Dodaj do ulubionych

Arsene Wenger coraz bliżej Realu Madryt

IP: 213.17.175.* 14.12.05, 12:44
A może Jurek Engel...
Obserwuj wątek
    • Gość: jodlo Engel?... IP: *.gliwice.hyperion.pl / *.gliwice.msk.pl 14.12.05, 13:44
      ...nieee, Jacek Gmoch.
    • Gość: 4xg Broniszewski jest wolny IP: *.udn.pl 14.12.05, 14:13
      może utrzyma Real w I lidze??;o)
      • Gość: ness Mietek... IP: *.acn.waw.pl 14.12.05, 14:16
        Mietek "kupie-sprzedam" Broniszewski mógłby pociągnąć Real w góre.
        • Gość: Pan Z Re: Mietek... IP: *.dne.dci.discovery.com / *.discovery-europe.com 14.12.05, 14:24
          Werner Liczka!!!!!!
          • Gość: pa Re: Mietek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 15:36
            a po nim Smuda, ciekawe jak jest po hiszpańsku:"były już tu rózne Liczki-
            piczki"?
    • Gość: pa RYSIO z Klanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:28
      to najlepszy kandydat tylko nie wiem czy ich stać.
      • Gość: zatroskany kolejne 100 baniek 1 IP: 195.20.110.* 14.12.05, 14:51
      • Gość: Władysła L. a Grażynka na asystenta IP: *.udn.pl 14.12.05, 15:03
    • Gość: rafi Re: Arsene Wenger coraz bliżej Realu Madryt IP: *.comprze.com.pl / *.comprze.com.pl 14.12.05, 16:22
      Bobo Kaczmarek
    • Gość: key Dla mnie tylko Arsenal IP: *.os.kn.pl 14.12.05, 16:42
      Byłoby niedobrze dla wizerunku zarówno Arsenalu jak i jego by odszedł, a tym
      bardziej do szmaciarzy z Realu. Jużjeden taki transfer był- nicolas Anelka-
      jeden z najlepiej zapowiadających się napastników parzeszedł i gdzie skończył
      (co prawda sam był niezrównoważony i nie podobało mu sie w Kanonierach. A Wenger
      to taki sam symbol Arsenalu jak Ferguson MU.
      • Gość: Janusz Wojcik tu jestem przeciez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 17:07
        Wprawdzie mam bialo - czerwony krawat i kibice mogliby pomyslec ze sympatyzuje
        z Atletico, ale zmienie szybko klub parlamentarny i bedzie git.
        W Barcelonie mi sie udalo w 1992 roku to i w Madrycie dam sobie rade.
        Kasa, Misiu, kasa...
    • Gość: robal możecie sobie każdego wziąć i tak Barca was zleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 17:35
      no i co za różnica wenger czy capello? czy jakiś inny? i tak pojedziecie w
      rewanżowej rundzie na Camp Nou do świątynii futbolu i znowu trójeczka będzie
      albo i wyżej:) no ale próbujcie śmieszne to przynajmniej:D
    • alphaone moze trener Baniak? 14.12.05, 17:43
      trener Ch***wiaka Włocławek mogłby sie za ta kase skusic
    • Gość: PeterShilton Zabierzcie Wengera z Highbury IP: *.speed / *.in.lublin.pl 14.12.05, 17:54
      Tak, tak, tak. Niech go biora ten trenejro to nieudacznik, majac takie mozliwosci i pracujac tyle lat nie stworzyl w Arsenalu nic chociazby europejskiego formatu. Padaka rok w rok. Nie potrafil wykorzystac mistrzostw, ktore zdobyl. Pusccie go do Realu, a za 3 miesiace i stamtad wyleci.
    • Gość: - Jeśli Wenger, to zanim oczywiście Henry :D IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.05, 18:11
    • mr.yez Re: Arsene Wenger coraz bliżej Realu Madryt 14.12.05, 18:16
      Nie chcemy Wengera, nie chcemy Mourinho, ani nikogo "z nazwiskiem".
      Niech zostanie Lopez Caro, tak jak kiedyś del Bosque.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka