Gość: ŻURAWSKI KING!! IP: *.chello.pl 12.02.06, 13:56 BRAWO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pietrek Gol Żurawskiego w derby Glasgow IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.02.06, 14:00 Czy mi sie wydawalo ale kiedys szkocje pokazywal canal plus? a teraz puszczaja jakas powtorke portsmth:MAnUtd Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 14:04 Gość portalu: Pietrek napisał(a): > Czy mi sie wydawalo ale kiedys szkocje pokazywal canal plus? a teraz > puszczaja jakas powtorke portsmth:MAnUtd Polsat Sport - przełącz się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Piękny mecz Polaków - można było oglądać online! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 18:03 Brawo Magic i Boruc! ____ Ogladaj mecze na żywo za darmo! Bonus 100zł w Sportingbet i 140zł w Betandwin! Sprawdź to na bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 14:02 Świetny meczyk - Brawo Maciek Brawo Artur ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Huurrrrraaaaa. przeczytajcie dlaczego strzelił IP: *.chello.pl 12.02.06, 14:04 Bo jest jednym z niewielu inteligentnych piłkarzy polskich. Takie ciemniaki jak Rasiak, Wichniarek, Kryszałowicz, Niedzielan, Kosowski, Mila mają wymalowaną na twarzy głupotę. Nie potrafią wypowiedzieć się po polsku. Po prostu mają siano w głowie i nie potrafią pokierować swoją karierą. A do piłeczki trzeba mieć i talent i siłę i inteligencję. Żurawski nie uciekał z Wisły po pierwszej ładnej strzelonej bramce (jak panowie z Groclinu). Odczekał, popracował i dopiero jak był juz kimś poszedł wyżej. Wszystkiego dobrego dla mądrych, pracowitych i skromnych: Żurawskiego i Krzynówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebi www.naszakadra.info IP: 213.169.107.* 12.02.06, 14:14 no pięknie Maciek! w takich meczach mozna sobie wyrobic nazwisko i fajnie by bylo gdyby dorzucil jeszcze jedna bramke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Brawo Żurawski! IP: *.e-wro.net.pl 12.02.06, 14:20 proszę o jeszcze.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam JAK GRAJĄ NASI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 14:21 Jak sie prezentują artur i żuraw? Czy oprócz strzelanie gola jest widoczny? Czy boruc ma dużo pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbuk Re: JAK GRAJĄ NASI??? IP: 87.207.168.* 13.02.06, 06:16 Artur wymiata, nawet w beznadziejnych sytuacjach nie panikuje i stara się robić swoje z doskonałym skutkiem, bo to napastnicy rywala tracą głowę i marnują stuprocentowe sytuacje. Co zaś do Żurawia to przez cały mecz ciężko pracował na rzecz drużyny, a drużyna rewanżuje się zaufaniem. Maciek oprócz strzałów także doskonale rozgrywa i podaje, świetnie rozumie grę zespołu, dobrze zmienia pozycje. Gdyby nasza reprezentacja była tak zgrana jak Celtowie, moglibyśmy myśleć o medalu w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranek Re: www.naszakadra.info IP: *.129.185.22.tisdip.tiscali.de 12.02.06, 15:17 kurrrcze, a ja kiedyś uważałem, że żurawski nie potrafi grać w piłę..oczywiśćie, ja przy nim to w ogóle nawet nie wiem co to piłka,ale jakokibic miałęm swoją opinię.to było głównie po przed MŚ2002 i po tym jak nie strzelił karnego USA..potem, jak w meczu z angolami zajebał bramę w okienko zacząłem zmieniać zdanie..aż do tego, że wdrugim meczu z angolami właściwie był początkowo jedynym rozsądnie grającym gościem. teraz,naprawdę ślę mu wielki szacun. przepraszam, Maciej,zgrzeszyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p - eliminator Re: Huurrrrraaaaa. przeczytajcie dlaczego strzeli IP: *.echostar.pl 12.02.06, 14:25 A ty WIELKI BEZMOZGU może sam wyjdziesz na boisko i osiągniesz choć tyle co Ci z których sie nabijasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbishop Re: Huurrrrraaaaa. przeczytajcie dlaczego strzeli IP: *.attu.pl 12.02.06, 14:48 Problem polega na tym, że "Wielki bezmózg" ma rację. A świętym prawem kibica jest krytykować - kibice nie muszą grać, tak samo jak meloman nie musi być skrzypkiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiek Re: Huurrrrraaaaa. przeczytajcie dlaczego strzeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 15:12 krytykować może, ale nie obrażać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p ELIMINATORZE IP: *.chello.pl 12.02.06, 15:14 Wiem, że to brzmiało ostro i dosyć skrajnie. Ale napisałem tak bo maksymalnie mnie wkurza to polskie gwiazdorstwo, na które składa się niecierpliwość (sportowców, dziennikarzy i kibiców), głupota i chciwość, przy jednoczesnym braku pracowitości i sumienności. Nie jestem piłkarzem, mam zupełnie inny zawód. I w tym zawodzie staram się doskonalić, sumiennie wypełniać swoje zadania i oczekiwać nagrody za prawdziwe wyniki. Taki Mila po strzeleniu 1 pięknej bramki Man City zaczął już bredzić o lidze angielskiej, dziennikarze fikali koziołki, że nam się taki talent urodził. Niedługo potem szczeniak zaczął się z resztą naszej złotej młodzieży kłócić o pieniądze za awans młodzieżówki. Zanim dostali lanie od Białorusi Mila powiedział, że te wywalczone grosze (kilkaset tysięcy do podziału) przekaże na cele dobroczynne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: ELIMINATORZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 16:16 Bardzo sie smrodzie kalesonowy mylisz co do inteligencji wiekszosci wymienionych. Np Niedzielan jest spoko gosc, ale Mila to faktycznie duze dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wally Zgadzam się. IP: 193.192.62.* 12.02.06, 17:13 Niedzielan ma po kolei w głowie, rozsądnie wypowiada się też np. Rząsa. A Rasiak niedługo będzie zbierał owacje od wszystkich internautów, ale to już sami się niedługo przekonają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris KULTURA IP: *.hsd1.nj.comcast.net 13.02.06, 01:52 Krytyka powinna byc konstruktywna. Tez mialem watpliwosci co do Zurawskiego. Nie przez tego karnego z USA, ale przez akcje z Kosowskim przeciwko (Parmie? - nie pamitam jestem pijany). Wystep Zurawskiegi przeciwko Anglii (na jesieni to rowniez byla kompromitacja). Paradoks polega na tym ze dzieki Jego kontucji Polska wyrownala ( Janas nie zamierzal wystawic Franka tak szybko). Szanse na rewanz Zurawski otrzyma z cztery miesioce w 1/16 z Angia. Polska: Anglia 2:1!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elim p ma rację IP: *.chello.pl 12.02.06, 15:20 Niestety. Nasi mogliby się uczyć od Szewczenki. Zrobił furorę w lidze mistrzów, poczekał na następną. W następnej też trzaskał i poszedł za kilkanaście, a nie kilka milionów. Najpierw trzeba coś osiągnąć, wywindować cenę, wypościć kupców, a potem się sprzedawać za granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalalalalal Re: p ma rację? cyba jendak nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 23:48 elim- problem w tym że Szewczenko z Dynamem Kijów grał w lidze mistrzów, a polskie kluby są w LM nieobecne chyba od 5 czy 6 lat... Nie zgadzam się z opinią p- polak którego chce jakis klub z lig zachodnio europejskich powinien natychmiast przejść- bo w polsce nie ma żadnych szans na rozwój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan Re: Huurrrrraaaaa. przeczytajcie dlaczego strzeli IP: *.os1.kn.pl 12.02.06, 14:49 yy, nie masz racji. żuraw jest takim samym chłopkiem roztropkiem jak cała reszta. z wisły chciał wiać wcześniej ale kasperczak go nie sprzedał. poza tym, nie było ciekawych ofert. był okres w ktorym macius zaczał marudzic ... nieważne. niech styrzela. niech walczy. go celtic! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_forum Re: Huurrrrraaaaa. przeczytajcie dlaczego strzeli 12.02.06, 17:16 no nie do końca tak było, bo po serii zwycięstw Wisły w pucharze UEFA podpisał nowy kontrakt, więc wcale tak bardzo nie chciał uciekać. A później to ja mu się nie dziwię - ile można... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasdf Re: Huurrrrraaaaa. przeczytajcie dlaczego strzeli IP: *.acn.waw.pl 12.02.06, 17:46 rooney nie też nie potrafi powiedzieć nic składnego ... no i co z tego .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlq Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow IP: *.chello.pl 12.02.06, 14:21 widzialem ,calkiem niezle jest za zywo w polsacie sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 15:27 Nie taki Tragic! Wal dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %%%%%%%% ŻURAW ŻURAW WŁADCA MURAW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 12.02.06, 16:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.02.06, 16:05 z naroznika pola karnego?!?! koles meczu nie widzial chyba Odpowiedz Link Zgłoś
wrzasowice Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 16:11 Maciusiu!! Wróć do twojej wisełki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JENDREK Brawo, brawo i jeszcze raz brawo! IP: *.catv.net.pl 12.02.06, 16:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Re: Brawo, brawo i jeszcze raz brawo! IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 12.02.06, 16:23 Franek i Żuraw only this possibility!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Franek łowca bramek - Żuraw władca muraw:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.02.06, 16:28 Czy ktoś może wie gdzi eto mozna zobaczyć w intrnecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrzyska Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 16:29 Brawo Żuraw. igrzyskaolimpijskie.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 16:51 I tylko Schuja żal,bo oczywista meczu nie oglądał. No ale jak się przerzucił na bobsleje kibicując reprezentacji niemieckiej to już nie nasze zmartwienie;) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 17:11 Piszący ten artykuł nie oglądał meczu! Żurawski strzelił gola ze środka, jak mógł napisac że z naroznika pola karnego? Odpowiedz Link Zgłoś
gurak [...] 12.02.06, 17:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 17:42 no jak piszesz Rzuraf Guraku no jak,jak....no...może i dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Żurawski i Boruc bohaterami derby Glasgow IP: *.1dial.com 12.02.06, 17:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron GRATULACJE IP: *.1dial.com 12.02.06, 17:27 Jednak w oczach (i umyśle) Janasa, Frankowski, Rasiak, czy też pozostali z najlepszych stanowią tylko tło "gwiazdy" Rasiaka. Resztę uzupełnia Kosiński. Ponadto Janas przeszedł ( z pewnością drogą przekupstwa) na listkiewiczowy sabotaż. I tym razem sprzedali ostatnie meczowe gry u najsilniejszych. Dobrze by było znać kulisy tych "trudnych listkiewiczowskich rozmów". W ślad za tym nasuwa się pytanie dotyczące gorszego harmonogramu meczów. Może sabotażysta istotnie widzi największe zagrożenie przegrania meczów z najsłabszymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeKott Z Borucem to bez przesady IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.06, 21:37 Fajna interwencja ale przede wszystkim spalili sie goscie z Rangers. Natomiast widac po Arturze, ze lapie sadlo. To jest chyba glowna przyczyna jego strasznie niepewnej gry na przedpolu, w ogole duzo gorszej niz w Legii dynamiki. Niech mu Kazimierski wysle jakis indywidualny program treningow czy co... :| Odpowiedz Link Zgłoś
adambydgoski Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 17:29 wally daj znac o tej owacji dla rasiaka co bym nie przegapil a czy ty czasami nie masz imienia grzegorz? oj ty rasiaczku to taka reklame sobie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polish ARE YOU FROM POLAND???????????????????????? IP: 86.41.205.* 12.02.06, 17:53 Witam. Przebywam akurat w Irlandii i az milo mi bylo gdy podczas ogladania meczu w irlandzkim pubie wszczyscy zadawali mi pytanie ARE YOU FROM POLAND?????? BRAWO CHLOPAKI, TAK TRZYMAC!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator link do bramki.. IP: *.dclient.hispeed.ch 12.02.06, 17:56 z naroznika pola karnego, jaaaasne homepage.ntlworld.com/jackes/Rangers-Celtic_M.Zurawski.rar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: link do bramki.. IP: *.compower.pl 12.02.06, 20:17 A masz może link do interwencji Boruca, bo z opisu w artykule wynika, że zrobił coś niesamowitego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankier Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 18:18 A jaka kaska!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frida Re: a w co oni grali ? IP: *.devs.futuro.pl 12.02.06, 21:04 W bierki... :) Brawo chlopaki! Jestesmy z Was dumni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna012 Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 19:21 tak trzymaj maciek!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgi ŻURAWSKI SUPER STAR!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.06, 20:05 Brawo Maciek. Trzymaj formę na Mistrzostwa w Niemczech. Musimy dowalić wreszcie Niemcom. I dowalimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celticpoland.com Re: ŻURAWSKI SUPER STAR!!!!! IP: *.chello.pl 12.02.06, 20:58 We'll sing a song, a soldiers song, with cheering rousing chorus, As round our blazing fire we throng, the starry heavens o'er us; Impatient for the coming fight, as we await the morning light, Here in the silence of the night, we'll chant a soldiers song Chorus Soldiers are we, whose lives are pledged to Ireland Some have come from a land beyond the wave, Sworn to be free, no more our ancient sireland Shall shelter the despot or the slave. Tonight we'll man the Bearna Baoghail, In Erins cause come woe or weal, 'Mid cannons roar and rifle's peal, We'll chant a soldiers's song. In valley green on towering crag, our fathers fought before us And conquered 'neath the same old flag thats proudly floating o'er us; We're children of a fighting race That never yet has known disgrace And as we march the foe to face We'll chant a soldier's song. Sons of the Gael,men of the Pale, the long watched day is breaking The serried ranks of Innisfail shall set the tyrant quaking; Our campfires now are burning low, See in the east the silvery glow, Out yonder waits the Saxon foe, Then chant a soldier's song. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El_echrera Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow IP: *.range86-129.btcentralplus.com 12.02.06, 22:05 To nie Zurawski to Chuck!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 22:16 widziałem ten mecz i gdyby żurawski grał w celticu tak ustawiony i tak ofensywnie jak zawsze gra w kadrze to tych bramek strzelał by zdecydowanie więcej ,po prostu za mało bierze na siebie dpowiedzialności w grze oddając ją innym a samemu będąc tylko typowym napastnikiem . Odpowiedz Link Zgłoś
tasman69 Graj Żuraw Graj!!! 13.02.06, 01:05 Nie widziałem meczu, nie wiem czy z naroznika pola karnego czy ze środka, ale "mie to lata". Graj Żuraw graj i strzelaj, bo miło mi usłyszeć, że na Wyspach możemy profesjonalnie robić co jescze poza glazurą. Odpowiedz Link Zgłoś