Gość: porażka IP: 217.168.133.* 10.08.06, 16:17 Już raz Ukraińcy odprawili polski zespół. Smuda miał wtedy niewesołą minę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jalowiec51 Czernomorec Odessa - Wisła Płock 0 : 2 10.08.06, 16:21 Wisła ma szansę pokonania Ukraińców.Jeżeli zagrają jak w lidze to wygrają te dwa mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisbee Re: Czernomorec Odessa - Wisła Płock 0 : 2 IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 10.08.06, 18:05 jalowiec czy ty piszesz o tej wiśle o ktorej ja myśle. W lidze wisła płock nie pokazała jeszcze nic. Wisła żeby pokonac ukraińców bedzie musiała dokonać cudu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelf1 Re: Czernomorec Odessa - Wisła Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 16:57 przeciez mimo tego ze nawet cala Polska by im kibicowala to wiekszych szans nie maja :( pawelf1.googlepages.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Jestem w pracy, a Zczubaków ni widu, ni słychu... IP: *.orange.pl 10.08.06, 17:04 Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: Jestem w pracy, a Zczubaków ni widu, ni słych 10.08.06, 17:18 Cierpliwości. Wielki ComeBack już niedługo! Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz Re: Jestem w pracy, a Zczubaków ni widu, ni słych 10.08.06, 17:21 oby... bo wiosna juz za pasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Jestem w pracy, a Zczubaków ni widu, ni słych IP: *.orange.pl 10.08.06, 17:36 no mam nadzieje, że wkrótce, bo nijak nie wyobrażam sobie oglądania takich meczów inaczej niż "z czuba i na żywo" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gicz Cielęca Mżawanadze rules!!! IP: *.provider.pl 10.08.06, 17:44 Gedeonie pokaż swój miecz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Jońca do domu IP: *.autocom.pl 10.08.06, 18:12 Złożenie i płynne wypowiedzenie jednego zdania przez tego gościa jest ponad jego intelektualne siły. Gość straszenie się męczy komentując ten mecz Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Jońca do domu 11.08.06, 05:50 Gość portalu: mirek napisał(a): > Złożenie i płynne wypowiedzenie jednego zdania przez tego gościa jest ponad jeg > o > intelektualne siły. Gość straszenie się męczy komentując ten mecz Dokladnie,ten gosciu mnie zawsze denerwowal,zaczyna jedno zdanie urywa,chwila ciszy i dopiero konczy..Wczoraj ciagle gadal o wyrownanym spotkaniu a mi sie jakos zdawalo ze to Ukraincy wciaz sobie stwarzali dogodne sytuacje tylko jakos nie mogli ich wykorzystac. Nasze druzyny własnie moga powalczyc z takimi jak Czarnomorec,moze nawet u siebie by szlo wyciagnac minimalne zwyciestwo,ale pchac sie gdzies wyzej, po co..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhhhhhhhh co za nuda......dno i syf........... IP: *.chello.pl 10.08.06, 18:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Czernomorec Odessa - Wisła Płock IP: *.aster.pl 10.08.06, 18:32 wreszcie jakiś prawdziwie pasjonujący spektakl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartolomeo Re: Czernomorec Odessa - Wisła Płock IP: *.broker.com.pl 10.08.06, 19:07 ludzie co wy tak krytykujecie polskie zespoły - toż to POLSKA MYŚL TRENERSKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Czernomorec Odessa - Wisła Płock IP: *.aster.pl 10.08.06, 19:11 nie tylko trenerska ale i kibicowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Czernomorec Odessa - Wisła Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 19:12 powtórka z "rozrywki"? Dwa remisy- w Płocku bramkowy i Wisła znowu odpływa chociaż niepokonana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de mol Re: Czernomorec Odessa - Wisła Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 19:26 plynie wisla plynie, az gdzies znow zaginie, plynie sobie plynie, zginie w ukrainie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozna_tu_bez_nicka Ale kozacka nazwa^^ IP: *.spokonet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 19:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszon Re: znowu bramkarz górą ! IP: *.3web.com / *.3web.com 10.08.06, 19:39 polak , węgier dwa bratanki ........ tym razem sędzia gwizdał prawidłowo i nie wypaczył wyniku meczu tak jak ten sukinsyn belg wczoraj w doniecku. piłka nożna wymaga reform bo jest często nieciekawa , a w dodatku manipulacyjna (dzięki sędziom). decyzje o rzutach karnych powinny być sygnalizowane przez dwóch śędziów naraz , a przyznanie karnego za faul TYLKO przez sędziego technicznego po dokładnym obejrzeniu powtórki video !!! nie można dopuszczać takich regół gry , w których jest pozwolenie na "pomyłki" sędziów. toż to delikatnie mówiąc czysty idiotyzm ( a tak naprawdę to zezwolenie na drukowanie meczy ) ze strony fifa , uefa , UFO i pozostałych latających talerzy. kibice , z tym należy walczyć i dążyć do sprawiedliwości na murawie, a jak się niektórym to wydaje nie jest to zbyt trudne zadanie. proponuję np. po wydrukowanej sytuacji przez 5 minut ciągłe gwizdy dla sędziego , i zaraz potem cały stadion pustoszeje. inaczej śędzia-kalosz nie zrozumie swojego "błędu". a jeżeli cóś takiego zrobiłby w końcówce meczu , to byłby w jego zyciu ostatni mecz z gwizdkiem. tak samo powinno być ze spalonymi. liniowy sygnalizuje spalonego (często urojonego) , ale śędzia gówny nie przerywa akcji natomiast czeka na sygnał od sędziego technicznego (który siedzi przy video i po szybkiej analizie potwierdza lub nie pozycję spaloną danego piłkarza). no jak widać to bez techniki-elektroniki się niestety nie obejdzie. chyba , że dalej wszyscy kibice będą TOLEROWAĆ BANIALUKI W PRZEPISACH umożliwiających drukowanie spotkań. kiedyś chodziłem na mecze , a zwłaszcza te pucharowe , ale teraz to czasami oglądam je lub ich powtórki na plaźmie w HDTV. i to mi wystarcza , a jeśli chodzi oo adrenaline to mam taką fajną dziewczynę ........ aldona ma na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Hm..na Ukrainie jest inna strefa klimatyczna niz w 10.08.06, 20:27 Polsce?? tak sluchalem pana Szmaty Szczesnego i zaczal cos sie produkowac, iz w Polsce jest inny klimat niz rozumiem w Oddessie co powoduje ze plocczanie nie mieli sily biegac bo bylo 26 stopni... bardzo przewrotna teoria... rozumiem ze upaly panujace od miesiaca w Polsce ich zmeczyly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Awans Wisly Plock IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.06, 21:51 Wisla Plock to dobra druzyna. Na pewno poradzi sobie w meczu rewanzowym w Plocku i awansuje dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vojti7 Re: Czernomorec Odessa - Wisła Płock IP: *.zep.com.pl 11.08.06, 08:21 skompromitowal to sie Lech i Zaglebie a jakos o tym nie piszecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa www.pierwszaliga.info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:24 Jesteś kibicem Orange Ekstraklasy? Chcesz być na bieżąco? To wejdź na www.pierwszaliga.info znajdziesz tu wywiady, najświeższe wiadomości, radio, mecze do oglądania oraz wiele innych….A wszystko w NAJLEPSZYM wydaniu… Poślij dalej ta wiadomość….Pomóż nam się rozkręcić…... Zapraszamy www.pierwszaliga.info Odpowiedz Link Zgłoś