Gość: waldek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 21:00 Jak tam wjechac bez przekraczania przepisow. Podobno od Gliwickiej tam nie mozna wjechac bo jest zakaz ruchu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wieśniak Re: basen w Paniowkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 21:28 Trzeba jechać przez całą wieś. Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: basen w Paniowkach 09.04.10, 20:27 był tam ktoś ? dużo ludzi chodzi na ten basen czy można popływać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palkac Re: basen w Paniowkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 22:20 Mało ludzi jest do południa, czasem są dzieciaki, ale zależy w jakim wieku.Raz spotkałam maluchy, to siedziały tylko w brodziku więc był luzik, ale jak już jest młodzież to 3/4 basenu pływackiego zajęte, plus piski i krzyki nastolatek-co już dla ucha nie jest przyjemne szczególnie pod prysznicami, gdzie takie dźwięki rozchodzą się ze zdwojoną siłą :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: basen w Paniowkach IP: *.stk.vectranet.pl 11.04.10, 22:37 wcale nie trzeba objeżdżać wsi, choć teoretycznie tak powinno być, też tak raz zrobiłam. Ale jadąc główną drogą wystarczy spojrzeć w tył i w przód czy policja nie jedzie i.. heja pod basen od tyłu po zakazie, wszyscy na prawdę tak robią. Tym bardziej, że jazda tym zakazem to raptem 50 metrów, każdy da radę. A ogólnie na miejscu jest fajnie - basen, zjeżdżalnia, jacuzi, sauna za dodatkową opłatą ale za grosze. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
wokal79 Re: basen w Paniowkach 12.04.10, 10:24 Fajne jakuzzi, ale w basenie pływackim bardzo zimna woda, brrr dlatego wolę basen w Rudzie Śląskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takitam Re: basen w Paniowkach IP: *.zabrze.net.pl 12.04.10, 19:24 Zdaje sie jest zakaz wjazdu (na droge po ktorej mozna jezdzic) umieszczony na szlabanie, ale wczesniej nie ma zakazu skretu, poza tym przejezdzasz obok szlabanu a nie przez szlaban (bo jak by byl zamkniety to bys nie wjechal), a na jezdni jest linia przerywana :) zeby bylo weselej Odpowiedz Link Zgłoś