Dodaj do ulubionych

Siedmiu Włochów z drużynie All Stars

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 18:18
Ballack? hahah to jakas kpina!
Obserwuj wątek
    • Gość: b_lebowski Siedmiu Włochów z drużynie All Stars IP: *.koba.pl / *.koba.pl 07.07.06, 18:20
      A czemu z tej drużynie nie ma Corso?
      • Gość: df Re: Siedmiu Włochów z drużynie All Stars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 18:34
        terry? buhahahaha chyba za te podania które rzucał pod nogi ekwadorczykom.
        przecież jego wystep , podobnie jak ballacka to była żenada. jak mają takie
        listy układać to może niech dadzą dzieciom to same lepiej wybiorą
        • atomm Henry w all stars?? buehehehehe!!!! 08.07.06, 10:25
          Chyba za zdolnosci w padaniu i nabieraniu sedziow....
          • Gość: kuba37 Re: Henry w all stars?? buehehehehe!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.06, 12:06
            Henry świetnie grał, jeśli jesteś wkużony za mecz z
            portugalią/brazylią/hiszpanią to nie wyżywaj się na dobrym zawodniku. A Terry i
            Balac grali przeciętnie.
            • Gość: DuDu Re: Henry w all stars?? buehehehehe!!!! IP: 217.96.1.* 08.07.06, 12:36
              mylisz się to Henry grał przeciętnie, a Ballack grał... on nie grał - on biegał
              po boisku
              • Gość: Jasco Re: Henry w all stars?? buehehehehe!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 13:53
                Ballack i Terry na pewno nic nie pokazali, Henry oprócz tej jednej bramki to
                wiele nie zwojował, Totti?? co on tam robi też się dziwię, a co do Buffona jako
                najlepsezgo bramkarza też mam wątpliwości...
    • Gość: stalowygigant A Ballack co tu robi ??? IP: *.chello.pl 07.07.06, 18:20
      ?
      • Gość: b_lebowski Re: A Ballack co tu robi ??? IP: *.koba.pl / *.koba.pl 07.07.06, 18:21
        Ballack się zawieruszył.
      • johnny_p Ballack dobrze gra lokciami (po karkach) 07.07.06, 18:40
    • Gość: Kibic Co tu robi Ballack?? IP: 217.96.21.* 07.07.06, 18:21
      Przecież grał strasznie słabo.
      • Gość: Cani7 Never Mind The Ballacks!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.06, 19:50
      • Gość: widz Re: Co tu robi Ballack?? IP: 217.96.1.* 08.07.06, 12:37
        ja bym go dał do najgorszej jedenastki turnieju ;/
    • Gość: Falkor Re: Siedmiu Włochów z drużynie All Stars IP: *.reverse.mdcc-fun.de 07.07.06, 18:23
      Ballack ma wiecej strat niz celnych podan. Chyba dostal to wyroznienie za
      piekne oczy.
      • Gość: Boysinister Ballack w 11-ce najgorszych patałachów IP: 85.206.155.* 07.07.06, 18:36
        9-ciu naszych (Ebiego i Jelenia oszczedzic nalezy) Ballack plus dowolnie wybrany
        Saudyjczyk, ew. Serb. I mamy cud jedenastkę...
        Gdzie kurka wodna Grosso? Koles haruje od pola karnego do pola karnego, jest
        prawie nie do przejścia a jeszcze strzela bramy, powinno być więc 8-iu Włochów...
      • Gość: widz Re: Siedmiu Włochów z drużynie All Stars IP: 217.96.1.* 08.07.06, 12:38
        tyle, że Ballack ma ochydne oczy ;/
    • Gość: Scyzoor Nie za szybko!!!??? IP: 194.146.219.* 07.07.06, 18:38
      Spoko, mundial jeszcze trwa a Ci juz przyznaja tytuły. Nie wiem co w tym gronie
      robi Ballack (np. Borowski wypadł lepiej), Ze Roberto, Henry?? Za to gdzie sie
      podział np. Ribery -koń napędowy całej Francji??? taką liste to i ja mgłem
      stworzyc- PRZED MUNDIALEM, to może FIFA tez tak mogła zrobić! Kpina!

Zreszta to samo z tym Podolskim, pospieszyli się! Co bedzie jak C.Ronaldo
      przycmi go w meczu o 3 miejsce?

Smieszne to :P zero wspolnego z rzeczywistością!
      • Gość: Scyzoor zapomialem jeszcze... IP: 194.146.219.* 07.07.06, 18:44
        dodac Totti'ego :) ja wiem ze on ma nazwisko i po boisku biega, ale zeby gral
        cos nadzwyczajnego- co podanie to pudło! Nie powinno byc go na tej liscie, a za
        to mysle powinien byc np. Maxi Gonzalez (chyba tak :P tez z Atletico Madryt- za
        ta bramke w dogrywce!)
        • Gość: Scyzoor Re: zapomialem jeszcze... IP: 194.146.219.* 07.07.06, 18:45
          sie rozpisalem

maxi rodriquez :P oczywscie!
          • Gość: G Re: zapomialem jeszcze... IP: *.atol.com.pl 08.07.06, 11:01
            No i brakuje Sorina!!! Pracowity i dzielny.
      • Gość: germee Re: Nie za szybko!!!??? IP: 217.96.1.* 08.07.06, 12:40
        FIFA chyba za taki skład dostała pieniążki od sponsorów ;/
    • Gość: jaca Re: Siedmiu Włochów z drużynie All Stars IP: *.prenet.pl 07.07.06, 18:44
      Ballack kur... przecież to jest największa niemota jaką widziałem!!!HAHAHAHAHA
      Jabym go do reprezentacji Polski nie powołał.Ale jaja!
      • Gość: dziecioszek Re: Siedmiu Włochów z drużynie All Stars IP: *.lodz.dialog.net.pl 07.07.06, 19:10
        Hahahah!!! Z tym Ballackiem to rzeczywiście walnęli - koleś jak podaje, to do przeciwnika (firmowe zagranie Grzesia), jak lutuje to gdzieś hen daleko w trybuny kilometr od bramki. Tak samo Figo - częściej pokłada się na boisku niż robi coś sensownego z piłką.
    • Gość: JH a gdzie Mascherano ?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.06, 19:01
      to następca Makelele , świetny w odbiorze jak i rozegraniu , szybki i świetnie
      wyszkolony technicznie .
      • Gość: wojciak Re: a gdzie Mascherano ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 19:45
        Jak czytali to nazwisko, to zawsze jakoś tak śmiesznie... :p Marszcze rano :D
        • Gość: lol Re: a gdzie Mascherano ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 00:13
          czyta sie 'maskerano' idioto...
          • Gość: ehhhhhh Re: a gdzie Mascherano ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 10:11
            wtrącę się

> czyta sie 'maskerano' idioto...

no idiotę to Ty z siebie robisz, bo tylko pienić się potrafisz i to bez
            zrozumienia tak krótkiego tekstu:
            "Jak czytali to nazwisko, to zawsze jakoś tak śmiesznie... :p Marszcze rano :D"

"czytaLI", jeszcze raz? "czytaLI"
    • Gość: cyk A gdzie Maciuś Żurawski i Miruś Szymkowiak? IP: *.chello.pl 07.07.06, 19:12
      zapomnieli o naszych gwiazdorach?
      • Gość: lll Re: IP: *.toya.net.pl 07.07.06, 19:24
        a gdzie Miguel prawy obrońca Portugalii:| TOTTI , BALLACK, CRESPO, HENRY TO
        JAKAŚ KPINA!
        • Gość: lol Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 00:14
          crespo strzelil 3 bramki w 4 meczach, wiec w czym problem..?
          • Gość: Żuraw=nielot A Bosacki? 2 gole w 2 meczach - Najlepsza średnia! IP: *.dsl.mindspring.com 08.07.06, 02:23
    • Gość: syns Re: Siedmiu Włochów z drużynie All Stars IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 07.07.06, 19:28
      zgadzam się-nie wiem co tam robi Ballack...
      • Gość: Adaś Re: Siedmiu Włochów z drużynie All Stars IP: *.torun.mm.pl 07.07.06, 19:33
        Dla mnie obecność Ballacka i totti'ego to kpina. Z nas, kibiców. Ale tak to jest
        jak się patrzy na zasługi, a nie na dyspozycję.
        Ballack i Totti nie rozegrali ani jednego dobrego meczu.

Nie wieem dlaczego nie ma Miguela, Grosso,

żenada, którtko mówiąc
    • Gość: piotr Re: Siedmiu Włochów z drużynie All Stars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 19:39
      Ballack?? Kpina.Żałosne.Ślepcy!!!!!
    • Gość: wojciak Re: Siedmiu Włochów z drużynie All Stars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 19:42
      A gdzie ROBBEN i C.RONALDO (najlepsi skrzydłowi turnieju) Albo np. J.Cole !?
      BALLACK? To jakieś nieporozumienie :/ Nie widze też Nedveda :( A co do
      napastników to najbardziej podobał mi się Rooney. Może nie zawsze umie się
      zachować na boisku jak trzeba, ale Duet Rooney - Klose by wymiatał :p
      • Gość: spec Dziecko, ile ty masz lat? IP: *.chello.pl 07.07.06, 19:52
        10 czy 12?
    • Gość: mistrz Henry i Ballack?? Dlaczego brak Grosso i Riquelme? IP: *.toya.net.pl 07.07.06, 19:54
    • caysee Re: Siedmiu Włochów z drużynie All Stars 07.07.06, 19:59
      A wg mnie Ballack gral dobrze!

I jest najladniejszym zawodnikiem reprezentacji niemieckiej :))

PS. Jestem kobieta ;)
      • Gość: wart Re: Siedmiu Włochów z drużynie All Stars IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 08.07.06, 09:41
        > PS. Jestem kobieta ;)
        >

Współczuje :)
    • Gość: wr A gdzie Grosso? A gdzie Zokora? IP: *.who.vectranet.pl 07.07.06, 20:16
      Ballack to kpina. John Terry też raczej nie powinien się znaleźć w tym
      zestawieniu, bo na mundialu grał przeciętnie. Moim zdaniem brakuje przede
      wszystkim Didier'a Zokory z Wybrzeża Kości Słoniowej (co z tego, że nie wyszli z
      grupy, gościu grał bezbłędnie) oraz Fabio Grosso (dwa razy dzięki niemu Włosi
      przeszli do następnej rundy). Jeszcze nad obecnością Tottiego w tym zestawieniu
      bym się zastanowił, niby dwie asysty i gol z karnego, raczej bym to tłumaczył
      posuchą wśród napastników, ale chyba jednak Grosso się bardziej dla Italii zasłużył.
      • Gość: wr Re: A gdzie Grosso? A gdzie Zokora? IP: *.who.vectranet.pl 07.07.06, 20:30
        Moje zestawienie (kolejnosć przypadkowa).

Bramkarze: Buffon, Ricardo, Lehman, Abbondanzieri.

Obrońcy: Cannavaro, Zambrotta, Grosso, Gallas, Thuram, Ayala, Lahm, Sorin

Pomocnicy: Pirlo, Gattuso, Vieira, Zidane, Makelele, Ze Roberto, Maniche,
        Zokora, Mascherano, Fabregas, Maxi Rodriguez

Napastnicy: Klose, Podolski, i tak już raczej na siłę Henry, Toni i Fernando Torres
        • Gość: giani_zola Makelele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:55
          Lehmann

canavaro, thuram, gallas, lahm

makelele, zidane, robben, pirlo, gattuso

henry

• Gość: tryber Sponsorzy IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 07.07.06, 22:05
      Przeciez ta liste Fifa zrobila pod dyktando sponsorow. Jak sie placi taka kase
      za facjate kolesia a ten gra jak nie przymierzajac Szymkowiak to trzeba chociaz
      nazwisko gdzies pokazac.
    • Gość: dudek Kto ukladal te liste? IP: *.bredband.comhem.se 07.07.06, 22:19
      Nie ma na niej: Roneya oraz Cola(England),Wilhelmsona(Szwecja),Podolskiego
      (Niemcy),Szewczenko(Ukraina),Ayala(Argentyna),Jelenia(Polska,Boruc
      (Polska),Frings(Niemcy),Ronaldo(Brazylia),Bekham(England),Lampard
      (England),Ibrahimowich(Szwecja).... .
      Cos stronnicza ta lista z samymi wlochami.Moze moje zestawienie by im dokopalo?
      Oczywiscie kilku z tamtej listy tez bym wzial ,ale generalnie na moje liscie
      jest masa lepszych graczy ,ktorzy nei utrafili z forma na czas rozgrywek.
      • Gość: MJ Re: Kto ukladal te liste? IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.06, 23:01
        Rooney nie strzelil zadnej bramki, w sumie nic nie pokazal poza zalosnym
        zakonczeniem. Wilhelmson ???? Za co? Szewa po kontuzji tez nic wielkiego nie
        pokazal. Jelen??? Sorry,ale to nie ta klasa. Mozemy sie nim zachwycac, bo
        zagral najlepiej z Polakow,ale dla statystycznego kibica to chyba ... nadal nie
        wiedza kto to. Boruc ??? Bez przesady. Beckham? Ta przereklamowana gwiazdeczka
        co nie wytrzymala ani jednego meczu kondycyjnie? Lampard??? Akurat MS mu
        totalnie nie wyszly, prawie wszystkie strzaly 10 metrow obok bramki (i nad)> A
        o Zlatanie to nawet nie mow, bo Yorke n - razy lepiej od niego wypadl na tym
        turnieju
        • Gość: Sceptyk Ballack też nie strzelił. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 07:01
    • Gość: matus dwie jedenastki mundialu :] IP: 193.239.125.* 07.07.06, 22:31
      Oczywiscie w ustawieniu 4-5-1 ktore wyraznie wypiera 4-4-2 (zreszta prosze mi
      pokazac dobrych napastnikow na mundialu - poza Klose hehe)

1. jedenastka:
      Buffon (Włochy) - Miguel (Portugalia), Cannavaro (Włochy), Gallas (Francja),
      Lahm (Niemcy) - Vieira (Francja), Pirlo (Włochy) - Ribery (Francja), Zidane
      (Francja), C.Ronaldo (Portugalia) - Klose (Niemcy)

2. jedenastka:
      Ricardo (Portugalia) - Zambrotta (Włochy), Ayala (Argentyna), Marquez (Meksyk),
      Grosso (Włochy) - Maniche (Portugalia), Mascherano (Argentyna) - Maxi Rodriguez
      (Argentyna), Riquelme (Argentyna), J.Cole (Anglia) - Henry (Francja)

dziekuje
      • Gość: minko Re: dwie jedenastki mundialu :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:41
        Dla mnie piłkarzem turnieju jest Pirlo. Niesamowity reżyser gry, Tottiego
        swoimi umiejętnościami przewyższa o niebo. Nazwiska te to chyba były wybierane
        przez sponsorów. Przecież wielu piłkarzy z tych nominowanych grało fatalnie jak
        np. John Terry który w Chelsea nie popełniał takich szkolnych błędów. Brak
        Riberego?? Całkowita porażka albo niesamowity Maxi Rodriguez.
        Podobnie rzecz ma się w konkursie gazety gdzie nie uwzględniono Pirlo a jest
        Totti. Powiedzcie mi czym on tak zaimponował na mundialu?? Dla mnie on jest bez
        formy i nie gra tak jak w Romie
    • Gość: nazwisko czyli nazwiska IP: 82.160.248.* 07.07.06, 23:23
      jak wyzej. ballack? toni? totti? równie dobrze mogli wsród bramkarzy Kahna a w
      ataku Zurawia. No tak, tylko Kahn nie grał a żuraw nie ma nazwiska poza krajem. pfff
    • sybirak Re: Siedmiu Włochów z drużynie All Stars 07.07.06, 23:24
      Gość portalu: hah napisał(a):

> Ballack? hahah to jakas kpina!
      Pewnie, zamiast Ballacka powinien byc Szymkowiak!
    • Gość: ktoś Przecież Gattuso nie umie grać;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:47
    • Gość: komaro Re: Siedmiu Włochów z drużynie All Stars IP: *.crowley.pl 08.07.06, 00:46
      a gdzie jest grosso????
      ballack hahahhaha a sie ubawiłem
    • Gość: kibic Barcy... a co tam robi Totti? IP: *.lupus.pl 08.07.06, 08:39
      na tym turnieju grał jak ostatnia sierota

nie rozumiem, kto i po co go wybrał

ktos rozumie?

kibic
    • Gość: piotrek Re: Siedmiu Włochów z drużynie All Stars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 09:54
      A Grosso!!!!!!!!!
    • Gość: Heniu Sztacheta Re: Siedmiu Włochów z drużynie All Stars IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 10:03
      Zuberbuehler / Ricardo - Miguel / Zambrotta, Cannavaro, Bosacki, Lahm / Grosso -
      Ribery, Maniche, Pirlo, C.Ronaldo / J. Cole - Klose, Torres / Podolski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka