Dodaj do ulubionych

Nowy prezes Ekstraklasa SA

IP: *.leeds.ac.uk / *.leeds.ac.uk 29.11.05, 15:21
Obserwuj wątek
    • Gość: charlee Re: Nowy prezes Ekstraklasa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:34
      Mnie. Po raz pierwszy wybrali kogos z poza ukladow. Moze troche glupio ze nie
      zna sie na pilce wogole, ale on ma nie za to odpowiadac pewnie. Choc dochodza
      mnie opinie ze w srodowisku zuzlowym nie mial zbyt pozytywnej opinii
      • Gość: kralik Re: Nowy prezes Ekstraklasa SA IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.11.05, 16:52
        Gość portalu: charlee napisał(a):

> Mnie. Po raz pierwszy wybrali kogos z poza ukladow. Moze troche glupio ze nie
        > zna sie na pilce wogole, ale on ma nie za to odpowiadac pewnie. Choc dochodza
        > mnie opinie ze w srodowisku zuzlowym nie mial zbyt pozytywnej opinii

Poza ukladami mowisz???
        Rusko narobil niezlego burdeliku w lidze zuzlowej i z tego, jak i rowniez ze
        swoich korupcyjnych ukladow jest dobrze znany.
        Niestety pilkarska ligo pod rzadami tego czlowieka jest skazana na jeszcze
        wieksza korupcje :(((
        • Gość: zxy Spoza układu chyba słonecznego. IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 30.11.05, 10:20
          Kibice żużlowi dobrze znają p. Rusko.
      • Gość: Gosciniak Re: Przeciez to mafia !!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.05, 20:58
        I to ma byc cos dobrego dla polskiej LIGI !!!!
    • Gość: bodzio wybrany - teraz zapyta czego oczekuja - paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:46
      ludzie! gdzie my zyjemy?
      • Gość: ubies Re: wybrany - teraz zapyta czego oczekuja - paran IP: 209.130.141.* 29.11.05, 16:08
        Myslalem, ze tylko mnie to zdziwilo.

A wiec caly cyrk byl niepotrzebny, bo od razu bylo wiadomo kto wygra. Skoro
        nawet nie musial rozmawiac z szefami.

Reka reke myje. Szkoda, ze traci na tym sport.
        • prezydent6 Re: wybrany - teraz zapyta czego oczekuja - paran 29.11.05, 16:24
          przyszło nowe w polskiej piłce-wybory na prezesa czyli jak ustawić ligę przez
          PZPN !
          Niech żyje prezes L. !!
        • Gość: almitagro Re: wybrany - teraz zapyta czego oczekuja - paran IP: *.tvk.torun.pl 29.11.05, 16:25
          nie do konca traci na tym sport, zuzlowy np. zyskuje. Odchodzi zeń czlowiek,
          ktory wnosil sporo fermentu. Sparta dzwignie sie w koncu, czego im zycze, bo nie
          wyobrazam sobie extraligi bez Wroclawia. FORZA SPEEDWAY! A Rusko wpadl w bagno,
          z ktorego tak latwo sie nie wychodzi. Panie Andrzeju, dziekujemy za opuszczenie
          zuzla (obawiam, sie jednak ze za sznurki bedziesz jeszcze pociagal *****kocie).
          • Gość: BERET Re: wybrany - teraz zapyta czego oczekuja - paran IP: 193.238.14.* 29.11.05, 16:55
            Dokładnie czego oczekują chyba się urwał nie wiem ja pie.... co ot ma byc
    • Gość: ZYGO KASA MISIE , KASA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 18:02
      • Gość: Szrek Re: KASA MISIE , KASA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 18:38
        A.Rusko człowiekiem "spoza układów"? Lepszego dowcipu dawno nie słyszałem.
        Jeśli nawet jest w tym stwierdzeniu odrobina prawdy to już wkrótce nastaną
        układy "made in Rusko". Swoją drogą gość umie się odpowiednio sprzedać.
        Skonfliktował i wyssał do cna dla "autopromocji" środowisko żużlowe a teraz
        przypiął się do piłki świętującej awans do MŚ. Ciekawe kiedy ogłosi się mężem
        opatrznościowym tego sukcesu? No i ciekawe, kiedy rozpieprzy do końca
        środowisko piłkarskie. Wszak jak powiadają "ryba psuje się od głowy", a tej
        psuć już nie trzeba
    • Gość: morfeusz Re: Nowy prezes Ekstraklasa SA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.05, 18:37

A nie mówiełem - głosowali tak jak chcieli a wybrali kogo trzeba

Łubudubu,Łubudubu,niech nam żyje nowy Prezes Ekstrakaska Klubu i....
      Szoł mast goł on

to ja pisałem Rysiek Ochucki - i dlaczego mnie nie wybraliśta???

--
      Ta drużyna jest wspaniała - Izolator Boguchwała
    • zielony31 Cała władza w ręce....? 29.11.05, 19:19
    • zielony31 Cała władza w ręce? no zgadnijcie... 29.11.05, 19:25
      1.Zebranie odbyło się w PKOL-u - Nurowski /Prezes PKOL,Elektrimu,członek władz
      POlsatu/
      2.RUSKO - były szef Polsatu i Solpolu-pamiętacie Oltcity?-organizator walk
      pupilka Perszinga-Gołoty,prezes WTS Sparta-Polsat...

Co ich łączy ? a dwie rzeczy :whiski a przede wszystkim ojciec chrzestny
      ZYGMUNT SOLORZ ŻAK
      Teraz piłka i olimpiady w POlsacie....
      • Gość: sadura1 Re: Cała władza w ręce? no zgadnijcie... IP: *.aster.pl 29.11.05, 19:37
        Super extra!!! Dla żużla to błogosławiony dzień!
        Pieniacz, pieniacz, pieniacz... Niech jak najszybciej zabierze ze sobą
        Tillingera z polonii bydgoszcz. Wtedy to już będzie pełnia szczęścia!
        Współczuję ludziom, których interesuje polska piłka nożna, ale sobie i
        wszystkim kibicom speedwaya - serdecznie gratuluję! :)
        • Gość: Majda Re: Cała władza w ręce? no zgadnijcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:00
          Najwyraźniej Tylinger dał ci nieźle "popalić" na Polonii. Źródełko odcięte więc
          pozostało plucie,plucie,plucie....
          • Gość: sadura1 Re: Cała władza w ręce? no zgadnijcie... IP: *.aster.pl 29.11.05, 21:28
            Tylinger (sic!)? Popalić? Mi? Na polonii? Żródełko? PLUCIE?
            O czym ty mówisz złoto???
    • Gość: Stavage Re: Nowy prezes Ekstraklasa SA IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 29.11.05, 19:57
      Czytam i nie wierzę... Zwykle w wypowiedziach na forum w większości są jednak
      ludzie myślący, a tu takich nie widzę :( Nie ma to jak pseudokibice żużla i
      piłki nożnej...
      • Gość: gosc Re: Nadeszlo nowe IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.05, 21:11
        PIS i Kaczorki obiecaly walczyc z taka cholota, zobaczymy czy faktycznie beda
        lepsi od skorumpowanych SLDakow. Prawda jest, ze pilka polska za komunistow
        liczyla sie w europie ( przynajmniej od czasu do czasu)Takie uklady jakie teraz
        powstaja to naprawde chce sie powiedziec KOMUNO WROC i wybij ta skorumpowana
        mafie.
        • Gość: wladi Re: Nadeszlo nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:41
          no przecież walczą z chołotą, he he he
    • Gość: tfurca nie kumam tego ... IP: 212.127.66.* 29.11.05, 21:42
      ... kolesie jezdza w kolko i smierdzi spalinami,
      plus 20 biega za biala pileczka na zielonej lace
      • Gość: Kibic żużla Re: nie kumam tego ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:26
        Nie śmierdzi, tylko pachnie.
        • Gość: hihihi Re: nie kumam tego ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 23:12
          premier mówił o wyczyszczeniu srodowiska pilkarskiego z bagna a zacznie się
          takie samo bagno jak w żuzlu. Panie Andrzeju kto 4 lata temu storpedował sprawę
          powołania ligi zawodowej w zuzlu !!!!!
          Przecież to Pan
          wspolczuje pilce nożnej przechodze na hokej na trawie
          • Gość: marek Re: nie kumam tego ... IP: *.server.ntli.net 30.11.05, 00:07
            A na zdjeciu widac ze najwiekszy autorytet pilkarski w Polsce, najmadrzejszy
            bramkarz wszechczasow juz sie kreci kolo tego pana.
            Ciekawe czy znowu bedzie musial zmieniac swoje poglady, co zreszta nie
            przychodzi mu trudno
            • Gość: sadura1 Re: nie kumam tego ... IP: *.polskieradio.pl 30.11.05, 08:38
              Na zdjęciu Rusko rozmawia (o dziwo!) z Markiem Karwanem - przewodniczącym GKSŻ.
              O dziwo, bo panowie "raczej" za sobą nie przepadają. :) Foto musi byc mocno
              starawe... Niedługo na charakterku pana Ruski poznają się także w światku
              futbolowym. Chociaż im tam przecież "egzemplarzy" nie brakuje...
              • Gość: marek Re: nie kumam tego ... IP: *.server.ntli.net 30.11.05, 11:47
                A mnie wydawalo sie ze to jest Tomaszewski ale reszta mojego postu sie zgadza.
                Napewno niedlugo nasz bohater z Wembley zlozy akt wielkiej lojalnosci dla pana
                prezesa
    • Gość: Kirek - CKM fan Nowy prezes Ekstraklasa SA IP: *.com.pl / *.com.pl 30.11.05, 11:39
      Jestem fanem żużla i uważam przejście pana Ruski do piłki nożnej za stratę dla
      mojej ukochanej dyscypliny :(
      • Gość: sadura1 Re: Nowy prezes Ekstraklasa SA IP: *.polskieradio.pl 30.11.05, 14:33
        Nie rozumiem Twojego toku rozumowania...
        Odchodząc z żużla do kopanej, Rusko pokazał ile go obchodzi WTS i ile go
        obchodzi cały żużel... To jest działacz sportowy przez duże D jak Duppa...
        Działacz - nikomu, kto interesuje się sportem w tym kraju, nie trzeba tłumaczyć
        kto to taki, jakiej proweniencji i jak się kojarzy... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka