Gość: Michel IP: *.sylwex.pl 12.09.06, 20:39 Chelsea wygra całą Ligę Mistrzów i tyle, albo Menchester Unitet :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: s Korzeń, ty chodziarzu, gdzie moja LM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:47 W dupe se wsadź ten kanał sportowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siara Re: Korzeń, ty chodziarzu, gdzie moja LM? IP: *.chello.pl 12.09.06, 21:22 Ja pier****, normalnie zaścianek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listkiewicz Ryszard F. 25.04.2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 23:20 Ryszard Forbrich: O czym tu gadać - Dziękuję, że mnie pan odkurzył, tyle że ja już jestem tylko osobą prywatną. Nie działam w sporcie i wokół niego - śmiał się wczoraj Ryszard Forbrich po tym, jak przeczytał w "Gazecie", że to on pomaga Arce i Kujawiakowi w awansie do ekstraklasy - Mam jednak wielu przyjaciół. Bo wszyscy, wie pan, mnie lubią. Nigdzie nie mam wrogów. Tylko w Amice nie wpuszczają mnie na stadion, choć to ja załatwiłem im tyle transferów - Dudkę za grosze, Kryszałowicza za grosze, Marcina Burkhardta i innych. Z prezesem Kaszyńskim jednak nadal się lubimy - opowiadał nam Forbrich. Były menedżer Amiki ustosunkował się do zarzutów o pomocy, jakiej udziela klubom II i III ligi. - To jest pier... - stwierdził. - W dzisiejszych czasach przy kamerach telewizyjnych nikt nie jest w stanie drukować meczu. Takie myślenie jest naiwne. Po prostu się nie da i już. Ja z Arką czy Kujawiakiem nie mam nic wspólnego. W Arce znam tylko prywatnie Wojciecha Wąsikiewicza, a w Kujawiaku - Bogusława Baniaka. To wszystko. W Kotwicy Kołobrzeg też nie działam, zresztą ich tam w ogóle awans nie interesuje. A podczas meczu Kujawiak- ŁKS obserwatorem był Andrzej Libich. A to jest znany killer i postrach wszystkich w całej Polsce. On nigdy by nie dopuścił do żadnych tam kantów. Jeżeli więc mówi, że wszystkie kartki były słuszne, to o czym tu dalej gadać. - Nie wpadajmy w obłęd - mówi Forbrich. - Że każdy mecz, gdzie sędzia się myli, jest od razu ustawiony. A co było w meczu Zagłębia Lubin - Groclin Grodzisk? Sędzia potwornie mylił się w obie strony. To co, obu drukował? Sam sobie w stopę strzelił. Po prostu był słaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariuszekc Re: Liga Mistrzów na żywo. Trzech Polaków na bois IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:49 Niestety ani Chelsea ani Manchester nie wygraja w tym sezonie Ligi Mistrzów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Liga Mistrzów na żywo. Trzech Polaków na bois IP: *.aster.pl 12.09.06, 21:21 Dziękuję firmie Aster - nie oglądam meczu...Walcie się, rezygnuję z waszych usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł Liga Mistrzów na żywo. Trzech Polaków na boiskach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 21:25 Barca juz 2:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł Liga Mistrzów na żywo. Trzech Polaków na boiskach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 21:26 a Valencia wygrywa 2:1 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsfsfsdf Korzen, kup LM w chodzie sportowym!!!! IP: *.chello.pl 12.09.06, 21:29 Kibice czekaja!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomsso Re: Liga Mistrzów na żywo. Trzech Polaków na bois IP: *.os1.kappa.pl 12.09.06, 21:29 Maciej Żewłakow? kto to? trzeci brat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snow Re: Liga Mistrzów na żywo. Trzech Polaków na bois IP: *.crowley.pl 13.09.06, 09:27 Trzeci brat bliźniak ambasadora Bułgarii ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KALINOWSKI DO DOMU kalinowski do domu IP: *.elgrom.laz.digi.pl 12.09.06, 21:43 porazka na calego ten komentarz na tvn turbo , idzie akcja a on nawet nie potrafi rozpoznac ballacka , chelsea strzela minimalnie obok slupka a oni mowia o zarobkach pilkarzy. nawet nie widza co sie dzieje na boisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: kalinowski do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:42 i tak najlepsza była wymowa p. Kubickiego nazwiska Boulahrouz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVN TO SHIT liga mistrzów w TVN do dno i porażka IP: *.chello.pl 12.09.06, 21:52 beznadziejny komentarz, drętwe studio ogólnie kupa!!! LIGA MISTRZÓW W POLSACIE SPORT TO BYŁO TO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: liga mistrzów w TVN do dno i porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 21:57 No, ja mam jeszcze gorzej !!! Odlaczyli mi TVN TURBO w dniu meczu !!! DYSKRIMINACJA ! Korzen to już... ! n/c !!!!!! debile... Odpowiedz Link Zgłoś
tatah ASTER City właśnie stracił klienta 12.09.06, 22:05 W dniu meczu odłączają TVN Turbo, przez ostatni tydzień na tym kanale reklamy oglądałem. Żadnej informacji wcześniej. Skandal.Jak ramówka w kanale była beznadziejna (opinia subiektywna) to leciało. A dziś pustka. Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc odłaczyli jakis czas temu razem ze TVN Style IP: *.crowley.pl 13.09.06, 09:14 ale i tak granda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Lewandowski na srodek obrony naszej repy!!! IP: *.crowley.pl 12.09.06, 22:12 Lewandowski Glowacki tak powinna wygladac nasza obrona!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwaQ Ja pierd... co za komantatorzy!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:16 gosc nie rozpoznaje piłkarzy,gada jakies głupoty zamiast wziasc sie za komentowanie meczu,a kubicki pieprzy wszystko co mu slina na jezyk przyniesie,pól godziny gadaja o tym kto powinien strzelac w czelsi karne i wolne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlitto Liga Mistrzów na żywo. Trzech Polaków na boiskach IP: *.chello.pl 12.09.06, 22:22 Komentarz w TVN TURBO....Boze dopomoz...To juz chyba Szpakowski jest lepszy(za przeproszeniem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOC Re: Liga Mistrzów na żywo. Trzech Polaków na bois IP: *.brda.net 13.09.06, 09:37 nie przepraszaj. szpaku jest NAPRAWDĘ lepszy od tego bezsensownego, amatorskiego (delikatnie mówiąc) smęcenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja88 a Rasiak znowu strzela w coca-cola championship!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:55 i juz ma 6 brameczek, uuuuuaaa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks Roma - Shakhtar 4-0. Roma - Legia 10-0 ??? IP: *.chello.pl 12.09.06, 23:09 legła dostała w dupsko od dzikusów z ukrainy, którzy teraz zebrali manto 4-0. dobrze że legła nie awansowała do Champions League, byłaby kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROFES79 Re: Roma - Shakhtar 4-0. Roma - Legia 10-0 ??? IP: 81.144.141.* 12.09.06, 23:15 e tam. Przeszliby do historii jak klub ktory w jednym meczu LM stracil najwiecej bramek :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jej Re: Roma - Shakhtar 4-0. Roma - Legia 10-0 ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 23:17 ciekawe ile by było? Może 10-0? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtw Re: Roma - Shakhtar 4-0. Roma - Legia 10-0 ??? IP: *.aster.pl 13.09.06, 11:02 Tak: a kiedyś było --> Polska - Grecja 1-0. Grecja mistrzem Europy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najlepsza Re: Liga Mistrzów na żywo. Trzech Polaków na bois IP: *.hsd1.il.comcast.net 12.09.06, 23:19 a ja z braku laku musze ogladac LM na meksykanskiej tv, tam to dopiero komentatorzy sa beznadziejni.... love Chelsea!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sposczegafczy kto w tym portalu robi podpisy pod zdjeciami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 23:20 Barca grala ze Spartakiem? Ciekawe czy Kowalewski wymienil sie koszulka z Ronaldhinio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdeb Re: kto w tym portalu robi podpisy pod zdjeciami IP: 195.177.83.* 13.09.06, 01:34 jeden umie pisać artykuły a drugi podpisywać zdjęcia niestety ich biura są na różnych piętrach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VCF Liga Mistrzów na żywo. Trzech Polaków na boiskach IP: *.icpnet.pl 12.09.06, 23:31 jak wszyscy Polacy grali cale spotkania, jak Zewlakow zostal zmieniony w przerwie, poprawcie to :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarkS Liga Mistrzów na żywo. Trzech Polaków na boiskach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 23:39 Ciekawe jak Barcelona to zrobiła skoro grała z Lewskim a rozgromiła Spartaka, jest lepsza niż niejednemu się zdawało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor szanse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 00:19 są takie: chelsea-waworyt swojej ligi, na papierze nie do ogrania, jedynym faktem który przemawia na ich niekorzyść to jest żę jeszcze nikt nie zdobył mistrza kraju 3reazy z rzędu, a jeśli chodzi o ligę misrzów to murowanym faworytrm jest barca, ale u znowu pojawia się pytanie czy przypadkiem historia nie przemówi i im do rozumu, no chyba że pożegnają legendę crrujfa, włochy___ inna para kaloszy, na papierze inter, ale nad nimi wisi klątwa, roma więc-mwią wszyscy, miom zdaniem nie, cichym faworytrn do mistrza są oni, ci którzy jeśli obrona obódzi się do tak zwanej "ostatniej prostej" wygraja ligę mistrzów która im się od 2 lat należy, ci którzy zostali niesprawiedliwie potraktowani z barcą w półfinale w którym szewa strzelił bramke niedsłusznie nie uznaną, REAl hmmm, "zerrozerroryzm"hmmmm? a maże fotballlllll TOTALNY, dwóch defensiorów z prawdziwego zdarzenia, waleczni i niebespieczni w prawdziwym tego stwierdzenia zdarzeniu, a może cassano z bekhamm w życiowej formie, czy może z gośćmi którzy mają coś do udowodnienia cicihno i robinio?, czy może rayes który jest złotym strzałem realu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: szanse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:53 manchester niedawno byl mistrzem 3 razy pod rzad, wiec cos ci sie sypia twoja "teoria"...lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: szanse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 16:52 nic się nie sypie panie kolego, MU był mistrzem w latach: 1908, 1911, 1952, 1956, 1957, 1965, 1967, 1993, 1994, 1996, 1997, 1999, 2000, 2001, 2003, więc mi tu nie ten :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Dlaczego Tymoszczuk nosi niemiecka flage???? IP: *.crowley.pl 13.09.06, 00:21 Dlaczego Tymoszczuk (szachtar) nosi zawsze niemiecka flage jako opaske kapitanska???? Co prawda obrocona ale .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Liga Mistrzów na żywo. Trzech Polaków na boiskach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 01:18 Panie redaktorze Wołowski niech pan porzuci psychologiczne wynurzenia i zajmie się komentowaniem piłki na poważnie (żeby wygrać z Werderem trzeba być w formie; Ballack strzelał karnego bo Lampard nie strzelił w lidze ale i tak jest "first penalty-taker",2-Ballack,3-Szewczenko; a skrzydłowymi Chelsea nie gra bo Robben i J.Cole są (ten drugi był) kontuzjowani. A poza tym gdyby pan cokolwiek wiedział o futbolu na światowym poziomie i uważnie go obserwował to zauważyłby pan, że dzięki Szewczence i Ballackowi The Blues otrzymują nowe możliwości, coś więcej niż tylko "odbiory Makelele - podanie do Lamparda - Lamparda długa piłka do Drogby - zgranie Drogby do wchodzących Robbena lub J.Cola". Gdyby miał pan jeszcze wątpliwości co do celowości trnsferów Chelsea to oprócz wzmocnienia gry kombinacyjnej, chodzi o skuteczność (Szewa - drugi za Mulerem strzelec europejskich pucharów, Ballack - najskuteczniejszy pomocnik w Europie), wystarczy zajrzeć do statystyk. Niech pan zajrzy na oficjalną stronę Chelsea a wszystkie pana wątpliwości odnosnie chierarchi w drużynie, taktyki itp. zostaną z całą pewnością rozwiane (polecam wywiady z Mourinho i Terrym). P.S. A to odnośnie popszedniego tekstu: Nie wiem czy Mourinho jest taktycznym geniuszem, nigdy też nie słyszałem żeby tak siebie nazywał wiem tylko że jest świetnym i utytułowanym fachowcem, może z nieco niekonwencjonalnymi metodami postępowania z prasą. Ludzie z GW macie etos, kase ,wykształcone mózgi i zupełnie nie robicie z nich urzytku. Nie można pisać artykułów do poważnego, opiniotwórczego dziennika z pozycji fana Barcelony, czy naprawde sądzicie że żaden z kibiców Chelsea nie weźmie Gazety do ręki. Owiera człowiek portal i odrazu na takiego trafi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Liga Mistrzów na żywo. Trzech Polaków na bois IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 01:25 Panie redaktorze Wołowski, do ciężkiej cholery! Drogba ma rezon, przy Szewczence (najwięcej bramek spośród wszystkich graczy - 3 a sezon się dopiro rozpoczął). Przepraszam za to co napisałem wcześniej wcale tak nie myśle, chodzi mi tylko o to że pan w tej swojej Barcelonie jest tak zakochany i ja to szanuję tak jak i ją samą tylko niech pan zrozumie są pewni ludzie zżyci z Londynem i klubem... niech pan zrozumie... przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?! Liga Mistrzów na żywo. Trzech Polaków na boiskach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 01:46 Wołowski - komentarz niższej wagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barcelona rozgromi Liga Mistrzów na żywo. Trzech Polaków na boiskach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 07:29 Barcelona rozgromiła Spartaka Moskwa - błąd. Bayern rozgromił Spartak a Barcelona rozgromiła Lewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutek Komentarz w TVN Turbo!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 09:04 Michał Balack, Michael Balack (czyt Majkel), Miszael Balack, Mirosław Klose kur... co oni tam pierdo.... tego sie nie dalo sluchac!!!!!!!!!! Totalne drewno!!! Podzeiekujmy TVN za to ze spierdo.. nam ogladanie LM!!!!!! Ja napewno dekoderu TVN nie kupie!!!!!!! DO bani z tym wszytskim!!! Naszczescie zostaje jeszcze TVP, szkoda Polsatu Sport, Borka i Koltonia i Iwanova:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Barcelona rozgromiła Spartaka Moskwa? IP: *.crowley.pl 13.09.06, 09:10 ciekawy podpis pod zdjeciem chyba inna kolejke ogladalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Liga Mistrzów na żywo. Trzech Polaków na boiskach IP: *.icpnet.pl 13.09.06, 09:30 Mam uwage co do podpisu pod zdjeciem - mianowicie - Barcelona nie rozgromila Spartaka Moskwa tylko Levski Sofia. Odpowiedz Link Zgłoś
cuthbert Liga Mistrzów na żywo. Trzech Polaków na boiskach 13.09.06, 09:44 Hej ludzie, czy ktoś wie czemu wczoraj nie było żadnego meczu w telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś