fdj 01.07.06, 20:48 Napoleon, napadywaaaaaaaaaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: entomb Brazylia - Francja z czuba i na żywo. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:49 Niech w koncu ten ostatni cwiercifinal bedzie ladny i przejdzie ta druzyna, ktora powinna czyli...Brazylia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLEK (BRAZIL!!) Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. IP: *.wignet.pl / *.vlan227.architor.lubman.net.pl 01.07.06, 22:27 Ale żabojady mają farta wiec mozliwe ze niestety przejda te lochy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek No i mamy mistrzostwa Europy ... IP: 193.0.122.* 01.07.06, 22:54 W polfinalach sa wylacznie europejskie zespoly ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lampyogrodowe_pl Brazylia - Francja z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:49 zobaczymy :) naprzód Brazylia i Panowie "z czuba" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ______Gdzie jest ta Aaaaaaaangiliaaaaa!!!_________ 01.07.06, 20:50 ZCzubaki, gdzieeeeeee jest taaaaaaaaaaaaa Aaaaangliaaaaaaa...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: ______Gdzie jest ta Aaaaaaaangiliaaaaa!!!____ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 20:55 Zostały już same drużyny których nie lubię... Ale z dwojga złego wolę Francję Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: ______Gdzie jest ta Aaaaaaaangiliaaaaa!!!____ 01.07.06, 20:57 Aha, Bramka chyba znów siępolubimy, co ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: ______Gdzie jest ta Aaaaaaaangiliaaaaa!!!____ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 21:02 najwyraźniej:) A to nie lubilismy się? Ja nie kibol, nie biorę do siebie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me- Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.07.06, 20:53 brazylio, nie łam mi serca! pareira, robinho ma grać...musi... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. 01.07.06, 20:54 allez, allez!!! do boju!!!!......Brazylio Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. 01.07.06, 20:56 podoba mi się pierwsze zdanie i zgadzam się w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-S Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. IP: *.streamcn.pl 01.07.06, 20:57 i komu tu kibicować, obie drużyny lubię:/. Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. 01.07.06, 21:01 Nie mam już po co i komu kibicować....Niech będzie Francja,choć Henry to ciota i bubek.Po prostu nie mogę znieść w tym momencie niczego co ma związek z czymkolwiek portugalskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amw Brazylia gora !!!!!!! IP: *.cinci.res.rr.com 01.07.06, 21:00 Czy wygrywaja czy przegrywaja ale nikt tak ladnie nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
julobubi Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. 01.07.06, 21:02 a Henry to taki "wolny elektron":) Bardzo przystojny wolny elektron:) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ___________Buahahahahaha!!!______ ______ 01.07.06, 21:04 Ronaldinio chce w końcu czymś postraszyć i udaje Supermena. Założył na głowę opaskę z "R"... Naprzód Żaby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ___________Buahahahahaha!!!______ ______ 01.07.06, 21:06 Tym razem jestem za Francją. w kogo wstąpi dzielny Ney ? Legioniści naprzód ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Opaska Ronaldinho IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.06, 21:08 Ej czemu w czasie hymnu Ronaldinho mial opaske NIKE a teraz z R?? Nie mogl reklamowac czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
polackmaly Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. 01.07.06, 21:12 kilka kilogramow przeszkodzilo Ronaldo wyskoczyc wyzej i glowkowac pilke w dol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabin Hej redakcjo "Z Czuba"!!!!!!!! IP: *.local.pl / 62.111.245.* 01.07.06, 21:17 Mieliście popełnić wirtaulne samobójstwo!!!!!!!!!!!!!! I co???? Ja czekam z utęsknieniem jak to zrobicie!!!! Obietnica to obietnica, a Portugalia wygrała, <jupi>, teraz musi Francja wykurzyć Brazylię, znowu kibicujecie przegranym:P Pozdróweczka :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabina Myślicie już o wirtualnym samobójstwie??? IP: *.local.pl / 62.111.245.* 01.07.06, 21:22 Brazylia przegra, w wtedy poproszę o reację z wirtaulnego samobójstwa!!! A może tak byście dali fotki Panów "Z Czuba"???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk To nie jest Ronaldo IP: *.host.net 01.07.06, 21:16 Jesli to chcieliscie sugerowac zadajac pytanie o tozsamosc osobnika na zdjeciu Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: To nie jest Ronaldo 01.07.06, 21:18 Ten wytatuowany to jeden z czubaków a nad nim podobna do fotoedyty a może to ona ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Zdjęcie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 21:19 Kandydatury są w sumie dwie... Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Zdjęcie 01.07.06, 21:21 No niby dwie, ale ja stawiam na to z gumowym kurczakiem. A moją uwagę przyciągneła ta Brazylijka z 4 zdjęć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamey Re: Zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 21:22 a ja uwazam ze chodzi o zdjecie calujacej sie pary ona w barwach Brazylii a on Francji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Zdjęcie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 21:24 a czemu wycięli to zdjęcie szaleństwa w oczach i aparatu na zębach? I zastąpili Człowiekiem z Kondomem Na Głowie? i mówią, że dziwne zdjęcie jest tylko jedno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Zdjęcie IP: *.host.net 01.07.06, 21:57 No i co narobiles? Wycieli dwa z czterech, w tym to najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pLuToN Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 21:18 "Dida to taki dwunasty zawodnik Francuzów. Na szczęście Barthez jest dwunastm zawodnikiem Brazylijczyków." To znaczy, że jest ich po jedenastu, pacany ;D Odpowiedz Link Zgłoś
julobubi Hmm. 01.07.06, 21:24 fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/match/60/photos.html?i=17&d=1 Nie wiem co mam na to powiedziec.. Odpowiedz Link Zgłoś
julobubi Re: Hmm. 01.07.06, 21:30 Caly czas tam doklada zdjecia i chodzilo mi otego kogos z ogrmonymi jedynkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Hmm. 01.07.06, 21:32 21:28 Minęło pół godziny a Brazylia nie oddała jeszcze celnego strzału na bramkę. Bo to słaby, przeraklamowany zespół i juz dawno powinien być w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elajza Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. IP: *.greenet.pl 01.07.06, 21:32 ALLEZ LES BLEUS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celofyz Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. IP: *.aster.pl 01.07.06, 21:35 fachowiec trzeciak: "r. carlos mniej się włancza dzisiaj" boże, dlaczego?!?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka W kontekście Ronaldo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 21:37 określenie "WIELKI zawodnik" brzmi nieco dwuznacznie... Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. 01.07.06, 21:37 Ja nadal bez życia..Ale niech Francuzi im pokażą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bargrz4@wp.pl Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 21:37 Nieznane oblicza Ronaldinho (pochodzącego ze społeczeństwa brazylijskiego): www.badmonkey.ca/images/RonaldinhoBrazil.jpg www.unimep.br/salaodehumor/selecionados/images/CARICATURA%20Ronaldinho%20Gaucho%20(Mineu).jpg anjosedemonios.weblog.com.pt/arquivo/ronaldinho.jpg Coś innego: orbita.starmedia.com/necrose/Terror/ronaldinho.jpg (Nosferatu, Ronaldo? Ronaldinho?) pozdrowienia dla całego społeczeństwa Czubowego!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raulmm Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. IP: *.zagan.visnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 21:40 "z przed"??? chyba "sprzed". Przynajmniej "z czuba" jest prawidłowo, bo jak by wyglądało "sczuba"??? Będzie 2:0 dla Brazylii Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. 01.07.06, 21:42 21:35 Pojawiają się sugestie, że zdjęcie numer dwa przedstawia połowę ekipy z czuba. Otóż jesteśmy trochę do tego Pana podobni. Mamy tylko więcej włosów, mniej tatuaży (zdecydowanie mniej) i mimo wszystko jesteśmy ciut przystojniejsi. dowody ! dowody !! każdy może powiedzieć ze jest krasnoludkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:02 >chyba "sprzed" O,lol. Siej, synu, ten wtórny analfabetyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 21:45 Inicjatywa fotoedytorki ma poparcie więc proszę bez jakichś "niestety":) skoro przystojniejsi to możecie śmiało wkleić także swoje zdjęcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qron czuby do szkoly IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.06, 21:41 tak krytykujecie mirka t. a nie wiecie ze sie pisze 'sprzed' a nie 'z przed'. patrz 21.30. Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. 01.07.06, 21:44 Czemu nie komentuje Borek, no czemu? Dzieki niemu zaczelam ogladac mundial, pojelam co to spalony i ogladam wiecej pilki noznej niz moj facet :) Dajcie zdjecie Borka Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ____________Pijany ze szczęścia :-)_____________ 01.07.06, 21:46 Mecz taki se (choć na szczęście Francja ma szanse wygrać), więc może sobie pośpiewajmy: "No one like us No one like us No one like us We don't care! We are Portu Super Portu Super Portu Portugal!!!" :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj przystojni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 21:47 ja bardzo dziękuję fotoedytorce! (tak "z góry" za przystojniaków. może być nawet Kaka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: przystojni 01.07.06, 21:50 Te wasze pomysły na reformy takie sobie, Ronaldo dostał kartke za dyskusje i pyskowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me- Re: przystojni IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.07.06, 21:57 za rękę, za zagranie ręką dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
xxoxx Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. 01.07.06, 21:52 Miro Trzeciak chyba teskni za Perfectem bo co chwile cos jest wg niego perfekcyjne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amw Francja gra zupelnie dobrze - zadziwjajaco wprost IP: *.cinci.res.rr.com 01.07.06, 21:53 .... a myslalem ze w przerwie juz beda zaczynac pakowa walizki .... Odpowiedz Link Zgłoś
polackmaly Re: Francja gra zupelnie dobrze - zadziwjajaco wp 01.07.06, 21:55 dominacja i pewnosc Zidane'a w srodku pola jest wrecz porazajaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amw Czy Brazylia dotrzyma w 11-tke? IP: *.cinci.res.rr.com 01.07.06, 22:00 Cos jakby to koszulki przyciagaly podobny kolor kartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarekP Cafu jest beznadziejny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 21:56 Nie pasuje do druzyny Brazylii! W ostatnim meczu 2, albo nawet 3 razy samolubnie nie podal pilki na czyste pozycje. Dzisiaj nawet w obronie nic nie pokazuje... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf _______ urodziny :)______ ! 01.07.06, 22:02 mam dzis urodziny :D i chciałbym dostac jakis piłkarski prezent :) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: _______ urodziny :)______ ! 01.07.06, 22:03 Życzę Ci, aby Francja awansowała do półfinału :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: _______ urodziny :)______ ! 01.07.06, 22:06 a za takie zyczenia to ja dziekuje bardzo :) taki prezent moge dzis dostac ... tym bardziej ze siedze dzis sam bo jakos tak wyszło :| Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Brazylia - Francja z czuba i na żywo. 01.07.06, 21:58 ogladajcie polsat, na borka ciasteczko mozna sie chociaz popatrzyc :D Odpowiedz Link Zgłoś