Dodaj do ulubionych

Janas: Nie mam układów z menedżerami

• Gość: fredek jak to nie zarzuca benitezowi? IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.06, 01:55
      to jest calkiem jasna kwestia.nie zarzuica dlatego ze ani nasza prasa ani nasz
      zarazd nie robia tego co ejst w reszcie swiata calkiem normalne.bronci swocih
      pilkarzy,jeszcze w tak jeasno niespraweidliwych sytuacjach.kazdy wyweira presje
      na klubach ,wymaga odpwoedizi a w poslce prasa gorzej niszczy wlasnych
      pilkarzy.jak juz cos osiagneli to sie od nich wiecej wymaga.no bo przeciez to
      niby gwiazdy.przecietni pilkaryz albo lamagi moga sobai wszystko pozwolic od
      nich sie nic nei wymaga,ale gwiazda to juz musi sie sama bronci przed wlasna
      prasa.poziom journalsitow w poslce jest zenujacy.
    • Gość: fredek prymitywizm uchodzi na sucho IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.06, 02:00
      za jego styl prymitywny on i lsitkiewciz powinni ybc poprze prase rozerwani na
      szczepy.ale nie,tuatj kazdy mowi co wie,nie wazne czy to ejst
      beznadziejne,wolsnosc tomku w swoim domku.dobrze ez jest demokracja ale sa tez
      ajkies normy.w poslce nic nei gra wedlug zadnych unormowanych parw.zaczynam
      watpic ze istnieje tutaj grawitacja.moze to wszytsko tylko jakas iluzja.
      • Gość: borsuk Re: prymitywizm uchodzi na sucho IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.06, 02:08
        hmmm. No tak Fredek. Rozumiem Cię. Noc z piątku na sobotę i nie trzeba iść do
        pracy ;) lepiej by było, gdybyś się wypowiedział w tym temacie rano.
      • Gość: kibic Re: prymitywizm uchodzi na sucho IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.05.06, 07:51
        Człowieku, przeczytaj czasem to co napisałes zanim wyśles na forum. Za takie
        byki ortograficzne i literówki to ci sie BAN dozywotni nalezy. Co to
        a "szczepy" ?! Zakonczyles edukacje na 3 klasie podstawowoki czy jak? Bazgrząc
        takie "bohomazy" okazujesz tym samym brak szacunku innym użytkownikom tego
        forum, a tym samym wyraźnie dajesz do zrozumienia ze sam na niego nie
        zasługujesz.

