brrr3 09.02.06, 16:54 żałosna "gwiazdeczka" w podrzędnym klubie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: winni Re: Mido przeprosił IP: *.wmin.ac.uk 09.02.06, 16:57 co to jest ku.. za bzdura??? on nie przeprosil zadnego trenera!!! ja pie.., kto takie brednie tu pisze?!?!?! on ma w dupie trenera, tylko kibicow przeprosil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Mido przeprosił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 17:48 "I want to apologize to all the fans and to my coach and I hope that nobody is still upset with me". Bzdury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winni Re: Mido przeprosił IP: *.bulldogdsl.com 09.02.06, 19:24 ej, stary, co to jest? jakis tekst z dupy mi przytaczasz. ja moge ci tez cos po chinsku czy wlosku napisac i powiedziec: o, to powiedzial premier japonii, czy kuzwa jakis berlusconi. skad to niby tekst. ja dzis czytalem kilka londynskich gazet i tam to bylo troche inaczej napisane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Mido przeprosił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:47 > ej, stary, co to jest? jakis tekst z dupy mi przytaczasz. Nie z dupy, tylko z BBC. Polecam zamiast "kilku londyńskich gazet", bo to wiarygodniejsze źródło. news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/africa/4698504.stm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Tylko Gazeta znów cos przeoczyła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:15 czyli jednak Coacha też :) ___ Ogladaj mecze na żywo za darmo! Bonus 100zł w Sportingbet i 140zł w Betandwin! Sprawdź to na bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex frajer roku IP: *.aster.pl 09.02.06, 17:25 dzieki temu że świetnie ten strzelił zmiennik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali A kto przeprosi Mida? IP: *.chello.pl 09.02.06, 18:11 Ok, Mido przeprosił, a kto przeprosi Mida, który nie zagra w finale PNA i przez następne pól roku w reprezentacji swego ukochanego kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: A kto przeprosi Mida? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 18:16 > Ok, Mido przeprosił, a kto przeprosi Mida, który nie zagra w finale PNA i przez > > następne pól roku w reprezentacji swego ukochanego kraju? No jak to kto, specjalista od przeprosin, Kazimierz Marcinkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atrakcyjny Re: A kto przeprosi Mida? IP: *.chello.pl 09.02.06, 19:48 Dobre:) dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gauden Re: A kto przeprosi Mida? IP: *.chello.pl 09.02.06, 19:57 A Rzeczpospolita nie zamierza go przeprosić, skoro duńska bladet już to zrobiła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axn Re: Mido przeprosił IP: *.media4.pl 09.02.06, 19:36 Hahahaa gwiazdeczka, hahaha, w całej historii polskiej pilki noznej, nie mielismy piłkarza o takiej klasie sportowej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Mido przeprosił IP: 204.52.187.* 10.02.06, 12:21 Co ty kuźwa, obywatel Luxemburga...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobsley "trenet miał rację"buahahahaha IP: *.icpnet.pl 09.02.06, 20:19 jak możecie pisać takie bzdury. chciał to go zdjął i tyle a nie miał racje bo zmiennik strzelił gola.własnie dlatego są trenerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bush Re: Mido przeprosił IP: *.chello.pl 09.02.06, 20:59 Marcinkiewicz i Gauden też przeprosili. I co z tego wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czapski Re: Mido przeprosił IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:09 Na Football 365 pisza ze nie przeprosil tylko nazwal wszystkich w kadrze Egiptu amatorami , a siebie profesjonalistą. Odpowiedz Link Zgłoś