Dodaj do ulubionych

Janas po meczu: Wszystko przed nami

• werbus Kaczyzm 10.06.06, 10:20
      Upadek kaczyzmu się zaczął,teraz kolej na upadek kczorów dwóch.
      Niech to załatwi WSI.
    • okreznica Pawełku, już wszystko ZATobą, ZA - kochasiu ... 10.06.06, 10:24
      nie ma premii za Equadore, niestety.
    • pele8888 Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami 10.06.06, 10:25
      Panie Janas pan chyba zartuje to co zagraliscie wczoraj to byla po prostu klapa
      byle jaki zespol z B klasy zagralby lepiej ale z drugiej strony co mozna zrobic
      zawodnikami ktorzy w swoich klubach nie grali. Proponuje poszukac sobie kraju z
      ktorym Polska nie ma umowy ekstradycyjnej i juz uciekac bo kibice powinni Cie
      zlinczowac. Z Niemcami ma byc lepiej - to dopiero zart bedzie lepiej ale w
      wykonaniu nmiemcow strzela tylko 4 bramki .... w pierwszej polowie. W Korei i
      Japoni bylo zle ale to co wy zaprezentowaliscie to czysta tragedia. W zespole
      na 11 zawodnikow tylko Ebi Smolarek cos probowal zrobic ale 1 na 11 to nierowne
      szanse. Wracajcie do domu i nie robcie wsi...
      • Gość: Polak Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.06, 11:34
        takie bledy taktyczne..., w lidze okregowej nie widzialem tego. Brak systemu.
        Wszystko na jedno kopyto. I defezywny poczatek. Zeby pilke z trzech metrow
        podac do przeciwnika?!! Po co sie bylo ..rwa chowac przed reporterami? I co z
        tego ze 12:0 wygralismy z jakas mieszanka ktora od 3 tygodni nie trenowala?
        Panie Janas ja pana nie rozumiem. I wypowiedzi "... kto widzal poczynania na
        treninngu i jest fachowcem futbolu...." Czysta arogancja !! Tak sie nie robi!
        To sa do k..n.. Mistrzostwa Swiata !! Miliony ludzi czeka i wierzy w swoja
        druzyne!! Jak kibice zaspiewali podczas meczu " Jeszcze Polska nie zginela.."
        to mi sie plakac chcialo. Ale juz po wszystkim. Jak zwykle, arogancja i pewnosc
        siebie to atut naszej druzyny. I czy fryzury dobrze leza. Panowie
        REPREZETUJECIE POLSKE!! Ale kasa wazniejsza... eeehhh. P.S. a tak jak wczoraj
        graliscie to zeczywiscie wizytowke zostawiliscie dla klubow z zachodu... juz
        widze te kolejki...hehehe. JANAS WON!
    • ezpa7z9 Janas to k..tas i kropka. 10.06.06, 10:25
    • Gość: Kasparow Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 10:30
      Nic się nie stało POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO
    • Gość: KIB.CZ-WA Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.orange.pl 10.06.06, 10:31
      jANAS JEST BARDZIEJ TĘPY NIŻ WYGLĄDA
    • Gość: vic Re: Niezależne Obywatelskie Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:33
      Co to za palant z tego centrum? Spadaj na dzrezwo liście pompować.
