Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów na żywo

IP: *.compower.pl 26.09.06, 20:06
tak sie nudze, ze az cos tutaj napisze.

go go go zuraw!
Obserwuj wątek
    • Gość: kajet a relacja z czuba gdzie? IP: *.chello.pl 26.09.06, 20:09
      będzie?
    • annasen Maciek, szansa przed Tobą 26.09.06, 20:11
      taka sytuacja prędko może się nie powtórzyć.
      • Gość: Pytajnik Re: Maciek, szansa przed Tobą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:16
        Czy jakakolwiek telewizja pokazuje ten mecz ???
        • jurek7 Re: Maciek, szansa przed Tobą 26.09.06, 20:47
          Gość portalu: Pytajnik napisał(a):

> Czy jakakolwiek telewizja pokazuje ten mecz ???

www.soccer-live.kk.e-wro.pl/
          www.sopcast.com/
    • Gość: Różowa Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:16
      Tak a propos: Ricardo Carvalho to raczej zawodnik Chelsea. W CSKA gra piłkarz,
      który nazywa się Daniel Carvalho. Drobna różnica;)
    • Gość: bacu ALE BYK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:34
      Taki błąd że aż oczy bolą! Ricardo Carvalho dobre sobie.
    • Gość: ryncewid LUDZIE!!!!!!!! zabierzcie mi tych facetów z TVN Tu IP: *.chello.pl 26.09.06, 21:13
      rbo!!!!!!!!!!! Clarkson, Hamond i May lepiej by komentowali mecz. A już na
      1000000% zabawniej.
      • Gość: racja Re: LUDZIE!!!!!!!! zabierzcie mi tych facetów z T IP: 80.54.37.* 26.09.06, 22:00
        ten ten juzwiak juzwiak caly caly czas czas sie sie powtarza powtarza. tragedia
        tragedia tragedia
      • Gość: TVN=SHIT Re: LUDZIE!!!!!!!! zabierzcie mi tych facetów z T IP: *.chello.pl 26.09.06, 22:43
        na szczęście jutro jest transmisja w TVP..
      • elibre Re: LUDZIE!!!!!!!! zabierzcie mi tych facetów z T 27.09.06, 01:15
        zostaw Hamstera w spokoju, niech sie chlopak wykuruje :) Ale ciekawilby mnie ich
        komentarz. Szczegolnie Clarksona, on tak uwielbia pilkarzy. Z tego co zauwazylem
        jego ulubionym jest Rooney :D
      • szestow1 Amatorszczyzna w TVN Turbo 28.09.06, 10:51
        Wczoraj z ogromnym niesmakiem oglądałem emocjonujący mecz Werderu i Barcelony,
        a to za sprawą nudnych komentatorów, którzy miast komentować zdarzenia z meczu
        wyrażali kwieciste opinie na temat futbolu podczas gdy akcja meczu wymagała
        dynamicznego komentarza. Ktoś kiedyś zrobił krzywdę Wołkowi uważając go za
        eksperta od futbolu amerykańskiego i tvn kontynuuje ten błąd niszcząc cały
        urok meczu Barcelony nudzeniem w/w dziennikarza w towarzystwie równie
        pozbawionego talentu komentatorskiego Kalinowskiego.
        Po przełączeniu na TVP usłyszałem mecz i jego dramaturgię dzieki
        Szpakowskiemu, czego się nie spodziewałem. Facet się myli w nazwiskach i
        czasem niedowidzi, lecz komentuje!!!!Przy nim dwaj nudziarze z tvn-u turbo to
        przedszkolaki.Czarno widzę mecze LM w TVN-ie jeśli będą mieli takich
        dyletantów jako komentatorów.
    • Gość: ikezc Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:22
      Wiewiór masz rację. Nudno tu. Też coś nabazgram. Boruc gola!
    • Gość: bober Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:36
      Arsenal - FC Porto 0:1 - poprawcie ten wynik :)
    • Gość: uhh Liga Mistrzów na żywo IP: *.63-245-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 26.09.06, 21:53
      Arsenal 2-0 porto
      • Gość: adam Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.chello.pl 26.09.06, 22:14
        powtarzam pytanie 1 z poprzednikow, czy jakas tv relacjonuje mecz celtic?
    • Gość: Edge 73 minuty Żurawskiego... IP: *.tpnet.pl 26.09.06, 22:27
      Już nie mam wątpliwości dlaczego ostatnimi czasy Strachan zamienił w pierwszym składzie Celticu Żurawskiego na Kenny'ego Millera. Dzisiaj miałem okazję porównać obu panów i Szkot wypadł o klasę lepiej od kapitana naszej reprezentacji. Nie dość, że obok McGeady'ego jest wśród Celtów najszybszy na boisku, to jeszcze jako jedyny miał kilka okazji do zdobycia gola. Właściwie nie ma o czym mówić. Można było odnieść wrażenie, że "Magic" biega z kilogramem ołowiu w d***e. Kiedy Celtic atakował, nasz napastnik albo był schowany pomiędzy obrońcami drużyny z Danii, albo znajdował się całkowicie poza akcją. Kiedy już dostawał piłkę, to natychmiast oddawał ją do tyłu do najbliższego partnera. No i po raz kolejny nasz najlepszy napastnik(?) potwierdził, że nie jest w stanie przeskoczyć pewnej poprzeczki odnośnie swojej mentalności w ważnych momentach. A może po prostu jest zmęczony i musi jeszcze trochę odpocząć...?
      • Gość: Darek TVN i sport IP: *.chello.pl 26.09.06, 22:54
        Jak lubie ogladac TVN24, tak jakikolwiek program dotyczacy pilki noznej na
        antenie TVN-u to straszna kupa!!! Dzisiejszy mecz ligi mistrzow Benfica - Man
        U ... komentarz jednostajny, obojetny i jeszcze komentowany ze studia i co
        chwila tekst czy cos tam sie stalo, bo nie widzialem... typu kartka dla
        Hanze'go co widac bylo golym okiem...
        Jeszcze bardziej wpienia mnie ogladanie orange ekstraklasy. Mam przyjemnosc
        ogladac lige+ na canal plusie i tvn jest za nimi jak Polska z rozwojem za
        USA... Chyba wlodarze TVN za szybko sie wzieli za sport nie majac zaplecza....
        A juz NAJBARDZIEJ WK...IA mnie ten TYP PROWADZACY W OKULARACH...!!!! To jest
        chodzacy kretyn w temacie pilki noznej i tylko osmiesza siebie i cale TVN...
        Mam nadzieje, ze to sie zmieni w miare szybko, bo tego nie da sie ogladac z
        wokalem.... Wrzucilem tego posta na onecie, ale jak na razie nie puscili....
        Dooobre :))))
      • Gość: Mark Re: 73 minuty Żurawskiego... IP: *.range81-151.btcentralplus.com 27.09.06, 08:15
        Zgadzam sie. Ogladalem caly mecz. Maciej slabo gral. Jak zwykle bez wiary i
        bez zadnego ryzyka (podania do tyl i na bok).
    • Gość: s A gdzie są ku.. wyniki wszytkich meczów? IP: 158.75.130.* 27.09.06, 08:37
      ?
      • maciej.nawrot Na samej górze, jak zwykle 27.09.06, 08:40
        Wyniki wszystkich meczów ma Pan/i na samej górze. Są cztery linki do grup Ligi
        Mistrzów i tam jest wszystko - wyniki ostatnich meczów, terminarz i tabele grup.
        Pozdrawiam
    • Gość: FFan Liga Mistrzów na żywo IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.09.06, 09:27
      Steaua wygrała pierwszy mecz w Kijowie 4:1, wczoraj była bez szans

wspaniale zrodlo informacji. ide szukac dalej jaki byl wynik.
      • Gość: h Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.chello.pl 27.09.06, 10:10
        czekaj, zaraz przyjdzie w grypsie od fryzjera
      • maciej.nawrot Wszystkie wyniki są na górze artykułu!!! 27.09.06, 10:41
        Wszystkie wyniki znajdują się w linkach pod nagłówkiem artykułu. Są tam wyniki
        wszystkich grup, terminarz rozgrywek oraz tabele ligowe. Naprawdę, wystarczy
        tylko kliknąć.
        Pozdrawiam
        Gość portalu: FFan napisał(a):

> Steaua wygrała pierwszy mecz w Kijowie 4:1, wczoraj była bez szans
        >
        > wspaniale zrodlo informacji. ide szukac dalej jaki byl wynik.
    • mr.yez Odmładzanie Żurawskiego 27.09.06, 11:56
      "W 30. roku życia Maciej Żurawski zadebiutował w końcu w Lidze Mistrzów" - napisała Gazeta.

Żurawski miał trzydzieste urodziny 12 września tego roku. A zatem już od prawie dwóch tygodni ma 30 lat skończone. Co oznacza, że biegnie mu już TRZYDZIESTY PIERWSZY rok życia.
    • Gość: gość Liga Mistrzów na żywo IP: *.cable.mindspring.com 27.09.06, 12:38
      "Lyon spacerkiem w Bukareszcie

Największy rywal Realu w grupie - Lyon - udowodnił w Bukareszcie, że dla niego
      faza grupowa będzie spacerkiem, a planem minimum jest półfinał, w którym jeszcze
      nigdy nie grał. W trzech ostatnich latach mistrz Francji zatrzymał się na
      ćwierćfinale i teraz chyba jest czas, by pójść dalej. Steaua wygrała pierwszy
      mecz w Kijowie 4:1, wczoraj była bez szans."

Brzmi to tak, jakby to Stec pisal.
      Moze jednak daloby sie podac wynik? Tu nie Wysokie Obcasy gdzie zwykle pisze Stec
    • Gość: lyon Liga Mistrzów na żywo IP: *.olsztyn.mm.pl 27.09.06, 13:29
      jestem pod wrazeniem gry lyonu. zapomnijcie o chelsea czy realu. francuzi graja
      piekny i skuteczny futbol.
    • Gość: Lucas Maciek Zurawski - najslabszy IP: 192.149.225.* 27.09.06, 13:36
      ... niczego wielkiego nie zwojowal. I owszem dodatkowo za swoj wystep dostal
      najslabsza wsrod pilkarzy podstawowego skladu note 5 /skala 1-10/ od
      dziennikarzy szkockiego The Herald. Gratulacje z okazji debiutu ... forma
      jednak nie daje podstaw do optymizmu przed eliminacjami ME
      • Gość: Krzychu Re: Maciek Zurawski - najslabszy IP: *.echostar.pl 27.09.06, 15:00
        Tak, a przez UEFA został wybrany graczem meczu..
        • Gość: alek To jakaś bzdura.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 18:03
          może czegoś nie zrozumiałeś? Skąd taka wiadomość? Całe konsylium z UEFA się
          zebrało? Żurawski był niewidoczny na boisku, bramkę strzelił z ewidentnego
          spalonego, dał się zlapać w offside jak dzieciak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka