morfeusz_1 17.05.06, 20:17 F.C.BARCELONA !!! I wszystko w temacie www.metacafe.com/watch/105740/ronaldinho10/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p. Re: Finał LM. Są już składy IP: *.aster.pl 17.05.06, 20:21 3:1 dla Barcelony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Uwaga kibice! Gramy z Portugalią na mistrzostwach! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 21:22 www.eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narastos lehman dostal czerwona kartke i nie zagra z Polska IP: *.taub.dhcp.bcm.tmc.edu 17.05.06, 21:56 w ten sposob Brozek i Jelen wybija Niemcom pilke z glow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Lehman wciąż nie pokonany w LM!! ile to już minut? IP: *.dsl.mindspring.com 17.05.06, 23:26 Gość portalu: Narastos napisał(a): > lehman dostal czerwona kartke i nie zagra z Polska > w ten sposob Brozek i Jelen wybija Niemcom pilke z glow Zagra, bo to zupełnie inne rozgrywki. A Jeleń to jeszcze-jeszcze, ale Brożek to pomyłka - wolę już Rasiaka. Polskimi napastnikami na mundialu poninni być Żurawski i Frankowski, a w rezerwie Saganowski i Piechna. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Rozterka trenerka *****w i e r s z y k**** 18.05.06, 08:00 Dość późno wróciłem po ciężkiej naradzie, kopłem psa z woleja - co się będzie sadził Łyknąłem Metaxy jak mnie uczył Listek, a potem wychlałem wódki zapas wszystek Usiadłem przy stole wyciągłem karteczki co tu z kadrą zrobić? - znów łyka z flaszeczki Wpisałem nazwiska przy nich też numery Lecz tabelka krzywo wyszła do cholery! Ujdzie jakoś w tłoku skład z ostatniej chwili jest Franek i Dudek, brak Rasiaka, Mili Kibic się ucieszy: "Kadra ukochana, naszych wszystkich wrogów rzuci na kolana". Wszyscy będą śpiewać pieśni o mej chwale A i sam Kaczyński przypnie mi medale Tak sie rozmarzyłem, a późna godzina, czas w Polsat wyruszać gdzie ta limuzyna? Wyszłem na podwórek psa kopłem po nerach co się głupi patrzysz- Nie poznał trenera! Do studia ja wchodzę wyciągam karteczkę - co jest do cholery! - pomyślę troszeczkę Co za baran zrobił głupie zestawienie jak go tylko dorwę kopne go w siedzenie. Nic mi nie pasuje a czas dać nazwiska Listek, co tu robić ?! chwila klęski bliska Nazwiska nie weszły w odpowiednie kratki, oj przyjdzie mi chyba pakować manatki. Ale już za późno - skład w eter podany, cała Polska w szoku, ja - rozdygotany. Wszyscy patrzą na mnie co tu im powiedzieć dobrze na tym stołku i z miesiąc posiedziać Idę ja w zaparte: - "Tak postanowiłem - swą myslą genialną ten skład ustawiłem". Wróciłem do domu pies dostał z woleja co będzie, to będzie - chyba się nachleję Przepraszam Was za nachalność, ale na innych portalach kasują mi ten wierszyk, a w zasadzie próbę protestu przeciwko chamskiej decyzji Janasa. Po tym jego "wyczynie" powinny wejść do obiegu powiedzenia takie, jak : "podziękował, jak Janas Frankowskiemu" lub " wdzięczny jak Janas". Myślę też, że minister Ziobro dobierze się do pogmatwanej sprawy zakupu działek przez trenerka, a nowy minister sportu zrobi porządek z sitwą w PZPN . ad1. odnośnie psa Janas i jego biedny pies "Jak Janas poradził sobie z psem - źródło GW not. rl 2004-12-02 , ostatnia aktualizacja 2004-12-02 22:09 Pieskie życie Janasa "Przed wylotem z Polski do Francji mieliśmy kłopot z naszym psiakiem terierem - opowiada o wyjeździe sprzed lat do Auxerre trener selekcjoner piłkarskiej reprezentacji Paweł Janas dziennikowi "Fakt" w artykule "Lubię takie klimaty". - Nie chciał za nic wejść do klatki, którą zbił z desek znajomy stolarz. Próbowano różnych sposobów, ale drań się zapierał. Żona podała mu tabletki na sen i nic. W końcu wziąłem sprawę w swoje ręce, a raczej nogi. Strzał z woleja i pies już siedział cicho w klatce". Dla "Gazety" - Anna Rudnik prezes Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami okręgu warszawskiego : Cham zbuntowany! I to jest trener selekcjoner reprezentacji Polski!? Według ustawy z 1997 roku za zadawanie zwierzęciu bólu i cierpień grozi kara nawet pozbawienia wolności i grzywna do 5 tys. zł. Człowiek winien zwierzętom szacunek - tak napisano w ustawie o ochronie zwierząt. Frustracje powinien odreagowywać na kimś, kto potrafi się obronić!" ad2. odnośnie działek "Gazeta Wyborcza"- Jak trener Janas tanio kupił ziemię 28.07.2004 03:07 Paweł Janas, trener reprezentacji Polski w piłce nożnej, za 10 procent wartości kupił działki od Agencji Nieruchomości Rolnych w Pile. Pisze o tym "Gazeta Wyborcza" dodając, że w sprawę zamieszani są sędziowie, prokurator i byli pracownicy Agencji. Dziennik przypomina, że pisał już o tym, gdy na jaw wyszło, że posłanka Renata Beger nie płaci za tereny kupione od tej Agencji. Informator "Gazety Wyborczej" ujawnił teraz, że biegli na zlecenie ABW sporządzili listę 14 transakcji, przy których można mówić o radykalnym zaniżeniu wartości sprzedanych nieruchomości. Na tej liście znalazły się trzy transakcje Janasa. Według dziennika chodzi o kilka hektarów w tym grunty leśne w Popowie koło Wronek. Janas jest członkiem zarządu klubu Amica Wronki i już wczesniej kupił w tym miejscu działkę z budynkami. Z informacji ABW wynika, że kupił je od Agencji Nieruchomości Rolnych na przełomie 2000 i 2001 roku za blisko 10 procent wartości. Ówczesny szef Agencji w Pile, Jerzy G. został oskarżony o sfałszowanie pełnomocnictwa centrali Agencji, aby sprzedać jedną z działek pewnej prywatnej osobie. "Gazeta Wyborcza" pisze, że sprawa wyszła na jaw, dzięki nowej dyrektor pilskiej Agencji Nieruchomości Rolnych, która obowiązki przejęła jesienią ubiegłego roku. GW/iar/trela/Pio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plan Janasa Re: lehman dostal czerwona kartke i nie zagra z P IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 00:39 no - 85-tas minuta - schodzi Żurawki w chodzi Jeleń i z poroża w tych Nimców - ale będzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ryback Re: lehman dostal czerwona kartke ,dlaczego ? 18.05.06, 10:28 czyzby mial powiazania z tymi ?>>>>>> s10.bitefight.pl/c.php?uid=53961 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czujny ile razy wczoraj usłyszeliście o Playstation? IP: *.devs.futuro.pl 18.05.06, 10:30 ładnie chłopaki w komentatorce dostali w łapę za promocję MARKI konsoli do gry. bedzie afera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hei Re: lehman dostal czerwona kartke i nie zagra z P IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.05.06, 09:02 We wrześniu 1939 roku potrzebowaliśmy 28 dni....14.czerwca 2006 tylko 90 minut!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaquin Pytanie w ankiecie bez sensu!! IP: *.interecho.com / *.interecho.com 17.05.06, 23:54 Ponieważ zgodnie z przepisami sędzia powinien puścić grę, uznać bramkę a potem ukarać bramkarza Arsenalu czerwoną kartką. Bardzo surowa kara, ale takie są przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladowy "ostatnie sekudny między nogami Campbella" IP: *.devs.futuro.pl 18.05.06, 10:28 ten tekst naszego czolowego tekściarza mnie rozwalił wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
greg_zorba Re: Finał LM. Są już składy 17.05.06, 20:22 Zdziwisz się - ale wygra Arsenal.BAR-ARS 1-2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Finał LM. Są już składy IP: *.server.ntli.net 17.05.06, 21:07 nie no ten sedzia nie wie co to przywilej korzysci? ulamek sekundy po faulu padl gol!!! o co biega??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :| Re: Finał LM. Są już składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 21:32 chodzi o to że sędzia jest słaby i stronniczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Finał LM. Są już składy IP: *.server.ntli.net 17.05.06, 22:01 a tym razem za co zolta dla Henry'ego???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Finał LM. Są już składy IP: *.fbx.proxad.net 17.05.06, 22:51 Tez bylem za Arsenalem. Pokazali ducha walki, ale niestety... Szkoda. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: Finał LM. Są już składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:40 Hej greku_zorba, sam sie chyba nie źle zdziwiłeś... chociaż wynik dobrze wytypowałeś ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: Super filmik Morfi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:48 Naprawde dobre :D Najlepsze zagrania i akcje Ronaldinho... Gdyby jeszcze nie ten biedny rap... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Finał LM. Są już składy IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 20:30 Dzięki Morfi. Barca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kałach Re: Finał LM. Są już składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 20:40 BARCA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jointsiepali K.... Liga Mistrzow jak gwiezdne wojny!