Dodaj do ulubionych

Maradona: Messi to mój następca

IP: *.fbx.proxad.net 24.02.06, 21:37
qrwa mac
przez te reklame pilkarzykow nie moge przeczytac artykulu!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: to pizdy Re: Maradona: Messi to mój następca IP: *.aster.pl 24.02.06, 21:46
      !!!!!!!!!!!!!!!!;/
      • Gość: melan po jego twarzy widać, że brał hormon wzrostu IP: *.os1.kn.pl 13.03.06, 23:14
        biedaczek. pewnie bedzie miał problemy z organami wewnętrznymi. może siądzie mu
        wątroba, może nerki, na starość będzie miał problemy. w imie sukcesów. szkoda.
    • Gość: ubububu Pilkarzyki IP: *.acn.waw.pl 24.02.06, 22:03
      Gość portalu: rt napisał(a):

> qrwa mac
      > przez te reklame pilkarzykow nie moge przeczytac artykulu!!!!!!!!!!!!

Fakt. Idiotyzm.

Kliknij w wydrukuj i nastepnie cancel.
    • Gość: yoyoy Re: Maradona: Messi to mój następca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:07
      refresh ..albo stop w przegladarce :P
    • Gość: zabijaka Re: Maradona: Messi to mój następca IP: *.cable.mindspring.com 24.02.06, 22:07
      Qrwa, co za idiota umieścił tą reklamę w miejscu gdzie zasłania pół artykułu!?!
      Nawet nie da się wyłączyć tego badziewia! I weź tu spokojnie przeglądaj prase.
      Zaraz mnie coś trafi...!!!!!!!
      • Gość: j flashowe reklamy IP: *.nat.renicom.pl 24.02.06, 22:22
        jak dobrze mieć adblocka w firefoxie i raz na zawsze mieć z głowy wszystkie
        flashowe reklamy :))) a messi rzeczywiście dał w tym meczu czadu, ciężko było
        uwierzyc że ma dopiero 18 lat...
        • Gość: zabijaka Re: flashowe reklamy IP: *.cable.mindspring.com 24.02.06, 22:31
          No, u nas zawodnicy w jego wieku uważani są tylko za talenty, którym trenerzy
          zazwyczaj pozwalają grac tylko końcówki lub zsyłają do niższych lig aby się
          "ogrywali". Mija 10 lat, a o nich dalej mówi się jako o talentach i
          perspektywicznych graczach. Tam się nikt nie cacka, że ma 18 lat. Ale później
          jest tak, że nasze wieczne talenty grają gdzieś w zagranicznych klubach
          drugoligowych, a oni walczą w Lidze Mistrzów.
        • mr.yez Re: flashowe reklamy 24.02.06, 22:48
          Gość portalu: j napisał(a):

> jak dobrze mieć adblocka w firefoxie i raz na zawsze mieć z głowy wszystkie
          > flashowe reklamy :)))

A jeszcze lepiej mieć Operę, do której NIC nie trzeba DOinstalowywać, bo AdBlocka ma wbudowanego :-)
      • p.bera w huj z ta reklama, 24.02.06, 22:29
        i z tym palantem ktory to umiescil, przez hu...a nie moge artykulu czytac
    • Gość: Yogi Wystarczy wciasnąć F5 i po kłopocie IP: *.ipt.aol.com 24.02.06, 22:27
      .
    • Gość: mj Re: Maradona: Messi to mój następca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:30
      bo pipka jestes, sie firefoksa uzywa, z adblockplus, i won z fleszami wszelkimi.
    • Gość: znawca futbolu Re: Maradona: Messi to mój następca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 22:54
      a pamiętacie jak to samo mówił o aimarze i savioli potem??
      :P
      • Gość: samubaba Re: Maradona: Messi to mój następca IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 24.02.06, 23:32
        bo w argentynie to kazdy nowy talent jest okreslana nowym maradoną. takie spaczenie narodowe. to tak jak u nas kazdego mlodego skoczka porownuje i bedzie porownywac do malysza.
    • Gość: eq Re: Maradona: Messi to mój następca IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.06, 23:05
      niech on juz lepiej nie namaszcza, bo potem wychodzi z tego mniej niz wszyscy
      oczekuja.
    • Gość: michal 16 Ebi Smolarek jest lepszy od Messiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 23:05
      mowie powaznie
      • Gość: kibic Barcy to nie pierdacz bzdur... IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 24.02.06, 23:16
        Messi jest znacznie lepszy:-)

pozdrawiam

kibic
      • Gość: JK Re: Ebi Smolarek jest lepszy od Messiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.03.06, 17:22
        lubie Smolarka, ale Messi to dwie klasy wyżej. Powiem szczerze, że nikt od
        kilku lat (włączając Kakę, C.Ronaldo czy Robhinio) nie zrobił na mnie takiego
        wrażenia. Mega talent!
    • polisy_pzu Re: Maradona: Messi to mój następca 24.02.06, 23:31
      Visca el Barca!!!
      • Gość: . Messi to MÓJ następca IP: *.aster.pl 25.02.06, 00:38
        niech maradonna nie pie.. głupot, bo messi to MÓJ następca, a nie jego!
        niech se znajdzie innego, narkoman pie..ny! poza tym jego prawdziwy nastepca
        (czyli jego syn) gra dzieś tam w 3 czy 2 lidze włoskiej i nie jest wcale
        talentem a zwykłą zapchajdziurą (czy tam zapchajchujem).
        • Gość: hygropsja no wiesz... IP: *.chello.pl 26.02.06, 07:09
          ... co wam wszystkim odbiło z tym Messim, Maradonie, tobie i komu tam jeszcze? Przecież to MÓJ następca, wiecie to dobrze...
    • Gość: Szakal Re: Maradona: Messi to mój następca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:44
      Messi jest naprawde wspanialym pilkarzem i nie dziwie sie Maradonie!!! To co
      ten mlody pilkarz pokazal w meczu w Londynie robi naprawde wielkie wrazenie!!!
    • Gość: look Messi to klasa sama dla siebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 17:57
      Widziałem go w akcji jak nic złego mu sie nie przytrafi będzie wielki ma
      niepowtarzalną technike i mimo tego że jest niski i słabo zbudowany walczy jak
      równy z równym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka