Dodaj do ulubionych

Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku

IP: 85.49.224.* 01.09.06, 00:21
no tak, z tym, ze na przewracaniu siebie albo innych futbol sie nie konczy
niestety
Obserwuj wątek
    • Gość: backrow Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku IP: 85.49.224.* 01.09.06, 00:22
      jest dumny z tego ze przewrocil gravesena? lol
      • Gość: maczor Re: Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku IP: *.acn.waw.pl 01.09.06, 08:55
        Mila powiedział: "...ja nie będę Rooneyem i w ogóle porównywanie polskich
        zawodników do takich gwiazd jest niesprawiedliwe..."

dlaczego niesprawiedliwe?
        mamy równać w dół?
        a dlaczego w prawie 40 mln. kraju nie ma być gwiazd takiego formatu?
        przecież były (np. Boniek w Juve)

generalnie miły chłopak, powinien pracować w kwiaciarni, tam ładnie pachnie i
        nikt cię nie przewraca ;)
        • Gość: bukiet Re: Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:57
          To jest jedyne powołanie jakiego nie rozumiem, myslałem ze mecz z Dunczykami był
          pozegnalnym dla tego sieroty. Widać Leo ma kłopoty ze wzrokiem.
          Sebek miły z ciebie dzieciak ale błagam, nigdy nie byłeś dobrym piłkarzem i juz
          nim nie bedziesz, nawet nie jestes zwykłym ligowym kopaczem. Wiec skoncz
          opowiadac bajki jaki to z ciebie wielki piłkarz. Powodzenia w innym zawodzie.

Bukieciarstwo, bardzo fajna sprawa. Polecam.
          • Gość: ted Re: Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 01.09.06, 16:03
            to nie leo ma kłopoty ze wzrokiem , ale tak jak wójek Janas wierzył w Grzesia
            R. Tak wójek Bobo Kaczmarek wierzy w Sebusia .!! Hahaha .
    • Gość: ciosmen Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku IP: *.cable.ubr03.telf.blueyonder.co.uk 01.09.06, 00:23
      Ciesze sie Sebek, ze zmezniales. Naprawde. A nozyce zalozone na Gravesena to
      byl majstersztyk. Zastanawialem sie ile przebiegnie z toba uwieszonym u pasa.
      No i te smutki... To nie Twoja wina, ze nie potrafisz grac. Teraz to wiem
    • Gość: - A mila wciąż głupi smarkacz..... IP: *.aster.pl 01.09.06, 00:24
      Gdy nie ma chęci i nie ma umięjętności, to jeden łądny gole strzelony kiedyś
      w pucharze uefa dla grocilnu niewiele pomorze. Hajty nie lubię, ale mila
      mógłby mu buty czyścić i to też nie wiem czy by sobie poradził......
      • Gość: dzikus Re: A mila wciąż głupi smarkacz..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:04
        mentalność polskiego piłkarza "choć skoro tyle za mnie chcą,to muszę być dobry"
        - dziecko drogie to są prawa rynku,włożyli w ciebie 1,8 mln to chcą żeby choć
        trochę im się zwróciło.
        A ztym Gravesenem to poleciałeś po bandzie ooooo
        jeeezzzzuuuuuuuu!!!!!!
        • Gość: MK Co za koleś :-D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 17:44
          "Mam już 24 lata, zmężniałem nie tylko psychicznie. W Odense próbowałem
          przewrócić Gravesena i w końcu mi się udało."

