Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl 03.10.05, 19:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tsw Re: i tak wywalą engela. IP: *.pro.lama.net.pl 03.10.05, 19:55 i dobrze bo to dupa nie trener ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOWCA PSOW [...] IP: *.aster.pl 03.10.05, 19:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beerman do graczy w fifa 2002 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 19:59 Czy powstało coś takiego jak patch w którym do wyboru są nowe modele strojów w edytorze w fifa 2002 ?? Gram w swoją własną ligę w fifie 2002 i już znudziły mi się komplety kostiumów oferowanych w grze Jeżeli nie ma patcha to czy jest jakiś programik pozwalający na bezproblemowe tworzenie nowych kostiumów piłkarskich? Jeżeli to mozliwe to bez pomocy photoshopa itp. Dzieki z góry za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netoholik Re: Załatwić chama tak jak tego z Wrocławia IP: *.pro.lama.net.pl 03.10.05, 20:33 właśnie wysłałem maila go gazety z prośbą o upublicznienie jego numeru ip w całości ! A wtedy wystarczy kontakt do providera internetu i mamy debila ! Niebuj rzaby ! dostanie za swoje ! Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Re: Załatwić chama tak jak tego z Wrocławia 03.10.05, 21:03 Przestańcie. Chłopak nauczył się pisać. Pozwólcie mu się popisać.. Może za miesiąc zdoła poskładać literki w swoje imię np ? Albo, miast "je.. wisłe", napisze: "kocham swoją babcię".. Nie można skreślać człowieka na podstawie parudziesięciu postów (?). A jeśli wykiełkuje mu druga szara komórka ?? O tym pomyśleliście ? Może będzie zdolny napisać: "Wisła to ku.. i pedały, a siła to prędkość razy przyspieszenie", lub np " Wisła to ku.. i pedały, a wiersze Kniazina należały do nurtu poezji sentymentalnej polskiego oświecenia". Gdyby to było nawet "Wisła to ku.. i pedały, a na stacji stoi lokomotywa", to jednak świadczyłoby o jakimś progesie intelektualnym. Dajcie spokój biedakowi ! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudik Re: Wisła: Nie negocjujemy z nowym trenerem IP: 80.51.176.* 03.10.05, 21:28 ale z ciebie "inteligent", chyba w wyborach glosujesz na czlowieka z charakterem prostaka czyli A.L i codziennie zaczytujesz sie w Fakcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsz23 ENGEL PRECZ!!!! JA WIEDZIAŁEM, ŻE TAK BĘDZIE IP: *.nso.pl 03.10.05, 21:37 ENGEL PRECZ!!!! JA WIEDZIAŁEM, ŻE TAK BĘDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grigor Nie wywalajcie Engela!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.10.05, 22:12 Ludzie zostawcie trenera! Taka zmiana i tak nic nie da! Kupcie kilku młodych i zdolnych piłkarzy (jak Błaszczykowski) i zbudujcie wreszcie drużyne na puchar UEFA a nie Ligę Mistrzów! Nie rozpieprzajcie najlepszego polskiego klubu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Wywalą Engela? IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 03.10.05, 22:42 Wywalą. I co to da? Nic nie da tylko trzeba zapłacić za zerwanie kontraktu kupkę szmalu. I będzie zatrudnionych trzech trenerów. W tym tylko jeden czynny. Jak tak dalej pójdzie to Ciupciał będzie zatrudniał po jednym trenerze dla jednego piłkarza z jednenastki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Syndrom Portugalii IP: *.qc.sympatico.ca 03.10.05, 22:49 Trener Engel wcale by tak zle nie wyszedl na MS w Korei.Sama Korea byla rewelacja na MS ale to sie okazalo pozniej natomiast grad krytyki ktory sie niosl i nawet zostal do dzis spadl na Engela tylko dlatego ze Polska byla pierwsza druzyna ktora poszla pod Koreanski noz.Dopiero pozniej sie okazalo ze to byl noz faworyta.Pozniej nieszczesna Portugalia ktora rozbila Polske 4:0.Podziwiam trenera za to ze zmienil polowe druzyny na mecz z 7 zespolem na swiecie ,USA.Gdyby Zurawski strzelil karnego byloby 4:0 dla Polski a tak sie skonczylo i tak dobrze na 3:1.Dwumecz z Portugalska Vittoria wszyscy znamy.Do czego zmierzam Otoz powtarzam jeszcze raz Korea byla prawie nie do ogrania na MS Portugalia wedlug samego Eusebio miala druzyne lepsza od tej z 1966 roku kiedy to siegneli po braz na MS.Pytanie dlaczego my zastapilismy niedoswiadczonym Bonkiem Engela zaraz po MS.Wszyscy wiemy jakie tego byly konsekwencje.Teraz w Wisle niektorzy zaczynaja byc znowu niecierpliwi.Panowie i panie czy my zaczniemy sie uczyc troche na swoich bledach.Po zakwalifikowaniu sie na MS nosilismy Engela na rekach przy odrobinie szczescia i kilku sekundach znowu wszyscy by go nosili na rekach i mam na mysli Panathinakois mecz.Przestancie szukac nowego trenera tylko dajcie w koncu sie wkazac Engelowi.Chcialbym powiedzic ze jest on swietnym trenerem ale do konca tak nie moge bo cholera dajmy mu to udowodnic a potem go sadzmy.A wiec dajmy mu czas i spokoj an prace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak syndrom braku kalkulacji Engela IP: *.nyc.res.rr.com 04.10.05, 00:20 taktyka na mecz z portugalia byla absurdalna, Engel ustawil zespol tak jakbysmy musieli ten mecz wygrac, tymczasem to rywale mieli wiekszy noz na gardle po szokujacej porazce z USA, ponadto znany byl wynik USA - korea, wiec bylo wiadomo ze przy remisie z por i zwyciestwie z USA mielibysmy awans (ew. decydowalyby bramki), nalezalo nastawic sie na gre z kontry, wtedy portugalczycy musieliby sie odkryc i byloby znacznie latwiej - ten sam blad Engel popelnil w atenach, kiedy na kilka min przed koncem wisla stracila bramke po kontrze(!!!) zamiast bronic wyniku i cofnac sie totalnie na wlasna polowe, statystycznie skomasowana obrona przy korzystnym wyniku w ostatnich 10 min jest opcja jaka wybralby chyba kazdy trener, ale nie Engel, on kieruje sie wlasna logika i widac oplakane skutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barka DOŚĆ CZESKICH TRENERÓW W POLSKIEJ LIDZE!!!!!!!! IP: 82.160.37.* 04.10.05, 17:16 Mało macie polskich trenerów.Zobaczcie co robi DUSZAN Z GROKLINEM, a co robił LICZKA z naszą WISŁĄ.WISEŁKO JESTEM Z WAMI I ZAWSZE BENDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barka DOŚĆ CZESKICH TRENERÓW W POLSKIEJ LIDZE!!!!!!!! IP: 82.160.37.* 04.10.05, 17:16 Mało macie polskich trenerów.Zobaczcie co robi DUSZAN Z GROKLINEM, a co robił LICZKA z naszą WISŁĄ.WISEŁKO JESTEM Z WAMI I ZAWSZE BENDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś