Dodaj do ulubionych

Samokrytyka polskich piłkarzy

• Gość: BecHer Do czego się oni przygotowali ? IP: *.pools.arcor-ip.net 10.06.06, 17:23
      Byłem jednym z tych 40 tys. na Schalke... kibice, stadion, atmosfera wspaniała. Gromkie "gramy u siebie" na początek... I nic. Niestety najlepsze w polskiej drużynie były popisy rezerwowych w przerwie. Jednak "czarodzieje piłki" Mila z Rasiakiem to sobie mogą czarowć w przerwie i bez przeciwników. A na boisku wyglądało tak, jakby ta drużyna po raz pierwszy ze sobą grała.
      Dzisiaj będzie kac, jutro też... w poniedziałek mniejszy... a od wtorku naiwni wierni znowu będziemy słuchać że dadzą z siebie wszystko, będą walczyć do upadłego i że jeszcze jest szansa. A w czwartek znowu kac.
    • Gość: murinio Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.eranet.pl 10.06.06, 17:24
      Tylko Ebi pokazał, że ma cojones.
      Reszta szkoda gadać- nie będę obrażał kobiet.
      • Gość: wieśniak Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.ornet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 17:26
        ebi jeleń i 11 baranów!!!
    • Gość: kloss Re: ZIEEEW na ich samokrytykę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 17:26
      jakie to ma znaczenie, że zgadzają się z ocena faktów ? koń jaki jest kazdy
      widzi, i to, że jeden z drugim przyzna ,ze zawalili sprawę nic nowego nie
      wnosi..dziecinne to i załosne .. samokrytykę to ja mógłbym składać , gdybym
      uparł się reprezentować kraj i następnie dał d.. py w gelsenkirchen, ale to są
      podobno zawodowcy..
    • Gość: łłubudubu Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.chello.pl 10.06.06, 17:32
      nierozumiem dlaczego zespół który z taką łatwością strzelał bramki w
      eliminacjach tak się zmienił?
      • Gość: wieśniak Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.ornet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 17:42
        a czy widzisz w niemczech tych piłkarzy z eliminacji ? którzy z taką łatwością
        strzelali te bramki ?
    • Gość: karol Re: Od.......cie się od Janasa IP: *.bredband.comhem.se 10.06.06, 17:32
      Rację ma Janas kiedy mówi ,że to wykonawcy zawiedli.Nie ma rację używając
      słowo ZAWIEDLI. Każdy obiektywny kibol zgodzi się ,że od tych KOPACZY można
      wymagać tyle ile pokazali tj. futbol z lat 60, wolny, technicznie mało
      zaawansowany . Zawodnicy kompletnie nie " czytają" grę ich inteligencja ogólna
      jest na poziomie dziecka z przedszkola. Komentatorzy żenująco bredzą o jakiś
      systemach gry ustawieniach itd. Pytanie zkim to robić? Z tymi cepami,którzy być
      może chcą lecz niestety ich kwalifikacje wystarczają tylko na takie kopanie jak
      wczoraj pokazali.
      Obiektywny kibol
      PS
      Ani brat ani swat Janasa
      • Gość: wieśniak Re: Od.......cie się od Janasa IP: *.ornet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 17:44
        ok ale kto wybrał tych (jak piszesz cepów) moja babcia czy JANAS !!!???
        • Gość: karol Re: A widzisz jakiś zdecydowanie lepszych IP: *.bredband.comhem.se 10.06.06, 18:05
          zawodników w Polsce od tych ,których wybrał Janas? Będziesz obiektywny to
          przyznasz mi rację. Poza tym zwalanie winy na Janasa szkodzi tylko polskiej
          piłce.Stwarza bowiem wrażenie ,że zawodnicy CACY tylko zły trener więc zmiana
          trenera załatwi sprawę. Nic bardziej błędnego. Polski futbol to historia piłki.
          Zawodnicy grają wolno, są zle wyszkoleni technicznie itd. itp.
          Najgorsze to ,że już od prawie 30 lat nic się w polskiej piłce nie poprawiło.
          Pozdrawiam
          PS
          Smieszni są komentatorzy w swoich bredniach o złym ustawieniu, złym systemie
          itd. chyba są ślepi nie widząc,że Janas nawet gdyby się ze...ł to i tak nic nie
          zrobi z tymi kopaczami.
      • Gość: obserwator Re: Od.......cie się od Janasa IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 10.06.06, 17:49
        nie wiadomo skad przed meczem zapanowala opinia, ze Polska musi wygrac z
        Ekwadorem.Ekwador to jest Ameryka Poludniowa, tam gowniarze od dziecka graja w
        szmacianke na ulicy, byli lepsi,wyraznie szybciej rozgrywali pilke to i wygrali
        mecz.
      • Gość: kicz Re: Od.......cie się od Janasa IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 10.06.06, 18:12
        Calkowicie sie nie zgodze, zadaniem trenera jest przygotowac druzyne do gry, a
        Polacy byli tak spieci ze dopiero oddali celny strzal w 83 minucie. Glownym
        bledem Janasa bylo to, ze nie zabral Dudka tylko po to, zeby wytlumaczym tym
        cepom jak jeden z czolowych klubow przygotowuje sie do waznych meczy.
        A poza tym, z czym do ludzi? Kazdy kto oglada Polska lige (na trzezwo) to chyba
        jasne ze Polacy sa slabi kondycyjnie i technicznie, a ze jeden z drugim graja
        za granica to nie znaczy ze sa az tak dobrzy.
        • Gość: ralte Re: Od.......cie się od Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 20:05
          Wez sie zastanow co piszesz jełopie. Trener ma przygotowac druzyne? To co, przez
          2 tygodnie przed Mistrzostwami ma im zrobic oboz kondycyjny i odrobic zaleglosci
          za caly rok, nauczyc techniki, podbudowac ich psychike, sprawic, zeby mieli jaja
          w ogole? Z pustego i Salomon nie naleje. No...chyba ze David Copperfiled.
          Szkoda mi tylko Smolarka, ze musi grac z tymi poganiaczami wołów.
    • eurobiskup Szymkowiak na koniec lawki rezerwowych 10.06.06, 17:49
      marsz!. Gra do tylu, kompletny brak inteligenci gry i przegladu boiska, strzaly
      na wiwat. A po meczu rwie sie do wywiadow. Pokore cwicz kolego zacznij krytyke
      od siebie, to co pokazales w meczu z Equadorem to ANTYPILKA. Marsz na lawke.
      • Gość: Ripp A kim my mamy niby wygrywac mecze IP: *.215.99-84.rev.gaoland.net 10.06.06, 18:02
        Ja mam do was wszystkich jedno pytanie jakich my k... mamy pilkarzy ? Sredniacy
        albo nawet i nie w klubach. Moze 2-3 zawodnikow gra na poziomie sredniakow
        europejskich a reszta ?? Polska liga to zart ?? 3/4 reprezentacji gra w Polsce
        albo w 2ligach na zachodzie to niby z kim my mamy wygrac ?? Rzeczywistosc jest
        taka ze nie mamy zawodnikow i trenera moze tez nie choc ciezko mi ocenic jego
        prace. Reprezentacja Francji, Wloch, Hiszpanii, Brazylii drugoligowcow tez by
        nic nie wygrala. Bak gra w lidze do ktorej wyjezdza pilkarze po karierze zeby
        jeszcze cos zarobic a u nas ?? pierwsza 11. Kibicowac trzeba ale realnie
        patrzac to szans nie bylo i nie mam na wyjscie z grupa. Oczywiscie chcialbym
        sie mylic.
        • Gość: Ripp A kim my mamy niby wygrywac mecze IP: *.215.99-84.rev.gaoland.net 10.06.06, 18:03
          nic nie wygrala. Bak gra w lidze do ktorej wyjezdza pilkarze po karierze zeby
          sie mylic..
    • Gość: papa Jaki wpływ miała wiocha w Chorzowie na... IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 10.06.06, 17:50
      wiochę w Gelsenkirchen? Czy można po czymś takim szybko zmotywować grupę ludzi
      do nadludzkiego wysiłku? W szatni wystarczy jedno słowo nie tak przed meczem
      (jak mawiają trenerzy) aby rozsypać ducha drużyny.
      Człowiek to skomplikowany system może nawet nieprzyczynowy i jak na razie prawie
      niezidentyfikowany. Sterować nim trzeba mocno ostrożnie.

Odpowiadając na pytanie: dostaliśmy wiochę za wiochę.
      • Gość: olek Re: Jaki wpływ miała wiocha w Chorzowie na... IP: *.hsd1.il.comcast.net 10.06.06, 17:53
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=272&w=43396281
    • Gość: olgafur Po niewczasie, panowie, oj poniewczasie... IP: *.Red-81-35-251.dynamicIP.rima-tde.net 10.06.06, 17:59
      Prawda jest taka, ze nasi zagrali beznadziejnie.A najgorsze jest to, ze nawet
      obecnosc 40 tys kibicow, ich goracy doping do konca nie staly dla
      naszych "orlow" wystarczajaca motywacja, co by, jak to sie brzydko mowi, wzciac
      d... w troki i powalczyc z Ekwadorem jak rowny z rownym. Tyle tylko, ze
      wychodzi na to, ze nasi jednak pilkarzom ekwadorskim nie dorownuja, ze odstaja
      od nich pod wzgledem umiejetnosci technicznych (gra z pierwszej pilki,
      prowadzenie tejze samej...) jak i mozliwosci fizycznych. Mieli byc trawdymi
      osilkami, a byli smutnymi cienasami. Jedyny, ktoremu naleza sie brawa za walke
      i gre, to Ebi Smolarek. Szkoda, ze nie mamy takich 23 Smolarkow w
      reprezentacji, inaczej to by wygladalo, oj inaczej...
    • Gość: Hanys Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.pools.arcor-ip.net 10.06.06, 18:00
      Od 1988 roku poraz pierwszy widzialem mecz Reprezentacji Polski.
      To jest Martwa druzyna, bez duszy i Polskiego Temperamentu.
      Po meczu tylko wymowki .
      Jednak lepiej miec w pamieci Reprezentacje lat 70 i 80... szkoda
      Byc moze 2010 w Afryce ????????????
      • Gość: eddie Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 18:02
        Hanys, pytam tak z ciekawosci, to co ty robiles przez lat 18??
        • Gość: Ripp A kim my mamy niby wygrywac mecze IP: *.215.99-84.rev.gaoland.net 10.06.06, 18:04
          nic nie wygrala.. Bak gra w lidze do ktorej wyjezdza pilkarze po karierze zeby
          sie mylic.
        • Gość: ralte Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 20:21
          byl madry i nie ogladal szmaciarzy
    • Gość: andrzej00 Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.satfilm.net.pl 10.06.06, 18:04
      Jęsli tak ocenia Szymkowiak druzynę , to jak ocenić jego wystep, przecież nie
      zanotował prawie żadnego celnego podania z takimi umiejetnościami to może
      reprezentować "Andorę". Zawiódł całkowicie Krzynówek, Szymkowiak i Żurawski ,
      który za bardzo indywidualnie coś próbował zrobić ale co? Z całej drużyny
      jedynie na czwórkę się spisał Smolarek. Trzeba przyznać nasza piłka odstaje od
      światowego poziomu, najpierw trzeba cięzko przacować a na początku dzielić
      kasę!!!!. Sam awans jest wielkim sukcesem, ponieważ takie potęgi jak Irlandia,
      Dania , Rumunia nike awansowały. Mieliśmy bardzo słaba grupę i "Franka", który
      zapewnił nam awans. Nie potrafimy w ogóle atakować pozycyjnie , rozegrac piłki,
      a w ogóle podań z klepki to żaden piłkarz nie potrafi. Gramy w podrzednych
      ligach i to wszystko. Wiec nadzieja jest matka głópich. Z niemcami zanotujemy 0-
      4 i po mistrzostwach. Powtórka z Korei. Powinniśmy za sparinpartnerów brać
      bardziej klasowych rywali. Jeśli przegrywamy z Kolumbią to czego się
      spodziewaliśmy po naszej drużynie. Zawodzi Polska myśl szkoleniowa. W naszach
      klubach nie gra się takim presingiem, nie ma gry z klepki, zresztą jak nasze
      kluby graja w pucharach to widac, dlatego nie spodziewajmy się cudu, tylko
      oszczęćie nam wstydu!!!! Pojedyneki z Anglią pokazały nam poziom naszej piłki a
      na mistrzostwach nie ma słabeuszy. Wszyscy rywale jakoś chcieli mieć Polskę w
      grupie, chyba coś to świadczy? Że jesteśmy beznadziejni!!!
    • Gość: mz Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.bredband.comhem.se 10.06.06, 18:07
      brawo ekwador!
    • Gość: ZOMBI Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.bulldogdsl.com 10.06.06, 18:08
      CO PO TEJ SAMOKRYTYCE TO JEST MUSZTARDA PO OBIEDZIE.GDYBY PRZYNAJMNIEJ SIE
      STARALI WALCZYC A TU NIC.JOP TO NAJWIEKSZA POMYLKA REPREZENTACJI.A JANAS MNIE
      ZALAMAL 4-5-1 JAKI BEDZIE Z NIEMCAMI 5-5.W PILCE WSZYSTKO POLEGA NA STRZELANIU
      GOLI A POZNIEJ MOZNA BRONIC.NIE WIDZE NASZYCH W MECZU Z NIEMCAMI OBYM SIE MYLIL
    • Gość: jon Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.bredband.comhem.se 10.06.06, 18:09
      co za futbol! piekna gra! trzeba sie uczyc od ekwadoru!
      • Gość: termos25 Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 18:14
        na Polsacie ogladalem powtorke meczu, zdecydowanie najgorszym pilkarzem byl
        Baszczynski, potworne bledy robil. Jest tak slabiutki, ze w ogole nie powinien
        byc w kadrze. Mam nadzieje ze Janas go juz nie wystawi wiecej.
    • Gość: chlopak Jestesmy z wamiI!!! IP: *.chello.pl 10.06.06, 18:12
      Zawod ogromny. Trudno. Pech i tyle. Jestesmy z wami!!!
    • Gość: normalny A ja mam ich wszystkich w d.... Niech mnie cmokną. IP: *.acn.waw.pl 10.06.06, 18:14
      ...mogą se gadac co chcą. Czekałem na te mistrzostwa 9 czerwca był dla mnie
      dniem święta tylko że z dnia radosnegi stał sie dniem żałoby, dniem pogrzebania
      polskiej piłki. Nie ma czegoś takiego jak polska reprezentacja. Jest
      reprezentacja żenady i tragedii. Narty możecie sie posmerać nawzajem fircyki bo
      w piłke to wy grać nie potraficie
      • Gość: Wacek kluby zagraniczne... IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 10.06.06, 18:23
        Po takiej pilce jaka pokazali Polacy wiele klubow zagranicznych bedzie dlugo
        myslec czy wybrac jakiegos Polaka. Jak taki pilkarz nie chce grac na takiej
        imprezie jakie sa mistrzostwa swiata gdzie kazdy pilkarz wychodzi z siebie aby
        sie pokazac ...to co tu mowic. Slowa krytyki nie wystarcza to zaczyna sie robic
        typowo polskie te ich bla..bla..bla. Polska pilka staje sie znakiem pilkarskiego
        kalectwa, nieudolnosci, glupoty i aby nie bylo tak ze beda mowic w
        swiecie "graja jak Polacy na Mundialu"...Bo juz mamy opinie zlodzej to teraz
        dojdzie opinia o kwadratowej polskiej pilce.
        • Gość: narty Re: kluby zagraniczne... IP: *.acn.waw.pl 10.06.06, 18:26
          Nie ma ich co krytykowac bo już tyle krytyki przyjęli i nic z tego nie wynika.
          Są żałośni i tyle. Wielkie gwiazdy które nic nie potrafią. Jak grałem na hali
          to przychodzili lepsi od nich. Żenujący poziom piłki reprezentacyjnej - nawet
          słowo dno tego nie oddaje. Najlepiej jakby nie wracali do Polski tylko wsiedli
          w samoloty i sie rozlecieli do Katarów, i inych tym podobnych przechowalni
    • Gość: mirad Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 18:14
      Jeśli z Ekwadorem gramy systemem 1-4-5-1, to z Niemcami Janas chyba
      zarządzi 1-7-3-0. W życiu nie widziałem bardziej spanikowanego trenera. Po
      co on tam pojechał. Ten facet ma wypisaną na twarzy klęskę.
    • Gość: rmn Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 18:28
      Zawsze mówiłem że Janas to bałwan
    • prorok_abraham Dajcie spokój, przecież oni są po prostu kiepscy 10.06.06, 18:29
      Jak tu ktoś wcześniej napisał: to są zawodnicy na poziomie 2 lig europejskich.
      Oni po prostu nie umieją grać, są kiepscy technicznie, wolni, mało wydolni.
      Przecież wiemy wszyscy, jak wygląda polska liga, PZPN - żenada. I dopóki stare
      dziady o zerowym poziomie inteligencji będą polską piłką rządzić, dopóty
      będziemy oglądać takie żenujące widowiska. Zastanawia mnie jedno - jak to się
      dzieje, że nikt nie odkurzył przez tyle lat PZPNu, czy nie ma bata na tych
      dziadów?
    • Gość: Roberto Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.elpos.net 10.06.06, 18:40
      Właśnie w takim miejscu jest nasza piłka. Budowały nas zwycięstwa z Irlandią
      Północną, Walią i Azerbejdżanem (czy Armenią bo już nie pamiętam).
      Bramkostrzelna druzyna, no tak 11 goli w meczach z tymi ostatnimi. Aby grać
      przeciwko drużynom lepszym lub o podobnym poziomie mecz trzeba wybiegać i grać
      mądrze. Wystarczyła utrata bramki i plany na mecz się zawaliły, a gdzie plan
      alternatywny w razie utraty gola? Nagle zaczęła się głupia improwizacja. A
      popatrzcie jak Niemcy - strata gola i grają non stop tak samo. Janas moim
      zdaniem nie stanął na wysokości zadania, pewnie nie oglądał żadnego meczu
      Ekwadoru z Brazylią czy Argentyną, wygraną przez Ekwador. Pewnie tylko 3-4
      ostatnie mecze sparingowe. Swoją drogą do planów taktycznych trzeba mieć
      dobrych piłakrzy. Baszczyński - ile razy widziałem takie same błędy popełniane
      przez niego w słabej polskiej lidze, Bąk - emeryt, mało zwrotny, bez szybkości,
      Jop - gra dziwnie, raz dobrze, raz źle. Zewłakow - w obronie prawie poprawny, a
      ofensywie nieaktywny, a boczni mieli grać do przodu przy dwóch defensywnych
      środkowych. Pomoc - Sobolewski i Radomski, przy Ekwadorczykach mało zwrotni, za
      mało piłek do przodu. Szymkowiak nadal bez formy, Krzynówek sił tylko na jedną
      połowę, Smolarek - najlepszy w tym marazmie, szkoła holenderska od razu widać,
      że facet z innej bajki. Żurawski - bez formy (grałdokładnie tak jak 4 lata temu
      w Korei). Jeżeli Janas jest konsekwentny, bo nie wziął Frankowskiego tłumacząc
      że ten jest bez formy, to Żurawski i Szymkowiak nie powinni grąć w meczu z
      Niemcami. Może w ataku Jeleń i Brożek lub Smolarek? NIe mozna się przyczepić w
      zasadzie do Boruca i Smolarka - i to wszystko. Smutne.........
    • wim34 Re: Samokrytyka polskich piłkarzy 10.06.06, 18:45
      ano Buc-Boruc przepuscił...
    • Gość: Kas Żurawski IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.06.06, 18:49
      Co się z nim stało? Dawno nie grał tak słabo, przez wiele lat utrzymywał równy poziom a tu nagle takie coś i to właśnie teraz. Myslałam, że on już się odblokował w Reprezentacji, miał świetny sezon więc co się dzieje, czy to możliwe że piłkarz aż tak traci formę i dlaczego teraz? Szkoda migo, to jego ostatnie Mistrzostwa, na pewno w ataku samemu nie jest mu łatwo ale mimo wszystko stracic tak formę na Mistrzostwa Świata i grac najgorzej od lat? Przypomina mi się Żuraw z tamtych Mistrzostw. Miałam go za świetnego piłkarza europejskiego formatu, jedynego jakiego mamy i tak się strasznie na nim zawiodłam. Jak juz pisałam szkoda mi go, tego jego beznadzijenego mrugnięcia, tej straconej szansy ostatniego pokazania sięna MŚ.
      • Gość: zMI Re: Żurawski IP: *.dyn.optonline.net 11.06.06, 09:05
        Co sie stalo z Zurawskim? A czy to nie jest przypadkiem osobnik, ktory wykupil
        sobie wczasy i dlatego olal zgrupowanie? Ja jeszcze w zyciu swoim o takim
        zachowaniu nie slyszalem!!! Przypadek znamionujacy stan, w jakim sie teraz
        znalezlismy.
    • Gość: maciej Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.06, 18:58
      Zabraklo kondycji.Cala gra byla zbyt statyczna.Nie mozna wygrac meczu podajac
      sobie wzajemnie pilki.Polacy byli tecznicznie dobrze wyszkoleni ale nie chcialo
      im sie biegac.Obrona beznadziejna.I tyle...
    • Gość: rh Żurawski puszcza oko.. IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.06, 19:45
      W trakcie prezentacji zawodników Zurawski koncentrował sie na tym by
      ładniepuscic oko do kamery.. zadrgało mu dwa razy i komicznie wyszło.. jego gra
      pózniej jesczze bardziej była zabawniejsza
      Rzucała sie w oczy nonszalancja niczym nie uzasadniona, ten "piłkarz" ma juz za
      sobą udane występy, powinien pracowac w trakcie meczu na to by po zakonczeniu
      nie wstydzic sie za swój wystep. Takich mamy reprezentantów, jedynie Jelen i
      moze jeszcze dwóch pokazało ze mozna uderzyc soczyscie piłkę, Kosowski ma duzy
      zamach z którego nic nie wynika prócz tego ze sie przewraca. To prawda panie
      Boruc! wstyd patrzec co wyprawiacie na boisku.
    • Gość: T&T Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.chello.pl 10.06.06, 20:57
      To są kpiny z nas kibiców, a nie samokrytyka. Za takie pieniądze, jakie
      Oni "skasują" za sam udział to ja bym "gryzł murawę i harował na całym boisku"
      a nie grał "do znudzenia", te słynne zagrania Swierczewskiego do tyłu. Jak nie
      będą biegać, jak zawodnicy z każdego innego kraju, to z Niemcami będzie tak,
      np. 0:5. Na cuda bym nie oczekiwał, Papieżem jest B16, a nie JPII !
    • Gość: Bohdan z kanady Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: 209.183.3.* 10.06.06, 22:05
      Pilkarze sa OK
      Zawinil trener Janas. Powinni strzelac z dystansu jak w ostatnie 5 min. Jana
      to nie Gorski/Gmoch. Moga wygrac nastepne 2 mecze - ale musza strzelac z
      daleka ...Ustawienie jest zle ...
      • Gość: Kiss Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.06.06, 00:09
        No przeciez strzelali do diaska!!! A ze ich bardziej interesowala kamera
        telewizyjna niz bramka przeciwnika to kazdy widzial. Biedna kamera. Ale
        polskiej tradycji stalo sie zadosc. hehehe
        • Gość: marcin Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 02:59
          pie..ne sku..syny
      • Gość: Jerry Re: Samokrytyka polskich piłkarzy IP: *.nas45.newark2.nj.us.da.qwest.net 11.06.06, 00:14
        Zurawski robi sobie jaja z kibicow .Powiedzial: nie jestesmy w najlepszej
        formie. Zaraz, zaraz, co on pierd... przeciez tydzien temu mowili wszyscy ze
        juz sa w optymalnej formie, wypoczeci, silni, zwarci,i gotowi.To nie
        wutlumaczenie.Nie chcesz grac ambitnie , nie potrafisz,to won z reprezentacji.A
        propos: Zurawski to przecietniak,moze przyzwoity na polska lige albo slaba
        szkocka,austryiacka ale na angielska ,niemiecka czy wloska to mizerota. Zreszta
        kto sie z tych krajow o niego pytal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka