Gość: Ecuatoriano IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.06, 13:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fuehrer Manchester United znowu pyta o Kuszczaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:18 kuszczak do mu? Po co żeby za kołnierz mu strzelali. Przy okazji MU miał już bramkarza na poziomie, ale się go pozbył to fabiene barthez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx "Uznana została w Anglii za interwencję sezonu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:38 Ja widziałem w wykonaniu Kuszczaka interwencje dekady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszczak Hmmm ... moze ma inne walory ten Kuszczak ze tak g IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 07.07.06, 17:04 go chca w MU ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crusader Re: Manchester United znowu pyta o Kuszczaka IP: *.range86-142.btcentralplus.com 07.07.06, 14:35 Barthez to pajac. Bramki które sam sobie strzelał przewyższają wszystko, co można było w tej dziedzinie zrobić. I nie zmienią tego stanu rzeczy nawet bieżące mistrzostwa świata, w których Francja ma paprostu bardzo dobrych obrońców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.I.G Re: Manchester United znowu pyta o Kuszczaka IP: *.icpnet.pl 07.07.06, 16:38 Barthez dobrym bramkarzem?? Ktos tu ma dobry humor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Manchester United znowu pyta o Kuszczaka IP: *.globalconnect.pl 07.07.06, 16:43 widze ze kolega sie zna na pilce ze ho ho... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic MU z londynu Re: Manchester United znowu pyta o Kuszczaka IP: *.popl.cable.ntl.com 07.07.06, 17:46 Barthez swoj poziom pokazal na MS - a sciegolnie w meczu z portugalia. ja ogladam premier L bo mieszkam w angli - i powiem ze Kuwzczak byl super, mam nadzieje ze manchester go kupi, to najlepszy mlody bramkarz w PL. Gsc Fuehrer, a Smiechael nigdy nie puscil bramke za kolnierzu?? Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Manchester United znowu pyta o Kuszczaka 07.07.06, 18:05 ech, nie próbowałbym nawet nawiązywać dyskusji z tym gościem na Twoim miejscu. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Manchester United znowu pyta o Kuszczaka 07.07.06, 18:03 szkoda się rozpisywać na temat wypowiedzi, w których ludzie po raz n-ty wypominają Kuszczakowi tego gola z Kolumbią. ale to w sumie nic nowego, w tym kraju żyje 38 milionów specjalistów od piłki nożnej, skoków narciarskich i wszystkich pozostałych dyscyplin. Odpowiedz Link Zgłoś
annajedi Manchester United znowu pyta o Kuszczaka 07.07.06, 13:19 No i jak widać nie taki on straszny Wpuszczak... Może w Manchesterze doszli do wniosku, że Kuszczak wyczerpał już cały przydział pecha na najbliższe 10 lat ;-) Ciekawe że jak dotąd do dobrych klubów eksportujemy głównie bramkarzy (patrz Dudek)? Alme wierszykialme.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: pokażcie Fergusonowi mecz polska-kolumbia 07.07.06, 18:06 1. na pewno widzieli 2. co by to zmieniło? zapewne nic, tak jak ty do końca życia będziesz mu tego gola wypominał, nawet jakby w międzyczasie wybronił karne w finale MŚ z udziałem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Ten łamaga Puszczak? IP: *.chello.pl 07.07.06, 13:31 to prawie takie same zero jak juruś maślane rączki dudek Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Ten łamaga Puszczak? 07.07.06, 18:09 Gość portalu: ttt napisał(a): > to prawie takie same zero jak juruś maślane rączki dudek przyganiał kocioł.. a ty coś w życiu osiągnąłeś w ogóle poza umiejętnością korzystania z klawiatury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azek Re: Manchester United znowu pyta o Kuszczaka IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.07.06, 13:47 Wy chyba nigdy nie widzieliście go w akcji prócz meczy z Kolumbia. To naprawde swietny bramkarz, a jesli dowod w postaci zainteresowania nim MU wam mie wystracza..... No coz, sa inne fora gdzie nie trzeba sie na niczym znac i mile sa widziani laicy. Widac przecietny Polak madrejszy niz specjalisci od rekrutowania pikarzy zespolu MU. Moze was winni tam zatrudnic. Zluzcie aplikacje, zapewne wiele placa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Manchester United znowu pyta o Kuszczaka IP: 62.52.44.* 07.07.06, 13:55 kuszcak jest swietnym bramkarzem. jednym z ciekawszych na wyspach, do tego mlody i silny psychicznie. o niebo lepszy od swoich angielskich kolegow po fachu jak carson czy kirkland... manu wie co robi, ferguson wie co robi, ma nie tylko nosa do pilkarzyu, ale tez sztab specjalistopw ktorzy szukaja zawodnikow na pozycje na jakich wymagane sa nowe twarze. bardzo podziwiam ludzi piszacych na forach. k..u...r...w...a... cieszmy sie z sukcesow naszycjh rodakow i bierzmyu z nich przyklad. ale, ktoraz idiota zostal ten juz nim bedzie na zawsze. pozdrawiam wszystkich. wypiszcie sie z tego narodu, ajk wam sie tak nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Manchester United znowu pyta o Kuszczaka 07.07.06, 18:11 to jest to równanie w dół, jak ktoś się wybija to trzeba go szybko za nogawki i w dół, z powrotem do bajora.. ciekawe czy to się kiedyś skończy.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Taaa. A Juventus chciał Szymkowiaka. IP: 195.136.151.* 07.07.06, 14:04 Kolejna kaczka dziennikarska. Nawet gdyby tym z MU tak odbiło że chcieliby faktycznie go wziąć to jeden seans interwencji stulecia z Polska - Kolumbia skutecznie ich z tego wyleczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slwy Re: Taaa. A Juventus chciał Szymkowiaka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:37 powinienes sie nazywac laik a nie sceptyk. co ty wiesz? po komentarzach twoich widac malo co. a w ogole to raczej "ci z MU" ogladali ten mecz kuszczaka. nie wiem czy wiesz (pewnie nei wiesz, bo skad) ale kazdy bramkarz w mniej lub bardziej waznym meczu puszcza farfocla. swoja droga, ciekaw jestem jaka wiadomosc bylaby dla ciebie zadowalajaca? pewnie jak przeczytasz o tym, ze jeden z naszych zawodnikow podpisal kontrakt z czolowa druzyna z wysp powiesz ze i tak sie nie sprawdzi. gratulacje moje, biedaczku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzypce1 Re: Manchester United znowu pyta o Kuszczaka IP: *.lauderhill-fl.gov 07.07.06, 14:11 I po co ten komemtarz w zakonczeniu artykulu? Nikt z nas nie perfekcyjny. Kazdemu sie zdarza i zdarzac bedzie popelnienie bledu. To nie jest powod, zeby nieustannie wytykac to palcem. Czasami sie zastanawiam, kto zatrudnia takich pseudo-dziennikarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Zamknąć pyski ciemna polska hołoto! IP: *.cable.ubr06.edin.blueyonder.co.uk 07.07.06, 14:14 Tak się składa, że Kuszczak to jeden z najlepszych bramkarzy na Wyspach. Ma wszystko czego bramkarzowi potrzeba: jest zwinny, szybki, zdecydowany, dobrze gra nogami, dobry na przedpolu, na linii, nie ma wachań formy, potrafi zachować klasę poza boiskiem. Za to oczywiście znalazło się na forum kilku znawców od wszystkiego co pierwszy raz nazwisko "Kuszczak" usłyszeli w kontekście meczu z Kolumbią i na tej podstawie myślą, że wiedzą o nim wszystko- buraki. Do nory psy i nie szczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk A założymy się że on do MU nie trafi? IP: 195.136.151.* 07.07.06, 14:25 To kolejna kaczka dziennikarska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f_a_t_e Re: A założymy się że on do MU nie trafi? IP: *.warszawa / *.crowley.pl 07.07.06, 14:40 oficjalna strona ManU to tez kaczka? www.manutd.com/news/fullstory.sps?iNewsid=343464&itype=466&icategoryid=599 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crusader Re: A założymy się że on do MU nie trafi? IP: *.range86-142.btcentralplus.com 07.07.06, 14:44 A to też pewnie dziennikarska kaczka, co ? news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/m/man_utd/5157388.stm Jak się ogląda tylko żałosną polską ligę, a Kuszczaka widziało się tylko raz, przy okazji tego nieszczęsnego meczu z Kolumbią, to trzeba siedzieć cicho pod swoim kamieniem i nie wypowiadać się na tematy, o których nie ma się pojęcia. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych znawców Premiership ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: A założymy się że on do MU nie trafi? IP: 195.136.151.* 07.07.06, 14:48 Jak widzę są świetnie zorientowani. Szczególnie co do jego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
tooz Litosci... 07.07.06, 14:57 Ludzie czy myslicie ze bramkarza albo wogole pilkarza mozna ocenic po 1 meczu? Tak jak juz pare osob napisalo widzieliscie pewnie ten z Kolumbia...W innych meczach, w ktorych gral ze swoja slabiutka linia obrony w swoim slabym zespole spisal sie bardzo dobrze i dlatego go cenia-wpadki mialo wielu bramkarzy i to jeszcze gorsze... Ciekaw jestem jakie beda glosy po tym jak go MU kupi jednak i wystawi w pierwszej 11 w koncu. Wszyscy beda mu dupe lizac do czasu az znowu jakis kiks mu sie przytrafi i w koleczko od poczatku... Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Zamknąć pyski ciemna polska hołoto! 07.07.06, 18:13 Gość portalu: ppp napisał(a): > Tak się składa, że Kuszczak to jeden z najlepszych bramkarzy na Wyspach. Ma > wszystko czego bramkarzowi potrzeba: jest zwinny, szybki, zdecydowany, dobrze > gra nogami, dobry na przedpolu, na linii, nie ma wachań formy, potrafi zachować > > klasę poza boiskiem. > > Za to oczywiście znalazło się na forum kilku znawców od wszystkiego co pierwszy > > raz nazwisko "Kuszczak" usłyszeli w kontekście meczu z Kolumbią i na tej > podstawie myślą, że wiedzą o nim wszystko- buraki. > > Do nory psy i nie szczekać! nic do dodania, dalej będzie już tylko usuwanie wiadomości za naruszenie regulaminu. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Manchester United - hit dla kibiców !!! IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.06, 15:02 Musze sobie tu ULZYC na inny temat .Slucham akurat konferencji prasowej Francuzika i Hauptkaczora. Ludzieeeeeeeeeeee ale ta kaczka to jest kabotyn.On sie nie umie poprawnie wyslowic.Mowi jak chlop w gospodzie a kazdy obcy jezyk trzeba mu tlumaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Re: Manchester United znowu pyta o Kuszczaka IP: *.ztpnet.pl 07.07.06, 15:12 Dobry bramkarz popełnia tylko głupie błędy, a ja Kuszczaka uważam za dobrego golkipera i uważam, że sprawdziłby się w drużynie Czerwonych Diabłów. Mam nadzieję, że ten transfer dojdzie do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozesz_ty_mój do Ecuatoriano (pierwszy wpis) IP: *.such.nat.hnet.pl 07.07.06, 15:17 póki co, to ty pajacu siedzisz na ławce przed komputerem i wklejasz ten durny link typowa choroba polactwa - po co ma iść, skoro będzie siedział na ławce a potem taki malkontent pierwszy będzie pisał, jak to jest źle z polską piłką lecz się i pilnuj artykułów, żebyś mógł jako pierwszy wkleić ten spam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: do Ecuatoriano (pierwszy wpis) IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.06, 15:24 Ustalilem dla siebie ,ze juz nie bede obrazal drobiu .Majac jego na mysli bede pisal Kabotyn Pierwszy z bratem. Toz juz Andrzej jest mi sympatyczniejszy.Jaki glupol jest ,kazdy widzi ,ale on tego nie ukrywa ( ciezko by to bylo zrobic , swoja droga ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumm "schweige" Re: do Ecuatoriano (pierwszy wpis) IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.07.06, 19:21 najpierw naucz sie poprawnie używac znakow interpunkcyjnych niemiecki trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.ortografii nie powinien tam iść 07.07.06, 17:28 skończy jak Dudek, dwa lata grzania ławy i będzie stracony. Dla dobra własnego i reprezentacji kraju powinien zostać tam, gdzie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Re: nie powinien tam iść IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.07.06, 17:49 Też tak myślę, Ferguson w ciągu kilku lat nakupował masę obiecujących bramkarzy i teraz gnija oni gdzieś w rezerwach albo na wypożyczeniach. Kuszczak nie powinien godzić się na miano drugiego bramkarza skoro spokojnie może grać w swoim klubie. Siądzie na ławce a to cofanie sie w rozwoju bramkarza. Nie idź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinez Bramkarz Reprezentacji Kolumbii Pozdrawia!!! :D IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.07.06, 19:18 Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Bramkarz Reprezentacji Kolumbii Pozdrawia!!! 07.07.06, 19:28 normalnie zwijam się ze śmiechu.. :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinez Re: Bramkarz Reprezentacji Kolumbii Pozdrawia!!! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.07.06, 20:07 Nikt ci nie każe się "zwijać". To miało być bardziej sarkastyczne niż zabawne. Zresztą - moje święte prawo do wypominania kuriozalnego błędu, było nie było, zawodowego piłkarza i reprezentanta kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Bramkarz Reprezentacji Kolumbii Pozdrawia!!! 07.07.06, 20:20 Gość portalu: Martinez napisał(a): > Zresztą - moje święte prawo do wypominania kuriozalnego błędu, było nie było, > zawodowego piłkarza i reprezentanta kraju. ech, no comments.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinez Re: Bramkarz Reprezentacji Kolumbii Pozdrawia!!! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 13.07.06, 15:08 > ech, no comments.. A wielka szkoda, bo chętnie zapoznałbym się z błyskotliwą i niepodważalną argumentacją dzielnego forumowicza paco... Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Bramkarz Reprezentacji Kolumbii Pozdrawia!!! 14.07.06, 21:28 jakie to polskie, przyznawać sobie prawo do ciągłego wypominania jednego błędu. z czym tu dyskutować? z tanią zawiścią? nie mam najmniejszego zamiaru. jeden z forumowiczów ma doskonały podpis (oczywiście w tej sytuacji trzebaby go sparafrazować, ale sens zostaje ten sam): nie dyskutuj z kretynem, bo najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pjuk pozdrawiam 2paco 15.07.06, 01:49 o kiksie Kuszczaka pisalem na tym forum m.in.w tym watku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=272&w=43654917&a=43804427 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol kuszczak IP: *.man.czest.pl 13.07.06, 21:04 takiego zjeba wzieli do manchesteru united. ich stać na najlepszego gracza polski np dudek. kuszczak bronić nie umie. i czemu trener mu go wziol. wstdze sie za manchester!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś