Gość: jacek IP: 217.153.142.* 15.02.06, 23:20 ktoś jest zaskoczony ???? :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jorge Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.06, 23:31 Ech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer A miało byc tak pięknie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 23:33 szkoda czasu - latka lecą ___ Ogladaj mecze na żywo za darmo! Bonus 100zł w Sportingbet i 140zł w Betandwin! Sprawdź to na bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo [...] IP: *.ny325.east.verizon.net 16.02.06, 04:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris szkoda oli'ego IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 15.02.06, 23:36 szkoda olego, potrafi strzelać udowodnił nie raz i nie dwa, ostatnio ma pecha. ale miejmy nadzieje że niedługo beznadziejny ten trener zostanie wyrzucony a wtedy emsi zaatakuje...oby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik 13 gram w pilke na podworku 3 razy w tygodniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 23:38 takiemu Olisadebe zakladam siate bez problemu i przechodze go najprostszym zwodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: gram w pilke na podworku 3 razy w tygodniu IP: *.ci.uw.edu.pl 16.02.06, 00:20 Chyba chciałeś napisać wzwodem! Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Re: gram w pilke na podworku 3 razy w tygodniu 16.02.06, 07:21 Mały Kaziu, Ty jeszcze tu? pośpiesz sie, skup butelek i złomu już otwarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: gram w pilke na podworku 3 razy w tygodniu IP: *.devs.futuro.pl 16.02.06, 11:15 gram w pokoju pilka do tenisa a Kazia przechodze njaprosciejsyzm zwodem i nakladam mu reklamówke Odpowiedz Link Zgłoś
zwalonytrojanski Do kwasa go, do kwasa!!!! 15.02.06, 23:59 Tak go lubi że nie wyrzuci nieboraka. Kto wie? Może się spowinowacą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marars Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem IP: *.ukonline.co.uk 16.02.06, 00:00 porsmouth jest druzyna od ktorej oli nie powinien specjalnie odbiegac. jezeli tu nie bedzie gral a to z powodu kontuzji a to z powodu braku formy to sorki ale mysle ze gosciu po prostu sie skonczyl.porsmouth nie powinno go przerastac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w2ww Jak strzelal dla Polski........ IP: 86.41.203.* 16.02.06, 00:22 Jak strzelal dla Polski to wszyscy go chwalili, a teraz k..wa co? Juz go nie lubicie? Polak wlasnie taki jest jak ktos jest na gorce to go wszyscy chwala, a jak ma dola to juz go najlepiej zbluzgac i zapomniec o nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Jak strzelal dla Polski........ IP: *.ci.uw.edu.pl 16.02.06, 00:29 Święte słowa. To samo jest z Małyszem. Zyczę im obu, aby jeszcze się odrodzili i pokazali prześmiewcom, iż nie mają racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Van DerDrwall Re: Jak strzelal dla Polski........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 01:01 Ale Rasiak się nie odrodzi, bo nie ma z czego. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas RASIAK TO POTEGA !!!........ IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 16.02.06, 13:57 Ta oferma zagra na mundialu i osmieszy Polske. Moze to i dobrze,bo JANAS NIE ZASLUZYL NA TO , BY PROWADZIC REPREZENTACJE POLSKI.Polscy pilkarze zakwalifikowali sie do mundialu, wbrew wyglupom Janasa, ktory im tylko przeszkadzal i promowal beznadziejnego LAMAGE RASIAKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Jak strzelal dla Polski........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 01:02 Dobrze gadasz! Dzięki Olemu mieliśmy piękne kwalifikacje do mistrzostw w Korei. O'le! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ☺ Re: Jak strzelal dla Polski........ IP: *.elsat.net.pl 16.02.06, 01:15 Gość portalu: R napisał(a): > Dobrze gadasz! Dzięki Olemu mieliśmy piękne kwalifikacje do mistrzostw w Korei. > O'le! ...i piekny mundial w korei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Jak strzelal dla Polski........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 02:50 > > ...i piekny mundial w korei tego nie napisałem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilia [...] IP: 158.75.4.* 16.02.06, 09:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: szkoda oli'ego IP: *.ci.uw.edu.pl 16.02.06, 00:25 OLI, KIBICE WCIĄŻ KOCHAJĄ CIEBIE I NIGDY NIE ZAPOMNĄ TWOJEGO WKŁADU W AWANS NA MUNDIAL 2002!!! DUŻO ZDROWIA, BRACIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 16.02.06, 01:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem 16.02.06, 00:26 > Nigeryjczyk z polskim paszpor > Polaka sprowadzić chciał........ No to jak ? Wiem, ze troche skomplikowane. Ale proponuje troche konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kukiełka Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 01:03 Ej, ja też go nie kupiłem. Może Rasiak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Manager jest brzydki i glupi IP: *.e7even.com 16.02.06, 01:17 Cross jest glupi i strasznie brzydki. nNgdzie nei mzoe zagrzac miejsca i nei ma szacunku dla zadnego pracodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem IP: *.wipo.int / 193.5.93.* 16.02.06, 07:06 "Ostatnio Nigeryjczyk z polskim paszportem" - Ostatnio Polak z nigeryjskim paszportem....Bande de cons. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo1 Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem IP: 213.94.217.* 16.02.06, 09:13 a ja mysle ze rasiak jest wspanialym pilkazem, wydaje mi sie ze powinien zostac mianowany bohaterem narodowym Polski i postawmy mu pomnik w warszawie na rynku jako jeden z kroli rzeczypospolitej, oczywiscie obok krola kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lato Może Chuck Norris kupił Olisadebe dla Portsmouth? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:46 Jesli nie menager to na pewno Chuck go kupił...albo Engel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Może Chuck Norris kupił Olisadebe dla Portsmo IP: *.server.ntli.net 16.02.06, 11:37 Znowu Nigeryjczyk z polskim paszportem. Czyzby ci kretyni ktorzy pisza w gazetach a szczegolnie w GW za kazdym razem musieli nam przypominac kto to jest ? Mysle ze ci co nawet nie interesuja sie sportem juz do tego sie przyzwyczaili i wiedza kto to jest Oli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catriona Re: Może Chuck Norris kupił Olisadebe dla Portsmo IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 16.02.06, 11:46 jakby gral w Chelsea i strzelal jak Lampard to by nie byl NIgeryjczykiem z polskim paszportem, tylko Polakiem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN BIELAS !!!! Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem IP: *.range81-158.btcentralplus.com 16.02.06, 11:58 co tutaj sie dziwic , ze anglicy znecaja sie nad wiezniami , kiedy oni znecaja sie nawet nad cywilami w swoim kraju . bylem pare razy na dyskotece w Londynie , teraz nie moge odczepic sie od angielskich zboczencow , zamontowali mi satelitarny podsluch w glowie , bylem na policji ,powiedzialem , ze policia jest w to tez zamieszana , a oni odpowiedzieli , ze nic nie moga zrobic !? zadaja mi bule, serca,sciskanie w glowie ,kiedy tylko mysle o tym ,abyopuscic anglie, wlamali sie do mojego pokoju I okradli mnie, potracili mie nawet samochodem ostatnio . niezli sojusznicy Amerki, ale ja pujde do Rosyjskiej Ambasady i bede prosil o Azyl Polityczny , bo wiem , ze moje zycie jest zagrozone jezeli policia jest przeciwko mnie , bo on tez sa pedalami zboczecami !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Pojazd do marcina Bielasa IP: *.devs.futuro.pl 16.02.06, 12:10 stray wiem co czujesz.mnie zamontowali silniczek i musze chodzic. caly czas chodzic. podobno robia badania pt. "Ile mozna chodzic" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziodzio Czy Janas jeszcze o nim myśli? IP: 213.199.198.* 16.02.06, 12:02 Mam nadzieję , że nie. Oby tak samo było z Drewniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem IP: 5.6.1D* / *.ford.com 16.02.06, 12:19 ozenil sie z Polka i ..........spadl. Odpowiedz Link Zgłoś
owler.myszozerca Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem 16.02.06, 12:36 ku..ł się z polaczyną co poleciała na czarnego dzikusa dlatego spadł Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Murzyn zrobił swoje,zarobił i wraca odpoczywać pod 16.02.06, 12:41 palmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem IP: *.chello.pl 16.02.06, 12:42 co za kretyni dbaja o to forum. to juz nie mozna napisac, ze ten caly olisabebe nie jest polakiem!! bo co go robi tym polakiem, papierek zalatwiony po znajomosci u kwasa? normalnie chlop musialby wiele lat czekac na obywatela a tu prosze myk i juz polak. smiech na sali. o. nie jest i nigdy nie bedzie polakiem a w kadrze polskiej maja grac polacy. listkiewicz zamiast importowac doraznie pilkarzy, wez sie sam lepiej wyeksportuj, to moze znajdzie sie ktos, kto wreszcie postawi w tym kraju na wychowanie mlodziezy, tak bysmy mogli godnie walczyc w nastepnych eliminacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Chory trener - 1pk w 6 meczach i 0szans dla nowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 16:19 Nie bo nie - to cały pan Redknapp. A jak się podpisuje umowę uzależniającą wypłatę od liczby meczów, to nie dziwo, że potem zaczynają kombinować. U nas mistrzem w tej zagrywce jest pan Ptak. Odpowiedz Link Zgłoś