Dodaj do ulubionych

Węgrzyn: Piłkarz sezonu? Dickson Choto!

IP: 62.173.207.* 15.05.06, 09:35
Choto najlepszy????? To przecież ta "czarna perła" zawaliła pierwszą bramkę z
wisłą, zresztą to nie była jego jedyna pomyłka z konsekwencją straconego
gola...pieprzysz pan panie Węgrzyn trzy po trzy
Obserwuj wątek
    • Gość: jano Re: Węgrzyn: Piłkarz sezonu? Dickson Choto! IP: *.homechoice.co.uk 15.05.06, 10:02
      Kazik co ty dajesz, jaki Choto? Nie widziałeś wczorajszego meczu?
      Grzesio przecież strzelił 2 bramki!!!
      s9.bitefight.pl/c.php?uid=29683
    • Gość: dfg Re: Węgrzyn: Piłkarz sezonu? Dickson Choto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 10:29
      Choto do kadry :]

s10.bitefight.pl/c.php?uid=44862
    • Gość: Krakauer Dzisiejsza prasa... ale was to boli :)) IP: *.net.autocom.pl 15.05.06, 10:29
      tego sie mozna bylo spodziewac... otwieram dzisiejsze gazety, a tam... w kazdym
      mozliwym artykule warszawskie dziennikarzyny staraja sie zdyskredytowac wygrana
      wisly. przeglad przechodzi juz samego siebie bo co artykul to podkresla "nic
      nie zepsulo fantastycznej fety na lazienkowskiej", "nic nie moglo zepsuc
      swietowania legii". nie wiem czy oni nie widza jakie to jest smieszne i ze
      tylko pokazuja jak wlasnie ich ta porazka zabolala :) ?? zreszta wystarczylo
      popatrzec na obrazki po meczu, miny pilkarzy i kibicow i widac bylo, ze jest
      jak na stypie... ja osobiscie takiego swietowania za rok nie chce. ma byc jak w
      ubieglych latach. Dan Petrescu !

ps. mimo, ze jestem wislakiem to jednak cos we mnie burzy jesli czytam takie
      brednie jak "7tys wscieklych kibicow zdemolowalo starowke"... dawajcie moze
      pisac takie artykuly ludziom "od pilki" bo ta pani widac nie ma o tym zielonego
      pojecia. to byla garstka bandytow tak samo jak 5-6 osob odpowiada za to co
      stalo sie z arka na wisle
    • Gość: Janek Re: Węgrzyn: Piłkarz sezonu? Dickson Choto! IP: *.futuro.kielce.msk.pl 15.05.06, 10:37
      Dobrze Kaziu prawisz to Korona powinna grać w pucharach napewno polsce wstydu
      by nie przynioasła
    • Gość: edek Re: Węgrzyn: Piłkarz sezonu? Dickson Choto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 10:45
      Zobacz młotku powtórkę bramki Brożka ze zbliżeniem na walkę jego brata z Choto. Piłka odbija się od klaty Choto a Brożek zgarnia piłkę rekę w dół. (zaznaczam, że zagranie nieumyślne, ale korzyść była ewidentna).
      • Gość: chotto reka w dol? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 12:18
        Gość portalu: edek napisał(a):

> Zobacz młotku powtórkę bramki Brożka ze zbliżeniem na walkę jego brata z Choto.
        > Piłka odbija się od klaty Choto a Brożek zgarnia piłkę rekę w dół. (zaznaczam,
        > że zagranie nieumyślne, ale korzyść była ewidentna).

Wlasnie ogladnalem sobie video-powtorke z meczu. Widac wyraznie, ze reki nie bylo. Pieprzy ci
        sie Edek
    • Gość: totelcamp Re: Węgrzyn: Piłkarz sezonu? Dickson Choto! IP: *.blich.krakow.pl 15.05.06, 11:02
      Na pewno nie Choto.. Gosc gra za ostro!! nie zwracajac uwagi ze kopie tak samo
      jak on pilkarzy po ich narzedziach pracy.. za chamstwo nie mozna byc pilkarzem
      sezonu.. biorac pod uwage caly sezon na MVP nikt nie zasluzyl ot co!
    • Gość: fkonop Gracz sezonu- Łukasz Fabiański! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 12:01
      Z tym Choto to faktycznie przesada. Szkoda, że Edson grał tak krótko(rundę) może
      zostałby wicekrólem strzelców ; )
      Szkoda, że nieco zawodził Błaszczykowski- to naprawdę uzdolniony gracz.
    • Gość: look Outtara najlepszy no i piechna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 13:21
      ...
    • Gość: ja Fabiański!!!!!!!!!! IP: 62.89.76.* 15.05.06, 13:37
      Piłkarzem sezonu 2005/2006 dla mnie był Fabiański
      jak zwykle nie docenia się bramkarza:((((((( nie jestem kibicem Legi tylko
      Korony ale potrafie neutralnie ocenić zawodników i dla mnie gwiazdą ligi był
      Fabiański!!!!!!!!!!
    • Gość: kowal Re: Węgrzyn: Piłkarz sezonu? Dickson Choto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 22:21
      "Wojciech Szala gra na poziomie Marcina Baszczyńskiego i nie potrafię
      powiedzieć, kto jest lepszy. Łukasz Surma też nie jest daleko za Radosławem
      Sobolewskim."
      Oj Kaziu, Kaziu, coś się chyba Ci pomyliło
    • Gość: stary wiślak Re: Węgrzyn: Piłkarz sezonu? Dickson Choto! IP: *.chello.pl 16.05.06, 07:16
      szala?chyba w zapasach
      • Gość: mj08 Re: Węgrzyn: Piłkarz sezonu? Dickson Choto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:15
        chciałem tylko powiedziec,ze bardzo mi sie nie podoba faworyzowanie jednych
        zawodnikow kosztem innych,tylko daltego,ze jakis baran jest kibicem legii,albo
        wisly..trzeba spojrzec obiektywnie na te cala sytuacje..ja osobiscie jestem
        kibicem LECHa, ale uwazam,ze najlepszym zawodnikiem sezonu byl piechna z korony
        mimo tego,ze w rondzie wiosennej nie blyszczal..facet ma juz swoje lata,a i tak
        pokazal sie z najlepszej strony..strzelil w koncu te 21 bramek w calym sezonie
        i chwala mu za to..wniosl sporo ciekawych rzeczy do tej naszej pilki za co go
        szanuje..pozdrawiam kibicow(tych prawdziwych)wielkiego LECHa!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka