red.sportowa GW znajduje się już bardzo blisko dna,i może przescignąć ''Przekret S''Jak Stec słucha opowiadań z cyklu''dawno dawno temu..''to niech slucha uważnie.Mc Farland nie połamal nogi Lubańskiemu,jego ostre wejście było powodem kontuzji kolana Włodka.Ale jak sam Lubański podkreśla anglik wogóle go nie dotkną,wszedł ostro[brutalnie]a nasz napastnik zrobiłunik[przeskoczył]fatalnie następując stopą na murawe,skutkiem czego byla kontuzja która częściowo załamała karierę tego wybitnego pilkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
gurak Re: Po za pojeb napisał te wyżygowiny 10.09.05, 08:16 bez komentarza pozostawiam tfurczość tego tępego dziennikarzyny bez taktu i wiedzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.netcontrol.pl 10.09.05, 08:50 Co za idiota napisał ten artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacon Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.chello.pl 10.09.05, 09:12 Można docenić kilka walorów czysto piłkarskich u pana Rasiaka, jednak nie można ich zestawić z walorami czysto piłkarskimi u takich piłkarzy jak: Żurawski, Frankowski, Olizadebe, Brożek, nad Niedzielanem, czy Slusarskim można się już zastanowić!!! Doceniam, to że pan Rasiak jest zawodnikiem Tottenhamu, ale dla polskiej reprezenatacji jego przydatność jest mniej wskazana, niż wyżej wymienieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Rasiak gra jak młody buk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 10:21 i dlatego jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
anxi Re: Rasiaka paszport do raju 10.09.05, 09:17 Pan Stec chce awansowac do rangi poety, stad ta radosna tworczosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.olsztyn.mm.pl 10.09.05, 09:20 To już nie jest grafomania. Nie wiem jak to nazwać ale Pan Stec przekracza wszystkie znane temu światu normy przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicker Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.osk.enformatic.pl 10.09.05, 09:20 Drewnialdo jest za słaby na reprezentację. I nie ma znaczenia w jakim klubie gra lub zagra, choćby nawet to był Real Madryt. Decydują umiejętności i występy w kadrze a nie miejsce pracy. Szkoda, że Janas ulega jakimś iluzjom...Myslałem, że jest dorosły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUNIOR BEŁKOT STECA IP: 194.150.99.* 10.09.05, 09:25 BEŁKOT STECA !!! TEN GOŚĆ CHYBA BYŁ PIJANY ALBO TRZEPAŁ KONIKA PISZĄC TEN TEKST. NIC DODAĆ NIC UJĄĆ. KOLEGOM SIĘ NUDZI WIĘC PISZĄ TAKIE BZDURY, ALBO PODJUDZAJĄ NP. PRZECIW LOZANO. SMUTNA POLSKA RZECZYWISTOŚĆ. PRZEZ TAKIE SZCZURY W POLSCE NIGDY NIE BĘDZIE LEPIEJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Dlaczego podstawówka musi być obowiązkowa? IP: *.osk.enformatic.pl 10.09.05, 09:33 Myślę, że trzeba znieść obowiązek szkolny. To błąd, że wszystkich uczy się pisać. Nagroda Drewnianego Pióra dla Steca za największy bełkot 2005 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
jeremy.white Re: Dlaczego podstawówka musi być obowiązkowa? 10.09.05, 09:39 oj rowka rasiakowego bedziecie lizac jak strzeli wygraną brame na Old Traford Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek ????????? IP: *.osk.enformatic.pl 11.09.05, 10:11 Nie wypowiadałem się o Rasiaku tylko o Stecu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: no nie IP: *.aster.pl 10.09.05, 09:43 1/ transfer jednego zawodnika to jest pikuś w porównaniu z sukcesami Kadry; teza artykułu jest karkołomna 2/ Anglisy są nadto uprzejmi wobec nas: Autorzy przywołują tylko nazwisko Roya McFarlanda, który złamał Lubańskiemu nogę i zrujnował karierę najzdolniejszego piłkarza ojczyzny. PRAWDA jest taka że Lubański wyszedł na boisko nieprzygotowany fizycznie do meczu - po kontuzji nie grał dwa tygodnie. Noga puściła mu sama z przeciążenia w trakcie rajdu po skrzydle (i nie było to złamanie) - Lubański po latach, niestety dopiero po latach, pisze o tym w książce-wspomnieniach, zdejmując krzywdzące pomówienia z McFarlanda, który go wtedy nawet nie dotknął! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisqu co wy chcecie od rasiaka i steca?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 09:48 na wstepie zaznaczam,że nie jestem fanatykiem obu tych panów. co do Steca.. to owszem czasem pierd*** bez sensu, wiecej bajkopisarstwa niz sprawdaonych/potwierdzonych faktów.. ale mimo wszystko miło sie go czyta..O Panie! a jakie kontrowersje wzbudza - znak,że czytają go ludzie.. wiec o dalszą pracę może być spokojny. co do Rasiaka.. to nigdy nie przepadałem za nim.. ale swoją grą w ostatnich meczach przekonal mnie do siebie. W ostatnim meczu z Walią do momentu zmiany z frankiem Polsak cos grała.. lecieli do przeodu,akcja za akcją<nie wyszstkie skuteczne> ale grali do przodu i atakowali-uwazam że to zasluga rasiaka.. a pożniej wprowadzil "sprzedawce firanek" i co gra siadła.. i gdyby nie akcja po rykoszecie kosowskiego i jednej akcji po ktorej wymusil faul przed polem karnym to nic nie widac byloby franka.. wiec przestancie najezdzać na rasialdo..chłop sie stara i w nagrode gra.. a że coraz lepiej to nam w to graj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicker Re: co wy chcecie od rasiaka i steca?! IP: *.osk.enformatic.pl 10.09.05, 10:01 Facet, to co napisałeś to jest ewidentna prowokacja. Z samej twojej anlizy meczu wynika, że nie jesteś zielony i umiesz ocenić mecz. A to co napisałeś, to było na potrzeby zaczytywania się teraz w atakach na siebie, które niewątpliwie teraz nastąpią. Szkoda tylko, że tak czytelna (czyt.prymitywna) jest ta prowokacja. Apeluje do wszystkich, żeby nie polemizowali z kisqu ! Nie dawajcie mu powodu do satysfakcji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: co wy chcecie od rasiaka i steca?! IP: *.aster.pl 10.09.05, 10:29 ja bym raczej odpowiedział, że co ma analiza występu zawodnika w jakimś meczu do wiekopomnych historycznych deklaracji zawartych w tekście który komentujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisqu Re: co wy chcecie od rasiaka i steca?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 10:33 Facet, to nie żadna prowokacja. Po prostu po obejrzeniu ostatnich meczy Naszych w towarzystwie znajomych i nieustannym wysluchiwaniu..gadki w stylu: gdyby tu byl franek to by to strzelił!co ten rząsa tu robi? pogieło tego jopa?!nasza reprezentacja zurawskim,frankowskim i baszczynskim stoi! to byly doslowne cytaty a żeby bylo śmieszniej to gosciom nie dało sie wytłumaczyć że nie mają racji i że gó.. znają sie na piłce.. jak w tym dowcipie"w polsce jest 38 mln trenerów" a dziś wstałem, wchodze na gazete i co .. znowu to samo.. wiec dałem upust swojej wyspanej glowie, póki myśli jescze rozczochrane. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: victorec, Poznan Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.icpnet.pl 10.09.05, 10:18 B. fajny artykuł. Być może Pan Rafał ździebko przesadził ale jest troche w tym prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Re: stecu czy ty człowieku masz popie..ne ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 10:22 miał chyba jakieś problemy emocjonalne lub spaczoną psychikę bo normalny człowiek a do tego dziennikarz nie naopisał by TAKIEJ WIELKIEJ SRAKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Traper GRAFOMAN IP: *.aster.pl 10.09.05, 10:27 ale zawsze tą grafomańską orgię Steca czytam... dlaczego, dlaczego, dlaczego?!?!?! może mi się to już zaczęło podobać?! potworność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic kim jestes matole? IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 10.09.05, 13:15 ze go tak krytykujesz? jezykoznawca? polonista? chocby humanista? ja jestem dziennikarzem i nie widze w tym artykule sladu grafomanii. Facet wklada w to serce... i tyle. Nie rozumiem tej nagonki na Rafala Steca... ktorys wiesniak napisał, ze to bzdury a inne wiesniaki to powtarzaja, choc w co drugim slowie pewnie bledy ortograficzne robia walcie sie cwoki... i do szkoły! kibic ps. nie jestem kumplem Steca, nie znam czlowieka i pewnie nigdy nie poznam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poler oczywiście mam ochotę napisać, że autor... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.09.05, 10:39 ....tego artykułu to skończony debil - tak mu się już dość dawno porobiło. Zastanawiając się chwilę nad tym i biorąc pod uwage co ten pan wypisuje - szczególnie ostatnio, dochodzę do wniosku, że to jest jednak prymitywna prowokacja, mająca na celu, żeby ludzie wchodzili na forum, odpisywali, a tak przy okazji poogladali sobie kolorowe banery reklamowe. Dlatego to jest mój ostatni komentarz pod artykulem Steca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk ptb Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.server.ntli.net 10.09.05, 10:41 czy ty masz klapki na oczach czy pisałeś to po jakiejś balandze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksp DO WSZYTKICH KRYTYKÓW GRZEGORZA RASIAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 10:46 Grzegorz Rasiak to młody buk. Mieliśmy już człowieka z żelaza mamy teraz człowieka z drewna. Mam nadzieję, że nie przeszkodzi mu to zawojować premiership. Więcej na ten temat www.drewno.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: DO WSZYTKICH KRYTYKÓW GRZEGORZA RASIAKA IP: *.aster.pl 10.09.05, 10:48 he he dowcipne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: DO WSZYTKICH KRYTYKÓW GRZEGORZA RASIAKA IP: *.acn.waw.pl 09.10.05, 00:00 Popieram! Vivat Drevnialdo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumier Rasiak = pracowitość. IP: *.chello.pl 10.09.05, 10:53 Nie trzeba wypisywać jak Stec farmazonów historyczno-teoretycznych z dziedziny polska piłka nożna aby się odnieść do osoby Grzegorza Rasiaka. Wystarczy pisać o jego pracowitości i solidności, którą docenili jego koledzy i kibice. Na stronie Tottenhamu wypowiadali na temat w/w cech Grzegorza trener Jol i były kolega Rasiaka z Derby, kupiony parę miesięcy wcześniej, reprezentant Anglii U-21 Tom Huddlestone. Ten ostatni, zresztą bardzo pomógł w tym transferze wychwalając cechy Rasiaka z którym znakomicie się grało w Derby f.c. A co z tego wyniknie?... Jak będzie dalej tak pracował to pewnie dużo sukcesów i pieniędzy, czego Stecowi i Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grigor Ludzie bez przesady!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.09.05, 10:55 Drodzy kibice-internauci...Oczywiście zgadzam się, że obecny Rasiak w porównaniu do tego, którego oglądaliśmy 1,5 roku temu to HIPERzmiania na lepsze (biega,drybluje,strzela) ale nie róbmy z niego gwiazdy światowego formatu! Cieszę się że trafił do Londynu ale żeby "Greg" miał zdominować Premiership to chyba przesada:) Grzesiu POWODZENIA! A Wy drodzy internauci spasujcie trochę bo się chopakowi w głowie poprzewraca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tripper Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 10:58 Niech autor tego artykulu puknie sie w glowe, ty chyba gejem jestes....i sie w drewniaku zakochales..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grendel Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 10:59 wariat z tego Steca ze uwaza Rasiaka drewienko za dobrego pilkarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimbo Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:23 Po przeczytaniu tego artykułu nasuwa mi się jedno pytanie. Czy pan redaktor widział kiedys grę Rasiaka ? Odpowiedz Link Zgłoś