Gość: zaniepokojona Czy dziobaki opiekują się potomstwem? IP: *.aster.pl 26.06.06, 18:45 Chciałam poznać odpowiedź na to palące pytanie, a tu 3 minuty do końca meczu, a odpowiedzi ani widu ani słychu! I nie wiem czy wiązać się ze znajomym Dziobakiem, który nalega na mariaż czy jednak wyjśc za Koalę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Gennaro Gattuso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:46 Czy wiecie że Gennaro Gattuso ma na drugie imię Ivan? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj _________Gattuso dostał dwie żólte i gra!!!_______ 26.06.06, 18:49 Ej, zauważyliście?? Sędzie pokazał mu żółtą, po czym opuścił rękę i za dwie sekundy pokazał mu żółtą raz jeszcze :-) Ten angielski sędzia roznosi jakieś choróbsko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cawi Jak zwykle!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:49 Beznadzieja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrik Co to za debil pisze? IP: .1P3D* / 167.127.24.* 26.06.06, 18:50 wydaje mu sie ze jest dowcipny. no coz no comments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: Włochy - Australia z czuba na żywo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.06, 18:52 dranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Włochy - Australia z czuba na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:53 jaki ku.. karny?!?!?!?! skandal, skandal i po trzykroc skandal!!!!!! pie..ne, oszukancze makarony!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: Nieeeeee :-(( 26.06.06, 18:57 Na dodatek piwo mi się skończyło a w sobotę moi ukochani Anglicy pewnie przegrają z Portugalią bo sędzia będzie głuchy i ślepy i Bóg wie co jeszcze!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Ogłaszam bojkot makaronu pod każdą postacią! 26.06.06, 18:57 Kto się przyłączy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Ogłaszam bojkot makaronu pod każdą postacią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:01 ja sie przyuaczam - zadnej pizzy, zadnych makaronow, zadnego cappucciono!!! nawet loli farrari nie - skandal!!! przerzucam sie na steki z kangura! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyczub Karny w 100% zasłużony IP: *.chello.pl 26.06.06, 18:56 Już w poprzednich "relacjach" autorzy wyraźnie dali znać, że po prostu nie lubią Włochów, ale to już szczyt wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Karny absolutnie niezasluzony IP: *.216.41.6.conversent.net 26.06.06, 19:51 Jeszcze raz potwierdza sie regula, ze jesli wlosi nie potrafia wygrac meczy strzelajac bramki, to zawsze beda nurkowac na karnego. W tym przypadku faulu nie bylo. Karnego byc nie powinno, tak samo jak i nie powinno byc czerwonej kartki dla Materazziego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk sędziowie IP: *.server.ntli.net 26.06.06, 18:57 na tych mistrzostwach gra się tak jak pozwala...sędzia, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Włochy - Australia z czuba na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:57 Jak zwykle pokaz "kunsztu" sędziów na tych Mistrzostwach. Cholerni Włosi. Cholerny sędzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hahhah si si si ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:58 Siiiiii!! Brawo Włosi, brawo sędzia!! Wygrałem 50zł u buka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNUNDO Re: Włochy - Australia z czuba na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:58 Kochany Czubie nie zamykaj relacji bo Mundial stanie się wtedy NAAAPRAWDĘ nudny..... Dzięki Wam to jeszcze jakoś da się znieść ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafala/ASR [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.06, 19:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Ty sie nie znasz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:02 Nie bylo faulu. Nie bylo beposredniego ataku fizycznego. Grosso sie potknal o lezacego obronce. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: id Karny ewidentny IP: *.chello.pl 26.06.06, 19:05 To że australijczyk się rozłożył i w dodatku nie trafił w piłkę nie oznacza że Grosso miał obowiązek go przeskakiwać, pod bramką nie ma na to czasu, decydują ułamki sekund. Podcięcie nogą czy "podcięcie" (choć nie brzmi to za dobrze) korpusem to żadna różnica. Faulować można i duupą, faul to faul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Karny ewidentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:28 Czyli jakby Wloch wbiegl w stojacego Australijczyka i sie ptrzewrocil to tez bylby faul? Bo co to za roznica, stoi czy lezy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Karny ewidentny - absolutnie nie! IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 26.06.06, 19:48 Widac bylo, ze w pierszym odruchu obronca zaczal unosic reke, ale zaraz potem - jeszcze zanim Grosso do niego dobiegl - opuscil ja i schylic glowe zeby zawodnik wloski mogl go przeskoczyc. Grosso wpadl w niego sam i, jak to sie mowi, specjalnie zostawil za soba nogi. Ewidentny nur, podwojne salto z potrojnym piruetem. Sedzia byl tuz obok i podyktowal za to karnego - skandal. Zwlaszcza w ostatnich sekundach meczu. No to teraz juz wiadomo, ze mundial jest drukowany i wygraja go Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas,Szwecja Re: Karny ewidentny ? napewno nie IP: *.telia.com 26.06.06, 21:02 Nie wiem na ile sie znasz na tym aby ocenic czy jest faul czy nie ma, ale na pewno w tym przypadku absolutnie nie masz racji.Nie bylo faulu a tym bardziej karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Ty sie nie znasz! IP: 217.153.136.* 26.06.06, 19:07 Beznadziejniniesprawiedliwi panowie sędziowie W piekle bedziecie sie smazyć,jeżeli wierzyciw w Boga Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herman Re: Włochy - Australia z czuba na żywo IP: 219.134.159.* 26.06.06, 19:03 Ciekawe ile ten sedzia dostal w lape... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Zaczynam mieć dość Mundialu :-( 26.06.06, 19:08 Nie spodziewałąm się, że coś takiego powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweldo BrazilName IP: *.reja.osiedla.net 26.06.06, 19:16 Rasiak wcale nie jest Rasialdo!!!!!!! Wyszło mi RASIANDRO :-) :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ein Re: BrazilName IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:05 dobrze ze Kamil Kosowski nie gra dla Brazylii, a swoja droga to od dawna wydawalo mi sie ze cos nie tak z jego meskoscia:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: BrazilName 26.06.06, 20:33 Mundialu nie mam dośc ale niktórych drużyn i sedziów owszem. Karnego nie było a gra Italii spowodowała moją niechęc do nich i w tym dziesięcioleciu już im kibicował nie będe. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Gringo Rasiak IP: *.aster.pl 26.06.06, 20:47 Bo zle podszedles do sprawy. Podstawowa kwestia - czy Grzesiu jest Latynosem? Nie, czyli jest Gringo. Wpisz Gringo Rasiak i gotowe! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Szwecja Mistrzostwa Swiata dla sedziow ? IP: *.telia.com 26.06.06, 20:53 Corazaz bardziej jestem przekonany ze to nie zespoly wygrywaja lecz sedziowie wypaczaja wyniki na tych mistrzostwach. Yak nie moze przeciez dalej byc. To jest za powazana impreza aby sedziowie wypaczali rezultaty spotkan. To co zrobil sedzia przeciw Australii gdy podyktowal rzut karny dla Wlochow 15 sekund przed zakonczeniem spotkania stawia pod znakiem zapytania dalsze uczestnictwo sedziow na tych samych zasadach. Tu musi dojsc do calkowitej zmiany. Jakiej, tego nie wiem na dzisiaj ale cos przelomowego musi sie stac. Nie moze byc tak ze sedzia wynajduje rzut karny z rekawa i Australia odpada. Mysle ze tutaj sedzia przynajmniej powinien skorzystac z mozliwosci zobaczenia powtorki na ekranie zanim tak zdecydowanie podyktyje rzut karny ktorego nie bylo. Dosc bldow sedziowskich,dzisiejsze czasy umozliwiaja zapewne bardziej sprawiedliwe sedziowanie przy pomocy urzadzen technicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Włochy - Australia z czuba na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 02:29 Tego strzału przewrotką próbował Aloisi. Pozdrawiam i żegnam, co za denne nudziarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś