Gość: Bolek Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.emirates.net.ae 25.10.06, 15:09 nie rozumie ciolek, ze juz na niego dawno przyszedl czas - ze upieprzal polska pilke, kradl z fumflami na chama. Wywiesc gnoja taczkami i to szybko. Nachapal sie juz i namieszal, ze hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRECZ!!!!!!!!!!!!! Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.net.ircam.fr 25.10.06, 15:14 >PRECZ z tym hamem,listkiewiczem i innymi odpowiedzialnymi za KORUPCJE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Listek dogadał się z Lipcem 25.10.06, 15:20 Lipiec odpuścił Listkowi w zamian za część lewej kasy z PZPN-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NO Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.160.233.163.olsznet.ec.pl 25.10.06, 15:22 Złodziej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 15:24 Wygrałem zakład churrra flacha dla mnie.Listkiewicz zostaje niestety.Tego się spodziewałem. Odpowiedz Link Zgłoś
bbartek555 ja go nie prosilem... 25.10.06, 15:33 żeby został. Niech więc nie pier.., że wszyscy go proszą. Co za buc. i jak ma być lepiej w tym kraju?? a proszą go chyba Ci , którzy mają z tego interes bo nikt o zdrowych zmysłach by tego nie zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: ja go nie prosilem... IP: *.pools.arcor-ip.net 25.10.06, 15:41 Aja go prosze , by pozostal .I NIE MAM W TYM ZADNEGO INTERESU ; NAWET OSOBISTEGO:Ijest nas wiecej takich . Apeluje do nich - zajmijcie tu wyrazne stanowisko.Nie dajmy naszego Pana Prezesa na lubudubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Listkiewicz - czlowiek bez honoru! IP: *.nj.res.rr.com 25.10.06, 15:36 Jak mozna tak zaciekle trzymac sie stolka po tych wszystkich aferach? Czlowieku, ty juz sie dorobiles na przekretach. Odejdz pozwol po sobie innym posprzatac. Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Listkiewicz - czlowiek bez honoru! 25.10.06, 15:40 >Tak duzo ludzi go prosi zeby został< to sa chyba jakieś kpiny,ten czlowiek nie ma za grosz honoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Listkiewicz - czlowiek bez honoru! IP: *.server.ntli.net 25.10.06, 15:42 A moze trzeba mu pomoc i wywiezc go na taczkach Odpowiedz Link Zgłoś
czlon_pisu wszyscy chco aby zostal ale wielu chce aby odszedl 25.10.06, 15:40 Nie kapuje tego co Fidel Castro - Listkewicz bredzi. Bo najpierw mowi ze WSZYSCY chco aby on zostal a chwilke potem mowi ze "niektórzy już przebierają nogami, aby mnie zastąpić, ale muszą poczekać." No to jak w koncu jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Listkiewicz pewnie zapatrzyl sie w Bolkowe 25.10.06, 15:56 "nie chcem, ale muszem"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.uni.lodz.pl 25.10.06, 16:20 ...bo chce zeby przyznali nam euro 2012 i bedzie mowil ze to jego zasluga i wtedy odejdzie a jak wiemy termin wyboru gospodarza został przesuniety na poczatek roku 2007 :) cwana bestia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.uni.lodz.pl 25.10.06, 16:21 ... troche przypomina millera w tym jego zachowaniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser listkiewicz do pierdla, do pierdla,do pierdla IP: *.his.uni.torun.pl 25.10.06, 16:29 i dozywocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sybirak Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 16:54 Taki h.. jak słonia nos!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_wroclawski Miś, Miś, Miś.. 25.10.06, 16:55 ...jak Boga kocham, historia jak z Misia... Albo Rozmowy kontrolowane... "Płacisz ty, jest twoje, ale na mnie..". Ten wywiad to jak ten cytat z Rozmow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.pronet.lublin.pl 25.10.06, 16:59 a podobno chcieć to móc!?!?!?! LISTKIEWICZ TO K....!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio_rozłamowiec Wstyd i hańba IP: *.marton.net.pl 25.10.06, 17:09 To już nawet nie jest śmieszne ani żałosne to jest poprostu groteska, rodem z Orwellowskiej powieści. Trzeba być ostatnią gnidą bez grama honoru taką na którą patrzy się z obrzydzeniem żeby robić taki numer Przeciez każdy o zdrowych zmysłach dostrzega ze deklarując odejście w grudniu te dzisiejsze oświaczenie było juz napisane. Abstrahując od tego czy powinien być Listkiewicz Prezesem czy nie- dla mnie jak meżczyzna coś obiecuje to to robi a jak nie robi to nie jest mężczyzną szczególnie jak obiecuje cokolwiek przed coś około 40 milionami świadków. Wstyd i hańba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyson Wypie..j gnido!!!! Dupsko trzeba odspawac od st IP: 62.135.93.* 25.10.06, 17:12 ołka? Pomożemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lach Re: Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:12 cos ci sie pomyliło-NIE CHCE ALE MUSZE-tak powinien powiedziec listek,gdyby nie mozliwiść oranizacji mistrzostw EU to dawno bys był zdjęty a jak miałbyś odrobine honoru to byś ustąpił-kibic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.gaja.net.pl 25.10.06, 17:21 To jest Bantustan Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę 25.10.06, 17:56 To typowo polskie przyjacielu. Wiekszy smiec zawsze siedzi wyzej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukulsky -Listkiewicz! - Co? - Ty ... wiesz co! IP: *.toya.net.pl 25.10.06, 18:03 Won. ty ku.wo bez honoru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korona v.Legia-3:0 Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.crowley.pl 25.10.06, 18:21 PZPN, PZPN, .., .. PZPN!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martac. Re: Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.aster.pl 25.10.06, 18:22 no jakie to smutne.Biedny Listkiewicz chciałby ale nie może.No taragedia po prostu. Ale pamiętajmy że on przecież się poświęca dla dobra Piłki Polskiej.Pomnik mu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aston Riplej Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: *.crowley.pl 25.10.06, 18:24 PZPN, PZPN, yeba*ć, yeba*ć, PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: 155.37.254.* 25.10.06, 18:27 Ludzie skond w tej je-banej polsce takeigo s-ku-rwy-syna pi-erd-olone-go ch-uj-a wytrzasneliscie debilki buhahahah.Pozbadcie sie chlopa w koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignac Listkiewicz: Chcę odejść, ale nie mogę IP: 212.87.240.* 25.10.06, 18:36 Takiego W polsce nazywamy poprostu świnią. Odpowiedz Link Zgłoś