A co do "boskiego" Janasa i jego "genialnych" decyzji... Eh, szkoda gadać.
        Napisze tylko jedno - jego fart skonczy sie wraz z pierwszym gwizdkiem meczu ze
        Niemcami i wyleci on z hukiem z kadry po zakonczeniu mistrzostw.
    • pndzelek napisze ci juz ostatni raz 20.05.06, 02:09
      twoje erotyczne fantazje najlepiej pokazuja poziom przeciwnikow janasa
      malolaty, ktore sie na niczym nie znaja wiec w kolko powtarzaja albo kilka
      haselek albo bluzgi albo ich sny
      papa, niech ci sie przysnia twoje zyczenia
    • Gość: cinsio A mnie bardziej martwi forma Krzynówka IP: *.telkab.pl / 80.54.108.* 20.05.06, 02:13
      on ostatnio grał jakiś mecz ligowy. widział go kto?
      • Gość: paul jeanas Krzynówka mi zal..... IP: *.79.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 20.05.06, 09:23
        ze jest zalezny od takich pseudotrenerow jak Janas.
    • Gość: puchatek Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.adsl.wanadoo.nl 20.05.06, 02:21
      Janas ty niewdzieczny ch..kossaku.
      Franek cie tam zawiozl gdzie obecnie jestes a tys sie tak odwdzieczyl.
      Pizdzioch bez serca jestes.
      Oddawaj mi pieniadze bo nie chce mi sie na mundial jechac aby twoja zawszona morde ogladac.
      • Gość: zajonczek Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: 69.177.44.* 20.05.06, 02:23
        dobrze gadasz czlowieku
    • pasjola Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami 20.05.06, 03:46
      Eliminacje mu wyszły!!!! Żałosne, tylko nasz super selekcjoner nie przyznał się
      do jednego...,że Frankowskiego powołał pod wpływem nacisków mediów i środowiska
      piłkarskiego. Wcześniej zawsze mówił, że Frankowski nie nadaje się do kadry. I
      ta bida nienadajaca się do kadry wygrała dla niego udział w Mundialu. A ten
      cienias Janas tak mu się odwdzięczył. Najgorsze jest to ,że wszyscy Polacy
      chcieliby widzieć sukcesy reprezentacji na MŚ, a przez tego pseudo-selekcjonera
      tylko po raz kolejny wstydu się najemy. I obym sie myliła, ale jak sobie
      wyobrażę Rasialdo w ataku z Milą w pomocy, to mam koszmary nocne.
      • Gość: McCuskey Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.toya.net.pl 20.05.06, 04:01
        Dudek nie zasłużył... To po jaki ch... powoływałeś go na mecze towarzyskie, w
        których nie popełnił błędu? W przeciwieństwie do Boruca, który puścił szmatę z
        USA? Jeśli od początku wiedziałeś że Dudek jest do dupy, to trzeba go było nie
        ciągnąć po Arabiach. Na Twoje nieszczęście Dudi bronił pewnie i solidnie, pomimo
        długiej przerwy w grze. Żenujący jesteś. Niech by już w tych MŚ bronił Kuszczak,
        a Dudek był trzeci, ale ten wyjazd mu się należał, bo jest w TRÓJCE NAJLEPSZYCH
        POLSKICH BRAMKARZY. Nikt tego nie zakwestionuje.
        • Gość: igipopper Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.chello.pl 21.05.06, 14:09
          Janas ma pewne trudności z językiem polskim, ale ja myślę, że chcial powiedzieć,
          że Dudek nie zasłużył na taką obrazę żeby być numerem dwa. Czyli dla Dudka albo
          numer jeden albo żaden.
    • Gość: grgu Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.cable.ubr06.wiga.blueyonder.co.uk 20.05.06, 05:24
      bardzo madra i stanowcza decyzja ze strony pana Pawla..popieram w 100
      procentach.takich ludzi nam trzeba wszedzie jak pan Pawel.wtedy bysmy byli
      potega pod kazdym wzgledem a nie jakichs tam przestraszonych mamisynkow ...co
      do wyboru to brawo panie Pawle!!!
      • Gość: paul jeanas Glupis,gdyby wszyscy w Polsce byli tacy jak... IP: *.79.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 20.05.06, 09:16
        JANAS, to by bylo jak w PRL-u za czasow Stalina.On reprezentuje wszystkie
        negatywne cehy komunistow TAMTEGO OKRESU :JEST KLAMCA,OSZUSTEM,obraza ludzi w
        imie swoich partykularnych racji i korzysci materialnych, ten czlowiek traktuje
        ludzi jak swinie w kolchozie,JEST OHYDNA KREATURA MINIONEGO CZASU.
    • Gość: artur Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 06:18
      rób co chcesz Janas byle nie było takie wstydu jak w /korei
      • Gość: Morqadir Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 07:15
        janas to taki palant ze aż szkoda pisac cokolwiek , ale niech ci wszyscy jego
        obroncy przynajmniej zastanowią sie jakich argumentów używa ten pseudotrener na
        obrone swoich decyzji . Przecież tam każde zdanie przeczy poprzedniemu , byłbym
        w stanie przyjac do wiadomosci ( te powołania ) gdyby powiedział prawde
        dlaczego wybrał taki a nie inny skład ( tyle tylko że to by go
        zdyskwalfikowało :P , bo musiał by powiedzic że kierował sie osobistymi
        sympatiami i antypatiami oraz interesami znajomych menadżerów ) . Jestem sobie
        bardzo łatwo w stanie wyobrazic że na boisku tak sie sytuacja ułoży że bedzie
        się aż prosic o wpuszczenie Frankowskiego a nie potrafie sobie wyobrazic takiej
        sytuacji że bedzie się prosic o wpuszczenie Mili hehehhe niezły dowcip Mila na
        boisku. A teraz kilka cytatów które przybliza nam postac janasa jako albo
        chorego psychicznie albo zwiazanego z interesami
        ------------------------------------------------------------------------------
        których weźmie na mundial w wywiadzie dla GW - 3 dni przed podaniem ekipy:

"- Co z napastnikami? We Wronkach są: Sosin, Saganowski, Frankowski, Rasiak i
        Jeleń.
        - Jeleniowi dam szansę gry na prawej pomocy, bo tam potrzebuję piłkarza, a z
        czterech wymienionych przed nim trzech pojedzie na mundial."

Miało pojechać 3 z 4 a pojedzie tylko 1 - Rasiak.
        Nagły zwrot o 180 stopni? Conajmniej dziwne.

i drugie: "W zasadzie pierwsza jedenastka jest i każdy kibic ją zna. Szukam
        jeszcze dublerów dla bocznych obrońców, prawego pomocnika, być może jeszcze w
        środku pomocy zmiennika dla Szymkowiaka."

Jak to co powiedział zaledwie kilka dni wcześniej ma się do tego co zrobił?
        To podobno była przemyślana decyzja poparta całościowym spojrzeniem na występy
        kadrowiczów?
        • Gość: paul jeanas No wlasnie... IP: *.79.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 20.05.06, 08:56
          Janas to zwykly wsiowy kretacz, skorumpowany , pazerny na pieniadze burak.
      • Gość: Morqadir Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 07:22
        teraz mówi ze Dudek nie zasługuej na drugiego bramkarza to po co go powoływał
        na mecz z Litwą ( co za kretyn ) . Jeżeli tej sławnej nocy miał wizje to niech
        to powie miałem wizje że w podanym składzie Polska dojdzie daleko w MŚ. Bo o
        czym może świadczyc to że ktoś zmienia skład ( który niby jest oczywisty po
        pierwsze po drugie niby ustalony z asystentami ) w nocy , przecież jak byk
        narzuca sie wpływ innych osób na decyzje. Żeby jeszcze janas wziął naprawde
        młodych i persektywicznych ( np . Błaszczykowskiego )a nie jakieś dziwnych
        piłkarzy
        • Gość: kibic Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.05.06, 07:40
          Sądzę, że decyzja była podjęta wcześniej niż podczas sławnej nocy. Przecież
          taki np. Kosowski i Mila powoływani byli konsekwentnie pomimo tego, że w
          klubach brakowało dla nich miejsca na końcu ławki rezerwowych!.

I jeszcze ten Brożek zamiast Saganowskiego w kadrze, eh szkoda gadać. Jakoś
          bramek Sagana w lidze portuglaskiej i jego REGULARNEJ GRY w pierwszym składzie
          Geniusz-Janas nie dostrzegł. Zreszta Sagan w meczu z Wyspami Owczymi tylko
          potwierdził boiskowy spryt i tzw. "nosa" do strzelania bramek. Oby nasz
          wspaniały selekcjoner nie żałował swoich "menedżerskich" decycji. Obawiam się,
          że ten mundial może być kolejną lekcją pokory dla naszych dzielnych piłkarzy i
          działaczy PZPN-u. Tylko tych kibiców żal...
          • Gość: maz Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 07:59
            A ja wam mówię - Za zasługi to się dostaje order i miejsce na Powązkach...
            Dla mnie argumenty Janasa są logiczne, a czy miał rację - zobaczymy po mundialu.
            I nie obrażajcie go, bo to świadczy tylko o was, kretyni.
            • Gość: kibic Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.05.06, 08:03
              Widze, ze masz problemy jesli chodzi o czytanie ze zrozumieniem? Za jakie
              zasługi? Pisałem chyba o Saganie, ktory w eliminacjach MS prawie nie gral za to
              w lidze portugalskiej strzelal bramki na zawolanie. A kretynem to chyba ty
              jestes, bo masz duze problemy z zachowaniem elementarnych wymogow kultury...
              dziecko. Jesli nie masz rzeczoywch argumentow to lepiej nie szczekaj
              popleczniku Janasa.
            • Gość: paul jeanas Tylko bez kretynow i do tego w obronie... IP: *.79.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 20.05.06, 08:39
              NAJWIEKEZEGO z kretynow.
            • Gość: Morqadir Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 08:44
              tak maz jeżeli uważasz że argumenty janasa są logiczne to wyrazy współczucia ,
              a co miałeś z logiki :P , to znaczy niektóre pojedyńcze zdania janasa sa
              logiczne ale za to zaraz w następnym sobie przeczy , a tak naprawde to do
              konkretnej tezy dobiera sobie dowolne argumenty pod konkretnych zawodników nie
              zajmując sobie głowy tym żeby kryteria były jasne i jednolite dla wszystkich
    • Gość: ktomek A gdzie Surma ? ? ? IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 20.05.06, 08:18
      Przeciez nie ustepuje Sobolewskiemu co bylo widac w ostatniej kolejce, a poza
      tym Surma gral rowno caly sezon ! ! !
      • Gość: kibic Re: A gdzie Surma ? ? ? IP: *.fibertel.com.ar 20.05.06, 08:25
        Nie zauwazyles, ze te argumenty nie przemawiaja do Janasa? vide Sagan, ktory
        zaskarbil sobie uwielbienie kibicow w Vitorii, i przez caluy sezon nie schodzil
        ponizej pewnego (tzn. przyzwoitego) poziomu. W odroznieniu od ulubiencow
        Jansa "lawkogrzejcow" Southampton i Austrii Wiedeń. Surma tez nie zalicza się
        do "dzieci" Janasa i dlatego nie mial szans na mundial
        • artur74 Sobolewski i Radomski zamiast Surmy - OK!!! 20.05.06, 09:42
          Surma grał dobrze przez cały sezon i z tym się zgadzam.
          W kadrze byli już jednak Sobolewski i Radomski na jego pozycji a Surma wcale nie
          jest od nich lepszy!
          Gdyby Surma grał ofensywniej, może by pojechał za Milę...

Szkoda mi Burego, wierzyłem w jego umiejętności ale końcówka sezonu mu nie
          wyszła...niestety!
          Janczyk był chyba pewniakiem na wyjazd! Ale kontuzja...
    • Gość: glowek23 Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.softlab.gda.pl 20.05.06, 08:33
      Powodzenia Panie Trenerze powodzenia i trzymam kciuki. Jestem dumny, z Pana
      • Gość: Morqadir Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 08:48
        Rozmiem że można się nie zgadzac z janasem ( bardzo dobrze to rozumiem to
        poniekąd przejaw głębokiej mądości :P ) , nie rozumiem jak można się z nim
        zgadzac :P ale bycie dumnym z tego @#$%^&*( to już jakieś zaburzenie nadające
        się do leczenia :P
      • Gość: paul jeanas Byc dumnym z Janasa?... IP: *.79.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 20.05.06, 09:42
        Przeciez to 'maly' czlowieczek, nie dosc ,ze jest obludnym i zakompleksionym
        osobnikiem, to jest bsrdzo zawistny , msciwy i chamski...MOZE BUDZIC TYLKO
        ODRAZE TA POSTSOCJALISTYCZNA GNIDA.
    • tomaszfeliks rasialdo, mila i janas widziani pod prysznicem 20.05.06, 08:46
      namydlają się chłopaki aż miło lalalalalalaaaaa

Ostry janas w lateksie prowadzi swych chłopaczków lalalllaaa

bez honoru dla kasy bez stylu i klasy lalalalalaa

Listek podgląda i wali gruszeczke na miekkim wzwodzie lalalalalaa

Pod kołderką liczą pieniążki z menadzerami llalalalallaal

Jedyny co się w głowę nie kopie Franek zostaje -KU.. MAĆ
    • Gość: chris Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.crowley.pl 20.05.06, 08:51
      Ty nie masz układów a Kaczyński jest prezydentem wszystkich Polaków:):):)
    • Gość: Poparcie dlaJanasa Dobrze zrobił - napastników sam trafiłem 4/4 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.06, 08:57
    • Gość: kikok Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.siec2000.pl 20.05.06, 09:29
      Jesteśmy z TObą, nie daj sie zastraszac kibolom.
      Wygracie!
      m2006.pl <- Serwis mundialowy
      • Gość: paul jeanas Janas: nie ma wygrac z kibolami... IP: *.79.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 20.05.06, 09:52
        ma wygrac chociaz jakis mecz na mundialu, a na to on jest juz za cienki.To, co
        mu niby wyszlo, nie bylo jego zasluga ...ON TYLKO PRZESZKADZAL GRAC
        PILKARZOM,promujac niedojdy i ofermy: Mile i Rasiaka.
    • artur74 Kadra potrzebuje teraz spokoju!Koniec z nagonką! 20.05.06, 09:35
      Janas dokonał wyboru i basta!
      Była krytyka- OK!
      Ale teraz wszyscy powinniśmy zadbać o spokój wokół polskiej kadry!!!
      NASZA reprezentacja potrzebuje teraz wsparcia i poparcia ze strony polskich
      kibiców! I koniec nagonki ze strony mediów!!!
      Nie powinniśmy fundować wybranej "23" już teraz alibi w stylu, po powołaniu
      kadry nie mogliśmy się skoncentrować na przygotowaniach, brakowało nam tych
      piłkarzy, itd. itp.!!!

Czas na krytykę nadejdzie po mundialu!!!
      Teraz wszyscy jesteśmy wielką reprezentacją!
      • Gość: paul jeanas Dziekuje za taka 'reprezentacje' Polski... IP: *.79.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 20.05.06, 10:00
        Bede dopingowal Niemcow .MAM NADZIEJE,ZE wygraja z janasami.
        • Gość: RY Re: Dziekuje za taka 'reprezentacje' Polski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 13:49
          TY FIOOOOCIE. OS.......RANY BOBLU. JEDZ Z LEKARZAMI DO NIEMIEC
          • Gość: paul jeanas Oto glos janasowego przydupnika... IP: *.80.220.203.acc05-dryb-mel.comindico.com.au 20.05.06, 14:22
            Wierny jak pies Janasa,CHOCIAZ W TYLEK KOPANY I OSZUKIWANY,wierny i zawsze
            gotowy do lizania chamskiej pazury Janasa.
            • artur74 Ja rozumiem, upał, kangury uderzają do głowy??? 20.05.06, 21:26
              Człowieku, twoje słownictwo cuchnie na odległość wioską!
              Z góry przepraszam wszystkich zamieszkałych na wsi ale takie okazy na szczęście
              dla Polski mieszkają albo w Jackowie/Greenpoint(do wyboru) albo w Australii!!!

Wróciłbyś do Polski, ochłonął, nabrał luzu a tak siedzisz na drugim końcu świata
              i narzekasz na cały świat! Australia jest świetnym krajem ...na urlop!!!

Pozdrowienia dla rodzinnych okolic Białegostoku!!!
              Sokółka???
              • Gość: p.j. Ty nic nie rozumniesz.... IP: *.31.221.203.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 21.05.06, 04:06
                bo taki ktos , kto broni chamskiego zachowania Janasa, jego obludy i oszustwa,
                nie dosc,ze nie grzeszy rozumem,TO JESZCZE OFICJALNIE SIE DO TEGO PRZYZNAJE,
                MOZE BYC TYLKO ZAKOMPLEKSIONYM CWOKIEEM.
    • Gość: Maniek69 Hostessa Janas IP: *.elpos.net / *.elpos.net 20.05.06, 09:45
      Rozumiem, że coach che wykorzystać swoje 5 min i chwyta sie każdej okazji do
      zarobienia kaski ale, żeby promować produkty w markietach..... panie trajnerze,
      na pana posadce to wstyd - nikt tego nie powiedział.

Czy ktoś liczył na to że pawłek powie tak to kasa decydowała o powołaniach....
      wzialem od tego tyle a od tamtego tyle?

Jeszcze jedno, niech on dalej nie czyta gazet i nie oglada telewizji, niech się
      tez dla niej nie wypowiada, bo MECZY jak stado jeleni.
    • Gość: Rado Nie mam układów... ta, jasne... forma decyduje? IP: *.pl / 195.136.49.* 20.05.06, 09:50
      Kiedy ostatnio ten Twój Mila i Rasiak zagrali dobry mecz w kadrze o punkty złodzieju????? Nienawidzę janasa od samego początku jak psa, myślałem kiedyś, że zaczął się trochę osioł uczyć i słuchał się prasy, żeby nie gazety w życiu nie gralibyśmy na mundialu - w ataku grałby rasiak z niedzielanem (ci to płacili). A teraz znowu postawił na pieniądze (kasa z transferów rasiaka i z przyszłego brożka, gizy, mili i innych).
    • Gość: tomaszfeliks Janas prawie bez układów, prawie jak czlowiek hono IP: *.orange.pl 20.05.06, 09:56
      oru.

Prokuratura o sprawie sprzedaży ziemi Pawłowi Janasowi

Za Gazetą Wyborczą: mark 2005-04-26 , ostatnia aktualizacja 2005-04-26 21:44

Dwaj byli szefowie Agencji Nieruchomości Rolnych w Pile odpowiedzą za sprzedaż
      działek trenerowi reprezentacji piłkarskiej

Prokuratura Okręgowa w Poznaniu postawiła zarzuty Jerzemu G. - to były szef
      Agencji Nieruchomości Rolnych w Pile. Odpowie za niedopełnienie obowiązków i
      sprzedaż 18 działek, należących do agencji, ze szkodą dla skarbu państwa.
      Najważniejsze, to sprzedaż trzech działek Pawłowi Janasowi, który cztery lata
      temu kupił kilka hektarów w Popowie za 10 proc. ich wartości rynkowej. ABW
      wyceniła szkody na ponad milion złotych - tyle skarb państwa stracił na
      sprzedaży 18 działek. Przeciwko Jerzemu G. toczy się już przed pilskim sądem
      proces o fałszowanie dokumentów. Zarzuty postawiono wczoraj także byłemu
      księgowemu agencji - chodzi głównie o fałszowanie dokumentów. Prokuratura
      wystąpiła z wnioskiem o aresztowanie obydwu byłych szefów ANR.

Trener dyma nas po prostu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: hmmmmmm Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.aster.pl 20.05.06, 10:05
      pewnie ze nie ma - nasza piłka wolna jest od korupcji sedziowie sa nie
      przekupni a dla piłkarzy liczy sie tylko fair play
      istna sielanka
    • Gość: zalamany Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.mnc.pl 20.05.06, 10:09
      Janas miej odrobine honoru i nie gadaj takich bzdur!! Frankowski nie strzela
      bramek!! A strzela je Jelen?? Strzela je Rasiak?? Bo Dudek nie gra w klubie? A
      gra Mila, Kosowski,Rasiak itd.? Bo nie sa w formie? A ktory tam jest? Smolarek
      ktory jest oceniany ponizej krytyki? A moze Bak, ktory szlifowal forme w super
      katarskiej lidze? A moze Gancarczyk z cudownego przecietniaka z Ukrainskiej
      ligi?? A moze Giza, Gorawski i Brozek, ktory ma problem z trafieniem branki i
      od 5 lat uwazany jest za talent tylko jakos od tych 5 lat nie moze go rozwinac?
      Panie Janas zrob cos dobrego dla naszej pilki i sie usun bo to nie jste twoja
      zabawa tu wszyscy chca jakiegos sukcesu, ktory ty przez swoje uklady mozesz nam
      zepsuc.
    • Gość: Zurych Re: Janas: Nie mam układów z menedżerami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 10:11
      Wierzymy ,wierzymy.
    • Gość: cyg@nek Nadzieja w tym, że głupi ma szczęście... IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 20.05.06, 10:14
      Każde zdanie Janasa jest głupsze od poprzedniego: Dudek bardzo dobrze gra w
      meczach towarzyskich więc powołuje Fabiańskiego, którego wystawiał na jakieś
      ogony.
      Franek "się zablokował".
      No to spójrzmy na to "zablokowanie" w meczach o punkty:
      Frankowski - 344 minuty gry, 7 bramek,
      Rasiak (to jeden z tych "niezablokowanych") - 378 minut gry, 0 bramek, jedna
      asysta.
      I ciekawostka: Saganowski - 17 minut gry, 2 bramki.
      Janas, obejrzyj się mecz z Anglią. Przecież Grzesio rozbijał polskie ataki
      skuteczniej niż Terry z Ferdinandem razem wzięci.
      Słuchaj Janas, może i nie masz układów z menadżerami, ale Kazimierski ma. Bierz
      kogo chcesz, nawet swoją ciocię z Kobyłki, ale proszę cię o jedno: nie pi@rdol.
      • sz.cz szczescie to juz bylo 20.05.06, 15:13
        szczescie to juz bylo, teraz jest papiezem Benedykt i pomaga Niemcom.
    • Gość: Kibic POLSKA GOOOLA ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.05.06, 10:36
      • Gość: as POLSKA jakie szanse na mistrzostwach ? IP: 81.168.209.* 20.05.06, 10:45
        Moim zdaniem trochę przesada że nie jedzie Dudek i Franek.
        To dwaj klasowi gracze. Jeszcze Żuraw ok.
        Jednak oglądam ligę szkocką i widzę że tam są tylko 4 porządne mecze sezonie.
        Reszta zespołów to amatorzy.
        Wieć nie wiem czy Boruc = Dudek. Moim zdaniem powinien bronić Kuszczak.
        Reszta składu odpoczywała w tym sezonie, więc nic dobrego to nie wróży.
        Sądzę że możemy nie wyjść z grupy bo Kostaryka i Ekwador to wybiegane zespoły.
        Spójrzcie na chłopaków- brak kondycji, szybkości motoryki.
        Moim zdaniem tragedia.

Co do aspektów pozasportowych- napewno tak jak w Polsce nikt nikogo nie zna
        ale wszyscy wszystkich znają.
        Ale zobaczymy , trzymam kciuki.
    • Gość: rebel jego wybor i odpowiedzialnosc IP: 80.122.110.* 20.05.06, 11:03
      na razie wszyscy wieszaja na nim psy, ale to Janas awansowal do MS dzieki
      wlasnym decyzjom. Byc moze te, ktore podjal w tej chwili sa niepopularne ale ja
      w Niego wierze. W koncu to on osiagnal najwiecej w polskiej pilce klubowej w
      ostatnich latach.
      • Gość: kibic Re: jego wybor i odpowiedzialnosc IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.05.06, 11:45
        A czy to jest tylko "jego" reprezentacja? Chyba każdemu Polakowi-kibicowi
        zależy na dobrych wynikach reprezentacji. Głupie są teksty w stylu "on
        awansował i może traz robić co chce". Prawda jest taka, że gdyby nie wymuszone
        powołanie Frankowskiego (który w/g Janas był za cienki do gry w reprezentacji)
        i kilka przebłysków Żurawia, to Janas byłby już dzis bezrobotny!!

Jeśli posunięcia selekcjonera tracą przymiot sensowności i zaczynają przeczyć
        zdrowemu rozsądkowi nie można pozostawać obojętnym! Nie jesteśmy Holandią czy
        Hiszpanią żeby pozwalać sobie na to zeby tacy zawodnicy jak Frankowski czy
        Saganowski oglądali MS 2006 w telewizorze!!! Wole juz w kadrze
        Frankowskiego "za zasługi" niż Brożka "po naukę".
      • Gość: cyg@nek Jakie "jego decyzje"...? IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 20.05.06, 12:32
        Jakie to niby decyzje Janasa doprowadziły do awansu? Gdyby nie wymuszone przez
        kibiców i dziennikarzy powołanie Frankowskiego to przypominam:
        Austria-Polska było 1:1 i Austriacy grali znacznie lepiej niż my. Wejście
        Frankowskiego, faul na nim, wolny Krzynówka, 1:2, gol Franka i 1:3. Bez Franka
        z Austrią byłby 1 punkt i żegnajcie finały (chyba nikt się nie łudzi, że w
        barażach pokonalibyśmy jakiegokolwiek przeciwnika).
        Walia-Polska 1:0, wchodzi Franek i po indywidualnej akcji jest 1:1.
        Jak w tych meczach grała reprezentacja do wejścia Franka? Przypomnijcie sobie.
        Ostatnia godzina meczu Polska-Austria (bez Franka) to obrona Częstochowy. Aż
        wstyd było patrzeć jak z austriackimi z@sr@ńc@mi nie radzą sobie nasze Orły.
        Indywidualna akcja Żurawskiego pozwoliła wygrać mecz.
        Mecz Anglia-Polska: gol Franka pozwolił nam uratować twarz. Powtarzam: Rasiak
        rozbijał polskie akcje znacznie lepiej niż Terry i Ferdinand razem wzięci.
        To Frankowski awansował Polskę do MŚ. Nie Janas! Jedynymi wynalazkami Janasa są
        Rasiak i Lewandowski. Bez dalszego komentarza.
        Nie daj Boże żeby Żurawski doznał na mistrzostwach jakiegoś urazu. Kto będzie
        strzelał? Rasiak? Jeleń? A ile oni bramek nastrzelali w meczach o dużą stawkę?
        Rasiak w eliminacjach rozegrał 378 minut. To są cztery pełne mecze! A
        przecież "był odblokowany"! Franek rozegrał 344 minuty i zdobył 7 bramek. I
        teraz jedzie Rasiak? Bo dwa gole strzelił Wyspom Owczym? Czy może dlatego, że
        rok temu strzelił dwa gole Izraelowi? Oczywiście w meczach o pietruszkę.
        Niech już wreszcie Unia Europejska nakaże nam dopuszczenie związków
        partnerskich to przynajmniej chłopaki nie będą musiały chować się po kątach i
        wygłaszać głupawe tłumaczenia. Czystą miłość usprawiedliwiają większe
        szaleństwa.
        • Gość: lard Re: Jakie "jego decyzje"...? IP: *.asmed.pl / *.asmed.pl 20.05.06, 12:55
          Janas nie czyta gazet, nie ogląda telewizji, nie słucha radia. I to jest
          niestety jego problem. Bo taki np. Rasiak pewnie czyta, słucha i ogląda.
          Pamiętamy jak Rasiak spalił się w meczu z Anglią i był praktycznie dwunastym
          zawodnikiem gospodarzy, mimo że grać w piłkę troche potrafi. W tych
          mistrzostwach sytuacja będzie dużo gorsza. Publika rozwścieczona działaniami
          trenera nie wybaczy potknięcia Rasiakowi i on to wie. I wten sposób nie mamy już
          na boisku jednego napastnika mniej, a sam Żuraw może nie wystarczyć nawet na
          Kostarykę. Chyba że Brożek lub Jeleń wystąpią w roli "czarnego konia" chociaż
          mam wielkie wątpliowści.
    • Gość: Wawo Bez układów!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 11:35
      On niejest w układzie z żadnym menago, tak jak cłay PZPN jest uczciwy!!!
      Jak niejesteś dogadany z żadnym managerem, to jak wytłumaczysz obecność
      beztalancja Rasialdo, dramtacznych: Milę i Lewandowski, jak?????!!!!
      Skończ pierd....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka