Gość: i kogo to obchodz? IP: *.leeds.ac.uk / *.leeds.ac.uk 29.11.05, 15:21 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: charlee Re: Nowy prezes Ekstraklasa SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:34 Mnie. Po raz pierwszy wybrali kogos z poza ukladow. Moze troche glupio ze nie zna sie na pilce wogole, ale on ma nie za to odpowiadac pewnie. Choc dochodza mnie opinie ze w srodowisku zuzlowym nie mial zbyt pozytywnej opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik Re: Nowy prezes Ekstraklasa SA IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.11.05, 16:52 Gość portalu: charlee napisał(a): > Mnie. Po raz pierwszy wybrali kogos z poza ukladow. Moze troche glupio ze nie > zna sie na pilce wogole, ale on ma nie za to odpowiadac pewnie. Choc dochodza > mnie opinie ze w srodowisku zuzlowym nie mial zbyt pozytywnej opinii Poza ukladami mowisz??? Rusko narobil niezlego burdeliku w lidze zuzlowej i z tego, jak i rowniez ze swoich korupcyjnych ukladow jest dobrze znany. Niestety pilkarska ligo pod rzadami tego czlowieka jest skazana na jeszcze wieksza korupcje :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxy Spoza układu chyba słonecznego. IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 30.11.05, 10:20 Kibice żużlowi dobrze znają p. Rusko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciniak Re: Przeciez to mafia !!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.05, 20:58 I to ma byc cos dobrego dla polskiej LIGI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio wybrany - teraz zapyta czego oczekuja - paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:46 ludzie! gdzie my zyjemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubies Re: wybrany - teraz zapyta czego oczekuja - paran IP: 209.130.141.* 29.11.05, 16:08 Myslalem, ze tylko mnie to zdziwilo. A wiec caly cyrk byl niepotrzebny, bo od razu bylo wiadomo kto wygra. Skoro nawet nie musial rozmawiac z szefami. Reka reke myje. Szkoda, ze traci na tym sport. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent6 Re: wybrany - teraz zapyta czego oczekuja - paran 29.11.05, 16:24 przyszło nowe w polskiej piłce-wybory na prezesa czyli jak ustawić ligę przez PZPN ! Niech żyje prezes L. !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almitagro Re: wybrany - teraz zapyta czego oczekuja - paran IP: *.tvk.torun.pl 29.11.05, 16:25 nie do konca traci na tym sport, zuzlowy np. zyskuje. Odchodzi zeń czlowiek, ktory wnosil sporo fermentu. Sparta dzwignie sie w koncu, czego im zycze, bo nie wyobrazam sobie extraligi bez Wroclawia. FORZA SPEEDWAY! A Rusko wpadl w bagno, z ktorego tak latwo sie nie wychodzi. Panie Andrzeju, dziekujemy za opuszczenie zuzla (obawiam, sie jednak ze za sznurki bedziesz jeszcze pociagal *****kocie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BERET Re: wybrany - teraz zapyta czego oczekuja - paran IP: 193.238.14.* 29.11.05, 16:55 Dokładnie czego oczekują chyba się urwał nie wiem ja pie.... co ot ma byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: KASA MISIE , KASA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 18:38 A.Rusko człowiekiem "spoza układów"? Lepszego dowcipu dawno nie słyszałem. Jeśli nawet jest w tym stwierdzeniu odrobina prawdy to już wkrótce nastaną układy "made in Rusko". Swoją drogą gość umie się odpowiednio sprzedać. Skonfliktował i wyssał do cna dla "autopromocji" środowisko żużlowe a teraz przypiął się do piłki świętującej awans do MŚ. Ciekawe kiedy ogłosi się mężem opatrznościowym tego sukcesu? No i ciekawe, kiedy rozpieprzy do końca środowisko piłkarskie. Wszak jak powiadają "ryba psuje się od głowy", a tej psuć już nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Nowy prezes Ekstraklasa SA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.05, 18:37 A nie mówiełem - głosowali tak jak chcieli a wybrali kogo trzeba Łubudubu,Łubudubu,niech nam żyje nowy Prezes Ekstrakaska Klubu i.... Szoł mast goł on to ja pisałem Rysiek Ochucki - i dlaczego mnie nie wybraliśta??? -- Ta drużyna jest wspaniała - Izolator Boguchwała Odpowiedz Link Zgłoś
zielony31 Cała władza w ręce? no zgadnijcie... 29.11.05, 19:25 1.Zebranie odbyło się w PKOL-u - Nurowski /Prezes PKOL,Elektrimu,członek władz POlsatu/ 2.RUSKO - były szef Polsatu i Solpolu-pamiętacie Oltcity?-organizator walk pupilka Perszinga-Gołoty,prezes WTS Sparta-Polsat... Co ich łączy ? a dwie rzeczy :whiski a przede wszystkim ojciec chrzestny ZYGMUNT SOLORZ ŻAK Teraz piłka i olimpiady w POlsacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadura1 Re: Cała władza w ręce? no zgadnijcie... IP: *.aster.pl 29.11.05, 19:37 Super extra!!! Dla żużla to błogosławiony dzień! Pieniacz, pieniacz, pieniacz... Niech jak najszybciej zabierze ze sobą Tillingera z polonii bydgoszcz. Wtedy to już będzie pełnia szczęścia! Współczuję ludziom, których interesuje polska piłka nożna, ale sobie i wszystkim kibicom speedwaya - serdecznie gratuluję! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majda Re: Cała władza w ręce? no zgadnijcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:00 Najwyraźniej Tylinger dał ci nieźle "popalić" na Polonii. Źródełko odcięte więc pozostało plucie,plucie,plucie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadura1 Re: Cała władza w ręce? no zgadnijcie... IP: *.aster.pl 29.11.05, 21:28 Tylinger (sic!)? Popalić? Mi? Na polonii? Żródełko? PLUCIE? O czym ty mówisz złoto??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stavage Re: Nowy prezes Ekstraklasa SA IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 29.11.05, 19:57 Czytam i nie wierzę... Zwykle w wypowiedziach na forum w większości są jednak ludzie myślący, a tu takich nie widzę :( Nie ma to jak pseudokibice żużla i piłki nożnej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nadeszlo nowe IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.05, 21:11 PIS i Kaczorki obiecaly walczyc z taka cholota, zobaczymy czy faktycznie beda lepsi od skorumpowanych SLDakow. Prawda jest, ze pilka polska za komunistow liczyla sie w europie ( przynajmniej od czasu do czasu)Takie uklady jakie teraz powstaja to naprawde chce sie powiedziec KOMUNO WROC i wybij ta skorumpowana mafie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wladi Re: Nadeszlo nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:41 no przecież walczą z chołotą, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfurca nie kumam tego ... IP: 212.127.66.* 29.11.05, 21:42 ... kolesie jezdza w kolko i smierdzi spalinami, plus 20 biega za biala pileczka na zielonej lace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic żużla Re: nie kumam tego ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:26 Nie śmierdzi, tylko pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: nie kumam tego ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 23:12 premier mówił o wyczyszczeniu srodowiska pilkarskiego z bagna a zacznie się takie samo bagno jak w żuzlu. Panie Andrzeju kto 4 lata temu storpedował sprawę powołania ligi zawodowej w zuzlu !!!!! Przecież to Pan wspolczuje pilce nożnej przechodze na hokej na trawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: nie kumam tego ... IP: *.server.ntli.net 30.11.05, 00:07 A na zdjeciu widac ze najwiekszy autorytet pilkarski w Polsce, najmadrzejszy bramkarz wszechczasow juz sie kreci kolo tego pana. Ciekawe czy znowu bedzie musial zmieniac swoje poglady, co zreszta nie przychodzi mu trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadura1 Re: nie kumam tego ... IP: *.polskieradio.pl 30.11.05, 08:38 Na zdjęciu Rusko rozmawia (o dziwo!) z Markiem Karwanem - przewodniczącym GKSŻ. O dziwo, bo panowie "raczej" za sobą nie przepadają. :) Foto musi byc mocno starawe... Niedługo na charakterku pana Ruski poznają się także w światku futbolowym. Chociaż im tam przecież "egzemplarzy" nie brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: nie kumam tego ... IP: *.server.ntli.net 30.11.05, 11:47 A mnie wydawalo sie ze to jest Tomaszewski ale reszta mojego postu sie zgadza. Napewno niedlugo nasz bohater z Wembley zlozy akt wielkiej lojalnosci dla pana prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirek - CKM fan Nowy prezes Ekstraklasa SA IP: *.com.pl / *.com.pl 30.11.05, 11:39 Jestem fanem żużla i uważam przejście pana Ruski do piłki nożnej za stratę dla mojej ukochanej dyscypliny :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadura1 Re: Nowy prezes Ekstraklasa SA IP: *.polskieradio.pl 30.11.05, 14:33 Nie rozumiem Twojego toku rozumowania... Odchodząc z żużla do kopanej, Rusko pokazał ile go obchodzi WTS i ile go obchodzi cały żużel... To jest działacz sportowy przez duże D jak Duppa... Działacz - nikomu, kto interesuje się sportem w tym kraju, nie trzeba tłumaczyć kto to taki, jakiej proweniencji i jak się kojarzy... :) Odpowiedz Link Zgłoś