Dodaj do ulubionych

Olisadebe?! Nie ja go kupiłem

IP: 217.153.142.* 15.02.06, 23:20
ktoś jest zaskoczony ???? :-DDD
Obserwuj wątek
    • Gość: Jorge Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.06, 23:31
      Ech!
      • Gość: Typer A miało byc tak pięknie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 23:33
        szkoda czasu - latka lecą
        ___
        Ogladaj mecze na żywo za darmo!
        Bonus 100zł w Sportingbet i 140zł w Betandwin!
        Sprawdź to na bukmacherzy.250free.com
        • Gość: kolo [...] IP: *.ny325.east.verizon.net 16.02.06, 04:16
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • gmsaxz Na kontuzje nie ma mocnych 16.02.06, 16:48
    • Gość: chris szkoda oli'ego IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 15.02.06, 23:36
      szkoda olego, potrafi strzelać udowodnił nie raz i nie dwa, ostatnio ma pecha. ale miejmy nadzieje że niedługo beznadziejny ten trener zostanie wyrzucony a wtedy emsi zaatakuje...oby!
    • Gość: Kazik 13 gram w pilke na podworku 3 razy w tygodniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 23:38
      takiemu Olisadebe zakladam siate bez problemu i przechodze go najprostszym
      zwodem
      • Gość: kiks Re: gram w pilke na podworku 3 razy w tygodniu IP: *.ci.uw.edu.pl 16.02.06, 00:20
        Chyba chciałeś napisać wzwodem!
      • borrus Re: gram w pilke na podworku 3 razy w tygodniu 16.02.06, 07:21
        Mały Kaziu, Ty jeszcze tu? pośpiesz sie, skup butelek i złomu już otwarty.
        • Gość: Mietek Re: gram w pilke na podworku 3 razy w tygodniu IP: *.devs.futuro.pl 16.02.06, 11:15
          gram w pokoju pilka do tenisa a Kazia przechodze njaprosciejsyzm zwodem i
          nakladam mu reklamówke
    • zwalonytrojanski Do kwasa go, do kwasa!!!! 15.02.06, 23:59
      Tak go lubi że nie wyrzuci nieboraka. Kto wie? Może się spowinowacą?
    • Gość: marars Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem IP: *.ukonline.co.uk 16.02.06, 00:00
      porsmouth jest druzyna od ktorej oli nie powinien specjalnie odbiegac. jezeli
      tu nie bedzie gral a to z powodu kontuzji a to z powodu braku formy to sorki
      ale mysle ze gosciu po prostu sie skonczyl.porsmouth nie powinno go przerastac.
      • Gość: w2ww Jak strzelal dla Polski........ IP: 86.41.203.* 16.02.06, 00:22
        Jak strzelal dla Polski to wszyscy go chwalili, a teraz k..wa co? Juz go nie
        lubicie?
        Polak wlasnie taki jest jak ktos jest na gorce to go wszyscy chwala, a jak ma
        dola to juz go najlepiej zbluzgac i zapomniec o nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: yoyo Re: Jak strzelal dla Polski........ IP: *.ci.uw.edu.pl 16.02.06, 00:29
          Święte słowa. To samo jest z Małyszem. Zyczę im obu, aby jeszcze się odrodzili
          i pokazali prześmiewcom, iż nie mają racji.
          • Gość: Van DerDrwall Re: Jak strzelal dla Polski........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 01:01
            Ale Rasiak się nie odrodzi, bo nie ma z czego. :D
            • Gość: paul jeanas RASIAK TO POTEGA !!!........ IP: *.83.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 16.02.06, 13:57
              Ta oferma zagra na mundialu i osmieszy Polske. Moze to i dobrze,bo JANAS NIE
              ZASLUZYL NA TO , BY PROWADZIC REPREZENTACJE POLSKI.Polscy pilkarze
              zakwalifikowali sie do mundialu, wbrew wyglupom Janasa, ktory im tylko
              przeszkadzal i promowal beznadziejnego LAMAGE RASIAKA.
        • Gość: R Re: Jak strzelal dla Polski........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 01:02
          Dobrze gadasz! Dzięki Olemu mieliśmy piękne kwalifikacje do mistrzostw w Korei.
          O'le!
          • Gość: ☺ Re: Jak strzelal dla Polski........ IP: *.elsat.net.pl 16.02.06, 01:15
            Gość portalu: R napisał(a):

> Dobrze gadasz! Dzięki Olemu mieliśmy piękne kwalifikacje do mistrzostw w Korei.
            > O'le!

...i piekny mundial w korei
            • Gość: R Re: Jak strzelal dla Polski........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 02:50
              >
              > ...i piekny mundial w korei

tego nie napisałem ;P
        • Gość: Lilia [...] IP: 158.75.4.* 16.02.06, 09:55
    • Gość: kibol Re: szkoda oli'ego IP: *.ci.uw.edu.pl 16.02.06, 00:25
      OLI, KIBICE WCIĄŻ KOCHAJĄ CIEBIE I NIGDY NIE ZAPOMNĄ TWOJEGO WKŁADU W AWANS NA
      MUNDIAL 2002!!! DUŻO ZDROWIA, BRACIE!!!
      • Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 16.02.06, 01:49
    • amoremio Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem 16.02.06, 00:26
      > Nigeryjczyk z polskim paszpor
      > Polaka sprowadzić chciał........

No to jak ?
      Wiem, ze troche skomplikowane.
      Ale proponuje troche konsekwencji.
    • Gość: Kukiełka Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 01:03
      Ej, ja też go nie kupiłem. Może Rasiak?
    • Gość: kibic Manager jest brzydki i glupi IP: *.e7even.com 16.02.06, 01:17
      Cross jest glupi i strasznie brzydki. nNgdzie nei mzoe zagrzac miejsca i nei ma
      szacunku dla zadnego pracodawcy
    • matrek I tyle z bylej wielkiej gwiazdy /nt 16.02.06, 06:28

• Gość: kaczka Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem IP: *.wipo.int / 193.5.93.* 16.02.06, 07:06
      "Ostatnio Nigeryjczyk z polskim paszportem" - Ostatnio Polak z nigeryjskim
      paszportem....Bande de cons.
    • Gość: olo1 Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem IP: 213.94.217.* 16.02.06, 09:13
      a ja mysle ze rasiak jest wspanialym pilkazem, wydaje mi sie ze powinien zostac mianowany bohaterem
      narodowym Polski i postawmy mu pomnik w warszawie na rynku jako jeden z kroli rzeczypospolitej,
      oczywiscie obok krola kaczynskiego.
    • Gość: Lato Może Chuck Norris kupił Olisadebe dla Portsmouth? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:46
      Jesli nie menager to na pewno Chuck go kupił...albo Engel
      • Gość: kazio Re: Może Chuck Norris kupił Olisadebe dla Portsmo IP: *.server.ntli.net 16.02.06, 11:37
        Znowu Nigeryjczyk z polskim paszportem.
        Czyzby ci kretyni ktorzy pisza w gazetach a szczegolnie w GW za kazdym razem
        musieli nam przypominac kto to jest ?
        Mysle ze ci co nawet nie interesuja sie sportem juz do tego sie przyzwyczaili i
        wiedza kto to jest Oli
        • Gość: catriona Re: Może Chuck Norris kupił Olisadebe dla Portsmo IP: *.cable.ubr03.harb.blueyonder.co.uk 16.02.06, 11:46
          jakby gral w Chelsea i strzelal jak Lampard to by nie byl NIgeryjczykiem z polskim paszportem, tylko Polakiem! :)
    • Gość: MARCIN BIELAS !!!! Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem IP: *.range81-158.btcentralplus.com 16.02.06, 11:58
      co tutaj sie dziwic , ze anglicy znecaja sie nad wiezniami , kiedy oni znecaja
      sie nawet nad cywilami w swoim kraju . bylem pare razy na dyskotece w
      Londynie , teraz nie moge odczepic sie od angielskich zboczencow , zamontowali
      mi satelitarny podsluch w glowie , bylem na policji ,powiedzialem , ze policia
      jest w to tez zamieszana , a oni odpowiedzieli , ze nic nie moga zrobic !?
      zadaja mi bule, serca,sciskanie w glowie ,kiedy tylko mysle o tym ,abyopuscic
      anglie, wlamali sie do mojego pokoju I okradli mnie, potracili mie nawet
      samochodem ostatnio . niezli sojusznicy Amerki, ale ja pujde do Rosyjskiej
      Ambasady i bede prosil o Azyl Polityczny , bo wiem , ze moje zycie jest
      zagrozone jezeli policia jest przeciwko mnie , bo on tez sa pedalami
      zboczecami !!!!!!
      • Gość: stefan Pojazd do marcina Bielasa IP: *.devs.futuro.pl 16.02.06, 12:10
        stray wiem co czujesz.mnie zamontowali silniczek i musze chodzic. caly czas
        chodzic. podobno robia badania pt. "Ile mozna chodzic"
    • Gość: dziodzio Czy Janas jeszcze o nim myśli? IP: 213.199.198.* 16.02.06, 12:02
      Mam nadzieję , że nie.
      Oby tak samo było z Drewniakiem.
    • Gość: zyta Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem IP: 5.6.1D* / *.ford.com 16.02.06, 12:19
      ozenil sie z Polka i ..........spadl.
      • owler.myszozerca Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem 16.02.06, 12:36
        ku..ł się z polaczyną co poleciała na czarnego dzikusa dlatego spadł
    • ezpa7z9 Murzyn zrobił swoje,zarobił i wraca odpoczywać pod 16.02.06, 12:41
      palmą.
    • Gość: 1908 Re: Olisadebe?! Nie ja go kupiłem IP: *.chello.pl 16.02.06, 12:42
      co za kretyni dbaja o to forum. to juz nie mozna napisac, ze ten caly olisabebe
      nie jest polakiem!! bo co go robi tym polakiem, papierek zalatwiony po
      znajomosci u kwasa? normalnie chlop musialby wiele lat czekac na obywatela a tu
      prosze myk i juz polak. smiech na sali. o. nie jest i nigdy nie bedzie polakiem
      a w kadrze polskiej maja grac polacy. listkiewicz zamiast importowac doraznie
      pilkarzy, wez sie sam lepiej wyeksportuj, to moze znajdzie sie ktos, kto
      wreszcie postawi w tym kraju na wychowanie mlodziezy, tak bysmy mogli godnie
      walczyc w nastepnych eliminacjach.
    • Gość: Kosa Chory trener - 1pk w 6 meczach i 0szans dla nowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 16:19
      Nie bo nie - to cały pan Redknapp. A jak się podpisuje umowę uzależniającą
      wypłatę od liczby meczów, to nie dziwo, że potem zaczynają kombinować. U nas
      mistrzem w tej zagrywce jest pan Ptak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka