Gość: eh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 16:24 Gratulacje staruszek trzyma się mocno ale chyba już niedługo będzie grał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolejorz GRATULACJE DLA PAOLO !!! IP: *.icpnet.pl 25.09.05, 16:42 swietna sprawa!!! to jest pilkarz! wszystkie lata w jednym klubie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Maldini pobił rekord Serie A IP: *.sympatico.ca 25.09.05, 16:57 a dotrzymal do konca...Brawo Sr. Maldini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie Dlaczego ' staruszek' ?...JEZELI MU SIE JESZCZE... IP: *.52.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 25.09.05, 17:08 CHCE, to nie jest z nim tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADRIAN Re: Maldini pobił rekord Serie A IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.09.05, 17:21 tak przez ta Kora Pl , mialem wiecej nie ogladac wiecej Mundialu . wydrukowane mecze kori , wiele tam bylo dziwnych spotkan . Na pilce sie akurat znam . TRZEBA Z TYM WALCZYC , NASI PILKARZE SA CIAGLE OSZUKIWANI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Gratula Paulo takich jak on już nie ma. IP: *.promontel.net.pl / *.promontel.net.pl 25.09.05, 17:52 Człowiek symbol, mojego pokolenia (oczywiście futbolowego). Jak byłem mały tak jak inni chłopcy na boisku utażsamiałem się z nim, byliśmy jak, Maldini, Butragenio,Sanchez itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Grazzie Paulo IP: *.du.xdsl.is 25.09.05, 21:01 To wielki pilkarz i należy chylic głowy przed takimi ludzmi bo tworza nowe oblicze pilki noznej. Wiernosc 1 klubowi doskonala gra w reprezentacji i w klubie to wiela postac dziekuje ci Paulo jestes wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w widzicie lajzy zmieniajace barwy klubowe co rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:15 co dwa lata . to jest wazne grac dlugo w jednym klubie szczegolnie w swoim kraju a nie wyjezdzac jak zglosi sie jakis byle jaki klub z zachodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carr Re: Maldini już dawno zapisał się w HISTORII !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:48 Można tylko bić brawa. Tyle lat a nadal w dobrej formie. Gratki Paolo i dawaj syna do Milanu!!!!! Nazwisko muzi przetrwać w skłądzie :P Odpowiedz Link Zgłoś