Gość: zamknąć dziadów do dupu z taka drużyną i trenerem i prezesem PZPN IP: *.promax.media.pl 10.06.06, 00:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikejar Dostali w lape i dlatego tak grali.Janas skompromi IP: *.dyn.optonline.net 10.06.06, 00:49 Janas skompromitowal Polakow Jak dlugo ludzie ktorzy wierza w moc PIENIADZA beda trenerami takie mecze bedziemy ogladali Moim zdaniem cala reprezentacja i trenerzy powinni oddac pieniadze a Prezes powinien podac sie do dymisji Poprostu skandal , mozna przegrac ale chodzi tez o to w jakim stylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxx Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 10.06.06, 00:49 Zobacz patałachów ! www.files4you.net/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 10.06.06, 00:49 Mam jedno pytanie: kto za to placi, tzn. chcialabym wiedziec, jaka czesc budzetu narodowego przeznaczana jest na cos tak zenujacego, jak polska pilka nozna? Mam nadzieje, ze jak dotad niewielka, a od dzisiaj zerowa.Gdyby cokolwiek zalezalo ode mnie, zaden klub pilkarski nie dostal by nawet jednej zlotowki z budzetu, a to cale kryminalne towarzystwo pod nazwa PZPN poslalabym na dol do kopalni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liwia Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 00:57 PZPN = PZPR Stare pryki grzeją dupy od lat 70. na stołkach, Listkiewicz - stary matacz - kręci tym burdelem i takie pacany jak Janas akceptują chorą od lat sytuację. Zreszta Engel nie lepszy - to chore, ze dzis jest ekspertem w TV od opiniowania gry w piłke nożną. Jak może rozwijac sie w takiej sytuacji sport w Polsce? A przypomnijcie sobie te bunczuczne wypowiedzi przed Mundialem. Chołota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ball Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.06, 01:47 Gość portalu: basia napisał(a): >> a to cale kryminalne towarzystwo pod nazwa PZPN poslalabym na dol do > kopalni! Ty chyba nie wiesz co mowisz. Do kopalni to mozna poslac ludzi powaznych, honorowych, znajacych swoja robote, a przedewszystkim ludzi odpowiedzialnych za to co robia. Tam od tego zalezy ludzkie zycie. A Ty bys chciala takich chlystkow tam wysylac z dwoma lewymi rekami (nogami), bez ambicji i odpowiedzialnosci? Gnoj roztrzasac u Leppera na polu to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.06, 00:50 Bardzo slaba gra "gwiazdorow" (Zurawski, Szymkowiak, Krzynowek). Zla taktyka gry. Tylko skrzydlami i dosrodkowania do wysokich, skocznych napastnikow (Rasiak). Janas przespal 70 min. nie dokonujac zadnej sensownej zmiany. Cale szczescie ze ten mecz ogladalem sam w domu; nie musialem sie wstydzic przed ludzmi w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuja bez h..... nasr.. na taką druzynę i trenera i prezesa PZPN IP: *.promax.media.pl 10.06.06, 00:50 Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: Panowie do qerwy nedzy... 10.06.06, 01:01 ...co jest?! Wyszla a was kibolska facjata!Czy warto tak zlorzeczyc? To tylko pilka nozna jest ktora jest gra bledow niestety.Bledow pilkarzy i sedziow.Czy zauwazyliscie w II polowie meczu,ze liniowy pokazal Krzynowkowi spalonego ktorego nie bylo? Ogladalem ten moment wraz z meksykanskimi sprawozdawcami z Univision(w Szikago) 4 razy i wyraznie widac bylo,ze Krzynowek nie byl na spalonym.Sobolewski tez mogl i powinien byl stzelic wyrownujaca bramke,prawda? Szymkowiak zupelnie bez formy.Jop mizeria bez octu i soli. Dlaczego Janas nie wpuscil Rasiaka?Przeciez w drugiej polowie Smolarek kilka razy ladnie zacentrowal. Druga bramka dla "Rownikowcow" po spalonym ale tak czy inaczaej nie tak wyobrazalem sobie ten mecz! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janas=ciota Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.acn.waw.pl 10.06.06, 00:53 ...tak janas...wszystko przed toba.... hehehehehehe... poczekamy swinio je..a na twoj powrot... zobaczysz co to znaczy"wszystko przede mna" gejowino... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo JA - Nas nie widze w meczu ze Szwabami IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.06.06, 00:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spiro Nie Kupujcie Nic co Reklamowal Janas IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.06, 00:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boski Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.ipt.aol.com 10.06.06, 00:57 No i możemy się pakować i do domu, dobrze że daleko nie mamy. Katastrofa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebel spokojnie, 2 zwyciestwa i wyjdziemy z grupy :-) IP: *.ghnet.pl 10.06.06, 00:58 Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: czy to koniec?. 10.06.06, 01:02 No i cóż się nam porobiło. Jeszcze w grudniu pełna euforia po wynikach losowania a tu klops. Wyście z grupy było pewne, ale nasz trener robi eksperymenty. W ciągu miesiąca chce zgrać drużynę od nowa. Wczorajszy mecz pokazał jedno, nie udało mu sie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horwatt Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:03 Najgorsze jest to ze to byli 'najlepsi' z naszych chlopakow jakich 40-sto milionowa polska mogla wydac. czy naprawde jest tak ze tylko 11 nadawalo sie na mundial, czy nie mozemy czegos zrobic by w czyms, chocby sporcie, byc dobrzy??? czy zawsze bedziemy przecietniakami? czy chociaz zamiast chleba byly te przeklete igrzyska??? to chce !!! dajcie mi sport gdzie polak jest the best! a naprawde uwierze ze polska moze sie zmienic! dajcie pilkarzy ktorzy nie marnuja sytuacji, czy to takie trudne??? kasa jest wszyscy wiemy, a gdzie gracze? przegrajcie chlopaki, macie do tego prawo, ale przegrajcie z honorem, z walka, z poswieceniem. dajcie z siebie wszystko, dajcie nam - kibicom - radosc!!!! prosze Odpowiedz Link Zgłoś
gonzo007 Dziady kalwaryjskie!!! Dziwkarze!!! Szmaty!!! 10.06.06, 01:04 Mam ponad 40 lat. Od ponad 20 lat twierdziłem, że polscy piłkarze to dziady kalwaryjskie, dziwkarze, ludzie bez charakteru, szmaty moralne, którym pieniądze, dziwki i propaganda w telewizji publicznej uderzają do głowy jak woda sodowa. I nadal będę to powtarzał. A do tego ci sławetni i nieusuwalni, nietykalni działacze sportowi, wywodzący się jeszcze z PRL-owskich układów. Znowu, jak 4 lata temu, kopacze narodowi dadzą plamę, przyniosą wstyd. I będzie tak dopóty, dopóki kopacze za friko dostawać bedą kasę, mieszkania, samochody, dziwki i inne przywileje. Morale, morale, morale. Jaka liga, taka reprezentacja. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
marimax Re: Dziady kalwaryjskie!!! Dziwkarze!!! Szmaty!!! 10.06.06, 01:08 Z takicmi pilkarzami to najlepszy trener nic by nie zrobil. Dziwne dlaczego Janas tak dlugo czekal na wypuszczenie Brozka na boisko. Brozek to byl jedyny jasniejszy punkt wsrod szarzyzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dziady kalwaryjskie!!! Dziwkarze!!! Szmaty!!! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 02:28 bo to doopa nie trener. 0 strzałów celnych po pierwszej połowie, a ta ciota nie robi zmian! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLSKA IMMORTALZ Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.versanet.de 10.06.06, 01:06 MOZE SIE JESZCZE ZMIENI ALE GDYBY PROSZE PZPN O ZAGRANICZNEGO TRENERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ottmar hitzfeld uratuje Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami 10.06.06, 01:08 Gość portalu: POLSKA IMMORTALZ napisał(a): > MOZE SIE JESZCZE ZMIENI ALE GDYBY PROSZE PZPN O ZAGRANICZNEGO TRENERA > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > ottmar hitzfeld uratuje niech doda elektroda zostanie trenerem........moze se kondyche na jej dupie wyrobia geje?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ostsee Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami 10.06.06, 01:11 po prostu obciach...szkoda mi moich chlopakow urodzonych w Niemczech,ubranych w bialo-czerwone koszulki z orlem majacych po tam widowisku lzy w oczach... Odpowiedz Link Zgłoś
ralk7 Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami 10.06.06, 02:53 jak cholera cie rozumiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolek Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.06.06, 01:09 no i stalo sie janas i reszta pzpn to sa sprawcy tej katastrofy tak katastrofy jeszcze raz uklady wziely gore ten zwiazewk powinien byc rozpedzony pilke trzeba odbudowac od nowa kazdy kibic ktory oglada pilke od lat wie ze to przynajmniej polowa drugiej druzyny jest na mistrzostwach.pan panie janas to tak do moze 4 ligi,a reszta zwiazku na emeryture i w altance na dzialkach gracv w tysiaca ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
ostsee Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami 10.06.06, 01:17 zostal nam tylko Kubica.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszon Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.chello.pl 10.06.06, 01:09 Chyba coś komuś się pomyliło, że dobrze graliśmy przezs 20 minut pierwszych... Przecież wtedy nic się nie działo, co z tego że byliśmy przy piłce, po prostu Ekwadorczycy nas obczajali. CXHyba razej przez 10 ostatnich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londonslut Ku.. ale obciach...mecz kobietek IP: *.range86-141.btcentralplus.com 10.06.06, 01:09 Odpowiedz Link Zgłoś
4dick Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami 10.06.06, 01:10 taaaaaak. w poniedzialek przed pojsciem do pracy napisze sobie na koszulce: 'I speak only Polish accent. Don't ask me: where am I from' :> wspaniale. tyle optymizmu. tyle sciemniania. typowo polskie (ze jeszcze tego nie zauwazyli za granica i nie przypisali jako steerotyp) - Polacy na wszystkim sie znaja i wszystko wiedza; oh, jaki ja madry i wyksztalcony i w pilke grac potrafie; just the besciak jestem, ja Polak jestem, przeciez. g...o, nie z tej ziemi. daj znac nastepny rozmowca, a Ci odpowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLSKA IMMORTALZ Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.versanet.de 10.06.06, 01:10 ja tylko powiem giertych i lepper !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupino Z jednego sie ciesze... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.06, 01:10 Ze nie zaplacilem 300 euro za ten mecz. Nie ma kto bramki strzelic. Ubralem sie jak pajac w stroj Polski tu w barze w Toronto i d... Nie mowie ze musza wygywac, ale nie pokazali nic. Szkoda, panowie no tyle czekalismy, nie oszukujmy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredrigo uczciwi ludzie powinni być wdzieczni PZPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 01:10 PZPN poleciał w jajo z biletami przez co wielu porządnych kibiców zostało w domu i jak się okazało nie wyrzucą kasy w błoto a kupmle kolesi z PZPN co "kupowali bilety na lewo" muszą za kare na żywo oglądc tą żenade nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, a Janas niech se poczyta dodatek do "dziennika" bo to prosze państwa mistrzostwo świata, słyszalem że podobno kibice w warszawie zbierają już chrust na stos, kogoś tam chcą spalić pierwszy raz od XIV wieku, jakiegoś trenera czy jakoś tak ale im się nie uda bo kołcz ma dostać azyl w Izraelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huha Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.versanet.de 10.06.06, 01:11 .... i bez sensowna sw. opatrznosci , i te wszystkie czepiena sie o niemcow (ss) itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toki Ogrome brawa dla Smolarka i kibicow IP: *.ed.shawcable.net 10.06.06, 01:12 Jest mi okropnie przykro, jak chyba wszystkim, z powodu porazki. Ogromne brawa naleza sie Smolarkowi. Walczyl rownie zaciecie jak kiedys ojciec, wyplul pluca, jak ktos tu juz napisal. Odstawal od reszty naszego bezbarwnego zespolu nie tylko technika ale przede wszystkim etyka pracy. Po prostu ciezko pracowal. Widac, ze szkole pobral gdzie indziej i wlasnie to mnie boli. Kleski sportowe reprezentacji narodowej uprzytomniaja, ze brakuje nam warsztatu i zaplecza, nie tylko sportowego. A pomyslec ze podobnie jak Klose czy Podolski mogl grac dla Holandii czy Niemiec a wybral z sentymentu Polske. Bardzo go za to podziwiam, nie wiem czy bylbym w stanie dokonac takiego wyboru. Kibice byli fantastyczni. Slyszalem w telewizji jak 40000 gardel wylo "Jestesmy z Wami" pomimo ze bylo juz 2:0 i po ptakach. Mialem lzy w oczach. Ze zrozumialych przyczyn o Janasie nie chce sie nawet wypowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
viscon totalna prowizorka 10.06.06, 01:13 czekałem na ten mecz z obawami, które okazały się uzasadnione. obawiałem się tego, że z poczynń i słów Janasa wynikało, że on cały czas buduje drużynę, że nie ma gotowej koncepcji, a jeżeli już jakaś się pojawiała, to kolejny sprawdzian obnażał jej słabości. a że brak było wariantów i alternatywy, wszystko praktycznie brało w łeb i znów trzeba było "budować". reprezentacja grała w kratkę - w jednym meczu się udawało, w kolejnym była kicha. po cichu lioczyłem, że z Ekwadorem sie uda, ale szybko przestałem się łudzić. no bo jak można przestawiać kocepcję gry z dnia na dzień na tak eksperymentalne ustawienie jak 4-5-1?! jak można tak kombinować już w trakcie turnieju. co z tego, że sie udało z Chorwacją? taką taktykę dopracowuje się miesiącami, o czym świadczą choćby wyniki Beniteza z początku sezonu PL, kiedy to Liverpool grał 4-5-1 i i nic nie szło. turniej to nie jest czas na kombinowanie - tu trzeba mieć gotową koncepcję. przećwiczoną i sprawdzoną plus kilka wariantów, które można uruchomić w zależności od przeciwnika, z którym się gra. dlatego wszystko padło z teoretycznie słabym Ekwadorem. na domiar złego słyszymy po meczu od Janasa, że trzeba będzie "popracować". nad czym? nad nową taktyką? kiedy? w czasie turnieju? Janas gra totalną prowizorką, która czasami wypala, ale najczęściej nie wtedy kiedy trzeba. tak to już bywa z prowizorkami. facet gra w rosyjską ruletkę - może się uda - ale koncepcji de facto on nie ma żadnej. i obawiam się, że brakuje mu również rozwiązań alternatywnych. w sumie więc czeka nas kolejna prowizorka, tym razem z Niemcami, którzy nas zbombardują i rozjadą, bo na ich uporządkowany i szybki styl gry trzeba mocnej i stabilnej taktyki. tego Janasowi i tym nieszczęsnym piłkarzom brak. będę wdzięczny za komentarze, bo może widzę to wszystko w zbyt czarnych kolorach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek kupa IP: *.vnet.wnec.edu 10.06.06, 01:28 Tyle straconego czasu, tyle pieniedzy i taka paskudna kupa w wykonaniu Janasa i pilkarzy. Tak ja ta cala zasrana Polska gdzie kupa nierobow, obibokow, glupich politykow, chamskich Leperow i durnych Kaczuchow. Macie co chcieliscie jaki kraj taki kram, jeszcze pare lat a juz nikt godnie nie bedzie reprezentowal Polski w sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balas Re: kupa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.06, 01:32 Ty jestes kupa i w kupe sie obrucisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: kupa IP: *.vnet.wnec.edu 10.06.06, 01:35 czekaj jeszcze jak ci Janas walnie wieksza kupe z pilkarzami z niemcami wtenczas uwierzysz ze w kupie jestes tez... Odpowiedz Link Zgłoś