Dodaj do ulubionych

Kolumbia OLE !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 14:54
Jako kobieta i laik w dziedzinie piłki nożnej powiem tak:
Byłam wczoraj na meczu, wrzeszczałam Ole! Dlaczego?
Nie przeszkadza mi porażka z jakimś słabym zespołem, ale totalny tumiwisizm
polskich piłkarzy. Oni przecież nie chcieli grać ! Ludzie, ktoś ten mecz
zakontraktował i oni po prostu musieli trochę postać na boisku. Tak samo
będzie na mundialu : zakwalifikowaliśmy się, to trzeba będzie trochę postać,
trochę się przebiegnąć, ale prawdziwa gra to przecież tylko w klubie,
reprezentacyjne mecze każdy z tych, pożal się Boże,zawodników, totalnie
lekceważy!
Widziałam wyraźnie ; grał tylko jeden piłkarz : Żurawski, inni stali i trochę
spacerowali, czasami podbiegając truchcikiem! To OLEWANIE kibiców, to KPINA
Z POLSKIEJ PIŁKI, z polskiego godła, które ta podła jedenastka nierobów,
obiboków, zadufanych w sobie miernot , niestety reprezentuje !
Że inni kibice są z drużyną na dobre i na złe??? Tak, ale pod warunkiem, że
jest GRA, nawet jeśli mecz przegrany ! Meczy nie rozgrywa się przy pustych
stadionach – piłkarze nie grają dla siebie, tylko dla kibiców, wtedy to ma
sens, wtedy z tego są pieniądze. Wczoraj, wszystkie bilety sprzedane – 40
tysięcy ludzi na Śląskim, a polscy piłkarze pokazują, że mają wszystko w
d..pie.
Dlatego , slogany, że kibic jest zawsze wierny swojej drużynie wsadźcie sobie
… do kieszeni, nie ma poparcia dla leni , którzy umieją grać za funty lub
euro, ale nie dla swoich kibiców !
Dlatego Kolumbia OLE !
Obserwuj wątek
    • Gość: ja_nas nie widzę Re: Kolumbia OLE ! IP: 212.160.172.* 31.05.06, 15:02
      Brawo Kaśka !!!
      Piłkarzom-pajacykom mówimy głośno i stanowczo - NIE.
      Porażka - trudno ! Nieróbstwo, nieudolność, wdupiemanie i tandeta - won !!

B(or)ucom i jego kolesiom nadętym bufonom, zadufanym w sobie amatorom i
      wyżelowanym ciotom, stanowcze - wypie..ć !! na setki mil(a) od reprezentacji.
      Wstydu, godności i poczucia własnej miernoty nie macie
      • trzy-szostki Re: Kolumbia OLE ! 31.05.06, 15:08
        zaraz Was tu dzieci na forum zlinczuja,ze kibice maja ich glaskac nawet po
        porazkach z kelnerami...Jasnie Panowie Pilkarze
        • rzewuski1 Re: Kolumbia OLE ! 31.05.06, 15:11
          jak wy nic nie rozumiecie
          to była podpucha
        • Gość: ja_nas nie widzę Re: Kolumbia OLE ! IP: 212.160.172.* 31.05.06, 15:13
          tak, może jeszcze penetrację narządem smaku zakończenia jelit zaproponuj.

Chwała pokonanym, a nie ośmieszonym
          • Gość: Kasia Re: Kolumbia OLE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 15:21
            aha, to teraz rozumiem tłumaczenie, że nie grali bo byli zmęczeni po treningu w
            Szwajcarii.Tylko, że ja myślałam, że trening wzmacnia formę, a nie
            odwrotnie...swoją drogą taki np.Ronaldinho, formę ma cały czas, strzela,
            biega,więc pewnie nic a nic nie trenuje.
            • rzewuski1 Re: Kolumbia OLE ! 31.05.06, 15:29
              ronaldinho to cienias
              w porównaniu z naszymi piłkarzami to mniej niz zero
              takie sa fakty
        • nelsonek Re: Kolumbia OLE ! 01.06.06, 11:12
          Kolejny dzieciaczek, ktory mysli: nasi maja zawsze grac pieknie i wygrywac! "Place - wymagam". "Kibic" nigdy nie zrozumie, ze ze swoja druzyna jest sie na dobre i na zle.
          PRZED MUNDIALEM dajmy im spokoj, po mundialu - jak najbardziej - ostra krytyka i jazda. No chyba, ze jednak cos osiagna.
    • hotally buehehehehje 31.05.06, 19:35
      Banda pasztetów, która w końcu mogła sobie pojsc na meczyk za 10 zł

"To OLEWANIE kibiców, to KPINA
      > Z POLSKIEJ PIŁKI, z polskiego godła, które ta podła jedenastka nierobów,
      > obiboków, zadufanych w sobie miernot , niestety reprezentuje !
      > Że inni kibice są z drużyną na dobre i na złe??? Tak, ale pod warunkiem, że
      > jest GRA, nawet jeśli mecz przegrany "

Zakpiło z POLSKI, GODŁA większość stadionu...POLAK, który kibicuje Kolumbii- to
      dopiero wstyd i hanba.
      Dla mnie zachowanie kibiców to był wielki szok, w glowie mi się to nie mieści.

Ale najlepsze i tak było to, że w 90 minucie, 3 minuty po okrzyku, że Janas to
      k..a, nagle znowu wszyscy zawolali POLSKA.

BURAKI, PASZTETY!!

Teraz juz sie nikt nie zdziwi, że nie chce stac na trybunach, tylko zawsze wole
      na Murawie...
    • Gość: Lilia Re: Kolumbia OLE ! IP: *.eranet.pl 31.05.06, 20:01
      Widać należysz do kobiet, które nie są zbyt mądre.
      • Gość: Kasia Re: Kolumbia OLE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:16
        hotally i lilia :

Oczywiście, bądźcie z tymi łamagami na dobre i na złe, klaskajcie i
        dopingujcie, kiedy nawet nie chce im się biegać po boisku. Przecież Janas już
        zapowiada, że ma mało czasu na treningi, że nie za dobrze są przygotowani, że z
        czymś tam nie zdążyli, dni im brakuje itp. (wczoraj tak mówił na pierwszej
        rozgrzewce). Więc oczywiście na mundialu będzie jak w skeczu Dańca
        " przeciwnik zacznie grać, strzelać bramki, a nasi będą stali,myśląc,że na
        początku to się trzeba przywitać i porozmawiać". Tak więc kochajcie Boruców,
        Kuszczaków ,Milów i inne pępki świata, a oni za to wam "odstawią wieś" i może
        jeszcze dla uatrakcyjnienia zdejmą gacie i wypną się na stadionie !
        Kolumbia Ole !!!
        • Gość: Wojciech może na śląsku jest więcej Niemców niż Polaków. IP: *.chello.pl 01.06.06, 10:51
          tak się składa, że przed tym meczem polscy piłkarze ciężko trenowali a co za tym
          idzie byli wymęczeni. Nie wiem czy wiesz kobieto co to znaczy wstawać codziennie
          o 6 i biegać na rozruch, potem cały dzień spędzać na ćwiczeniach siłowych i
          wytrzymałościowych.
          Ten meczyk był taką rozgrzewką, próbą ustawień itd. Nie chodziło tu o wyniki,
          tylko o wejście w tryb meczowy - żeby chłopaki pograli przed MŚ. Niestety ty i
          tobie podobni wykonaliście mega żenadę. To jest wstyd gwizdać na swoich
          piłkarzy, dyshonor i w ogóle wiocha - jak to Boruc trafnie określił. Chłopaki
          mieli się odprężyć a grali pod wielką presją śląskich buraków, którzy odeszli
          właśnie od kilofa. Przykre to było.
          Jest mi wstyd, bo puścili to na eurosporcie i cały świat mógł zobaczyć jakich
          mamy wspaniałych kibiców, ktorzy zamiast wspierać drużynę besztali ją z błotem.
          Tak a propos - Franek łowca brakem nie złowił żadnej od jakichś 6 miesięcy. A
          wasz kochany Dudek stał ostatnio w bramce.... już nikt nie pamięta kiedy.
          WSTYD, WSTYD. Nie wiem... może na śląsku jest więcej Niemców niż Polaków. Sam
          nic do niemców nie mam ale to by było całkiem logiczne wytłumaczenie.
          • Gość: gosc Re: Do Wojciecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 11:53
            Slazak to tez POLAK,wiec nie utozsamiaj z Niemcami,tylko dlatego,ze wygwizdali
            slaba druzyne.Przypomne,ze CALA Polska byla na tym meczu!
          • Gość: ja nas wole I TO wkórzyło Kibiców ...najbardziej IP: *.ornet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:57
            wielu zaslepionych w janasie pisze że osiągnął już bardzo wiele SZYBKI łatwy
            awans do MŚ , NAJWIĘCEJ szczelonych bramek
            ... ok ...
            ALE czy czasami ktoś mu w tym nie pomógł ???
            np FRANKOWSKI bez którego nawet by janas nie marzył o MŚ i nie pojechał
            a co zrobił np. . RASIAK czy MILA ? ? ? i pojechali
        • hotally Re: Kolumbia OLE ! 01.06.06, 11:56
          Widzisz, zle trafiłas, ja akurat jestem z Kadrą blisko, jezdzę wszędzie, mam z
          nimi dobry kontakt więc wiem na czym to wszystko polega. Nie rozpisze się, ale
          tylko wspomne o tym, ze przemeczenie po obozie JEST, że nikt nie chce ryzykować
          w takim meczu kontuzji etc.
          Ogolnie zagrali fatalnie, grzegrali, nie angazowali sie wcale........ ALE KIBIC
          do konca DOPINGUJE swoj team, po to idzie na mecz! Co było jak Dudek w
          pamiętnym meczu w L poscił taką szmate, że się załamał? Caly stadion mu spiewał
          YOU WILL NEVER WALK ALONE
          Janas ma to wszystko w dupie, jesli chcieliscie go zalamac, to sien ie udało.
          Ale wiele pilkarzom było przykro, że grali przed takimi Polakami
    • kelle1986 Re: Kolumbia OLE ! 01.06.06, 17:58
      juz mi sie nawet nie chce gadac na temat zenady jaka odstawili polscy "kibice" na tym meczu bo juz sie wyprodukowalam na onecie. moim zdaniem NIC nie usprawiedliwia kibicowania Kolumbii. widac Kasiu ze kibicem nie jestes tylko przeszlas sie na mecz i tyle.
      • wlk.brytania Re: Kolumbia OLE ! 01.06.06, 18:35
        To wracaj na ten swoj onet,bo tam jest miejsce dzieci.
        Tutaj omawiamy bez narodowo-patriotycznego tonu jak to reprezentanci
        Polski "wala w c***a" w meczach miedzypanstwowych,a pacholecia spiewaja w
        amoku "nic sie nie stalo,polsko nic sie nie stalo..."
        Otoz stalo sie-kompromitacje z Litwa i Kolumbia bola nas,a reprezentanci maja
        honor kraju w dupie.
        A na kibicow trzeba zasluzyc.Sportowa klasa i ambicja.Nasi zasluguja jedynie na
        wyrownane boje z Wyspami Owczymi w obliczu 1000 widzow pod lasem we Wronkach.
      • gabriel Re: Kolumbia OLE ! 01.06.06, 18:41
        > juz mi sie nawet nie chce gadac na temat zenady jaka odstawili polscy "kibice"
        > na tym meczu bo juz sie wyprodukowalam na onecie. moim zdaniem NIC nie usprawie
        > dliwia kibicowania Kolumbii. widac Kasiu ze kibicem nie jestes tylko przeszlas
        > sie na mecz i tyle.

Widać jaki szowinista z Ciebie wyłazi skoro tak twierdzisz, nawet fanatyczna do
        bólu publiczność klubowa biła brawo Ronaldinhio po strzelonej przez niego
        bramce, a gra on w znienawidzonej katalońskiej drużynie.
        Słoma z butów Ci wychodzi.
        Kibice zachowali się fair, niech te okrzyki ze Śląskiego dzwięczą w uszach,
        naszym kopaczom do pierwszego meczu, może wywołają u nich odrobinę sportowej złości.
        • Gość: Kasia Re: Kolumbia OLE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:33
          No tak, do Wojciecha:
          - ja nawet nie mieszkam na Śląsku, chłopcze,a twoje insynuacje pod adresem
          Ślązaków i Niemców to chamstwo po prostu. Wyłazi prowincjonalna ksenofobia, co?
          Powtarzam raz jeszcze - to nie była kwestia wyniku,przegranego meczu tylko
          całkowitego, absolutnego "olania" występu w reprezentacji przez naszych (?)
          piłkarzy. Gwizdy świadczą o tym, że nie wszyscy Polacy tolerują fuszerkę.
          A tłumaczenie biedaczyn zmęczeniem po treningu to coś w stylu " Jasiu nie kop
          pana, bo się spocisz".
          W tej chwili trenerowi brakuje czasu, potem okaże się że pogoda nie taka albo
          zupa była za słona...
          Stawiam zakład, że galaktyka Janasa nie wygra na mundialu żadnego meczu !
          Oczywiście będzie to wina kibiców,a i może jeszcze Platformy Obywatelskiej.

Ciebie Henally nawet rozumiem - grupies są od tego, żeby idoli całować po tyłku.
          • Gość: Kasia Re: Kolumbia OLE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:42
            Oczywiście ostatnie zdanie dotyczyło Hotally, nie Henally. Przepraszam za
            pomyłkę. Hotally, of course. ( gorąca Aluśka ?)
            • Gość: Lilia Re: Kolumbia OLE ! IP: *.eranet.pl 01.06.06, 23:22
              Kasia, nie jesteś ignorantką w sprawie futbolu. Wbrew temu, co napisałaś w
              pierwszym poście, wydaje mi się, że w telewizji nie raz oglądałaś transmisję.
              • Gość: Kasia Re: Kolumbia OLE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:40
                Lilio, nie twierdzę, że jestem ignorantką, ale lubię sport, nie interesują mnie
                transfery albo nie milknące dyskusje kto ma być w składzie, a kto nie. Tak
                naprawdę liczy się gra, zespół średnich zawodników może osiągnąć wszystko, a
                zespół najlepszych z najlepszych wszystko zawalić ( vide gwiazdorski Real).
                Sama do niedawna grałam w siatkę w okręgówce i powiem Ci,że nasz team dla
                swoich kibiców, dla swojego miasta, był w stanie boisko zaorać, z takim
                poświęceniem się grało do ostatniej sekundy. Dlatego, gdy patrzę na kadrowiczów
                którzy mają najnowocześniejszy sprzęt, treningi, lekarzy, kucharzy,
                fizjologów,i nie czarujmy się kasę od sponsorów, i w trakcie meczu spacerują
                przed czterdziestoma tysiącami swoich kibiców,i na dodatek obrażają się, gdy
                ludzie chcą gry, to krew mnie zalewa.
                Nawiasem mówiąc, dziś w Wyborczej, fizjolog udzielił wywiadu, z którego wynika,
                że niby wskaźniki są OK, ale piłkarze mówią, że są zajechani. Czyli, znowu
                asekuracja : "jak damy d... z Chorwacją, znaczy byliśmy zmęczeni". Szkoda
                słów...
        • kelle1986 Re: Kolumbia OLE ! 02.06.06, 17:40
          szowinistka? sorry ale co mam isc na mecz i dopingowac przeciwna druzyne zeby tylko nie byc posadzona o szowinizm???i co ma do rzeczy sloma, facet litosci! slyszales o "dopingu"? to polega na tym ze krzykami wspieramy nasza druzyne. czy wygrywa czy nie. jak przegrywa owszem ganimy ale nie w ten sposob! mnie by sie nie chcialo grac dla publicznosci ktora wyzywa trenera (ktory przeciez cos osiagnal), wywoluje zawodnikow ktorzy nie zostali powolani do kadry (zamiast zaakceptowac decyzje trenera), gwizda i buczy kiedy niektorzy sa przy pilce (vide rasiak) no i kibicuje przeciwnej druzynie.jak jest dobrze to chwalimy a jak nie to mieszamy z blotem. gdzie idea "dumni po zwyciestwie wierni po porazce"? dziwne ze w takiej atmosferze jeszcze sie udalo zdobyc bramke :(
      • christina.milian Re: Kolumbia OLE ! 01.06.06, 23:55
        gadasz bzdury. Jak sportowcy zlewają sprawę, dają dupy na maksa i się
        ośmieszają, to jedyne na co zasługują to śmiech i gwizdy :) a nasi przekroczyli
        wszelkie dopuszczalne granice. OLE!
        oto-polska.blogspot.com/2006/05/mecz-polska-kolumbia-ole.html
    • christina.milian Re: Kolumbia OLE ! 01.06.06, 23:54
      w pełni się z Tobą zgadzam. Zresztą podobnie jak Ty sądzi większość moich
      znajomych. Polscy piłkarze potrafią tylko: kombinować, pić, tyć, dawać wywiady
      do tabloidów, występować w reklamach i dupczyć... chociaż to ostatnie to raczej
      wątpliwe, bo jak widzę ich zadyszanych i zmęczonych na murawie, to zastanawiam
      się, czy czasem nie dostaną zawału! No i do tego dochodzi ciągła nerwica: czy
      dostaną kasę, czy będą na topie, i tak dalej...
      oto-polska.blogspot.com/2006/05/mecz-polska-kolumbia-ole.html
    • Gość: piła Re: Kolumbia OLE ! IP: *.lublin.mm.pl 02.06.06, 18:43
      dla takich kiboli to i ja bym nie grał. Nie warto się narażać na kontuzję dla
      bandy szmaciarzy co samemu nic nie osiągnęli w życiu.
      • Gość: Kasia Re: Kolumbia OLE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:41
        No i co ???
        Gdzie są teraz ci, co wierzyli w tak zwany "polski futbol" i jechali po
        kibicach? I obrażali Ślązaków? Kibic to nie znaczy idiota. Dlatego typuję
        Polska - Niemcy 0 - 5, Polska - Kostaryka 0 - 2. Ole!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka