Gość: Wiewior IP: *.compower.pl 26.09.06, 20:06 tak sie nudze, ze az cos tutaj napisze. go go go zuraw! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annasen Maciek, szansa przed Tobą 26.09.06, 20:11 taka sytuacja prędko może się nie powtórzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik Re: Maciek, szansa przed Tobą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:16 Czy jakakolwiek telewizja pokazuje ten mecz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: Maciek, szansa przed Tobą 26.09.06, 20:47 Gość portalu: Pytajnik napisał(a): > Czy jakakolwiek telewizja pokazuje ten mecz ??? www.soccer-live.kk.e-wro.pl/ www.sopcast.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Różowa Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:16 Tak a propos: Ricardo Carvalho to raczej zawodnik Chelsea. W CSKA gra piłkarz, który nazywa się Daniel Carvalho. Drobna różnica;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacu ALE BYK!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 20:34 Taki błąd że aż oczy bolą! Ricardo Carvalho dobre sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryncewid LUDZIE!!!!!!!! zabierzcie mi tych facetów z TVN Tu IP: *.chello.pl 26.09.06, 21:13 rbo!!!!!!!!!!! Clarkson, Hamond i May lepiej by komentowali mecz. A już na 1000000% zabawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: LUDZIE!!!!!!!! zabierzcie mi tych facetów z T IP: 80.54.37.* 26.09.06, 22:00 ten ten juzwiak juzwiak caly caly czas czas sie sie powtarza powtarza. tragedia tragedia tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVN=SHIT Re: LUDZIE!!!!!!!! zabierzcie mi tych facetów z T IP: *.chello.pl 26.09.06, 22:43 na szczęście jutro jest transmisja w TVP.. Odpowiedz Link Zgłoś
elibre Re: LUDZIE!!!!!!!! zabierzcie mi tych facetów z T 27.09.06, 01:15 zostaw Hamstera w spokoju, niech sie chlopak wykuruje :) Ale ciekawilby mnie ich komentarz. Szczegolnie Clarksona, on tak uwielbia pilkarzy. Z tego co zauwazylem jego ulubionym jest Rooney :D Odpowiedz Link Zgłoś
szestow1 Amatorszczyzna w TVN Turbo 28.09.06, 10:51 Wczoraj z ogromnym niesmakiem oglądałem emocjonujący mecz Werderu i Barcelony, a to za sprawą nudnych komentatorów, którzy miast komentować zdarzenia z meczu wyrażali kwieciste opinie na temat futbolu podczas gdy akcja meczu wymagała dynamicznego komentarza. Ktoś kiedyś zrobił krzywdę Wołkowi uważając go za eksperta od futbolu amerykańskiego i tvn kontynuuje ten błąd niszcząc cały urok meczu Barcelony nudzeniem w/w dziennikarza w towarzystwie równie pozbawionego talentu komentatorskiego Kalinowskiego. Po przełączeniu na TVP usłyszałem mecz i jego dramaturgię dzieki Szpakowskiemu, czego się nie spodziewałem. Facet się myli w nazwiskach i czasem niedowidzi, lecz komentuje!!!!Przy nim dwaj nudziarze z tvn-u turbo to przedszkolaki.Czarno widzę mecze LM w TVN-ie jeśli będą mieli takich dyletantów jako komentatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikezc Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:22 Wiewiór masz rację. Nudno tu. Też coś nabazgram. Boruc gola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 21:36 Arsenal - FC Porto 0:1 - poprawcie ten wynik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhh Liga Mistrzów na żywo IP: *.63-245-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 26.09.06, 21:53 Arsenal 2-0 porto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.chello.pl 26.09.06, 22:14 powtarzam pytanie 1 z poprzednikow, czy jakas tv relacjonuje mecz celtic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edge 73 minuty Żurawskiego... IP: *.tpnet.pl 26.09.06, 22:27 Już nie mam wątpliwości dlaczego ostatnimi czasy Strachan zamienił w pierwszym składzie Celticu Żurawskiego na Kenny'ego Millera. Dzisiaj miałem okazję porównać obu panów i Szkot wypadł o klasę lepiej od kapitana naszej reprezentacji. Nie dość, że obok McGeady'ego jest wśród Celtów najszybszy na boisku, to jeszcze jako jedyny miał kilka okazji do zdobycia gola. Właściwie nie ma o czym mówić. Można było odnieść wrażenie, że "Magic" biega z kilogramem ołowiu w d***e. Kiedy Celtic atakował, nasz napastnik albo był schowany pomiędzy obrońcami drużyny z Danii, albo znajdował się całkowicie poza akcją. Kiedy już dostawał piłkę, to natychmiast oddawał ją do tyłu do najbliższego partnera. No i po raz kolejny nasz najlepszy napastnik(?) potwierdził, że nie jest w stanie przeskoczyć pewnej poprzeczki odnośnie swojej mentalności w ważnych momentach. A może po prostu jest zmęczony i musi jeszcze trochę odpocząć...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek TVN i sport IP: *.chello.pl 26.09.06, 22:54 Jak lubie ogladac TVN24, tak jakikolwiek program dotyczacy pilki noznej na antenie TVN-u to straszna kupa!!! Dzisiejszy mecz ligi mistrzow Benfica - Man U ... komentarz jednostajny, obojetny i jeszcze komentowany ze studia i co chwila tekst czy cos tam sie stalo, bo nie widzialem... typu kartka dla Hanze'go co widac bylo golym okiem... Jeszcze bardziej wpienia mnie ogladanie orange ekstraklasy. Mam przyjemnosc ogladac lige+ na canal plusie i tvn jest za nimi jak Polska z rozwojem za USA... Chyba wlodarze TVN za szybko sie wzieli za sport nie majac zaplecza.... A juz NAJBARDZIEJ WK...IA mnie ten TYP PROWADZACY W OKULARACH...!!!! To jest chodzacy kretyn w temacie pilki noznej i tylko osmiesza siebie i cale TVN... Mam nadzieje, ze to sie zmieni w miare szybko, bo tego nie da sie ogladac z wokalem.... Wrzucilem tego posta na onecie, ale jak na razie nie puscili.... Dooobre :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: 73 minuty Żurawskiego... IP: *.range81-151.btcentralplus.com 27.09.06, 08:15 Zgadzam sie. Ogladalem caly mecz. Maciej slabo gral. Jak zwykle bez wiary i bez zadnego ryzyka (podania do tyl i na bok). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s A gdzie są ku.. wyniki wszytkich meczów? IP: 158.75.130.* 27.09.06, 08:37 ? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.nawrot Na samej górze, jak zwykle 27.09.06, 08:40 Wyniki wszystkich meczów ma Pan/i na samej górze. Są cztery linki do grup Ligi Mistrzów i tam jest wszystko - wyniki ostatnich meczów, terminarz i tabele grup. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FFan Liga Mistrzów na żywo IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.09.06, 09:27 Steaua wygrała pierwszy mecz w Kijowie 4:1, wczoraj była bez szans wspaniale zrodlo informacji. ide szukac dalej jaki byl wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.chello.pl 27.09.06, 10:10 czekaj, zaraz przyjdzie w grypsie od fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.nawrot Wszystkie wyniki są na górze artykułu!!! 27.09.06, 10:41 Wszystkie wyniki znajdują się w linkach pod nagłówkiem artykułu. Są tam wyniki wszystkich grup, terminarz rozgrywek oraz tabele ligowe. Naprawdę, wystarczy tylko kliknąć. Pozdrawiam Gość portalu: FFan napisał(a): > Steaua wygrała pierwszy mecz w Kijowie 4:1, wczoraj była bez szans > > wspaniale zrodlo informacji. ide szukac dalej jaki byl wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.yez Odmładzanie Żurawskiego 27.09.06, 11:56 "W 30. roku życia Maciej Żurawski zadebiutował w końcu w Lidze Mistrzów" - napisała Gazeta. Żurawski miał trzydzieste urodziny 12 września tego roku. A zatem już od prawie dwóch tygodni ma 30 lat skończone. Co oznacza, że biegnie mu już TRZYDZIESTY PIERWSZY rok życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Liga Mistrzów na żywo IP: *.cable.mindspring.com 27.09.06, 12:38 "Lyon spacerkiem w Bukareszcie Największy rywal Realu w grupie - Lyon - udowodnił w Bukareszcie, że dla niego faza grupowa będzie spacerkiem, a planem minimum jest półfinał, w którym jeszcze nigdy nie grał. W trzech ostatnich latach mistrz Francji zatrzymał się na ćwierćfinale i teraz chyba jest czas, by pójść dalej. Steaua wygrała pierwszy mecz w Kijowie 4:1, wczoraj była bez szans." Brzmi to tak, jakby to Stec pisal. Moze jednak daloby sie podac wynik? Tu nie Wysokie Obcasy gdzie zwykle pisze Stec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyon Liga Mistrzów na żywo IP: *.olsztyn.mm.pl 27.09.06, 13:29 jestem pod wrazeniem gry lyonu. zapomnijcie o chelsea czy realu. francuzi graja piekny i skuteczny futbol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Maciek Zurawski - najslabszy IP: 192.149.225.* 27.09.06, 13:36 ... niczego wielkiego nie zwojowal. I owszem dodatkowo za swoj wystep dostal najslabsza wsrod pilkarzy podstawowego skladu note 5 /skala 1-10/ od dziennikarzy szkockiego The Herald. Gratulacje z okazji debiutu ... forma jednak nie daje podstaw do optymizmu przed eliminacjami ME Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Maciek Zurawski - najslabszy IP: *.echostar.pl 27.09.06, 15:00 Tak, a przez UEFA został wybrany graczem meczu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek To jakaś bzdura.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 18:03 może czegoś nie zrozumiałeś? Skąd taka wiadomość? Całe konsylium z UEFA się zebrało? Żurawski był niewidoczny na boisku, bramkę strzelił z ewidentnego spalonego, dał się zlapać w offside jak dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś