Gość: siekiera77 IP: *.aster.pl 25.11.06, 09:35 www.youtube.com/watch?v=apSaqfwBBIU a teraz jade sie pokrecic po Mojej Warszawie bo pogoda super no i...... Mam Moto ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczola35 Re: i wrocilem :-) 25.11.06, 09:46 Hej:) Mam nadzieję, że wrócisz z fajnym filmikiem:) pozdro.pszczoła35:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 jadziem na Pragie Pszczółko!!! IP: *.aster.pl 25.11.06, 16:25 posluchaj....i patrz ;-) www.youtube.com/watch?v=zicX_sPEJ18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateuszxyx Re: jadziem na Pragie Pszczółko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 16:31 zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiona Re: jadziem na Pragie Pszczółko!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 17:27 i jakoś tak brzęczy ten motorek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qra_marooda Re: jadziem na Pragie Pszczółko!!! IP: *.aster.pl 25.11.06, 17:43 a ciebie .... mateuszku, ze podnosisz koszulke? Odpowiedz Link Zgłoś
mrmisquamacus Re: jadziem na Pragie Pszczółko!!! 25.11.06, 18:04 mi sie wydaje, ze siekiera aka qra marooda i pszczola35 to ta sama osoba, to juz chyba jest roztrojenie jazni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORMO_kura Re: jadziem Pszczółko!!! IP: *.aster.pl 25.11.06, 20:17 rozczworzenie!!!!!rozpieciorzenie!!!! :-)))))) a teraz na powaznie, bo czasem sobie żartujemy... brawurowy przejazd N.Ś.!!!! www.youtube.com/watch?v=Gsurj_CfauI (kolega harlista, jorczykowa i jej chamulec oraz paru innych, siadajo i piszo rapaporty na siekiere!;-) policja, rusza grożnie wąsyma ale leje na kapusiow bo ma ważniejsze sprawy na czapce publika, wyje z zachwytu!!!! i lub oburzenia :-))) siekiera, jeżdzi bo ma czym i olewa paru tutejszych a wlasciwie przyjezdnych a jeszcze wlaściwiej wyjezdnych. kolezanki, idzcie sobie pooglądac hardkory pfifera krzyśka czy cuś i tam sie masturbujcie śniąc o swoich przewagach ;-))) kokokokokokokoko !!!!! P.S. i nie liczta na to ze, da sie podpuścić albo ktoś uszkodzi siekierke. on jest czujny i sie zna!!!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harlista Re: jadziem Pszczółko!!! IP: *.cable.mindspring.com 26.11.06, 02:59 Ale wiesniak - miszcz prostej z kurnika. Ale z 3 pokoleniowym rodowodem w stolycy. Ciekawe ile pokolen bedzie potrzeba, aby pozbyc sie tych prostackich genow. 100 czy 200 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harlista Re: jadziem Pszczółko!!! IP: *.cable.mindspring.com 26.11.06, 23:28 Czy nick "Pszczolka" do zaczerpniety z bzykania (sie) ? Co powstanie w wyniku skrzyzowania: pszczolka+siekiera+kura? Wielopokoleniowy Warwsiowski miszcz prostej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: jadziem Pszczółko!!! IP: *.aster.pl 27.11.06, 00:45 zabolało... kapusiu internetowy? ;-) sie w ty hameryce ucywilizujesz I'm sure! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harlista Re: jadziem Pszczółko!!! IP: *.cable.mindspring.com 27.11.06, 01:38 prostackie wycieczki forumowego przyglupa i dozywotniego burako-wiesniaka ? Ty sam z siebie kpisz :))) PS. Moze zamiescisz jakis nowy mrozacy krew w zylach filmik ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORMO_kura Re: jadziem Pszczółko!!! IP: *.aster.pl 27.11.06, 01:43 :-D trzy pokolenia kapusto modra ot co!!! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harlista Re: jadziem Pszczółko!!! IP: *.cable.mindspring.com 27.11.06, 02:06 "Gość portalu: ORMO_kura napisał(a): > :-D > trzy pokolenia > kapusto modra > ot co!!! > :-D " Sam widzisz ze nawet po trzech pokoleniach w stolycy w dalszym ciagu jestes wiesniakochamem :)) Na szczescie jestes pedalem i na tobie caly rod sie zakonczy :) A co z nowym filmikiem ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: jadziem Pszczółko!!! IP: *.aster.pl 27.11.06, 02:13 kapucho, co ja widze to widze szczescie, to ma koorwa i ormowiec taki jak ty ja mam farta ze taka ciota jak ty zaśmieca inny kontynent a poza tym IGNOR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harlista Re: jadziem Pszczółko!!! IP: *.cable.mindspring.com 27.11.06, 02:16 "a poza tym IGNOR!" Sprobuj, emerytowano cioto, czy jestes w stanie ? Moze tym razem uda ci sie zrobic cos rozsadnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker hey hippie! IP: *.dyn.optonline.net 25.11.06, 18:38 dziecino, na kazdym normalnym forum motocyklowym (nawet takim dla najstarszych weteranek) dostalbys ty i cala twoja rodzina dozywotniego bana za oblednie harcerska jazde. twoje instruktaze powinny byc stosowane jako skuteczniejsza od sterylizacji terapia dla seryjnych gwalcicieli. zaczynam rozumiec twoja autystyczna frustracje. youtube.com/watch?v=dsOgPDGm41k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: hey hippie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 18:54 masz racje, te filmiki są do bani. moj trener kiedyś powiedział mi tak: z wiatrem i z górki to i liscie lecą. to tak a'propos siekury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: hey brębo IP: *.aster.pl 25.11.06, 19:03 wyjmij nosek doopy jokiera i nakręc cuś bardziej wstrząsającego niż korespondencyjne zaloty do ciotki z hameryki Gość portalu: brembo napisał(a): > masz racje, te filmiki są do bani. > moj trener kiedyś powiedział mi tak: > z wiatrem i z górki to i liscie lecą. to tak a'propos siekury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: hey motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:16 video.google.pl/videoplay?docid=706206480857753221&q=africa+twin moj kolega Land. ucz sie. nawet od młodszych wiekiem. cieniasie na hajabusie! heheheheheheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: hey motyka IP: *.dyn.optonline.net 25.11.06, 19:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=51322624&a=52352536 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: hey motyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:56 czoda !!!!! a siekur niech sie schowa z tymi swoimi nudami, kazdy mi pisze ze to kurfa nuda, a ten wkleja te melodramaty i mysli ale jestem gosc. a tu okazuje sie że jest peezdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: hey hippie! IP: *.aster.pl 25.11.06, 18:59 Gość portalu: nyorker napisał(a): > dziecino, na kazdym normalnym forum motocyklowym (nawet takim dla najstarszych ciotuniu, nie jestem i nie bede twoja dzieciną.szukaj dzieciaczków na innych forach ale baaaaardzo ostrożnie.juz ty wiesz why... I nie mow ze cie nie ostrzegalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo siekierezada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:10 wystaw jutro z garażu swoją maszyne, ustawiemy sie w centrum. zrobimy kilka szybkich slalomych w korkach miedzy autami. tak żeby bylo fair:) będziesz wąchał spalany olej z mojej padaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: chamulec brębo IP: *.aster.pl 25.11.06, 20:24 wyjales nosek? to go wytrzyj... i wąchaj do omdlenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateuszxyx Re: chamulec brębo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:28 w zwiazku z promotocyklowa prognoza na jutro, startuje na przejazdzke w strone mazur. moge was zabrac ze soba, bedzie zabawnie. mowie serio :) start ok 9ej rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: chamulec brębo IP: *.aster.pl 25.11.06, 20:53 a skond startujesz mateuszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateuszxyx Re: chamulec brębo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:54 M1 w Markach. trasa ok 500-600km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: chamulec brębo IP: *.aster.pl 25.11.06, 21:01 M1 to spory teren... może troche jakby ściślej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateuszxyx Re: chamulec brębo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:06 stacja Shell, naprzeciwko M1. bede o 9.30, czekam 10min. kto chetny - niech sie stawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: chamulec brębo 25.11.06, 21:16 Hej,dzięki za "harcerską"jazdę, Siekierko:) Nie martw się, Twoje filmiki są ok:)) A ja to tylko ja, bez rozdwojenia jaźni, gwarantuję!:D Nakręć relację z Mazur, chętnie obejrzę:) pozdróweczka:)pszczoła35 Odpowiedz Link Zgłoś
ireo biedna Warszawa 26.11.06, 00:16 co i rusz jakiś ćwok chce sobie przywłaszczyć Warszawę. może dlatego to umęczone miasto tak wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
mrmisquamacus Re: biedna Warszawa 26.11.06, 00:18 pamietaj, ze do jutra do godziny 20 obowiazuje cisza wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: biedna Warszawa IP: *.dyn.optonline.net 26.11.06, 00:20 a co? wybieraja najbardziej krwawego motocykliste? Odpowiedz Link Zgłoś
mrmisquamacus Re: biedna Warszawa 26.11.06, 00:23 hmmm, no chyba raczej nie, ale jeden kandydat na otwarciu sezonu quadem jezdzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ram ram Re: chamulec brębo IP: *.chello.pl 26.11.06, 00:40 wiedziałem że spękasz, cioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: chamulec brębo IP: *.aster.pl 05.12.06, 01:34 a w gore cipeczki! nie chować sie po kontach :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kons6 Re: i wrocilem :-) 26.11.06, 11:25 napisz, proszę, czym to sfilomowałeś, chciałbym sobie też coś takiego zamontować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 KODAK V530 IP: *.aster.pl 27.11.06, 01:32 z pamięcią 1GB. ok 70 min. z rozdz. 320 X ileśtam albo ok. 40 min z rozdz. 640 X też cuś kolo tego ;-) chyba robi lepsze filmiki niż zdjęcia... dobry aparacik bo plaski i miesci sie na smyczy pod kurtawka. no i kręci z b. dobrą jakością. to co widac na YT to jest 1/10 jakości oryginału polecam. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kons6 Re: KODAK V530 27.11.06, 11:27 sorry za banalne pytanie, jak aparat jest zaczepiony (jakiś dodatkowy obiektyw?) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: KODAK V530 IP: *.aster.pl 27.11.06, 11:49 www.sportbikecam.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: KODAK V530 IP: *.aster.pl 27.11.06, 13:20 errata: jest V530 winno być V570 sorki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qra_w_czerwonej_cz w góre jazda ! IP: *.aster.pl 23.12.06, 10:59 apie z bialym pomponem. wgóre! bydlontka forumowe! w góre! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś