alvaro_1987 03.10.06, 16:14 muahahahaha dawno się tak nie uśmiałem <lol> gratuluje i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cure Maskotki z piekła rodem IP: *.eskadra.com.pl 03.10.06, 17:04 Kogut najlepszy, bez dwóch zdań.. Chyba, że to sentyment - pierwsze Euro... Tylko wilk z Sarajewa przebił Koguta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forn Re: Maskotki z piekła rodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 17:04 Najlepsza maskotka byla maskotka z roku 1998 (wiem ze to MS, a nie ME) Kogut, kurak, czy cokolwiek to bylo, rzadzi. Btw. ziomki z supergiganta mialy podobny news, tyle ze wlasnie o maskotkach z MS. pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj chce dowcip o rasiaku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 17:26 chce dowcip o rasiaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarka Maskotki z piekła rodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 19:27 wcale te maskotki nie sa takie zle! aa w 2004 roku byla bardzo wypaisona maskotka! orginalna i nowoczesna! aa jesli takie wam sie nie podobaja to powinny wam sie podoabac jak najprostsze maskotki... ale wy je okreslacie jako 'nudne' :/ to sami sobie stworzcie maskotke! zoabczymy ... co wam sie wogole podoba ?! ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Maskotki z piekła rodem IP: *.chello.pl 03.10.06, 20:50 moze to maskotki 2012?? takie bialo-czerwone są... :] Odpowiedz Link Zgłoś
levy Re: Maskotki z piekła rodem 04.10.06, 09:35 > moze to maskotki 2012?? takie bialo-czerwone są... :] Jedna będzie będzie białoczerwona (pewnie orzeł) a druga żółtoniebieska (nie wiem jaki stwór ale napewno z trójzębem) :) Odpowiedz Link Zgłoś