rzepek 25.08.06, 07:00 na portalu gazeta.pl ? Używam przeglądarki Opera 9.0. Wszytkie filmy z ekstraklasy nie ładują mi się :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amra Re: Co potrzebuję, żeby móc oglądać skróty meczów 25.08.06, 11:53 Może masz zaznaczoną opcję blokowanie popupów. Niestey ale wideo otwiera się jako popup... Odpowiedz Link Zgłoś
rzepek Re: Co potrzebuję, żeby móc oglądać skróty meczów 25.08.06, 15:50 no właśnie nie mam blokowania popów. Stronka otwiera mi się w nowym oknie, pojawia się WMP ale latają te kwadraciki kolorowe i nic się więcej nie dzieje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwww Re: Co potrzebuję, żeby móc oglądać skróty meczów IP: *.std.tsi.tychy.pl 28.08.06, 11:51 podbijam mam to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosiak Re: Co potrzebuję, żeby móc oglądać skróty meczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 15:14 Mam ten sam problem. Moderator tego serwisu gazety musi coś z tym zrobić. Pozdrowił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bi8lly KODEKI IP: 80.93.2.* 02.09.06, 17:27 wydaje mi sie ze to nie ma nic wspolnego z moderatorem ani z przegladarka, mi wszystko smiga ale mam najnowsze mozliwe kodeki(polecam "packa" k lite )jest on miedzy innymi na cda.pl Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Co potrzebuję, żeby móc oglądać skróty meczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 22:55 ffdshow - zainstalujcie sobie te filtry może to pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fachowiec Re: Co potrzebuję, żeby móc oglądać skróty meczów IP: *.chello.pl 03.09.06, 11:20 Chyba kompjutera Odpowiedz Link Zgłoś