    • Gość: ANDZIK Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:34
      NIBY CO MA BYC PRZED NAMI,JESZCZE WIĘKSZY BLAMAŻ.NAJLEPSZYCH STRZELCÓW ZASTAWIŁ
      JANAS W KRAJU/PIECHNA,FRANEK/,BO NIKT MU NIE BĘDZIE PODSKAKIWAŁ I DYKTOWAŁ CO
      MA ROBIĆ.FACHOWIEC POSTAWIŁ NA SWOIM I...,WSZYSCY WIDZIELI.OGLĄDAŁA TEN MECZ ZE
      MNĄ ŻÓNA(DYLETANT W TYCH SPRAWACH)I ZAPYTAŁA SARKASTYCZNIE -DLACZEGO NASI
      BIEGAJĄ "ZA" PIŁKĄ,A TAMCI "Z" PIŁKĄ?.NAWET KTOŚ NIE ZNAJĄCY SIĘ NA TYM
      ZAUWAŻY,ŻE TO NIE JEST DRUZYNA TYLKO JAKAŚ FARSA TEGO GBURA "TRENERA".ZMIANY
      DOKONANE NA 5 MINUT PRZED KOŃCEM KIEDY JUŻ JEST PO WSZYSTKIM WOŁAJĄ O POMSTE DO
      NAJWYŻSZEGO.ŻAL MI TYLKO KIBICÓW I SMOLARKA.TYLKO ONI COŚ POKAZALI.TO CO KADRA
      USŁYSZAŁA W CHORZOWIE POWINNO "GWIAZDĄ"(BORUC)DAĆ DO MYŚLENIA A NIE RUZGAĆ
      KIBICÓW,BO CI JAK ZAWSZE DOPISALI.CIEKAWE CZY PAN BORUC TERAZ PRZYZNA ,ŻE TO
      ONI ZAGRALI "WIOCHE".POZDRAWIAM.
    • Gość: sokol Janas nie wracaj do mojego kraju.Ja cie zaj*bie IP: *.hsd1.il.comcast.net 10.06.06, 10:34
      Panowie,panowie chileczke.Skad ten caly nasz szok? Przeciez to ku*wa wisialo w
      powietrzu!!! Cala runda kwalifikacyjna to w wiekszosci bylo szczescie(ratowanie
      dupy przez Franka i Dudka).I na koniec ten zaje*any debil nie zabiera ich na
      mundial ?... A my co? Nic, zacisnelismy zeby,a nuz sie uda.Ale teraz koniec!
      basta! Zniszczyc imbecyla janasa ! Zdeptac odpowiedzialnych pilkarzy ,zmieszac z
      blotem kretaczow dzialaczy !
    • Gość: Piłka Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.231.udn.pl 10.06.06, 10:36
      Ide do polskiej ku... sie wyżyć
    • Gość: Jerzyk Ciekawe, że najlepszy był nie urodzony w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:38
      Smolarek! Człowiek, wychowany w protestanckiej Holandii, który wie, że
      najważniejsza jest praca, praca i jeszcze raz praca. Który liczy tylko na
      siebie, a nie na pośrednictwo świętych i rozgrzeszającą pokutę, który ma
      mentalność fightera i pracusia, który wie, że filozofia "kupą mości panowie i
      jakoś to będzie" nie prowadzi do niczego innego poza buńczucznym nadęciem. Po
      przyspieszeniu ostatnich dwóch dekad w futbolu wiadomo, ze Polacy nigdy nie
      zaistnieją na międzynarodowej arenie, przez swoją mentalność nigdy nie dogonią
      czołówki. Klasyczny przykład to Żurawski - naprawdę doskonały piłkarsko, ale tak
      gubiący umiejętności w podświadomych strachach, że nawet korneru nie umie wybić.
    • Gość: maga Szkoda kibicow! :/ Pierwszy raz tylu Polakow na... IP: *.ghnet.pl 10.06.06, 10:38
      jednym stadionie dopingowalo nasz zespol. Paradoksalnie musielismy z tym czekac
      dopiero do MS w Niemczech na obcym stadionie... Dramat. A gra? Jak sie nie ma
      umiejetnosci to sie chociaz gryzie trawe. Oni nawet tego nie potrafia robic.
      Trzeba od nastepnego meczu zrobic to co Engel zrobil w ostatnim. Wpuscic cala
      lawke lacznie z Giza., ale za wyjatkiem Mili rzecz jasna. o co to to nie :)
    • Gość: pilkarzyk Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:40
      jak mieliśmy wygrać?
      ci murzyni byli od nas więksi, bili nas , szarpali, piłki nie chcieli dać....
    • Gość: Jaca Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:42
      Nasi to też zawodowcy i mogą wygrać z każdym. Potrzeba im tylko dobrej taktyki.
      Dotychczas nie wypowiadałem się o Janasie, ale teraz powiem, że wczoraj po meczu
      powinien stanąć przed wszystkimi kibicami, wsadzić sobie łeb w dupe i zostać
      obrzucony gównem bo nawet pomidorów szkoda. Tylko na to zasługuje. "Wszystko
      przed nami"? Może przed nami ale przed Janasem już tylko hańba i wstyd. Widać
      było, że zawodnicy się starali, że chcieli a on nie potrafił ich ustawić. Kibice
      mu tego nie zapomną.