Nie ma jak wyjść na mecz mając do zrealizowania konkretny plan taktyczny :)))
    • Gość: Macias Mami synek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 00:29
      Kiedy najbliższym dzieje się krzywda, przestałem się przejmować tak bardzo tą
      Austrią.
      To wzruszające ale prosze cie sebek... heh pipeczka taka
      • Gość: ted Re: Mami synek IP: *.rabka.sdi.tpnet.pl 01.09.06, 16:08
        Myśle , że Tomek Hajto byłby w tym wieku da Sebusia zaporą nie do przebycia ,
        dlaczego go nie wyrzucą z tej kadry to ja nie wiem , przecież jest
        Błaszczykowski Kazimierczak , to widać gołym okiem że są lepsi .
    • Gość: maxi Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku IP: *.merinet.pl 01.09.06, 00:31
      Rzeczywiscie dzieciak z niego.
      • Gość: kopacz ale polewka IP: *.korbank.pl 01.09.06, 00:35
        z mili sie zrobil twardy facet, niedlugo zacznie przeklinac i wolac na swoją
        wymysloną dupe 'bitch'
        • Gość: dziwak, Re: ale polewka IP: *.nyc.res.rr.com 01.09.06, 04:07
          podobno kiedy przyjechal na zgrupowanie przywital kadrowiczow zwrotem -
          Konichiwa, bitches!
    • Gość: ddd maly glupi Mila ? IP: *.chello.pl 01.09.06, 00:45
      Oj Mila Mila, naiwniak z Ciebie, a to ze przewrociles tego Dunczyka, niestety
      skompromitowalo Cie... Wspaniale Cie ogral.
    • Gość: andrew223 Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku IP: *.acn.waw.pl 01.09.06, 00:52
      Ja bym wspieranie Mili o które tak apeluje do gazet rozpoczął od całkowitego
      zakazu udzielania wywiadów. Jak się czyta te jego stękania to nie wiadomo,
      śmiać się czy płakać.
    • Gość: Paweł Jananas potwierdzam!! Mila jest męzczyzną!!! IP: *.chello.pl 01.09.06, 01:14
      to słodki chłopak!!!
      w końcu na futbolu świat się nie kończy!!
    • Gość: Ktoś... Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku!!! IP: *.chello.pl 01.09.06, 01:30
      ...dobrze powiedziane... "wańka-wstańka, nadzieja polskiej piłki"!
    • Gość: ret Dość tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 01:49
      Dajcie spokój.

Czy kłuje Was w oczy fakt, iż jeden piłkarz ma inny charakter od większości 'kopiących macho'? I, że jest szczery na dodatek? (tak, jestem facetem i to na dodatek, heteroseksualnym)
      • Gość: whatever Re: Dość tego IP: *.evolution.net.pl 01.09.06, 02:05
        Nie. Kłuje mnie w oczy to, że w polskiej reprezentacji gra frajer, który nie dość, że mało umie, to jeszcze jest sierotą, która nie potrafi walczyć. Jest boiskowym mamisynkiem, przewracającym się o własne nogi i szukającym usprawiedliwienia dla swojej słabej gry chorobą babci. ŻAL.
        Piłka nożna to nie sport dla mięczaków.
        Mila jest mięczakiem.
        • Gość: EduardoG. Re: Dość tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 03:22
          Tak jest! Mila to rasowy mięczak.
          • Gość: beta Re: poziom kibiców komentujących IP: 195.8.101.* 01.09.06, 09:56
            Jestem porażona poziomem "testosteronu" wśród - Was Fanów. Jak rozumiem każdy
            z Was byłby lepszy od Mili. No.. to dlaczego sami nie gracie, pokażcie klasę
            niedoszli piłkarze z kompleksami. Banda jałopów o umysłowości pierwotniaków,
            brr.. przekażcie wyrazy głebokiego współczucia dla Waszych Żon, narzeczonych
            (dup - jak rozumiem), sióstr... a przede wszystkim podwładnych (jeśli nie daj
            Boże są).
            Nota bene - oglądając mecze reprezentacji, nie zauważyłam żeby Mila wyróżniał
            się jakoś negatywnie z ogólnego jej poziomu. Fakt jest jeszcze młody. Ale w
            piłce to raczej zaleta niż wada, Panowie.
            • mafino Re: poziom kibiców komentujących 01.09.06, 10:05
              Nie rozumiesz dziewcze miłe o co chodzi. Nie sądzę, żebyś zrozumiała ale
              wytłumaczę Ci. Dość promowania miernoty i tandety. Dość kreowania beztalencia na
              idola. Dość obwiniania wszystkiego i wszystkich ale z wyjątkiem samego siebie.
              Dzięki takim ludziom jak ty świat jest pełen mandaryn, milów itp.
              Jeszcze jedno: zawodnik, który ma 24 lata nie jest młody. To nie jest jakis
              młody talent, bo młody talent to ma 15 lat. W profesjonalnych klubach 24 letni
              zawodnik to jest w pełni ukształtowany piłkarz, fachowiec w swojej dziedzinie.
              Zresztą po co ja Ci to piszę, i tak nie zrozumiesz...
              • Gość: beta Re: poziom kibiców komentujących IP: 195.8.101.* 01.09.06, 12:18
                pozwól, że Ci coś podpowiem Znawco Sportu:
                1)sprawdź w słowniku znaczenie słowa "promowanie", a postaraj dokonać jego
                resumpcji do sposobu w jaki media przedstawiają Milę. Zaczym skoryguj
                swoją "górnolotną" wypowiedź, co jej załozenie jest błędne.
                2)zdecyduj się czy piszesz o polskich piłkarzach czy o profesjonaliźmie i
                profesjonalnych klubach (i to nie dotyczy tylko Mili, co każdy ślepy widział na
                Mistrzostwach.
                3)tak, fakt nie rozumiem takich zkompleksionych gości jak Ty i wiesz, nie jest
                mi z tym źle.
                • mafino Re: poziom kibiców komentujących 01.09.06, 12:38
                  Cóż, nie każdemu jest dana umiejętność czytania ze zrozumieniem. Ale nie
                  przejmuj się, takich jak Ty ludzi z analfabetyzmem wtórnym jest więcej.
                  Niemniej jednak sprubójmy:
                  ad 1. powołanie piłkarza to kadry narodowej to jest jego promocja.
                  ad 2. nie umiesz wyciągać wniosków. Nie zrozumiałaś nic z tego, o czym
                  napisałem. Mianowicie o 24 letnich piłkarzach w profesjonalnych klubach. Dla
                  Ciebie jet to młody piłkarz, chłopaczek który ma jeszcze czas. Ciekawe na co. 24
                  letni piłkarz to musi być już profesjonalista w każdym calu. Jeżeli jeszcze tego
                  nie osiągnał to kiedy osiągnie? W wieku 50 lat? Pomyśl chwilę!
                  ad 3. fakt, nie rozumiesz. I dlatego piszesz bzdury obrażając adwersarzy.
                  • Gość: Artusilien Re: poziom kibiców komentujących IP: 194.146.219.* 01.09.06, 23:38
                    24 lata to w pelni uksztaltowany pilkarz? chyba cie pogielo, takim to on bedzie
                    za jakies 4 lata moze, 24 jak na kadre to szczeniak - ilu mamy w kadrze
                    mlodszych? 1? 2?
                    co do gry Mili to pewnie , ze jest gowniana - ale tak jak ktos juz zauwazyl ,
                    nie rozni sie tym od innych reprezentantow
                    a czy np. Blaszczykowski jest lepszy od Mili? pewnie glosy polskich trenerow
                    rozlozylyby sie na pol tylko, ze Blaszczykowski na razie nic nie pokazal - jest
                    takim Mila przed wyjazdem za granice ot co
                    • adas313 Re: poziom kibiców komentujących 02.09.06, 18:29
                      > 24 lata to w pelni uksztaltowany pilkarz?

