Dodaj do ulubionych

Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę

• Gość: Bolek Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.emirates.net.ae 25.10.06, 15:09
      nie rozumie ciolek, ze juz na niego dawno przyszedl czas - ze upieprzal polska
      pilke, kradl z fumflami na chama. Wywiesc gnoja taczkami i to szybko. Nachapal
      sie juz i namieszal, ze hej.
    • Gość: PRECZ!!!!!!!!!!!!! Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.net.ircam.fr 25.10.06, 15:14
      >PRECZ z tym hamem,listkiewiczem i innymi odpowiedzialnymi za KORUPCJE!!!!!!!!!!
    • ivulspirit Listek dogadał się z Lipcem 25.10.06, 15:20
      Lipiec odpuścił Listkowi w zamian za część lewej kasy z PZPN-u
    • Gość: NO Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.160.233.163.olsznet.ec.pl 25.10.06, 15:22
      Złodziej :/
    • Gość: Jarek Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 15:24
      Wygrałem zakład churrra flacha dla mnie.Listkiewicz zostaje niestety.Tego się
      spodziewałem.
    • bbartek555 ja go nie prosilem... 25.10.06, 15:33
      żeby został. Niech więc nie pier.., że wszyscy go proszą. Co za buc. i jak ma
      być lepiej w tym kraju?? a proszą go chyba Ci , którzy mają z tego interes bo
      nikt o zdrowych zmysłach by tego nie zrobił
      • Gość: Schuja Re: ja go nie prosilem... IP: *.pools.arcor-ip.net 25.10.06, 15:41
        Aja go prosze , by pozostal .I NIE MAM W TYM ZADNEGO INTERESU ; NAWET
        OSOBISTEGO:Ijest nas wiecej takich . Apeluje do nich - zajmijcie tu wyrazne
        stanowisko.Nie dajmy naszego Pana Prezesa na lubudubu.
    • Gość: tomasz Listkiewicz - czlowiek bez honoru! IP: *.nj.res.rr.com 25.10.06, 15:36
      Jak mozna tak zaciekle trzymac sie stolka po tych wszystkich aferach? Czlowieku, ty juz sie dorobiles na przekretach. Odejdz pozwol po sobie innym posprzatac.
      • dennis26 Re: Listkiewicz - czlowiek bez honoru! 25.10.06, 15:40
        >Tak duzo ludzi go prosi zeby został< to sa chyba jakieś kpiny,ten czlowiek nie
        ma za grosz honoru
        • Gość: kazio Re: Listkiewicz - czlowiek bez honoru! IP: *.server.ntli.net 25.10.06, 15:42
          A moze trzeba mu pomoc i wywiezc go na taczkach
    • czlon_pisu wszyscy chco aby zostal ale wielu chce aby odszedl 25.10.06, 15:40
      Nie kapuje tego co Fidel Castro - Listkewicz bredzi. Bo najpierw mowi ze
      WSZYSCY chco aby on zostal a chwilke potem mowi ze "niektórzy już przebierają
      nogami, aby mnie zastąpić, ale muszą poczekać."

No to jak w koncu jest ?
    • wet3 Listkiewicz pewnie zapatrzyl sie w Bolkowe 25.10.06, 15:56
      "nie chcem, ale muszem"!
    • Gość: karol Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.uni.lodz.pl 25.10.06, 16:20
      ...bo chce zeby przyznali nam euro 2012 i bedzie mowil ze to jego zasluga i
      wtedy odejdzie a jak wiemy termin wyboru gospodarza został przesuniety na
      poczatek roku 2007 :) cwana bestia.
    • Gość: karol Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.uni.lodz.pl 25.10.06, 16:21
      ... troche przypomina millera w tym jego zachowaniu ;)
      • Gość: koneser listkiewicz do pierdla, do pierdla,do pierdla IP: *.his.uni.torun.pl 25.10.06, 16:29
        i dozywocie
    • Gość: Sybirak Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 16:54
      Taki h.. jak słonia nos!!!
    • jakub_wroclawski Miś, Miś, Miś.. 25.10.06, 16:55
      ...jak Boga kocham, historia jak z Misia... Albo Rozmowy kontrolowane...
      "Płacisz ty, jest twoje, ale na mnie..". Ten wywiad to jak ten cytat z Rozmow...
    • Gość: 1 Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.pronet.lublin.pl 25.10.06, 16:59
      a podobno chcieć to móc!?!?!?!
      LISTKIEWICZ TO K....!!!!!!!!
    • Gość: kazio_rozłamowiec Wstyd i hańba IP: *.marton.net.pl 25.10.06, 17:09
      To już nawet nie jest śmieszne ani żałosne to jest poprostu groteska, rodem z
      Orwellowskiej powieści. Trzeba być ostatnią gnidą bez grama honoru taką na
      którą patrzy się z obrzydzeniem żeby robić taki numer Przeciez każdy o
      zdrowych zmysłach dostrzega ze deklarując odejście w grudniu te dzisiejsze
      oświaczenie było juz napisane. Abstrahując od tego czy powinien być Listkiewicz
      Prezesem czy nie- dla mnie jak meżczyzna coś obiecuje to to robi a jak nie robi
      to nie jest mężczyzną szczególnie jak obiecuje cokolwiek przed coś około 40
      milionami świadków. Wstyd i hańba...
    • Gość: Tyson Wypie..j gnido!!!! Dupsko trzeba odspawac od st IP: 62.135.93.* 25.10.06, 17:12
      ołka? Pomożemy!
    • Gość: lach Re: Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:12
      cos ci sie pomyliło-NIE CHCE ALE MUSZE-tak powinien powiedziec listek,gdyby nie
      mozliwiść oranizacji mistrzostw EU to dawno bys był zdjęty a jak miałbyś
      odrobine honoru to byś ustąpił-kibic
    • Gość: Sławek Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.gaja.net.pl 25.10.06, 17:21
      To jest Bantustan
    • Gość: stefanox a paszoł won IP: *.wroclaw.mm.pl 25.10.06, 17:40
    • zwiatrem1 Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę 25.10.06, 17:56
      To typowo polskie przyjacielu. Wiekszy smiec zawsze siedzi wyzej!!!!!
    • Gość: kukulsky -Listkiewicz! - Co? - Ty ... wiesz co! IP: *.toya.net.pl 25.10.06, 18:03
      Won. ty ku.wo bez honoru!
    • Gość: Korona v.Legia-3:0 Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.crowley.pl 25.10.06, 18:21
      PZPN, PZPN, .., .. PZPN!!!!!!!!!
      • Gość: Martac. Re: Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.aster.pl 25.10.06, 18:22
        no jakie to smutne.Biedny Listkiewicz chciałby ale nie może.No taragedia po prostu.
        Ale pamiętajmy że on przecież się poświęca dla dobra Piłki Polskiej.Pomnik mu!!

• Gość: Aston Riplej Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.crowley.pl 25.10.06, 18:24
      PZPN, PZPN, yeba*ć, yeba*ć, PZPN.
    • Gość: pol Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: 155.37.254.* 25.10.06, 18:27
      Ludzie skond w tej je-banej polsce takeigo s-ku-rwy-syna pi-erd-olone-go ch-uj-a
      wytrzasneliscie debilki buhahahah.Pozbadcie sie chlopa w koncu.
    • Gość: Ignac Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: 212.87.240.* 25.10.06, 18:36
      Takiego W polsce nazywamy poprostu świnią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka