werbus Kaczyzm 10.06.06, 10:20 Upadek kaczyzmu się zaczął,teraz kolej na upadek kczorów dwóch. Niech to załatwi WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
okreznica Pawełku, już wszystko ZATobą, ZA - kochasiu ... 10.06.06, 10:24 nie ma premii za Equadore, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
pele8888 Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami 10.06.06, 10:25 Panie Janas pan chyba zartuje to co zagraliscie wczoraj to byla po prostu klapa byle jaki zespol z B klasy zagralby lepiej ale z drugiej strony co mozna zrobic zawodnikami ktorzy w swoich klubach nie grali. Proponuje poszukac sobie kraju z ktorym Polska nie ma umowy ekstradycyjnej i juz uciekac bo kibice powinni Cie zlinczowac. Z Niemcami ma byc lepiej - to dopiero zart bedzie lepiej ale w wykonaniu nmiemcow strzela tylko 4 bramki .... w pierwszej polowie. W Korei i Japoni bylo zle ale to co wy zaprezentowaliscie to czysta tragedia. W zespole na 11 zawodnikow tylko Ebi Smolarek cos probowal zrobic ale 1 na 11 to nierowne szanse. Wracajcie do domu i nie robcie wsi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.06, 11:34 takie bledy taktyczne..., w lidze okregowej nie widzialem tego. Brak systemu. Wszystko na jedno kopyto. I defezywny poczatek. Zeby pilke z trzech metrow podac do przeciwnika?!! Po co sie bylo ..rwa chowac przed reporterami? I co z tego ze 12:0 wygralismy z jakas mieszanka ktora od 3 tygodni nie trenowala? Panie Janas ja pana nie rozumiem. I wypowiedzi "... kto widzal poczynania na treninngu i jest fachowcem futbolu...." Czysta arogancja !! Tak sie nie robi! To sa do k..n.. Mistrzostwa Swiata !! Miliony ludzi czeka i wierzy w swoja druzyne!! Jak kibice zaspiewali podczas meczu " Jeszcze Polska nie zginela.." to mi sie plakac chcialo. Ale juz po wszystkim. Jak zwykle, arogancja i pewnosc siebie to atut naszej druzyny. I czy fryzury dobrze leza. Panowie REPREZETUJECIE POLSKE!! Ale kasa wazniejsza... eeehhh. P.S. a tak jak wczoraj graliscie to zeczywiscie wizytowke zostawiliscie dla klubow z zachodu... juz widze te kolejki...hehehe. JANAS WON! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasparow Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 10:30 Nic się nie stało POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIB.CZ-WA Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.orange.pl 10.06.06, 10:31 jANAS JEST BARDZIEJ TĘPY NIŻ WYGLĄDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: Niezależne Obywatelskie Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:33 Co to za palant z tego centrum? Spadaj na dzrezwo liście pompować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDZIK Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:34 NIBY CO MA BYC PRZED NAMI,JESZCZE WIĘKSZY BLAMAŻ.NAJLEPSZYCH STRZELCÓW ZASTAWIŁ JANAS W KRAJU/PIECHNA,FRANEK/,BO NIKT MU NIE BĘDZIE PODSKAKIWAŁ I DYKTOWAŁ CO MA ROBIĆ.FACHOWIEC POSTAWIŁ NA SWOIM I...,WSZYSCY WIDZIELI.OGLĄDAŁA TEN MECZ ZE MNĄ ŻÓNA(DYLETANT W TYCH SPRAWACH)I ZAPYTAŁA SARKASTYCZNIE -DLACZEGO NASI BIEGAJĄ "ZA" PIŁKĄ,A TAMCI "Z" PIŁKĄ?.NAWET KTOŚ NIE ZNAJĄCY SIĘ NA TYM ZAUWAŻY,ŻE TO NIE JEST DRUZYNA TYLKO JAKAŚ FARSA TEGO GBURA "TRENERA".ZMIANY DOKONANE NA 5 MINUT PRZED KOŃCEM KIEDY JUŻ JEST PO WSZYSTKIM WOŁAJĄ O POMSTE DO NAJWYŻSZEGO.ŻAL MI TYLKO KIBICÓW I SMOLARKA.TYLKO ONI COŚ POKAZALI.TO CO KADRA USŁYSZAŁA W CHORZOWIE POWINNO "GWIAZDĄ"(BORUC)DAĆ DO MYŚLENIA A NIE RUZGAĆ KIBICÓW,BO CI JAK ZAWSZE DOPISALI.CIEKAWE CZY PAN BORUC TERAZ PRZYZNA ,ŻE TO ONI ZAGRALI "WIOCHE".POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokol Janas nie wracaj do mojego kraju.Ja cie zaj*bie IP: *.hsd1.il.comcast.net 10.06.06, 10:34 Panowie,panowie chileczke.Skad ten caly nasz szok? Przeciez to ku*wa wisialo w powietrzu!!! Cala runda kwalifikacyjna to w wiekszosci bylo szczescie(ratowanie dupy przez Franka i Dudka).I na koniec ten zaje*any debil nie zabiera ich na mundial ?... A my co? Nic, zacisnelismy zeby,a nuz sie uda.Ale teraz koniec! basta! Zniszczyc imbecyla janasa ! Zdeptac odpowiedzialnych pilkarzy ,zmieszac z blotem kretaczow dzialaczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piłka Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.231.udn.pl 10.06.06, 10:36 Ide do polskiej ku... sie wyżyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzyk Ciekawe, że najlepszy był nie urodzony w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:38 Smolarek! Człowiek, wychowany w protestanckiej Holandii, który wie, że najważniejsza jest praca, praca i jeszcze raz praca. Który liczy tylko na siebie, a nie na pośrednictwo świętych i rozgrzeszającą pokutę, który ma mentalność fightera i pracusia, który wie, że filozofia "kupą mości panowie i jakoś to będzie" nie prowadzi do niczego innego poza buńczucznym nadęciem. Po przyspieszeniu ostatnich dwóch dekad w futbolu wiadomo, ze Polacy nigdy nie zaistnieją na międzynarodowej arenie, przez swoją mentalność nigdy nie dogonią czołówki. Klasyczny przykład to Żurawski - naprawdę doskonały piłkarsko, ale tak gubiący umiejętności w podświadomych strachach, że nawet korneru nie umie wybić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Szkoda kibicow! :/ Pierwszy raz tylu Polakow na... IP: *.ghnet.pl 10.06.06, 10:38 jednym stadionie dopingowalo nasz zespol. Paradoksalnie musielismy z tym czekac dopiero do MS w Niemczech na obcym stadionie... Dramat. A gra? Jak sie nie ma umiejetnosci to sie chociaz gryzie trawe. Oni nawet tego nie potrafia robic. Trzeba od nastepnego meczu zrobic to co Engel zrobil w ostatnim. Wpuscic cala lawke lacznie z Giza., ale za wyjatkiem Mili rzecz jasna. o co to to nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilkarzyk Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:40 jak mieliśmy wygrać? ci murzyni byli od nas więksi, bili nas , szarpali, piłki nie chcieli dać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:42 Nasi to też zawodowcy i mogą wygrać z każdym. Potrzeba im tylko dobrej taktyki. Dotychczas nie wypowiadałem się o Janasie, ale teraz powiem, że wczoraj po meczu powinien stanąć przed wszystkimi kibicami, wsadzić sobie łeb w dupe i zostać obrzucony gównem bo nawet pomidorów szkoda. Tylko na to zasługuje. "Wszystko przed nami"? Może przed nami ale przed Janasem już tylko hańba i wstyd. Widać było, że zawodnicy się starali, że chcieli a on nie potrafił ich ustawić. Kibice mu tego nie zapomną. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a I kto miał rację na Stadionie Śląskim? 10.06.06, 10:43 My czy Boruc i reszta świty? Ja tylko miałem nadzieję, że wygwizdanie was na Śląskim przyniesie jakiś skutek, ale widzę że macie nas, kibiców, bardziej w d*** niż sobie to byłem w stanie do wczoraj wyobrazić. Rozumiem porażki, ale gry bez zaangażowania, ambicji, twardości, walki żaden kibic wam nie wybaczy! Możecie już na Śląski nigdy nie przyjeżdżać, a tak nawiasem to ciekaw jestem, czy zdaniem pana Boruca na Arena Auf Schalke też powinny się odbywać tylko koncerty. Ja raczej temu panu i reszcie naszej reprezentacji polecam boiska piłkarskie 4 ligi, to wasze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramkarz bez komentarza IP: *.acx.pl 10.06.06, 10:44 TAKA GRA JAKI RZĄD - bez komentarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramkarz Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.acx.pl 10.06.06, 10:45 Janas..., przed Toba tylko powrót do domu! i szukanie nowej roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacus Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.06, 10:48 Jak zwykle inni sa winni za nasze niepowodzenia. W tym przypadku EKWADOR !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Gabinet Janasa-Cieniasa. Wstyd bylo patrzec IP: *.pools.arcor-ip.net 10.06.06, 10:58 jak towarzystwo "reprezentujace" Polske skakalo po murawie. Po prostu obciach. Teraz rozumiem kibicow z Chorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Janas -jak zostałem trenerem reprezentacji ? 10.06.06, 10:59 Zastanawiam sie jak to sie stalo,czy byl przytakiewiczem w stosunku do Zarzadu PZPN. Nie ma w jego postepowaniu zadnej logiki.To jest totolotek kadrowy a nie system wyboru najlepszych z najlepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
freud1 Re: Janas -jak zostałem trenerem reprezentacji ? 10.06.06, 11:06 Na mecz z Niemcami proponuje wystawic polskich kibicow i Smolarka. Sukces murowany! Stanowisko trenera powinien objac Michalczewski i bedzie dobrze... Mam nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
szczepangd JANAS !!! Nie popełniaj błedów Engela 10.06.06, 11:01 On zagrał rezerwami dopiero w trzecim meczu,ja bym stawiał na przemeblowanie juz na mecz z Niemcami Odpowiedz Link Zgłoś
tomand2 Dziękuję EbiemuSmolarkowi i przepraszam za 10.06.06, 11:03 jego kolegów...Bracie pewnie teraz żałujesz że wybrałeś reprezentację Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezat Brak odwagi do strzałów. Smolarek, Jeleń, Bąk OK. IP: *.pptp.stw-bonn.de 10.06.06, 11:05 Moim zdaniem zabrakło odwagi do strzałów. Za mało razy decydowano uderzać się z dystansu. Poza tym słabiutko to 4-5-1 wychodziło, po zmianach personalnych i na 4-4-2 już to innaczej wyglądało. Szkoda, że Polacy nie wykorzystali tej wspaniałej szansy jaką była przygniatająca przewaga liczby kibiców. Grali przecież jak w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kołderka z łózka Dudek do bramki -Janas do celi !. IP: *.promax.media.pl 10.06.06, 11:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir79 Rafal Stec.to pier... oportunista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:09 sport.gazeta.pl/pilka/1,65048,3405200.html , kiedys tez pieprzyl o Rasiaku jaki to on jest wspanialy :). Znawca pilki od siedmiu bolesci. Odpowiedz Link Zgłoś