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.06, 20:41 jakies dobre akcje na boisku a ja jaram lola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Finał LM. Są już składy IP: 193.192.62.* 17.05.06, 20:48 Oba zespoły rewelacyjne, uwielbiam Barce ale i Henrymu zycze Pucharu. Damn it, jakis przedstawiciel calcio w finale i juz wiedziałbym komu NIE kibicowac :P Barcelona 1 Arsenal 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nhj Re: Finał LM. Są już składy IP: *.gl.digi.pl 17.05.06, 21:25 goooooooooooool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Finał LM. Są już składy IP: 80.54.27.* 17.05.06, 21:40 Cudowna obrona Almunii ? Chyba jaks zart ,Eto`o trafil w niego to co on mial sie uchylic ? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Finał LM. Są już składy 17.05.06, 21:42 Na razie wszystko w/g planu - będzie 2:1 dla Barcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crooklyn Re: Finał LM. Są już składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 21:41 ARSENAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ARSENAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ta glupia pind__________ szpakowski znowu za barca:((((((((( co za mlot,arsenal gra w 10 , strzelil bramke a ten jelop ciagle gada ze go barca zawiodla i ze marzylismy o tym zeby barca strzelila bramke:|||||||!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Finał LM. Są już składy IP: *.chello.pl 17.05.06, 21:51 Arsenal strzelił bramkę? Sędzie im tę bramkę podarował - nie było faulu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Finał LM. Są już składy IP: *.server.ntli.net 17.05.06, 22:03 wlasnie, sedzia jest stronniczy tylko nie wiemy w ktora strone :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Finał LM. Są już składy IP: *.fbx.proxad.net 17.05.06, 22:58 Gość portalu: crooklyn napisał(a): > ARSENAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL > ARSENAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > a ta glupia pind__________ szpakowski znowu za barca:((((((((( > co za mlot,arsenal gra w 10 , strzelil bramke a ten jelop ciagle gada ze go > barca zawiodla i ze marzylismy o tym zeby barca strzelila bramke:|||||||!!! Ja nie ogladalem w Polsce, ale moge sobie to wyobrazic. On ma marzenia nocne o Barcie. ARSENAL!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Re: Finał LM. Są już składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:16 Racja!!! Szpakowski frajer ciągle tylko Barca, Barca, Barca. I Trzeciak to samo, tak jakby to Polska grała... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi buaha tacy geniusze a zwalaja na sedziego IP: *.astra-net.com 17.05.06, 21:42 bauahha gdzie ta wielka Barca? Rijkaard to beztalencie, jak mozna przegrac final, majac taki sklad? buahaha, niby takie geniusze, a tera zokazuje sie, ze wszystkiemu winny sedzia, ktory zgodnie z przepisani postapil prawidlowo, musial przerwac gre, zeby pokazac czerwone kartke, wiec ta sonda jest chora, ktos tu nie zna przepisow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin przydaloby ci sie troche obiektywizmu... IP: *.chello.pl 17.05.06, 21:47 jakby wszystko bylo zgodnie z przepisami, to powinno byc 0:0 wciaz, bo wolny dla Arsenalu, po ktorym padla bramka, byl wziety z kapelusza. Dlaczego o tym cwaniaczku nie piszesz, tylko obrazasz Barcelone? Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: przydaloby ci sie troche obiektywizmu... 17.05.06, 23:26 Gdyby wszystko było zgodnie z przepisami to w połfinale w rewanżu ok 70 minuty byłoby 1-0 dla Milanu, bo sędzia zabrał Szewcence bramkę. Dlaczego o tym ignorancie nie piszesz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: przydaloby ci sie troche obiektywizmu... 17.05.06, 23:42 Gdyby nie zabral Szewie gola doszloby do dogrywki, albo karnych. Czemu o tym nie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: buaha tacy geniusze a zwalaja na sedziego IP: *.fbx.proxad.net 17.05.06, 23:01 Gość portalu: tomi napisał(a): > bauahha gdzie ta wielka Barca? Rijkaard to beztalencie, jak mozna przegrac > final, majac taki sklad? buahaha, niby takie geniusze, a tera zokazuje sie, ze > wszystkiemu winny sedzia, ktory zgodnie z przepisani postapil prawidlowo, > musial przerwac gre, zeby pokazac czerwone kartke, wiec ta sonda jest chora, > ktos tu nie zna przepisow Tez jestem za Arsenalem, ale powiedz to teraz (to, co mowiles o Rijkaardzie). Nie chwal dnia przed zachodem slonca (a w tym przypadku w odwrotna strone, czyli 'nie neguj nocy przed wschodem slonca' albo jakos tak). PA Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: buaha tacy geniusze a zwalaja na sedziego 17.05.06, 23:43 Tomi: bauahha gdzie ta wielka Barca? Rijkaard to beztalencie, jak mozna przegrac final, majac taki sklad? Nelsonek: hahaha! Kiedy Frank przegral final ignorancie? Chyba zapomniales, ze mecz trwa 90 minut! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: buaha tacy geniusze a zwalaja na sedziego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 00:23 tomi, jak następnym razem bedzie lecieć mecz w telewizji to idz lepiej skrobać ziemniaki bo wnioskując po twoich wpisach jest to zajęcie stworzone dla ciebie ;))) Co okazało sie, że decyzje Rijkarda odmieniły losy meczu, to chcesz sobie wynagrodzić psiocząc na Ronaldinho? Wiedz, że wszyscy katalońscy kibice są mu wdzięczni bezwzględu na wszystko za to co dotychczas zrobił dla Bracy... A tym genialnym podaniem do Eto z 17 minuty potwierdził że jest najlepszym piłkarzem świata Szkoda że takich głupoli jest tak dużo w necie, świat byłby piękniejszy gdyby takich kastrowano, ale postawie każde pieniądze że w przyszłości staniesz sie laureatem nagrody Darwina :>>> Pozdro dla wtajemniczonych!!! FC BARCELONA MISTRZEM ŚWIATA!!!!!!!!! KATALONIA PIŁKARSKIM RAJEM!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jah40 Re: Finał LM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 21:44 Ten Sedzia Norweg to wyjątkowy "Szmaciarz". Faul był w polu karnym. Rzut wolny wyimaginowany. Jak widać nawet UEFA toleruje i preferuje takich "nibyarbitrów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerkon Re: Finał LM. Są już składy IP: 80.51.47.* 17.05.06, 21:44 Niestety sędzia "dał zwycięstwo" Arsenalowi! I to tylko dlatego, że zdecydował się nie uznać bramki Giulego; szkoda, bo strzelona prawidłowo. Barcelona nie umie grać w przewadze. W ten sposób Arsenal dostał drugą szansę i zasłużenie ją wykorzystał. Jeśli Barca przegra, to tylko ze względu na brak swoich umiejętności gry w przewadze. Visca el Barca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiellonia Fan Powinien byc uznany gol ORAZ czerwona kartka!!! IP: *.orange.pl 17.05.06, 21:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgunner matke autora brutalnie sfaulowal IP: *.hsd1.il.comcast.net 17.05.06, 22:06 ten kto ja popychal i tak powstal autor... eto pieknie zanurkowal przed lehmanemm i zahaczyl go w koncowej fazie lotu. gdzie tam byl faul? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krutki Re: matke autora brutalnie sfaulowal IP: *.171.49.149.crowley.pl 17.05.06, 23:28 Otóż to. Piłka swobodnie by poleciała do przodu, Giuly mimo wszystko strzeliłby gola i mecz toczyłby się normalnym rytmem 11 na 11. Szkoda, że sędzia potraktował tak całą sytuację. Akcja mogła potoczyć się inaczej i moim zdaniem mecz przez to stałby się ciekawszy. Arsenal nie musiałby się bronić. Gra byłaby nadal otwarta... Bo co to za mecz jak jedna drużyna się broni a druga atakuje? Nie ma to jak otwarta gra obu zespołów w meczu piłkarskim. Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: matke autora brutalnie sfaulowal 17.05.06, 23:44 Eto'o nie "szukal" faulu. Natomiast Lehmann sfaulowal. Ewidentnie. Tylko ignoranci twierdza inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Finał LM. Są już składy IP: *.icpnet.pl 17.05.06, 22:37 chyba w nocnik Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Finał LM. Są już składy 17.05.06, 22:30 Miał strzelić Ronaldinho ale najważniejsze że jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!!!!! 2:1 dla Barcy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: Finał LM. Są już składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:30 2:1 Koniec Arsenalu i antyfutbolu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Trzeciak jako komentator to porażka. IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 17.05.06, 22:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Durjasz Barcelona IP: *.range86-133.btcentralplus.com 17.05.06, 22:43 Jesli Barcelona jest najlepsza, to dlaczego sedzia musial dla nich wygrac mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Barcelona IP: *.fbx.proxad.net 17.05.06, 23:11 Wlasnie, a do tego za kazdym razem gdy Ronaldinho sie przewracal sedzia gwizdal w ciemno. Tak to ja tez moglbym sedziowac. Nie mowie, ze Ron to nie geniusz, ale czasami troche przesadza ze symulowaniem, a arbitrzy jeszcze pomagaja. Brawo dla Arsenalu! Dla mnie to oni sa zwyciezcami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Barcelona 17.05.06, 23:46 Sedzia wygral mecz Barcelonie? Chyba ogladales nie ten mecz co trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 00:21 Jesteś idiotą czy tylko udajesz :/ ??? W której sytuacji sędzia pomógł barcelonie, gdy nie uznał bramki mimo że powinien zastosować przywilej korzyści, czy gdy podyktował faul Puyola, po którym padła bramka, a którego nie było??? Może poprostu nie oglądałeś meczu, albo wysiadł ci obraz w telewizorze... Bo chyba nie dlatego że jesteś głupim ignorantem, który z fanatycznej miłości do swojego klubu nie jest w stanie uznać faktów??? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loop Re: Trzeciak jako komentator to porażka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:47 Jest bardzo dobry,nie dosc ze nie jest analfabeta to jeszcze jest w stanie zle powidzec o swietych krowach:ronaldinho i eto'o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth barca wygrała! IP: *.icpnet.pl 17.05.06, 22:42 no to pedałki mają spokój na następne sto lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Wiwat Barca! IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 17.05.06, 22:42 Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO król Henrikus sprawił arsenalowi psikus :) :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:45 gdyby nie Larsson arsenal dobyłby puchar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crooklyn Re: król Henrikus sprawił arsenalowi psikus :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:48 barcelona jest smieszna druzyna...jakby nie czerwona kartka w londynie nawet chelsea by nie przeszli...potem szewa pizgna___bramke i tez ch__j...no i pokonali arsenal ktory gral w 10 bo bramkarz arsenalu sam se strzelil na 2:1..supremacja prawdziwa:D Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: król Henrikus sprawił arsenalowi psikus :) :) 17.05.06, 23:48 Tez lubie pogdybac. Tak wiec zaczynam: gdzyby sedzia uznal gol Szewczenkito bylaby dogrywka (i ewentualnie karne). Potrafisz jednoznacznie stwierdzic, ze Milan wygralby? Po drugie: Barca wypracowala obie bramki w finale. Nikt im tego nie podarowal. Ale wiem - ignoranci twierdza inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: król Henrikus sprawił arsenalowi psikus :) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 00:30 śmiesznie to jest jak sie czyta twoje wypociny ;))) Ty stary naucz sie może pisać, bo człowiek chciałby z tobą popolemizować, ale cieżko cokolwiek z twojego bełkotu zrozumieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WS Henry sprzedał mecz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:46 najwyraźniej tak, powinni zmienic zasady nabywania/prowadzenia rozmów przed zakończeniem ligi mistrzów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: Henry sprzedał mecz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 00:38 CO ZA DEBIL ;]]] Twierdzisz że Henry sprzedał mecz [;>] ? Żeby tylko on!!! Cały arsenal to jedne wielkie sprzedawczyki, ale co najlepsze Wenger podał ręke Rijkardowi przed gwizdkiem co jednoznacznie wskazuje że wiedział o spisku i sam w nim uczestniczył(sic!)!!!... ________________________________________________________________________________ Niech żyją głupcy!!! Dzięki nim na świecie jest tak zabawnie ;}}} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Finał LM. Są już składy IP: 80.50.251.* 17.05.06, 22:48 co za idiotyczna sonda - nie mozna rownoczesnie uznac gola i dac czerwona kartke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Finał LM. Są już składy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:49 Piec minut zmienilo wszystko s10.bitefight.pl/c.php?uid=44862 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Szkoda Arsenalu, grali lepiej od Barcy. IP: *.fbx.proxad.net 17.05.06, 22:49 Niestety, takie zycie. 5 minut i po sprawie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś