Gość: e Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.icpnet.pl 09.06.06, 14:29 nie, bo mamy to w dupach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: 212.244.68.* 09.06.06, 15:47 szczere i konkretne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.164.rev.vline.pl 09.06.06, 14:35 Ja bym bardzo chciała wywiesić ale niestety nie udało mi się nigdzie w Łodzi dostać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobos Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.ams.com.pl / 80.252.4.* 09.06.06, 14:36 Pewnie, że tak...u mnie już wisi i w domu i w pracy!!! I tak Trzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś
pablosz Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? 09.06.06, 14:37 Jestem wlasnie w Gelsenkirchen, czekam na mecz, zrobilem rundke po miescie i jest ok. To znaczy bialo-czerwono :-) A co do flag, to niemieckich jest tu w tej chwili masa, powywieszane w oknach, wetkniete w samochody, ekstra. Jak wroce po meczu do kraju to na pewno wywiesze nasza flage. Niech bedzie tak samo jak tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: 85.128.9.* 09.06.06, 14:37 pewnie, ze tak i to nie tylko w dniu meczu. wywiesilem flage juz 2 dni temu i zdejme dopiero po MS! polskaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bialo-czerwoooooooooniiiiii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszal Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: 213.25.60.* 09.06.06, 14:39 U mnie wisi na oknie od wczoraj (czwartek). Super pomysl zapodala KOmpania Piwowarska. A ze reklama? Coz, cos za cos. Na mnie wiecej nie zarobia, bo... i tak pije glownie Tyskie ;) Polska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_ch Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? 09.06.06, 14:49 Zasadniczo w czasie normalnych meczów tego nie robiłem. Ale teraz tak. Rano w piątek wywiesiłem flagę na swoim balkonie. W pracy wywiesiłem na balkonie, ale administrator budynku nie wyraził zgody (do bani) więc musiałem zdjąć. Teraz wisi nad moim biurkiem :-) Będzie wisieć dopóki chłopaki nie wrócą. Ponadto dzisiaj do pracy przyszedłem w koszulce reprezentacji i z szalikiem. No i zdziwienie, w szczególności obcokrajowców. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomyorke Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? 09.06.06, 14:59 Uwielbiam takie akcje. Wiszą u nas dwie od poniedziałku :). Moja żona akrobatka nawet jedną zawieszała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onion Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.chello.pl 09.06.06, 15:00 Ja również dziśparaduje w koszulce reprezentacji, również wywiesiłęm flage i w domu mam jeszcze dwie:)!!! Także POlSKA DO BOJUUU POLSKAAAA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniu Mimo ze reklama to powiesze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:00 ...ponieważ jestem Polakiem i chce wesprzeć rodaków. A mecz będe oglądał popijając Królewskim bo tylko takie z kryształowej butelki pijam:D Odpowiedz Link Zgłoś
wicka Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? 09.06.06, 15:10 Jasneee!!! Mama (karwcowa) uszyła mi już trzy (!), a jeszcze trzy mam zamówione!!! Co do tych dodawanych do gazet - nie mogłem ich dostać. No, ale mam autentyczne narodowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukZ Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.chello.pl 09.06.06, 15:21 JA wywieszam i dziekuje tym co wywieszaja. Polacy powinni sie bardziej identyfikowac ze swoja ojczyzna. Trzymam kciuki za chlopakow. Wygramy Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? 09.06.06, 15:33 Pewnie będę musiała stoczyć walkę z narzeczonym (któremu piłka jest obojętna), ale FLAGA BĘDZIE WISIEĆ! Znaczy chyba ją jakoś do okna przykleję (witam w klubie mieszkających na parterze bez balkonu) albo cuś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjs Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:39 flaga wisi nawet na warszawskim gimnazjim& lo siostr nazaretanek trzymamy kciuki za Polske!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha nie wywieszam flagi w dniu meczu 09.06.06, 15:47 'Polacy powinni się bardziej identyfikować ze swoją Ojczyzną' JA się bardzo silnie identyfikuję z POLSKĄ, a nie z obłąkanym trenerem=partaczem wybranym przez Miętkiego Michasia; razem nieudolnie prowadzącym ambitnych chłopaków pozbawionych realnych liderów na boisku. Nie identyfikuję się ze złodziejami i oszustami(bilety i handelek meczami). telo. Kto nie zMieciem tego zmieciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.R. Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:49 Ja wywieszam. Super akcja. Strasznie mi się to podoba. Nie widziałam jeszcze czegoś takiego w Polsce. Widok jest super i cieszy się serce i dusza :) Tyskiemu się należy. Szacuneczek dla wszystkich falgowców.PS Swoja drogą ile się trzeba namęczyć żeby tą flagę zdobyć :) Pozdrawiam Bródno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isabelka* Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:59 właśnie ide powiesić ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
christina.milian Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? 09.06.06, 16:00 zakładam się, że po 15 minutach meczu wyjdzie, iż kadra nie ma formy, a po 25 komentatorzy zaczną mówić o pressingu wywieranym na naszej drużynie... później już będzie tak jak zwykle, czyli z górki, a całość bardzo nudna. Jedyne pocieszenie, to że w ogóle się tam pojawili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efv Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.chello.pl 09.06.06, 16:03 > zakładam się, że po 15 minutach meczu wyjdzie, iż kadra nie ma formy, a po 25 komentatorzy zaczną mówić o pressingu wywieranym na naszej drużynie... później już będzie tak jak zwykle, czyli z górki, a całość bardzo nudna. Jedyne pocieszenie, to że w ogóle się tam pojawili :) to sa klasyczne "mądrości" osób, które nie maja pojęcia o piłce nożnej a jedynie od wielkiego dzwonu zerkają w ekran i denerwują kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
christina.milian Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? 09.06.06, 16:25 tak, tak... taki tekst słyszałem też po przegranej z Kolumbią. Każdy debil widział, że nasi nie mają formy i się nie ruszają, ale jak się o tym napisało na forum, to jedyna odpowiedź: głupi jesteś, nie znasz się na piłce... tylko że w prasie co chwilę czytałem o badaniach lekarskich naszej kadry, o rzekomym zmęczeniu i nieprzygotowaniu, więc do cholery sporo ludzi się nie zna na piłce i w tym także co bardziej rzeczowi dziennikarze sportowi. ;) Jaki koń jest to każdy widzi. Zobaczymy co nam pokażą dzisiaj. Mam tylko nadzieję, że się nie ośmieszą. oto-polska.blogspot.com/2006/05/mecz-polska-kolumbia-ole.html%20title= Odpowiedz Link Zgłoś
christina.milian Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? 09.06.06, 16:26 coś się z linkiem spieprzyło. Przeczytaj to: oto-polska.blogspot.com/2006/05/mecz-polska-kolumbia-ole.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felix Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.tvk.torun.pl 09.06.06, 16:19 Ludzie podbniecacie sie mistrzostwami a mimo ze ostatnio na MŚ sie skompromitowalismy PZPN z Listkiewiczem jak siedzieli tak siedza. Wiec co ich wyciagnie ze stolkow? Nic!!! Wiedz siedza mimo ze reprezentacja jest nedzna a liga dorownuje poziomem do reprezentacji. Infrastruktura nie jest gorsza i tez do dupy. Zgadzam sie z tomaszewskim i Bonkiem Trzeba ten syf rozpieprzyc. Potem kibicowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz gnat Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.metrosafety.co.uk 09.06.06, 16:21 Ja juz nie wywieszam. Jak wywiesilem sfastyke na 1 wrzesnia to mi ja od razu lobuzy zdjeli i wybili szyby w calym mieszkaniu. Normalne chamstwo jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 16:43 janse Polska mistrzem śmiecie Poslka foe ever ! Polska Polska !!! Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? 09.06.06, 16:45 Gość portalu: pytajnik napisał(a): > pytam poważnie. wiem, że cała ta kampania to jedena wielka dobrze przemyślana > reklama, ale może .... może pomysł wart podchwycenia? Chodzą po ośiedlach i dają flage i 4 tyskie ale do mnie nie przyszli bo mieszkam za nisko!! Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
harbour5 Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? 09.06.06, 16:49 A co? Czyżby coś zdechło??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quito tak ekwadorksie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 16:52 VAMOS EQUADORIANOS !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba TYSKIE IP: *.net-serwis.pl 09.06.06, 17:01 idea wieszania flagi to piekna idea niejako z drugiej mańki pytanie mam czy te flagi od tyskiego mają doczepione jakies logo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobeer86@tlen.pl Re: TYSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 17:11 Loga nie ma jest tylko napis "Tyskie sponsorem reprezentacji polski" ja wywiesilem dwie flagi..jedna wlasnie dolaczana do gazety...a druga normalna..tzn flage narodowa:) Pozdrawiam wszystkich prawdziwych Kibiców reprezentacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: TYSKIE IP: *.net-serwis.pl 09.06.06, 17:19 Bobeer tak sie wlasnie pytalem pod katem (czyli kontem:) reklamowania na fladze narodowej; pewnikiem prawnicy od tyskiego to mocno przepracowali ale mnie ciezko nad tym przejsc do porzadku dziennego i tak po prostu powiesic/reklamowac tyskie (ktore nb jest w mojej pierwszej trojce piw polskich (czyli produckowanych w Polszcze:) na moim balkonie na parterze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobeer86@tlen.pl Re: TYSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 17:23 Qba ale ta flaga Tyskiego nie jest flaga narodowa:))Okej sa barwy bialy i czerwony..ale z flaga narodowa ma ona nie wiele wspolnego:)Wiec moga na tym napisy robic jakie chca..gdyby to byla flaga narodowowa...to juz by takowych napisow nie mogli zastosowac:)Chyba ze na sznureczkach do przypiecia flagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: TYSKIE IP: *.net-serwis.pl 09.06.06, 17:35 qrcze Bobeer jestes fajny kolunio ale tam sa (czyli som:) barwy białe i czerwone w stylusie flagi a flaga to flaga!; uznaje jednakowoz ze wiekszym zlem jest brak flag a mniejszym wywieszanie ich reklamujac tyskie; notabene po poscie bbb zona szuka flagi i spiesze wieszac jeszcze przed meczem Niemców pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobeer86@tlen.pl Re: TYSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 17:43 No tak barwy sa ale nie w stylu Flagi...nie przypomina to Narodowej Flagi naszego kraju...(moim zdaniem)...Wiesz taka inicjatywe podjelo tylko Tyskie..w 2002 roku nic podobnego nie bylo..wiec takowa tez wywiesilem bo jednak szacunek sie nalezy :)Oka zaczyna sie meczyk Niemcy-Kostaryka..lece ogladac. Pozdrawiam Wszystkich Kibiców Naszej Reprezentacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.06.06, 17:12 oczywsicie ze wywieszam!!! Mieszkam w Londynie,naokolo pelno flag angielskich ,sa poprostu wszedzie,a ja na aucie mam Polska flage i jestem w pracy w koszulce naszej reprezentacji i zaraz po pracy ruszam na miasto dopingowac naszych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.net-serwis.pl 09.06.06, 17:30 i chwala ci za to bbb (hvala = po chorwacku dziekuję:) spodziewam sie ze w obcym kraju czlowieka bardziej dopada patriotyzm natchnales mnie jednakowoz bbb b.pozytywnie i moja ciezarna zona szuka flagi bo twierdzi ze mamy pozdravy z Polandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.06.06, 17:42 ja juz nie moge wysiedziec w pracy,jeszce 45 min,jak tez czas sie dluzy.To bedzie piekny wieczor WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 17:18 po co? nie mam umowy sponsorskiej z tyskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delegwan Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 17:24 Na wszelki wypadek przygotowałem też czarną.Oby była zbędna!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechpolak Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 17:24 nie ma po co. Polska - Ekwador 0:2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: wywieszacie flagi w dniu meczów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 18:10 NIE !!!!! kolejna narodowa "akcja" JP II B.XVI Mundial komuś zależy na odwróceniu uwagi od ważniejszych problemów. Świętujcie, lub płaczcie, ale nie na pokaz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhuzdur Bialo - Czerwona! IP: 195.194.11.* 09.06.06, 19:02 U mnie w oknie powiewa dumnie bialo czerwona flaga! Czerwony Krzyz na bialym polu. Sztandar Swietego Jerzego. Come on England! Let the St George lead You! Odpowiedz Link Zgłoś