Gość: Sopel Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: *.router.media-com.com.pl 28.02.03, 13:22 Wstyd się przyznawać, ale Lazio było moim ulubionym klubem. Ale teraz jak to wczoraj widziałem to piłkarze Lazio nie nadają się na piłkarzy tylko na satyryków. Kasperczak zaproponował żeby mecz rozegrać w czwartek, ale prezes Lazio i trener Manchini powiedzieli że wyporzyczyli samolot i muszą go oddać. Jakby to był jakiś biedny klub jak np.: kluby polskie czy ukraińskie, ale to jest bogate Lazio które ma dużo kasy i mi się wydaje że mają klubowy samolot. Przecierz Lazio co roku występuje w Lidze Mistrzów, albo w pucharze UEFA i muszą grać na stadionach całej europy, to chyba mają jakiś klubowy środek transportu. A jak nie mają klubowego samolotu to co to są królowie i mószą latać samolotami. Niektóre bogate kluby jeżdzą autokarami i nienarzekają, a Lazio nie morze. Śmierdzi mi to czymś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: *.net.nbp.pl 28.02.03, 13:35 Jak nie chcieli grać w krakowie to może tak w Moskwie. W końcu we wtorek grali tam Włosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: *.icpnet.pl 28.02.03, 13:58 ZARAZ, A WŁOSI WCZORAJ NIE PAMIĘTALI, ŻE 5 MARCA GRAJĄ U SIEBIE!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZKZ Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.02.03, 14:13 Moze zagrac ten mecz na sztucznej trawie w Zielonej Gorze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 28.02.03, 14:32 Jak nie bedziem meczu bierzemy rezultat z pierwszego meczu... bylo 3 - 3, Wisla wygrywa bo strzelila bramki na wyjezdzie ... Sprawa zakonczona i makaroniarze odpadaja.... Jedziemy do Turcji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staklar W Polsce jest stadion z podgrzewaną murawą IP: 62.233.234.* 28.02.03, 14:34 To nieprawda, że w Polsce nie ma stadionu z podgrzewaną murawą. Parę lat temu system ogrzewania założyła Polonia Gdańsk (dziś czwarta liga), która ma parotysięczny stadionik, na którym w zeszłym roku odbył się mecz reprezentacji Polski juniorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: W Polsce jest stadion z podgrzewaną murawą IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 28.02.03, 14:41 Dzieki za info... wez wyslij do Wisly tez.... moze pojada i zobacza czy sie nadaje.... i teraz Lazio nie ma wyjsci musi grac.... i dostac wpierdol....!! sorki za slowko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacko Re: W Polsce jest stadion z podgrzewaną murawą IP: *.dsl.chi.megapath.net 28.02.03, 16:34 Nie tylko podgrzewana murawa odgrywa tu role. Stadion musi spelniac wymagania UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś
4morgoth6 Re: W Polsce jest stadion z podgrzewaną murawą 28.02.03, 16:48 Gość portalu: Jacko napisał(a): > Nie tylko podgrzewana murawa odgrywa tu role. Stadion musi > spelniac wymagania UEFA. A jakich to wymogów stadion w Krakowie nie spełniał. Szczególnie, że we wcześniejszych meczach jakoś spełniał. Z resztą tu nie chodzi o podgrzewaną murawę, tylko o to, że Lazio boi się przegranej z "mało znanym wschodnim klubem z Polski". Dla Lazio byłaby to kompromitacja. W końcu jest to "wielki włoski klub". Remis u siebie to już myła niezła niespodzianka. Do tego w drugjej połowie Wisła całkiem przyjemnie przycisnęła włochów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielu Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: *.citicorp.com 28.02.03, 14:41 Dokładnie to samo mi przyszło do głowy - 0:3 walkowerem dla Lazio. Nawet śniło mi się to dziś w nocy!!!!!!!!!!!!! Cały czas traktują nas w Europie jak maluczkich, a jak uda nam się wysoko podskoczyć to zaraz jacyś np. Włosi próbują za wszelką ceną nas udup....:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechia Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 15:01 Włosi od zawsze uznawani byli za tchórzy. Teraz kombinują jak tu wykiwać naszą kochaną Wisełkę. Calła ta gra italianców była z góry zaplanowana, nawet jak mecz się odbędzie to i tak piłkarze Wisełki będą lekko zkołowani i o to tym, świnią chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ir4 Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 15:02 Ludzie piszcie protest do pzpn, bo to co pan Listkiewicz wczoraj wyprawiał to przechodzi ludzkie pojęcie. Zapopmniał chyba ze jest najpierw przedstawicielem polskiej pilki a nie pracownikiem uefa. Odpowiedz Link Zgłoś
marred1 Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? 28.02.03, 15:10 Kiedy? Juz jutro. Skoro w najblizszym tygodniu Lazio nie moze, to kiedy? No chyba tylko weekend zostaje. Gdzie? Na syberie wyslac i powiedziec Wlochom: Albo gracie tutaj, albo walkower dla Wisly. Dobra, tak na serio, to wszyscy ktorzy mowiliscie, ze bedzie walkower dla Lazio (?), powiedzcie dlaczego tak sadziecie, bo nie rozumiem. Dlatego, ze Wlosi wybrzydzaja boiskami? Bo jak tak, to moze my przy nastepnych meczach (daj Boze w Lidze Mistrzow) bedziemy szukac jakis nierownosci na boisku i powiemy, ze teraz nie zagramy, potem mamy mecze ligowe i najblizszy termin jaki nam pasuje to 2015 rok. Ktos juz powiedzial, ze Lokomotiv gra w gorszych warunkach, z tym sie w pelni zgadzam, a w Polsce, a dokladnie w Krakowie panuje klimat przejsciowy, w przeciwienstwie do Rosji, gdzie jest klimat kontynentalny (bardzo mrozne zimy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: *.tcz.pl / 10.1.9.* 28.02.03, 15:03 Nie przejmowac sie brudasami z Wloch! Zupelnie spalil palant Listkiewicz. Za Dziurowicza UEFA by tak nie skakala.Niech biora brudasoe z Wloch i goracej slabej Hiszpanki i niech graja w kotka i myszke. Mecz najlepiej rozegrac w Moskwie. Niech wtedy UEFA powie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotre Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: *.telsten.com / 10.21.2.* 28.02.03, 15:09 Wczoraj jechałem z Bydgoszczy do Krakowa na mecz i wiadomość o przełożeniu meczu zastała mnie w Łodzi. Nie muszę chyba podkreślać, że nieco mnie to wkurzyło. Najprawdopodobniej piłkarze Wisły są jeszcze bardziej wkurzeni na Włochów po tym co się stało. Według mnie nie ma wielu rzeczy groźniejszych jak rozgniewany Polak. Jeśli do wczoraj byłem niespokojny o wynik, to cała ta sytuacja wyzwoli tyle złości w Wiślakach, że makaroniarze zostaną rozbici w puch, a kibice zgotują takie piekło, że dumne Lazio długo będzie wspominać tę potyczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Wisla na trawie nie ma szans... IP: *.csv.warwick.ac.uk 28.02.03, 15:16 ..i dlatego sie upiera na gre na lodzie w krakowie. Ale uwazajcie, bo ryzykujecie walkover. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krekor Re: Wisla na trawie nie ma szans... IP: *.phy.ilstu.edu 28.02.03, 17:37 Gość portalu: Lopez napisał(a): > ..i dlatego sie upiera na gre na lodzie w krakowie. Ale uwazajcie, bo ryzykujec > ie walkover. Ty debilny kosmopolito. A na czym niby grali w Rzymie (iw Parmie i w Schalke)? Na asfalcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kic Wisła podgrzewana płyta a Listkiewicz podgrzewana dupa IP: *.pl / 192.168.0.* 28.02.03, 15:32 Pomysł prezesika rewelacja gdzie on żyje jego chyba dupa rozbolała od tego stołeczka bo już nic nie potrafi załatfić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loonie Wisla-Lazio 5 marca !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.02.03, 16:14 Komu zależy na podgrzewaniu i tak już gorącej atmosfery ... Lazio gra rewanż z Romą 15 kwietnia o 21:00 a nie 5 marca... Gazeta a takie bzdury Loonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 16:16 Czy stadion Górnika Zabrze będzie dobrze przygotowany na spotkanie czy może uefa wybrała go bo będzie go najtrudniej przygotować i Wisła zostanie zdyskwalifikowana. Trzeba równie dużo wysiłku poświęcić na przygotowanie rezerwowego stadionu aby podobny przypadek ponowniew się nie powtórzył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 16:21 Teraz tylko jeszcze Chirac powie, ze Polacy to niepokorny narod, ktory znow stracil swoja szanse, by siedziec cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janiemoge Mancini sklamal! IP: *.43.3.213.dial.bluewin.ch 28.02.03, 16:49 Wczoraj Mnacini powiedzial ze 5 Lazio bedzie juz tylko myslec o meczu z Roma, a tu nagle okazuje sie ze mecz z Roma jest ... 14. Propozycja, pokonac Lazio jak nie wyjdzie to niech PZPN wycofa Polskie druzyny z Europejskich Pucharow na znak protestu, niech cala Europa zobaczy jak postepuje UEFA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: *.qc.sympatico.ca 28.02.03, 16:49 Poznalem Wlochow u nich,w Niemczech,w Canadzie.To mieczaki choc troche w pilka umieja grac.Poza tym chyba juz nic nie robia dobrze...Gdziekolwiek i kiedykolwiek Wisla powinna im dokopac.A UEFA i PZPN tez powinni wyciagnac wnioski.Tez nasza wladza,ktora ma na wszystko $ tylko nie na sport.No i manewruje od kilku lat stadionem i terenami przy Reymonta.Kiedy to juz widzielismy plan stadionu Wisly...Brakuje odwaznych decyzjii "od gory" wiec teraz to oni sie kompromituja na rowni z Lazio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: 212.182.114.* 28.02.03, 16:47 Kasperczak powinien teraz odizolowac graczy Wisly od tego calego zamieszania.Wlosi klamia,kombinuja jak moga azeby spotnkanie niedosc ze nie odbylo w Polsce ale nawet nie w przyszlym tygodniu.Festiwal w San Remo to nie mecz z ROMA ale pilkarze Lazio to panienki z Wloch(chociaz wilelu obcokrajowcow tez zachowuje sie jak pieski salonowe) Odpowiedz Link Zgłoś
4morgoth6 Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? 28.02.03, 16:57 A może by tak odwołać zupełnie ten mecz, tak jak w skokach narciarskich odwołuje się czasem (z powodu złych warunków atmosferycznych) drugą serię. Wisła grała na wyjeździe, zremisowała, czyli powinna przejść do następnej rundy. Ciekawe czy włosi by się na to zgodzili. W końcu uniknęliby kontuzji na 100%. Jeżeli nie będą grać, to sobie nic nie złamią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baaambo Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: *.cstnet.pl / 192.168.105.* 28.02.03, 16:59 XZ tego co wiem GKS Jastrzebie ma stadion z podgrzewana murawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WASYL Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 17:05 Gość portalu: baaambo napisał(a): > XZ tego co wiem GKS Jastrzebie ma stadion z podgrzewana murawa. zgadza sie WISŁA DO JASTRZEBIA. ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
4morgoth6 Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? 28.02.03, 17:09 Gość portalu: baaambo napisał(a): > XZ tego co wiem GKS Jastrzebie ma stadion z podgrzewana murawa. Co wy z tą podgrzewaną murawą, Lazio po prostu bało się grać. Myślą, że jak wrócą podstawowi zawodnicy to im coś pomogą. Cwaniaczki!!! Nie ich doczekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: 195.94.200.* 28.02.03, 17:05 W końcu lat siedemdziesiątych na Stadionie Olimpijskim we Wrocławiu zainstalowano bardzo nowoczesne, jak na tamte czasy, oświetlenie oraz ELEKTRYCZNIE PODGRZEWANĄ PŁYTĘ BOISKA. Ciekawe czy jeszcze funkcjonuje ? (Śląsk nie lubił grać na tym obiekcie, więc chyba przy braku konserwacji instalacja uległa zniszczeniu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijek Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: *.omontowice.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 17:13 ku**a to zabrze czy plock, wy nie umiecie pisac! "wizytowal slaskie stadiony" "rzerwowy tylko Plock" znaleźli sie pismaki z GW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Geografia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 17:14 >Już dziś delegat UEFA Trygve Bornoe pojechał z trener >Henrykiem Kasperczakiem wizytować śląskie stadiony. Jedynym >stadionem z tych przedstawionych, który spełnia warunki UEFA, >jest tylko stadion Wisły Płock. Ja z geografii najmocniejszy nie jestem, ale Plock to chyba nie jest slask.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan janek info@uefa.com - wszyscy piszą protest ! IP: *.oborniki-slaskie.sdi.tpnet.pl 28.02.03, 17:23 moze trzeba im zaplacic - wiecej niz Lazio ! Banda skorumpowanych oszustow w garniturkach i lakierkach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Zdjecie IP: 195.117.135.* 28.02.03, 17:44 zdjecie : www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UEFACup/56 361_351X180.jpg wcale nie pokazuje ze u nas jest zimno. moznaby zrobic takie same latem w kutrkach i na wysuszonej trawie ;) hehe ale mejle już posłałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Zdjecie IP: 195.117.135.* 28.02.03, 17:48 ocvzywiście gazeta obcieła URL wiec zrobie to tak i moze wyjdzie ;)"www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions /UEFACup/56361_351X180.jpg" Odpowiedz Link Zgłoś
4morgoth6 Re: Zdjecie 28.02.03, 17:55 Gość portalu: gościu napisał(a): > zdjecie : > <a href="www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UEFACup/56"target=" _blank">www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/UEFACup/56361_351X180.jp g </a> wcale nie pokazuje ze u nas jest zimno. moznaby > zrobic takie same latem w kutrkach i na wysuszonej trawie ;) Niech mi ktoś znajdzie choćby jedno zmarznięte źdźbło trawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: Kiedy mecz Wisła - Lazio? IP: *.ok.ae.wroc.pl 28.02.03, 17:58 OBCIACH NA CAŁĄ EUROPĘ POLSKA NIE MA ANI JEDNEGO STADIONU Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
4morgoth6 Obciach 28.02.03, 18:02 Gość portalu: POLAK napisał(a): > OBCIACH NA CAŁĄ EUROPĘ POLSKA NIE MA ANI JEDNEGO STADIONU Z > PRAWDZIWEGO ZDARZENIA!!! Obciach na całą Europę. Lazio boi się Wisły i kontuzji na zamarzniętej trawie. PS. Obciach na całą Europę. Nie potrafisz wyłączyć CapsLock'a. Odpowiedz Link Zgłoś