Tak.

Ajax Amsterdam ze składem w takim wieku (i młodszym, poza Blindem i Rijkaardem)
                      zdobył Puchar Europy po drodze pokonując AC Milan i Bayern.

Arsenal dotarł do finału LM z kilkoma 22-latkami w pierwszej jedenastce.

W Barcelonie reglarnie grywa Lionel Messi (18 lat).

Owszem piłkarze wybijający się przed 20tką to mniejszość, większość się
                      "pojawia" w wieku 22-25. Jednak to gracze którzy wypływają w późniejszym wieku
                      to zupełny margines.

> a czy np. Blaszczykowski jest lepszy od Mili?

Jest, choćby o tyle, że jak Błaszczykowski się przewróci to jest rzut wolny dla
                      Wisły.
            • Gość: ? Re: poziom kibiców komentujących IP: 204.52.187.* 01.09.06, 10:16
              Sebuś, to ty???
              • Gość: beta Re: poziom kibiców komentujących IP: 195.8.101.* 01.09.06, 12:28
                jaki Sebuś? nie znam człowieka. Ale poziom Waszych wypowiedzi jest taki, że Was
                to na pewno nie chciałabym poznac. Zasadniczo budka z piwem to nie mój krąg
                zainteresowań.
                • Gość: dzikus Re: poziom kibiców komentujących IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:47
                  jak ci nie pasuje nasza mentalność to poco się wypowiadasz,idż na forum M-jak miłość
                • mafino Re: poziom kibiców komentujących 01.09.06, 12:51
                  Pewnie, że budka z piwem to nie Twój krąg zainteresowań. Ty się przecież znasz
                  na piłce nożnej.
                  • Gość: beta Re: poziom kibiców komentujących IP: 195.8.101.* 01.09.06, 13:32
                    Nie, w przeciwieństwie do Was, nie uważam się za znawcę. Byłam przeciętnym
                    obserwatorem meczy. Od kiedy występy naszej reprezentacji stały się coraz
                    bardziej żałosne (co najmniej 15 lat), szanując swoje nerwy oglądam je
                    sporadycznie. A moja wypowiedź początkowa nie dotyczyła samego Mili, tylko
                    stylu Waszych wypowiedzi i przypuszczalnych powodów zawrtej w nich agresji.
                    Nic nie wiedziałam o forum M-jak miłość, widzę Dzikus że wiesz coś na ten
                    temat :-)) Rozczaruję Cię - nie oglądam tego serialu, z tych samych powodów dla
                    których rzadko oglądam mecze - coraz niższy poziom lotów.
                    Zajrzałam no to "forum" okazjonalnie i więcej nie zamierzam. Macie własny klub
                    wzajemnej adoracji skupiony na gnojeniu ludzi. Mila to szczeniak - fakt, ale
                    wasze wypowiedzi nie świadczą, że jesteście dorośli. Żegnam.
                    • Gość: dzikus Re: poziom kibiców komentujących IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 14:31
                      dalej nie rozumiesz,nie gnoimy jesteśmy tylko przeciwko promowaniu miernot a
                      takim czymś jest przypadek Mili.A nazwać 24 latka szczeniakiem?!To według ciebie
                      kiedy dorośnie??
                    • Gość: Wong Fei Hung Re: poziom kibiców komentujących IP: 62.48.34.* 01.09.06, 17:34
                      Sweet:D
                      Tego tylko brakowało jako uzupełnienia komicznego wywiadu z Milą - wstawienia
                      się za nim kobiety nie mającej pojęcia o piłce ale za to chętnej do pouczenia
                      "umysłowych piewotniaków" na tematy "ważniejsze niż piłka" - wrażliwość i
                      kultura - myślę , że Sebastian czytając Twoje posty usmiechał się i kiwał głową
                      z entuzjazmem:)

• Gość: Maskonór Re: poziom kibiców komentujących IP: *.tktelekom.pl 01.09.06, 17:47
                        A ja z rosnącym entuzjazmem czytam te wypowiedzi:), co tekst to lepszy:)
                        Pozdrawiam prawdziwych kibiców.
                    • Gość: whatever Re: poziom kibiców komentujących IP: *.evolution.net.pl 01.09.06, 20:40
                      LOL.
                      Brakowało tu jeszcze przemądrzałej kobiety o umyśle nastolatki, która myśli, że może wszystkich pouczać.
                      Ktoś pisze prawdę o Mili a ty uznajesz, że jest od razu spod budki z piwem. Niezwykle "ynteligentne".
                      Wiesz co?
                      Ty się denerwujesz czytając nas i my się denerwujemy czytając twoje wypociny - wniosek prosty - zrób wszystkim (łącznie z sobą) przysługę i spadaj zmywać gary albo na swojego bloga.
                • Gość: LOC Re: poziom kibiców komentujących IP: *.brda.net 01.09.06, 13:21
                  czytałem Twoją pierwszą wypowiedź, odpowiedź na nią, a teraz to i tak się
                  zastanawiam kto tu naprawdę ma kompleksy...
                • Gość: Imigrant Re: poziom kibiców komentujących IP: 64.7.141.* 01.09.06, 18:23
                  Beta, Ty naprawede potrzebujesz faceta z wysokim poziomem testosteronu.
                  Rozejrzyj sie, znajdz takiuego,zapros go na noc.... i dopiero potem wroc do
                  czytania komentarzy. Moze wreszcie cos zrozumiesz.
            • Gość: Jełop Re: poziom kibiców komentujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:33
              Co to jest "jałop" ?
        • Gość: ja Re: Dość tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 10:38
          mila
        • Gość: mila Re: Dość tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 10:40
          mila nie jest frajerem .po prostu wie ze nie umie grac w piłke to mowi ze nie
          jest najwazniejsza .
    • Gość: Reijo Re:Mila, przeczytaj to. IP: *.telia.com 01.09.06, 03:15
      Wywiady do gazety nic nie dadza. Swoja przydatnosc do kadry udowadniasz na boisku.
      Ludzi nic nie obchodzi twoje zycie, pod warunkiem ze na boisku dobrze wypadasz.
      A z tym Gravesenem to mnie rozesmiales. Gravesen zrobil z ciebie wiatrak i bylo
      to smieszne i zalosne. Bardziej zalosne. Daj sobie spokoj.
      Dobra rada: zacznij zostawac na boisku po treningach i cwicz codziennie strzaly
      na bramke z dystansu, z ruchomej, szybkiej pilki.
      Bo ostatnio to walisz rowno ponad bramka, regularnie.
      Potrenuj tak, aby strzaly byly chociaz w swiatlo bramki.

• Gość: MILALALA Co za mięczak i palant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 03:17
      O Boże, co za palant z tego Mili. Widział ktoś większego maminsynka na boisku?
      On jest dumny z tego, że przewrócił rywala. Co za jełop.
    • chill.out Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku 01.09.06, 03:25
      Och ten Mila... To co on wygaduje woła o pomstę do nieba. Wciąż nieodcięta pępowina od mamusi. Gdzie mu tam do twardego profesjonalnego futbolu?
    • Gość: Ala Stabilizacja IP: *.eranet.pl 01.09.06, 05:59
      - pewne miejsce na ławce.
    • Gość: srub Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku IP: *.chello.pl 01.09.06, 07:32
      Ale się ubawiłem czytając ten wywiad.Ten koleś jest głąbem.
    • el_bigos mężczyzną Mila jest na boisku a poza nim ciotą??? 01.09.06, 07:32
      być może Mila jest mężczyzną na boisku, ale na pewno nie zawodnikiem na poziomie
    • Gość: srub Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku IP: *.chello.pl 01.09.06, 07:32
      A tak po za tym to fajne zdjęcie dali hehe.
      • Gość: rocco Legia ma szansę awansować... IP: 217.96.36.* 01.09.06, 07:41
        ...gdy naprzeciwko w składzie rywala stanie taki menścizna jak Mila :-)
    • Gość: alex f. jest cudowny! przeczytać rano takie perełki... IP: 193.109.212.* 01.09.06, 07:41
      "Chciałem odejść przed mundialem, ale utrudniali mi to. To znaczy nie było
      nikogo, kto zapłaciłby za mnie ten milion "
      Ja taż chciałem zmienić pracę ale mój wredny pracowdawca mi to utrudnił. tzn
      nie było nikogo kto chciałby dać mi 6.000 netto miesięcznie więc zostałem za te
      marne 3.000 ;))) ale dzięki temu zmężniałem i jestem mądrzejszy!!! ;)))
      • Gość: zzz Re: jest cudowny! przeczytać rano takie perełki.. IP: *.cable.mindspring.com 01.09.06, 16:37
        hehe, a czytajac dalej, to jaki jest z ciebie dobry pracownik ze chcesz az 6000...

oj, Milus zyje w innej rzeczywistosci.
    • annakrystyna Mila powinien mieć zakaz udzielania wywiadow 01.09.06, 08:05
      Tym wywiadem osmieszyl sie, pokazal jakim niedojrzalym jest czlowiekiem. Rasiak
      zanim dostal propozycje z Tottenhamu byl juz znany w Anglii, dobrze gral w
      Derby. A Mila - co osiagnal?
    • Gość: Dziodzio Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku IP: 213.199.198.* 01.09.06, 08:09
      A kim poza?
    • Gość: piter Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 08:25
      Nie rozsmoeszaj mnie ty cioto
    • Gość: s Na Gravesenie to ty jechałeś jak szmata IP: 158.75.130.* 01.09.06, 08:29
      Na Gravesenie to ty jechałeś jak szmata. Koleś przebiegł z tobą na barku pół
      boiska. Podrywałeś go czy jak?
    • Gość: lion Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku IP: *.dolsat.pl 01.09.06, 08:36
      Poprostu dobrze zagraj i moze dobrze o tobie napiszą.
      • Gość: 8 mila... Re: Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku IP: *.centrala.kaczmarski.pl 01.09.06, 09:00
        Nie wiem co napisac bo ze śmiechu ledwo trafiam w klawiaturę...
        BUUUHAHAHAHA!!!
    • Gość: lol Re: Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku IP: 195.94.201.* 01.09.06, 08:51
      HEHEHEHEHEHEHE!!!
      • Gość: hola Re: Sebastian Mila: Mężczyzną jestem na boisku IP: *.chello.pl 01.09.06, 09:08
        Do mediamarktu go nie wpuszcza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka