legion2 Minister sportu zawiesił PZPN 11.09.06, 11:04 Bardzo dobrze!!PZPN,PZPN j...c,j...c PZPN!! Odpowiedz Link Zgłoś
batocz pierwsze co mi poszlo na usta to "nareszcie" 11.09.06, 11:04 no i widze ze nie tylko mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Minister sportu zawiesił PZPN IP: *.cable.ubr05.wals.blueyonder.co.uk 11.09.06, 11:05 kaczory i pis mi nie podchodza ale ta decyzja jest bardzo dobra,niech nas wykluczaja gorzej juz byc nie moze z poziomem naszej pilki,rok a moze 2 i prezesi oprzytomnieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veg Re: Minister sportu zawiesił PZPN IP: *.dip.t-dialin.net 11.09.06, 11:09 racja, ja juz mam dosyc tej calej chlewni...najwieksza bolaczka ze dopiero cos sie zyczyna dziac w tej sprawie, ale co sie dziwic jesli minister taka fajtlapa. JA nie wiedze innego rozwiazania aby to wszystko zamkanac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Minister sportu zawiesił PZPN IP: *.toya.net.pl 11.09.06, 11:19 Powinien byc zakaz finansowania sportu ze środków państwowych (z wyjątkiem WF-u w szkołach). Wtedy nie byłoby problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ne_01 jak zawiesil, skoro nic jeszcze nie zawiesil?!?! 11.09.06, 11:07 Proponuje Gazecie zwracac troche wieksza uwage na to, co pisze... A tak swoja droga, to w koncu ktos ruszyl to qpsko zwane PZPN... moze cos z tego bedzie... chociaz z drugiej strony to moze byc tylko taki "straszak pod publike"... Pozyjemy, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Minister sportu zawiesił PZPN 11.09.06, 11:09 Dlaczego tak długo czekał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Wygrac z dobrze zorganizowana banda w PZPN 11.09.06, 11:28 nie jest wcale prosto.Mam nadzieje, ze nie "czekal" tylko dobrze sie do tego przygotowal, ze zabezpieczyl "tyly", ze nawiazal odpowiednie kontakty tak w kraju jak i zagranica. Listkiewicz to stary wyga i latwo sie nie podda: to jest zlota posada, ma za soba armie postkomunistycznych popluczyn, ktora zrobi wszystko co zechce by zostac przy "korycie"(a niewykluczone, ze "duzo wiecej") . To, ze do tej pory lawirowal (wbrew wielu radom) oznacza,ze spodziewal sie, ze bedzie ich jeszcze potrzebowal. Dzisiaj moga "zewrzec szeregi" we wspolnej walce o przetrwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Wygrac z dobrze zorganizowana banda w PZPN 11.09.06, 11:38 Wiem o tym i to jest okropne.Ale kiedyś trzeba było przeciać wrzoda. 1europejczyk napisał: > nie jest wcale prosto.Mam nadzieje, ze nie "czekal" tylko dobrze sie do tego > przygotowal, ze zabezpieczyl "tyly", ze nawiazal odpowiednie kontakty tak w > kraju jak i zagranica. > Listkiewicz to stary wyga i latwo sie nie podda: to jest zlota posada, ma za > soba armie postkomunistycznych popluczyn, ktora zrobi wszystko co zechce by > zostac przy "korycie"(a niewykluczone, ze "duzo wiecej") . > To, ze do tej pory lawirowal (wbrew wielu radom) oznacza,ze spodziewal sie, ze > bedzie ich jeszcze potrzebowal. > Dzisiaj moga "zewrzec szeregi" we wspolnej walce o przetrwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Bartas ich miejsce jest w więzieniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 11:12 naraszcie ktoś rozwali tą zorganizowaną grupę przestępczą.Mamy dość , SB -ckich bandytów w życiu politycznym i sportowym tego kraju.Brawo Panie Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Nareszcie dobiorą się do tyłków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 11:22 nieudaczników z PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama Rozpoczyna się operacja Czyste Nogi IP: *.acn.waw.pl 11.09.06, 11:23 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio A już Listek i spółka myśleli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 11:24 że kolejny raz zrobią ludzi w "bambuko" Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 Nareszcie! 11.09.06, 11:25 Wywalić to towarzycho, niech zamiatają ulice! PZPN należy rozwiązać zupełnie i powołać nową instytucję naprawdę działającą dla piłki nożnej. Ciekawi mnie sformułowanie "związek zapowiedział konferencję prasową". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quno No i dobrze niech zawieszą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 11:26 to co gramy to wstyd i hańba. Czas oczyścić bagno w polskiej piłce. Jak nie teraz to kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Minister sportu zawiesił PZPN 11.09.06, 11:32 - Jeżeli zarzuty wobec zarządu PZPN się potwierdzą, do związku zostanie wprowadzony kurator - powiedział minister Lipiec. - 20 września spotkam się z prezydentem FIFA, panem Seppem Blatterem, i zapewnię go, że wszczęcie tego postępowania nie jest decyzją polityczną - dodał. Kolejny uczciwy w ekipie PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
december70 Re: Minister sportu zawiesił PZPN 11.09.06, 11:52 Co się mają nie potwierdzić? Ziobro z Kaczmarkiem potwierdzą że dowody zostały zniszczone.Nie po to Ziobro przez 2 tygodnie zapowiadał kontrole w PZPN . Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Minister sportu zawiesił PZPN 11.09.06, 12:04 I jest przygotowany wspaniały kandydat na trenera reprezenatcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fall i po Litkiewiczu. nareszcie!!!! IP: *.chello.pl 11.09.06, 11:34 swoją drogą, ciekawe kto przyjdzie. nie mam w sobie tyle nadziei, że nagle dostaniemy jak na tacy prezesa - reformatora www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Minister sportu zawiesił PZPN IP: 193.109.223.* 11.09.06, 11:41 nareszcie ktos sie zabral za ta bade. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Minister sportu zawiesił PZPN 11.09.06, 11:46 > nareszcie ktos sie zabral za ta bade. No, właśnie. Zwróć uwagę kto. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Panie Michale niech się pan nie martwi 11.09.06, 12:39 w redakcji i nie tylko trwają juz prace nad kontruderzeniem. Redaktor Stec tak tej sprawy nie pozostawi. Forumowicze tacy jak uu1 też. Nie może przecież tak być aby w Polsce przestrzegano polskie prawo. uu1 napisała: > > nareszcie ktos sie zabral za ta bade. > No, właśnie. Zwróć uwagę kto. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Panie Michale niech się pan nie martwi 11.09.06, 12:42 > Nie może przecież tak być aby w Polsce przestrzegano polskie prawo. Proponuję zacząć od przestrzegania zasad języka polskiego. PS. Nic Cię w całej sprawie nie dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa ojej i co teraz? 11.09.06, 12:48 przestrzegano polskiego prawa dobrze? uu1 napisała: > > Nie może przecież tak być aby w Polsce przestrzegano polskie prawo. > Proponuję zacząć od przestrzegania zasad języka polskiego. > PS. Nic Cię w całej sprawie nie dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: ojej i co teraz? 11.09.06, 13:02 Świetnie. A odpowiedź na pytanie, jeżeli mogę prosić? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa a co w tym dziwnego? 11.09.06, 13:24 Dziwne jest to, że przez 17 lat nikt nie zrobił porządku w tym szambie. uu1 napisała: > Świetnie. A odpowiedź na pytanie, jeżeli mogę prosić? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: a co w tym dziwnego? 11.09.06, 13:42 > Dziwne jest to, że przez 17 lat nikt nie zrobił porządku w tym szambie. Fakt, dziwne. Tylko, że od zwalczania korupcji są w kraju określone instytucje (jak zauważyłeś ich liczba rośnie) a nie facet o zerowych kwalifikacjach moralnych. Zresztą to już było. Pamiętasz ile pomyj wylano na M. Dziurowicza, kiedy ministrem sporu był niesławnej pamięci J. Dębski? Ile kontroli przeprowadzono w PZPN i z jakim wynikiem? Więc mam prawo podejrzewać , że nie o to chodzi by cokolwiek uzdrowić. TKM 2, to jest powód i cel. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Panie Michale niech się pan nie martwi 11.09.06, 15:39 premier.z.krakowa napisał: > w redakcji i nie tylko trwają juz prace nad kontruderzeniem. > Redaktor Stec tak tej sprawy nie pozostawi. > Forumowicze tacy jak uu1 też. > Nie może przecież tak być aby w Polsce przestrzegano polskie prawo. > > > PiSowi tak chodzi o dobro piłki nożnej, jak.. trudno zanleźć porównanie. Pisowska swołocz znowu gra pod publiczkę. Teraz wsadzą do PZPN weszpolkską młodzież i kreatury w rodzaju zawiszy i gosiewskeigo. Swoi tez muszą kraść, jest doskonała okazja żeby obsadzić kilkadziesiąt lukratywnych stanowisk swoimi złodziejami. Odpowiedz Link Zgłoś
nailz Re: Minister sportu zawiesił PZPN 11.09.06, 11:51 PZPN tez bedzie mial swoj 11 wrzesnia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
december70 Re: Minister sportu zawiesił PZPN 11.09.06, 11:54 Jak Gilowska TW Beatę w imieniny Beaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test PiS == czyny a nie slowa. Brawo, precz z PZPN! IP: 87.139.114.* 11.09.06, 11:53 PiS == czyny a nie slowa. Brawo, precz z PZPN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boa Ooo, pan minister Lipiec jako wzór uczciwości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 11:54 Wielbicielom pana Lipca przypominam, że jako lekkoatleta został w 1994 r. zdyskwalifikowany za doping, a jedną z jego pierwszych decyzji jako ministra było odwołanie przewodniczącego komisji antydopingowej prof. Jerzego Smorawińskiego, pod którego kierownictwem komisja zdyskwalifikowała wtedy Lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk A co to ma do rzeczy ! Nikt nie mowi, ze jest 11.09.06, 11:58 aniolem. I bardzo dobrze bo gdyby nim byl juz dzisiaj mozna by przewidziec wynik konfrontacji z zarzadem PZPN: stalby na przegranej pozycji. A tak to chociaz wiemy, mozna sie spodziewac, ze powalczy jak rowny z rownym! Wiekszosc postow nie ma najmniejszego zwia Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk i dalej 11.09.06, 12:03 zwiazku z osoba Ministra Sportu tylko z banda postkomunistycznych popluczyn w PZPN-enie ktorej trzeba jak najszybciej stworzyc drozne drogi do wspolnego postkomunistycznego szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A co to ma do rzeczy ! 11.09.06, 12:07 Gdybyś był, zgodnie ze swoim nickiem, europejczykiem rozumiałbyś co to ma do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
december70 Re: Ooo, pan minister Lipiec jako wzór uczciwości 11.09.06, 12:01 W 1994r to pan minister padł ofiarą koalicji SLD/PSL? Przecież w rządzie PiS-u nie ma mowy o nieuczciwych. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ooo, pan minister Lipiec jako wzór uczciwości 11.09.06, 12:08 Ewentualnie są uczciwi inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koksiarz w duchu uczciwej rywalizacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 11:56 Tomasz Lipiec w czasie swojej kariery zawodniczej został przyłapany w 1993 na stosowaniu niedozwolonych środków dopingujących, za co na cztery lata został zawieszony w prawach zawodnika (wrócił do sportu po trzech, na Igrzyska Olimpijskie w Atlancie w 1996). Przewodniczący Komisji do Zwalczania Dopingu w Sporcie, profesor Jerzy Smorawiński, który wykrył u chodziarza Lipca doping został przez ministra Lipca zwolniony 1 lutego 2006 z pracy. Minister zaprzecza, aby była to z jego strony zemsta i twierdzi, że o zwolnieniu Smorawińskiego ze stanowiska zdecydował interes polskiego sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stukot_bialych_mew spoko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 12:14 Nawet najwiekszemu bucowi oprocz rzeczy zlych zdarza sie rowniez zrobic pare rzeczy dobrych. Minister Lipiec juz swoja slodka (i podla dla mnie) zemste ma juz za soba, czas zrobic przynajmniej jedna dobra :) Sam jestem ciekaw tej konfrontacji, bo jezeli teraz sie nie uda oczyscic srodowiska polskiej pilki to sie juz tego nigdy nie zrobi. Jezeli Listek wygra w tej wydaje sie beznadziejnej sytuacji to sie tak umocni ze juz nic go nie ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "w duchu uczciwej rywalizacji" 11.09.06, 12:16 Nie ma i nie moze byc rywalizacji pomiedzy PZPN a Ministerstwem Sportu. PZPN jest polska instytucja i podlega administracyjnie Ministerstwu Sporu. Ministerstwo Sportu jest odpowiedzialne za dzialanosc PZPN-u i kropa. Albo stosuje sie do polskiego prawa i dyrektyw Ministerstwa jak w kazdym praworzadnym panstwie albo nie i wtedy ponosi tego konsekwencje. To ze nasze dotychczasowe panstwo i stojaca na strazy praworzadnosci polska mafia wymiaru sprawiedliwosci stosowala taryfe ulgowa dla postkomunistycznych popluczyn nie oznacza ze tak jest dobrze i ze to jest bezterminowe. Przyszedl czas rozliczen! I nic na to nie pomoga proby zdyskredytowania Lipca: jest to stara nic juz nie warta technika propagandowa do ktorej dobrze jest jeszcze dorzucic osobe z tytulem profesorskim. Ot tak by byc bardziej wiarygodnym. Nie bierze ona pod uwage faktu, statut spoleczny postkomunistycznych profesorow bardzo ostatnio ucierpial na wokandach sadowych, w komisjach sejmoych nie wspominajac o tych w polityce ! Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala [...] 11.09.06, 12:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes Listek to czubek góry lodowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 12:18 cała rzesza "działaczy" opanowała związki okręgowe. To oni wybierają Listkiewicza i wzajemnie się wspierają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!! Minister sportu zawiesił PZPN IP: 80.48.255.* 11.09.06, 12:22 NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE NARESZCIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Minister koksiarz chce robić porządki.... IP: *.crowley.pl 11.09.06, 12:26 ale niech nas FIFA zawiesi, jestem jak najbardziej za! Odpowiedz Link Zgłoś
faulencer Re: Minister koksiarz chce robić porządki.... 11.09.06, 12:35 Ja i tak nie wierzę że cos sie zmieni.Zobaczycie jak będzie konferencja prasowa PZPN.Listkiewicz jak zawsze bedzie mówił ze wszystko jestO.k. Całe zło to Listkiewicz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annakrystyna Wielkiej straty nie będzie 11.09.06, 12:35 gdy zawieszą kluby i reprezentację. W el. ME i tak jestesmy bez szans, drużyny klubowe przynoszą tylko wstyd. Odetchnijmy na kilka lat od piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: Minister sportu zawiesił PZPN IP: *.rwe.com 11.09.06, 12:35 i bardzo dobrze. Podejrzewam, ze 80% składu PZPN to tzw. Działacze, ktorzy poza siedzeniem i dyskutowaniem o tym jak trzeba to i tamto zrobic, nie robia nic. Nalezaloby ich wszystkich wyrzucic i wprowadzic ludzi, ktorzy wiedza jak zarabiac na sporcie a nie tylko wyciagac lapy do kasy panstwowej i mowic, ze sie nie da, aparat administracyjny nie pozwala i takie tam pierdoly... Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Piłka jest okrągła 11.09.06, 12:51 Dlatego polskiemu środowisku piłkarskiemu wydaje się podobna do kulek, w które ono gra przy zielonym stoliku. Odpowiedz Link Zgłoś