Gość: mak IP: 213.17.175.* 14.12.05, 12:44 A może Jurek Engel... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jodlo Engel?... IP: *.gliwice.hyperion.pl / *.gliwice.msk.pl 14.12.05, 13:44 ...nieee, Jacek Gmoch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4xg Broniszewski jest wolny IP: *.udn.pl 14.12.05, 14:13 może utrzyma Real w I lidze??;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ness Mietek... IP: *.acn.waw.pl 14.12.05, 14:16 Mietek "kupie-sprzedam" Broniszewski mógłby pociągnąć Real w góre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Z Re: Mietek... IP: *.dne.dci.discovery.com / *.discovery-europe.com 14.12.05, 14:24 Werner Liczka!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa Re: Mietek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 15:36 a po nim Smuda, ciekawe jak jest po hiszpańsku:"były już tu rózne Liczki- piczki"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa RYSIO z Klanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:28 to najlepszy kandydat tylko nie wiem czy ich stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Arsene Wenger coraz bliżej Realu Madryt IP: *.comprze.com.pl / *.comprze.com.pl 14.12.05, 16:22 Bobo Kaczmarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: key Dla mnie tylko Arsenal IP: *.os.kn.pl 14.12.05, 16:42 Byłoby niedobrze dla wizerunku zarówno Arsenalu jak i jego by odszedł, a tym bardziej do szmaciarzy z Realu. Jużjeden taki transfer był- nicolas Anelka- jeden z najlepiej zapowiadających się napastników parzeszedł i gdzie skończył (co prawda sam był niezrównoważony i nie podobało mu sie w Kanonierach. A Wenger to taki sam symbol Arsenalu jak Ferguson MU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Wojcik tu jestem przeciez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 17:07 Wprawdzie mam bialo - czerwony krawat i kibice mogliby pomyslec ze sympatyzuje z Atletico, ale zmienie szybko klub parlamentarny i bedzie git. W Barcelonie mi sie udalo w 1992 roku to i w Madrycie dam sobie rade. Kasa, Misiu, kasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robal możecie sobie każdego wziąć i tak Barca was zleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 17:35 no i co za różnica wenger czy capello? czy jakiś inny? i tak pojedziecie w rewanżowej rundzie na Camp Nou do świątynii futbolu i znowu trójeczka będzie albo i wyżej:) no ale próbujcie śmieszne to przynajmniej:D Odpowiedz Link Zgłoś
alphaone moze trener Baniak? 14.12.05, 17:43 trener Ch***wiaka Włocławek mogłby sie za ta kase skusic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeterShilton Zabierzcie Wengera z Highbury IP: *.speed / *.in.lublin.pl 14.12.05, 17:54 Tak, tak, tak. Niech go biora ten trenejro to nieudacznik, majac takie mozliwosci i pracujac tyle lat nie stworzyl w Arsenalu nic chociazby europejskiego formatu. Padaka rok w rok. Nie potrafil wykorzystac mistrzostw, ktore zdobyl. Pusccie go do Realu, a za 3 miesiace i stamtad wyleci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Jeśli Wenger, to zanim oczywiście Henry :D IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.05, 18:11 Odpowiedz Link Zgłoś
mr.yez Re: Arsene Wenger coraz bliżej Realu Madryt 14.12.05, 18:16 Nie chcemy Wengera, nie chcemy Mourinho, ani nikogo "z nazwiskiem". Niech zostanie Lopez Caro, tak jak kiedyś del Bosque. Odpowiedz Link Zgłoś