    • hetman_a I kto miał rację na Stadionie Śląskim? 10.06.06, 10:43
      My czy Boruc i reszta świty? Ja tylko miałem nadzieję, że wygwizdanie was na
      Śląskim przyniesie jakiś skutek, ale widzę że macie nas, kibiców, bardziej w
      d*** niż sobie to byłem w stanie do wczoraj wyobrazić. Rozumiem porażki, ale gry
      bez zaangażowania, ambicji, twardości, walki żaden kibic wam nie wybaczy!
      Możecie już na Śląski nigdy nie przyjeżdżać, a tak nawiasem to ciekaw jestem,
      czy zdaniem pana Boruca na Arena Auf Schalke też powinny się odbywać tylko
      koncerty. Ja raczej temu panu i reszcie naszej reprezentacji polecam boiska
      piłkarskie 4 ligi, to wasze miejsce.
    • Gość: bramkarz bez komentarza IP: *.acx.pl 10.06.06, 10:44
      TAKA GRA JAKI RZĄD - bez komentarza!
    • Gość: bramkarz Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.acx.pl 10.06.06, 10:45
      Janas..., przed Toba tylko powrót do domu! i szukanie nowej roboty!
    • Gość: Jacus Re: Janas po meczu: Wszystko przed nami IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.06, 10:48
      Jak zwykle inni sa winni za nasze niepowodzenia.
      W tym przypadku EKWADOR !!!
    • Gość: pawel Gabinet Janasa-Cieniasa. Wstyd bylo patrzec IP: *.pools.arcor-ip.net 10.06.06, 10:58
      jak towarzystwo "reprezentujace" Polske skakalo po murawie. Po prostu obciach.
      Teraz rozumiem kibicow z Chorzowa.
    • slavik222 Janas -jak zostałem trenerem reprezentacji ? 10.06.06, 10:59
      Zastanawiam sie jak to sie stalo,czy byl przytakiewiczem w stosunku do Zarzadu
      PZPN.
      Nie ma w jego postepowaniu zadnej logiki.To jest totolotek kadrowy a nie system
      wyboru najlepszych z najlepszych.
      • freud1 Re: Janas -jak zostałem trenerem reprezentacji ? 10.06.06, 11:06
        Na mecz z Niemcami proponuje wystawic polskich kibicow i Smolarka. Sukces
        murowany! Stanowisko trenera powinien objac Michalczewski i bedzie dobrze... Mam
        nadzieje...
    • szczepangd JANAS !!! Nie popełniaj błedów Engela 10.06.06, 11:01
      On zagrał rezerwami dopiero w trzecim meczu,ja bym stawiał na przemeblowanie juz
      na mecz z Niemcami
    • tomand2 Dziękuję EbiemuSmolarkowi i przepraszam za 10.06.06, 11:03
      jego kolegów...Bracie pewnie teraz żałujesz że wybrałeś reprezentację Polski.
    • Gość: imprezat Brak odwagi do strzałów. Smolarek, Jeleń, Bąk OK. IP: *.pptp.stw-bonn.de 10.06.06, 11:05
      Moim zdaniem zabrakło odwagi do strzałów. Za mało razy decydowano uderzać się z
      dystansu. Poza tym słabiutko to 4-5-1 wychodziło, po zmianach personalnych i na
      4-4-2 już to innaczej wyglądało.

Szkoda, że Polacy nie wykorzystali tej wspaniałej szansy jaką była
      przygniatająca przewaga liczby kibiców. Grali przecież jak w domu.
    • Gość: kołderka z łózka Dudek do bramki -Janas do celi !. IP: *.promax.media.pl 10.06.06, 11:07
    • Gość: fakir79 Rafal Stec.to pier... oportunista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:09
      sport.gazeta.pl/pilka/1,65048,3405200.html , kiedys tez pieprzyl o
      Rasiaku jaki to on jest wspanialy :). Znawca pilki od siedmiu bolesci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka