Gość: Vako IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 20:53 a Strejlau cały czas mowi trener Pokerman :) czemu tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MK_ Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespodz... IP: *.tcz.vectranet.pl 24.06.06, 20:53 Widze ze Bozydar jest juz zmeczony tym ciaglym przesiadywaniem w warszawskim studio. Zapowiedzial Wlodarczyka, na antenie Pelka. Mnie to cieszy , znaczy nie to ze sie Iwanow pomylil, ale to ze Przemek komentuje... Odpowiedz Link Zgłoś
tugson Argentynki Vs Meksykanki 24.06.06, 20:58 No to czekamy na zdjęcia pani Fotoedytor :) Na razie zdecydowanie 1:0 dla Argentyny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikor Re: Argentynki Vs Meksykanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:04 czerwona kartka dla Anglii za to zdjecie tej Maccostam, dziewczyny Runiego :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babatu Re: Argentynki Vs Meksykanki IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.06, 21:07 Te ponad 3000 Eurosow wydala chyba w sklepie dla puszystych Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Argentynki Vs Meksykanki 24.06.06, 21:48 I tak w porownaniu z narzeczonym to mozna uznac, ze ma urok ;) Ale sie dobrali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldi Zdecydowanie dla Argentyny IP: *.kom / *.os1.kn.pl 24.06.06, 21:09 Ta argentynak jet rewelacyjna. zagrzewa swoją drużynę pełną piersią...a nawet dwoma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Zdecydowanie dla Argentyny IP: *.klaudyny.waw.pl 24.06.06, 22:04 nareszcie fajne polnagie kobiety, dzieki. zaczyna sie druga polowa Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ________Teoria spisku__________ 24.06.06, 21:04 Według teorii spisku, powinno być tak: sędzia pomaga wygrać Meksykowi, żeby potem łatwiej było sędziemu pomagać Niemcom w meczu 1/4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: ________Teoria spisku__________ IP: *.neter.pl 24.06.06, 21:07 Na razie teoria spiskowa się potwierdza - chociaż bez pomocy sędziów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic44 Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo IP: 82.139.29.* 24.06.06, 21:08 bo mysli ze beda garli w pokera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo IP: *.neter.pl 24.06.06, 21:11 O, już 1:1. Szkoda, że Szwedzi tak nie umieli :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek GOL IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.06, 21:13 Crespo strzelil "Z czuba"!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek 21:15 IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.06, 21:19 "21:15 Tak czy inaczej Marquez strzelił Argentynie pierwszego gola na tych mistrzostwach" Chodzi ze swoja pierwsza czy pierwsza argentynie?? Bo Drogba strzelil tez do argentynskiej bramki;) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: 21:15 24.06.06, 21:33 No czubaki skupcie się na meczu bo dobry, co do róznych takich jak adres dentysty czy inne to juz linki były w poprzednich relacjach, moglibyści eto zebrać do kupy, jakos. Więcej Mexyku na fotach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zleb Re: 21:15 IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 24.06.06, 21:43 > moglibyści eto zebrać do kupy, jakos Samuela Eto'o w to nie mieszaj... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: 21:15 24.06.06, 21:48 po pre-dental program mozna komuś wybić zęby i to trzonowe... no, co taki kurs z teorii sposkowych, sędziowei sprzyjają faworytom, najpierw niemcom teraz argentynie... czerwona powinna być !! Odpowiedz Link Zgłoś
julobubi Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo 24.06.06, 21:31 No i w koncu jakies ciekawostki, jakies fajne informacje, cos sie w "z czuba" dzieje.. A nie to co wczoraj! Ja juz dzisiaj mam telewizor, wiec bede Was sprawdzała, ale mam nadzieje, ze dowiem sie od Was jeszcze wielu ciekawych rzeczy o Argentynie i Meksyku :D Odpowiedz Link Zgłoś
fdj _______Dentysta________ 24.06.06, 21:47 A propos teorii spisku: czy dentystą nie był kiedyś pewien znany sędzia piłkarski? Wyleciało mi nazwisko z głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HST owszem, Markus Merck jest dentysta IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.06.06, 22:00 Odpowiedz Link Zgłoś
julobubi Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo 24.06.06, 21:47 Ja rozumiem,ze dentysci i zeby to ciekawy temat,ale przed chwila fatalnie sie zachowala druzyna argentynska i prawie stracili gola.. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo 24.06.06, 21:49 Prawie robi różnicę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raven Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:48 Adam Smelczyński, nasz 6-krotny olimpijczyk, tez był dentystą. Przypominam- srebrny medal w Melbourne(strzelectwo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMaI Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo IP: *.icpnet.pl 24.06.06, 21:51 w temacie dentystów polecam do obejrzenia: horror.com.pl/filmy/recka.php?id=136 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek 21:59 Wracamy do ciekawostek z Meksyku IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.06, 22:03 Hehe nieladnie w calosci kopiowac teksu z jakiejs strony bez podawania źródła :P www.wiw.pl/historia/dziejepanstw/085-196.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Zeby bola jak sie to czyta :-< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:50 Zblizcie sie choc troche bardziej do tematu, bardzo prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia007 Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo 24.06.06, 22:07 Bardzo proszę o zdjęcia PRZYSTOJNYCH kibiców meksykańskich płci męskiej. I proszę już przestać faworyzować tą panią w pasiastej koszulce ;-) Wszystkiego najlepszego dla redakcji "Z czuba" Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo 24.06.06, 22:10 ja Cie amelio popieram i więcej kibicek mexyku Odpowiedz Link Zgłoś
skotipl Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo 24.06.06, 22:14 A my cały czas czekamy na zdjęcia zczubaków oraz Pani Fotoedytor :D Odpowiedz Link Zgłoś
skotipl Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo 24.06.06, 22:11 Witam wszystkich. wczorajsze mecze sobie odpuściłem, bo nie było co oglądac. Dziś jestem zawiedziony wynikiem pierwszego meczu. A teraz Argentyna do boju!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amelia007 Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo 24.06.06, 22:26 VAMOS MEXICO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo IP: *.net-serwis.pl 24.06.06, 22:30 nie chcialabym was odzierac z fantazji drodzy panowie jesli chodzi o ta pania w pasiastej koszulce, ale kto wie czy to nie jest to: www.allegro.pl/item111752165_samoprzylepne_sztuczne_sutki_extra_cena_hit_.html i poprosze o meskich kibicow, tylko cos na miare tej pani pasiastej:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:42 Watpie te piersi są naturalne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo IP: *.net-serwis.pl 24.06.06, 22:47 a skad wiesz?:P no ja szczerze mowiac to strzelalabym ze "robione", ale moze z zazdrosci tak uwazam:P Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo 24.06.06, 22:50 złotego gola juz wywalili, dogrywka na czas i karne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobi w tym looklike IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 24.06.06, 22:27 chodzi o to, ze rafa przypomina lamasa a jego panna konia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tugson Meksyk jakiego nie znacie! :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:36 nonsensopedia.wikia.com/wiki/Meksyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Meksyk jakiego nie znacie! :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:41 heh, uadne! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Meksyk jakiego nie znacie! :] 24.06.06, 22:42 czubaki słabej wiary jesteście ja wole MEXICO !! i oni wywalą niemców w następnej rundzie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wąski Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo IP: *.acn.waw.pl 24.06.06, 22:41 co to za "odsnież"? nei mozecie użyć Ajaxa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Kibicka z sutkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:46 Ciekawe dlaczego tak sterczą może co gol to orgazm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wąski Re: Kibicka z sutkami IP: *.acn.waw.pl 24.06.06, 22:53 ja sie za to zastanawiam, czy ma naturalny biust Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Kibicka z sutkami 24.06.06, 22:59 Biust moze, ale pewnie ma nakladki plastikowe. Powaznie. A ja przed chwila powiedzialam komus, ze chce zeby wygrala Argentyna (wiadomo czemu) i zostalo to natychmiast przekazane znajomemu Meksykanowi. I chyba stracilam przyjaciela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Kibicka z sutkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:59 tak jakby to miauo jakies znaczenie.. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo IP: *.neter.pl 24.06.06, 22:46 Przepraszam wszystkich forumowiczów za typowo babskie pytanie <czerwienie się>, ale czy dogrywka wg zasady "złotego gola"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wąski złoty gol? IP: *.acn.waw.pl 24.06.06, 22:52 wg mnie chyba teraz jest zasada 'srebrnego gola" (do konca danej polowy sie jeszcze gra) ale nie gwarantuje ze mam racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: złoty gol? IP: *.neter.pl 24.06.06, 22:54 Zczuby wyjaśnily, dzięki :* Wedle mnie, to dobrze - dogrywka to dogrywka, znaczy się trza zagrać kolejne 30 min i już :P, a już te "złote gole" to była porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:55 dlamnie myśle że Argentyna wygra tylko muszą sie poprawiź w grze składnej i ataku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara czubowanie pierwszej polowy byla tak kiepskie IP: *.opera-mini.net 24.06.06, 23:00 ze az do pubu polecialem na 2-ga. i warto bylo! pieknie walczy mexico! oby pokazali tym arogantom Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Ktoś z Was typował możliwość dogrywki? :-) 24.06.06, 23:06 typowałem 3:1 dla Argentyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wąski rodriguez IP: *.acn.waw.pl 24.06.06, 23:08 "maxi rodriguez"???? piszcie w ktorej druzynie gra od razu,bo tak juz sie ucieszylem,ze meksyk, ale po sprawdzeniu w skladach u dolu strony sie rozczarowalem :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: gooooooooool!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 23:07 i tak bedzie 3:2 dla argentyny - tyle obstawiuem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Argentyna IP: 195.116.35.* 24.06.06, 23:08 "Wolelibyśmy by wygrała Argentyna, bo w ćwierćfinale zwycięzca tego meczu gra z Niemcami. A Argentyńczycy są zdolni ich pokonać" => widzę, że też chcecie wyeliminować Niemców i za to ponownie CHWAŁA WAM :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk ladniejsza bramka IP: *.magma-net.pl 24.06.06, 23:10 oj chyba jednak joe cole strzelil znacznie ladniejsza bramke niz panowie komentatorzy uwazacie :) tu link www.youtube.com/watch?v=isuqe8IbYnQ&search=joe%20cole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: ladniejsza bramka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 23:12 tez mje sie tak zdaje.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: ladniejsza bramka IP: 217.98.101.* 24.06.06, 23:29 Oczywiście, że ładniejszą bramkę strzeli Joe Cole. A, i szkoda, że nie będzie karnych... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ally_na Re: Argentyna IP: *.tvk.torun.pl 24.06.06, 23:29 Co prawda to prawda. Ale i tak szkoda Meksyku. Z przyjemnością bym zobaczyła jaki krawat na finał przygotowałby LaVolpe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Argentyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 23:34 no nic, za to argentyna powiezie teraz szkopow w 1/8 i bedzie spokoj! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jester Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo IP: *.amtel.net.pl / *.t-mont.net.pl 25.06.06, 00:46 Hiszpanie rozszyfrowali kolejny czterowiersz Nostradamusa dotyczący WM2006! Wg niego do ćwierćfinału na 100% awansuje drużyna z kraju o nazwie rozpoczynającej i kończacej się na "A", ze stolicą na "B" i trenerem o imieniu na "J" i nazwisku kończącym się na "N"... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 02:24 hm: Argentyna, Buenos Aires, Jose Pekerman.. ..tyle, ze po hiszpansku: Alemania, Berlin, Juergen Klinsmann to ktory? ;DDDDD ale ja Ci powiem - Argentynczycy powioza szwabensow jakies 3:2, nostradamus mi mowiu.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jester Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo IP: *.amtel.net.pl / *.t-mont.net.pl 25.06.06, 10:04 Mam nadzieję, że bez karnych wszystko będzie klar! Niemcy i tak już są za daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor - DFB fan Re: Argentyna - Meksyk na żywo. Nie chcemy niespo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 19:49 Wspaniale!!! Z twardą obroną Meksyku mógłby być problem, a tak pogonimy argentyńskich pastuchów owiec... i walka o finał!!!!!!!Pozdro :( Odpowiedz Link Zgłoś