Dodaj do ulubionych

Gol Żurawskiego w derby Glasgow

IP: *.chello.pl 12.02.06, 13:56
BRAWO!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pietrek Gol Żurawskiego w derby Glasgow IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.02.06, 14:00
      Czy mi sie wydawalo ale kiedys szkocje pokazywal canal plus? a teraz
      puszczaja jakas powtorke portsmth:MAnUtd
      • morfeusz_1 Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 14:04
        Gość portalu: Pietrek napisał(a):

> Czy mi sie wydawalo ale kiedys szkocje pokazywal canal plus? a teraz
        > puszczaja jakas powtorke portsmth:MAnUtd

Polsat Sport - przełącz się...
        • Gość: Typer Piękny mecz Polaków - można było oglądać online! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 18:03
          Brawo Magic i Boruc!
          ____
          Ogladaj mecze na żywo za darmo!
          Bonus 100zł w Sportingbet i 140zł w Betandwin!
          Sprawdź to na bukmacherzy.250free.com
    • morfeusz_1 Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 14:02

Świetny meczyk - Brawo Maciek Brawo Artur !
    • Gość: p Huurrrrraaaaa. przeczytajcie dlaczego strzelił IP: *.chello.pl 12.02.06, 14:04
      Bo jest jednym z niewielu inteligentnych piłkarzy polskich. Takie ciemniaki jak
      Rasiak, Wichniarek, Kryszałowicz, Niedzielan, Kosowski, Mila mają wymalowaną na
      twarzy głupotę. Nie potrafią wypowiedzieć się po polsku. Po prostu mają siano w
      głowie i nie potrafią pokierować swoją karierą. A do piłeczki trzeba mieć i
      talent i siłę i inteligencję. Żurawski nie uciekał z Wisły po pierwszej ładnej
      strzelonej bramce (jak panowie z Groclinu). Odczekał, popracował i dopiero jak
      był juz kimś poszedł wyżej.
      Wszystkiego dobrego dla mądrych, pracowitych i skromnych: Żurawskiego i
      Krzynówka
      • Gość: ebi www.naszakadra.info IP: 213.169.107.* 12.02.06, 14:14
        no pięknie Maciek! w takich meczach mozna sobie wyrobic nazwisko i fajnie by
        bylo gdyby dorzucil jeszcze jedna bramke
        • Gość: fatality Brawo Żurawski! IP: *.e-wro.net.pl 12.02.06, 14:20
          proszę o jeszcze.. :)
        • Gość: adam JAK GRAJĄ NASI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 14:21
          Jak sie prezentują artur i żuraw? Czy oprócz strzelanie gola jest widoczny? Czy
          boruc ma dużo pracy?
          • Gość: zbuk Re: JAK GRAJĄ NASI??? IP: 87.207.168.* 13.02.06, 06:16
            Artur wymiata, nawet w beznadziejnych sytuacjach nie panikuje i stara się robić
            swoje z doskonałym skutkiem, bo to napastnicy rywala tracą głowę i marnują
            stuprocentowe sytuacje. Co zaś do Żurawia to przez cały mecz ciężko pracował na
            rzecz drużyny, a drużyna rewanżuje się zaufaniem. Maciek oprócz strzałów także
            doskonale rozgrywa i podaje, świetnie rozumie grę zespołu, dobrze zmienia
            pozycje. Gdyby nasza reprezentacja była tak zgrana jak Celtowie, moglibyśmy
            myśleć o medalu w Niemczech.
        • Gość: baranek Re: www.naszakadra.info IP: *.129.185.22.tisdip.tiscali.de 12.02.06, 15:17
          kurrrcze, a ja kiedyś uważałem, że żurawski nie potrafi grać w piłę..oczywiśćie, ja przy nim to w ogóle nawet nie wiem co to piłka,ale jakokibic miałęm swoją opinię.to było głównie po przed MŚ2002 i po tym jak nie strzelił karnego USA..potem, jak w meczu z angolami zajebał bramę w okienko zacząłem zmieniać zdanie..aż do tego, że wdrugim meczu z angolami właściwie był początkowo jedynym rozsądnie grającym gościem. teraz,naprawdę ślę mu wielki szacun. przepraszam, Maciej,zgrzeszyłem.
      • Gość: p - eliminator Re: Huurrrrraaaaa. przeczytajcie dlaczego strzeli IP: *.echostar.pl 12.02.06, 14:25
        A ty WIELKI BEZMOZGU może sam wyjdziesz na boisko i osiągniesz choć tyle co Ci
        z których sie nabijasz????
        • Gość: mbishop Re: Huurrrrraaaaa. przeczytajcie dlaczego strzeli IP: *.attu.pl 12.02.06, 14:48
          Problem polega na tym, że "Wielki bezmózg" ma rację.
          A świętym prawem kibica jest krytykować - kibice nie muszą grać, tak samo jak
          meloman nie musi być skrzypkiem!!
          • Gość: Stasiek Re: Huurrrrraaaaa. przeczytajcie dlaczego strzeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 15:12
            krytykować może, ale nie obrażać
            • Gość: p sorry wyszło za ostro, masz rację IP: *.chello.pl 12.02.06, 15:15
        • Gość: p ELIMINATORZE IP: *.chello.pl 12.02.06, 15:14
          Wiem, że to brzmiało ostro i dosyć skrajnie. Ale napisałem tak bo maksymalnie
          mnie wkurza to polskie gwiazdorstwo, na które składa się niecierpliwość
          (sportowców, dziennikarzy i kibiców), głupota i chciwość, przy jednoczesnym
          braku pracowitości i sumienności. Nie jestem piłkarzem, mam zupełnie inny
          zawód. I w tym zawodzie staram się doskonalić, sumiennie wypełniać swoje
          zadania i oczekiwać nagrody za prawdziwe wyniki.
          Taki Mila po strzeleniu 1 pięknej bramki Man City zaczął już bredzić o lidze
          angielskiej, dziennikarze fikali koziołki, że nam się taki talent urodził.
          Niedługo potem szczeniak zaczął się z resztą naszej złotej młodzieży kłócić o
          pieniądze za awans młodzieżówki. Zanim dostali lanie od Białorusi Mila
          powiedział, że te wywalczone grosze (kilkaset tysięcy do podziału) przekaże na
          cele dobroczynne.
          • Gość: 123 Re: ELIMINATORZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 16:16
            Bardzo sie smrodzie kalesonowy mylisz co do inteligencji wiekszosci
            wymienionych. Np Niedzielan jest spoko gosc, ale Mila to faktycznie duze dziecko.
            • Gość: wally Zgadzam się. IP: 193.192.62.* 12.02.06, 17:13
              Niedzielan ma po kolei w głowie, rozsądnie wypowiada się też np. Rząsa.

A Rasiak niedługo będzie zbierał owacje od wszystkich internautów, ale
              to już sami się niedługo przekonają.
          • Gość: Chris KULTURA IP: *.hsd1.nj.comcast.net 13.02.06, 01:52
            Krytyka powinna byc konstruktywna. Tez mialem watpliwosci co do Zurawskiego.
            Nie przez tego karnego z USA, ale przez akcje z Kosowskim przeciwko (Parmie? -
            nie pamitam jestem pijany). Wystep Zurawskiegi przeciwko Anglii (na jesieni to
            rowniez byla kompromitacja). Paradoks polega na tym ze dzieki Jego kontucji
            Polska wyrownala ( Janas nie zamierzal wystawic Franka tak szybko). Szanse na
            rewanz Zurawski otrzyma z cztery miesioce w 1/16 z Angia. Polska: Anglia 2:1!!!!
        • Gość: elim p ma rację IP: *.chello.pl 12.02.06, 15:20
          Niestety. Nasi mogliby się uczyć od Szewczenki. Zrobił furorę w lidze mistrzów,
          poczekał na następną. W następnej też trzaskał i poszedł za kilkanaście, a nie
          kilka milionów.
          Najpierw trzeba coś osiągnąć, wywindować cenę, wypościć kupców, a potem się
          sprzedawać za granicę.
          • Gość: lalalalalal Re: p ma rację? cyba jendak nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 23:48
            elim- problem w tym że Szewczenko z Dynamem Kijów grał w lidze mistrzów, a
            polskie kluby są w LM nieobecne chyba od 5 czy 6 lat...
            Nie zgadzam się z opinią p- polak którego chce jakis klub z lig zachodnio
            europejskich powinien natychmiast przejść- bo w polsce nie ma żadnych szans na
            rozwój
      • Gość: melan Re: Huurrrrraaaaa. przeczytajcie dlaczego strzeli IP: *.os1.kn.pl 12.02.06, 14:49
        yy, nie masz racji. żuraw jest takim samym chłopkiem roztropkiem jak cała
        reszta. z wisły chciał wiać wcześniej ale kasperczak go nie sprzedał. poza tym,
        nie było ciekawych ofert. był okres w ktorym macius zaczał marudzic ...
        nieważne. niech styrzela. niech walczy. go celtic!
        • pawel_forum Re: Huurrrrraaaaa. przeczytajcie dlaczego strzeli 12.02.06, 17:16
          no nie do końca tak było, bo po serii zwycięstw Wisły w pucharze UEFA podpisał
          nowy kontrakt, więc wcale tak bardzo nie chciał uciekać. A później to ja mu się
          nie dziwię - ile można...
      • Gość: jasdf Re: Huurrrrraaaaa. przeczytajcie dlaczego strzeli IP: *.acn.waw.pl 12.02.06, 17:46
        rooney nie też nie potrafi powiedzieć nic składnego ... no i co z tego ..
    • Gość: wlq Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow IP: *.chello.pl 12.02.06, 14:21
      widzialem ,calkiem niezle
      jest za zywo w polsacie sport
    • Gość: kokon Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 15:27
      Nie taki Tragic! Wal dalej
      • Gość: %%%%%%%% ŻURAW ŻURAW WŁADCA MURAW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 12.02.06, 16:00
    • Gość: aero Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.02.06, 16:05
      z naroznika pola karnego?!?! koles meczu nie widzial chyba
    • wrzasowice Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 16:11
      Maciusiu!! Wróć do twojej wisełki!!
    • Gość: JENDREK Brawo, brawo i jeszcze raz brawo! IP: *.catv.net.pl 12.02.06, 16:20
      • Gość: kutach Re: Brawo, brawo i jeszcze raz brawo! IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 12.02.06, 16:23
        Franek i Żuraw only this possibility!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Franek łowca bramek - Żuraw władca muraw:)))
    • Gość: aaa Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.02.06, 16:28
      Czy ktoś może wie gdzi eto mozna zobaczyć w intrnecie ?
    • Gość: igrzyska Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 16:29
      Brawo Żuraw.

igrzyskaolimpijskie.blox.pl
      • morfeusz_1 Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 16:51

I tylko Schuja żal,bo oczywista meczu nie oglądał.
        No ale jak się przerzucił na bobsleje kibicując reprezentacji niemieckiej to
        już nie nasze zmartwienie;)
    • derduch Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 17:11
      Piszący ten artykuł nie oglądał meczu!
      Żurawski strzelił gola ze środka, jak mógł napisac że z naroznika pola karnego?
      • gurak [...] 12.02.06, 17:20
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • morfeusz_1 Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 17:42

no jak piszesz Rzuraf Guraku no jak,jak....no...może i dobrze....
    • Gość: ron Żurawski i Boruc bohaterami derby Glasgow IP: *.1dial.com 12.02.06, 17:27
    • Gość: ron GRATULACJE IP: *.1dial.com 12.02.06, 17:27
      Jednak w oczach (i umyśle) Janasa, Frankowski, Rasiak, czy też pozostali z
      najlepszych stanowią tylko tło "gwiazdy" Rasiaka. Resztę uzupełnia Kosiński.
      Ponadto Janas przeszedł ( z pewnością drogą przekupstwa) na listkiewiczowy
      sabotaż. I tym razem sprzedali ostatnie meczowe gry u najsilniejszych. Dobrze by
      było znać kulisy tych "trudnych listkiewiczowskich rozmów". W ślad za tym nasuwa
      się pytanie dotyczące gorszego harmonogramu meczów. Może sabotażysta istotnie
      widzi największe zagrożenie przegrania meczów z najsłabszymi?
      • Gość: LeKott Z Borucem to bez przesady IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.06, 21:37
        Fajna interwencja ale przede wszystkim spalili sie goscie z Rangers. Natomiast
        widac po Arturze, ze lapie sadlo. To jest chyba glowna przyczyna jego strasznie
        niepewnej gry na przedpolu, w ogole duzo gorszej niz w Legii dynamiki. Niech mu
        Kazimierski wysle jakis indywidualny program treningow czy co... :|
    • adambydgoski Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 17:29
      wally daj znac o tej owacji dla rasiaka
      co bym nie przegapil
      a czy ty czasami nie masz imienia grzegorz?
      oj ty rasiaczku to taka reklame sobie robisz?
    • Gość: Polish ARE YOU FROM POLAND???????????????????????? IP: 86.41.205.* 12.02.06, 17:53
      Witam. Przebywam akurat w Irlandii i az milo mi bylo gdy podczas ogladania
      meczu w irlandzkim pubie wszczyscy zadawali mi pytanie ARE YOU FROM POLAND??????
      BRAWO CHLOPAKI, TAK TRZYMAC!!!!!!!!!!
    • Gość: obserwator link do bramki.. IP: *.dclient.hispeed.ch 12.02.06, 17:56
      z naroznika pola karnego, jaaaasne

homepage.ntlworld.com/jackes/Rangers-Celtic_M.Zurawski.rar
      • Gość: Filip Re: link do bramki.. IP: *.compower.pl 12.02.06, 20:17
        A masz może link do interwencji Boruca, bo z opisu w artykule wynika, że zrobił
        coś niesamowitego.
    • Gość: bankier Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 18:18
      A jaka kaska!!!!!!
    • podpisanym a w co oni grali ? 12.02.06, 19:15
      • Gość: Frida Re: a w co oni grali ? IP: *.devs.futuro.pl 12.02.06, 21:04
        W bierki... :)
        Brawo chlopaki! Jestesmy z Was dumni!!!
    • czarna012 Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 19:21
      tak trzymaj maciek!!!!!!
      • Gość: morgi ŻURAWSKI SUPER STAR!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.06, 20:05
        Brawo Maciek.
        Trzymaj formę na Mistrzostwa w Niemczech.
        Musimy dowalić wreszcie Niemcom.
        I dowalimy.
        • Gość: celticpoland.com Re: ŻURAWSKI SUPER STAR!!!!! IP: *.chello.pl 12.02.06, 20:58
          We'll sing a song, a soldiers song, with cheering rousing chorus,
          As round our blazing fire we throng, the starry heavens o'er us;
          Impatient for the coming fight, as we await the morning light,
          Here in the silence of the night, we'll chant a soldiers song

Chorus
          Soldiers are we, whose lives are pledged to Ireland
          Some have come from a land beyond the wave,
          Sworn to be free, no more our ancient sireland
          Shall shelter the despot or the slave.
          Tonight we'll man the Bearna Baoghail,
          In Erins cause come woe or weal,
          'Mid cannons roar and rifle's peal,
          We'll chant a soldiers's song.

In valley green on towering crag, our fathers fought before us
          And conquered 'neath the same old flag thats proudly floating o'er us;
          We're children of a fighting race
          That never yet has known disgrace

And as we march the foe to face

We'll chant a soldier's song.

Sons of the Gael,men of the Pale, the long watched day is breaking

The serried ranks of Innisfail shall set the tyrant quaking;

Our campfires now are burning low,

See in the east the silvery glow,

Out yonder waits the Saxon foe,

Then chant a soldier's song.
    • Gość: czesiu Brawo ku.., brawo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 21:46
    • Gość: El_echrera Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow IP: *.range86-129.btcentralplus.com 12.02.06, 22:05
      To nie Zurawski to Chuck!!!!
    • piotr33k2 Re: Gol Żurawskiego w derby Glasgow 12.02.06, 22:16
      widziałem ten mecz i gdyby żurawski grał w celticu tak ustawiony i tak
      ofensywnie jak zawsze gra w kadrze to tych bramek strzelał by zdecydowanie
      więcej ,po prostu za mało bierze na siebie dpowiedzialności w grze oddając ją
      innym a samemu będąc tylko typowym napastnikiem .
    • tasman69 Graj Żuraw Graj!!! 13.02.06, 01:05
      Nie widziałem meczu, nie wiem czy z naroznika pola karnego czy ze środka,
      ale "mie to lata". Graj Żuraw graj i strzelaj, bo miło mi usłyszeć, że na
      Wyspach możemy profesjonalnie robić co jescze poza glazurą.
    • Gość: gosc GRATULACJE!!! IP: *.uz.zgora.pl 13.02.06, 08:16
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka