Gość: Paweł IP: 62.233.214.* 31.10.06, 20:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mały Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.wroclaw.mm.pl 31.10.06, 21:31 Usuncie tego komentatora z TVN Turbo!!!! Najlepiej niech przeniesie sie do telewizji Trwam, i tam niech komentuje rozgrywki parafialne. Zenada ze strony TVNu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2501 Gol Lamparda IP: *.gorzow.mm.pl 31.10.06, 21:56 Jakiż gol! Właśnie dla takich bramek ogląda się LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ja wole mecze naszej ligi ! IP: 72.251.0.* 31.10.06, 21:58 100 razy bardziej pasjonujace sa mecze Arki, Wisly czy Legii niz tych spaslakow z Europy, niesamowicie chciwych na kase zgredow z Londynu, Madrytu czy Monachium. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Co to za posrany sedzia??????? 31.10.06, 22:41 Ja doliczyłem sie przynajmniej do 4 czerwonych kartek dla Chelsea. Drogba, Ballack, Cole i Essien , no faulowali jak najęci!!!!!!!!! Sędzia musiał być przekupiony albo na serio coś miał z głową bo nie wiem jak można nie dać ani jednej czerwonej kartki:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mów mi wuju Re: Co to za posrany sedzia??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:44 Nięźle musisz być sfrustrowany, cieniasie. HA HA HA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: Co to za posrany sedzia??????? 31.10.06, 22:46 kto tu jest cienias. widocznie chelsea inaczej grac nie umie:/, tylko faulować:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mów mi wuju Re: Co to za posrany sedzia??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:47 BARCA to brutale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś... Re: Co to za posrany sedzia??????? IP: *.chello.pl 31.10.06, 23:12 Brutale to dentyści :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mów mi wuju Re: Co to za posrany sedzia??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:14 Moja pani dentystka jest miła i łagodna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś... Re:2 Co to za posrany sedzia??????? IP: *.chello.pl 31.10.06, 23:17 Zmieniłbyś zdanie, jak zdenerwowała by się ...i zaczęła borować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Co to za posrany sedzia??????? IP: 62.69.202.* 31.10.06, 22:48 patrz a Barca juz nawet skutecznie faulowac nie potrafi...sie porobilo, cieniuja i tyle ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: visca el barca Re: Co to za posrany sedzia??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:04 A nie zapomniales o R.Carvalio??? ten to faulowal! A Ballack to na emeryturke!!! bo tylko faulowac umie! Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: Co to za posrany sedzia??????? 31.10.06, 23:05 no chyba wkońcu znalazł sie jeden kibic Barcy ze mną to już 2:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Co to za posrany sedzia??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 13:38 Ja sie doliczyłem conajmniej czterech czerownych kartek po faulach na Drogbie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westbrompton Re: ja wole mecze naszej ligi ! IP: *.proxy.aol.com 31.10.06, 23:03 Jak bedziesz przypadkiem w Londynie ,przejdz sie na mecz Chelsea(stacja metra Fulham Broadway)To zmieni Ciebie jako człowieka,uwierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Chelsea to maly klub, wielka forsa IP: 72.251.0.* 31.10.06, 23:21 zmieni, ale pewno na gorsze, Chelsea to $$$$$ a nie futbol. Maly klub, wielka forsa. Gość portalu: westbrompton napisał(a): > Jak bedziesz przypadkiem w Londynie ,przejdz sie na mecz Chelsea(stacja metra > Fulham Broadway)To zmieni Ciebie jako człowieka,uwierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westbrompton Re: Chelsea to maly klub, wielka forsa IP: *.proxy.aol.com 31.10.06, 23:38 człowieku mów mi jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Chelsea to maly klub, wielka forsa IP: 62.69.202.* 31.10.06, 23:48 a w Barcelonie wszyscy zawodnicy graja charytatywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq a barca placi pilkarzom bananami :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 09:38 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2501 Re: ja wole mecze naszej ligi ! IP: *.gorzow.mm.pl 31.10.06, 23:05 Ja tam wolę ligę angielską, niestety nie mieszkam w Anglii więc zostaje mi C+, ale to jak lizanie cukierka przez szybę. Odpowiedz Link Zgłoś
deadlog Re: Gol Lamparda 01.11.06, 07:36 Tutaj jest: outspace.no-ip.org/index.php?action=video&video_id=28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Barcy nie podniecaj sie, to był fuks! IP: *.static.korbank.pl 01.11.06, 09:35 on chcial zacentrowac... nawet nie spojrzal na bramkarza cały strzał oddał z obrotu i nie mial czasu, by sie przyjrzec, gdzie stoi Valdes :-) no ale z drugiej strony wyszło mu cos naprawde super! z innej bajki: ktos tu napisał cos o komentatorze... hehe.. racja, koles był cieniutki, że dzieki pozdr kibic Barcy ps. wierze, ze jednak Barcelona pokona Werder i wejdzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:56 kazdy moze mowic ze lepiej by komentowal! po prostu gorzej sie nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archanioł Re: Liga Mistrzów na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:07 Zgadzam się z Tobą w 100%. Gość zdaje się nie mieć pojęcia o czym mówi. Jeszcze ten usypiający ton głosu. Mogą sobie ze Szpakiem ręce podać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś cooleczka Spartak przegrał przez metro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:39 Tłumaczenie porażki w najwyższy sposób oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacklondon A ja ogladalem w onecie :) i calkiem niezle IP: *.aster.pl 31.10.06, 22:42 bo ater niestety pozbyl sie z portfolio TVN Turbo, a wiem od znajomych ze zaraz wypisza sie za to z Aster Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c a ja ogladalem za darmoche w necie IP: *.devs.futuro.pl 31.10.06, 22:47 fajnie szlo z chinskiego kanalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedzia kalosz Re: a ja ogladalem za darmoche w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:55 jak mozna takie mecze puszczac na kodowanej stacji , niech kaczory zrobia w koncu porzadek z tym Polsatem i Tvnem , btw meczyk kozak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: a ja ogladalem za darmoche w necie IP: *.c149.petrotel.pl 01.11.06, 01:00 No ja też ale na szczęście z brytyjskiego kanału :) Całkiem dobrze tylko jakość mogła być lepsza ale nie ma co narzekać w końcu za darmochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa jest dobrze IP: 62.69.202.* 31.10.06, 22:47 Chelsea na wyjezdzie zremisowala z faworyzowana Barcelona. Dzien nie mogl sie lepeij zakonczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: jest zle 31.10.06, 22:48 dla jednych dobrze dlka jednych źle, no bo przyznajcie racje ze sedzia niesprawiedliwie oceniał no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mów mi wuju Re: jest zle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:50 Nie płacz tak żałośnie chłopaczku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: jest zle IP: 62.69.202.* 31.10.06, 22:50 coz, zlej baletnicy przeszkadza rąbek u spodnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike_clash Re: jest zle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:51 ojej grzesiu popłacz się jak messi czy inny żeluś :D:D:D wspaniałe zakonczenie dnia, barca= farsa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa niespodzianka IP: 62.69.202.* 31.10.06, 22:54 okazuje sie, ze Chelsea ma spora rzesze kibicow. Jak milo. Moje otoczenie raczej utwierdzalo mnie o wiekszosci slepo wielbiacej Barcelone... Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: jest zle 31.10.06, 22:51 mow mi wuju, czy ty dobrze sie czujesz???? wiesz ze forum jest do wyrazania własnej opinii a nie do naśmiewania sie z innych osób???? widać nie wiesz:/ az szkoda mi takichg ludzi, w sumie to remis nie jest taki zły , ale sedzia powinien postawic przynajmniej 1 czerwoną . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mów mi wuju Re: jest zle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:53 Czerwoną dla ciebie rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
pateko7 mow mi c.h.u.j.u 01.11.06, 09:50 nie podniecaj sie tak leszczyku, ruska mafia abramowicza juz udupiła friska, wczoraj goscia dla odmiany kupiła gol lamparda to dosrodkowaniem a nie strzał, prawda jest taka ze braca pyknie werder, a chlesea w tym roku przegra z man utd lubiłem czelsi, jak grał tam zola, viali, hughes, teraz to gó.., a nie klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mów mi wuju Re: mow mi c.h.u.j.u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:29 Zajmij się lepiej prostowaniem bananów, ciapciaku w ząbek czesany. Kolejny niedorobiony wietrzyciel spisków. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: jest zle 31.10.06, 22:53 co wy macie taki uraz do barcy??? co ona wam zrobiła???, pamietam jeszcze ze niewiedziałem czemu tak wszyscy rasiaka opierd...lają no ale po meczu Polska Portugalia to sie juz dowiedziałem:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mów mi wuju Re: jest zle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:55 Powtarzam czerwona dla ciebie, mały ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: jest zle IP: 62.69.202.* 31.10.06, 22:56 Drogi Grzesiu, ciebie chyba nie mozna nazwac kibicem, skoro zadajesz infantylne pytania. Dociekasz dlaczego ktos woli lody waniliowe od czekoladowych ? Podumaj, moze trafisz na karty historii jako odkrywca! Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: jest zle 31.10.06, 22:57 a nie łatwiej jak ktoś to wytłumaczy??? niż później mnie bedziecie jeszcze bardziej opieprzac ze nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: jest zle IP: 62.69.202.* 31.10.06, 22:58 Grzesiu, przeczytaj jeszcze raz , tyle, ze ze zrozumieniem ( o ile ci sie uda) to, co napisalam powyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mów mi wuju Re: jest zle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:59 Idź już lepiej spać, malutki. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: jest zle 31.10.06, 23:01 dziecinne niepoważne ptanie. hmmmmmm czyli lubicie chelse bo według was gra ona lepiej od Barcelony, tak jak ktoś woli lody waniliowe od czekoladowych bo mu bardziej smakują:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mów mi wuju Re: jest zle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:03 pytanie retoryczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mów mi wuju Re: jest zle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:07 Wreszcie ochłonąłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mów mi wuju Re: jest zle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:11 Miałeś wypieki i sędziemu chciałeś spuścić łomot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: jest zle IP: 62.69.202.* 31.10.06, 23:12 Drogi Grzesiu, czasami trzeba drastycznie obnizyc loty, aby trafic do odbiorcy, skoro sugestie do niego nie przemawiaja. Aha, jeszcze jedna uwaga, ja wystepuje w liczbie pojedynczej, doprawdy nie wiem skad ta mnogosc sie u ciebie bierze ? Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: jest zle 31.10.06, 23:15 a no widzisz, mnogość pojawiła sie dlatego ze wiecej jest kibiców chealse,(mnie to nie przeszkadza mozecie kibicowac nawet madrytowi) i powiedzialem w liczbie mnogiej bo czesto słysze jaka barca do nieudaczniki cieniasy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: jest zle IP: 62.69.202.* 31.10.06, 23:17 tylko dlaczego z tym sie do mnie zwracasz? Czyzbym uzyla takich epitetow ? czyzbys obral mnie na przedstawicielke fanoz lonynskiego klubu? ( a propos tej mnogosci ) Odpowiedz Link Zgłoś
pateko7 strasznie sie laska nabzdyczyłaś 01.11.06, 09:57 pewnie w realu jestes popychadłem to trzeba sobie w necie samopoczucie poprawić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gianluca Re: jest zle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:59 czerwona kartka ? powinna być kolejno dla Motty, Drogby, znowu Motty, Ronaldinho, Essiena, Marqueza, Terry'ego, a obydwaj trenerzy - na trybuny !!!... :D a na "czerwone" tak naprawdę zasłużyła pokaźna (głośna) grupa kibiców na CN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: jest zle IP: 80.73.217.* 01.11.06, 10:57 pewnie, ze niesprawiedliwie - on sie wogle pogubiu na boisku i sam juz nie wiedziau za co kartki pokazuje i w jakim winny byc kolorze. czelsi powinna w dupe dostac jak zuoto, nic nie zasluzyli na ten remis z barca, cieniasy. uwazam, ze sedzia byu slepy i do tego c.h.u.j! Liverpool 4ever!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: backrow zdjecia ze srodowych meczy? dzisiaj jest wtorek... IP: *.pool85-49-240.dynamic.uni2.es 31.10.06, 22:53 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gianluca Re: zdjecia ze srodowych meczy? dzisiaj jest wtor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:00 widać niektóre media mają specjalne dojścia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś... Sędzia się popisał.... IP: *.chello.pl 31.10.06, 23:09 ...w meczu Chelsea - Barca. A juz myślałem, że takie "pajace" to tylko u nas sędziują. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mów mi wuju Re: Sędzia się popisał.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:12 Gdyby się nie popisał zwycięstwo CHELSEA rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś... Re:2 Sędzia się popisał.... IP: *.chello.pl 31.10.06, 23:15 Doliczył 6 min(?!) ...lekka przesada, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mów mi wuju Re:2 Sędzia się popisał.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:17 POWINIEN 9 minut i wtedy 3:2 CHELSEA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Sędzia się popisał.... IP: 62.69.202.* 31.10.06, 23:15 a najgorzej sedziowano dwa tygodnie temu, gdy Barca przegrala 0:1 . Kurcze, arbiter wbil gola dla Chelsea, aby wygrala !!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: Sędzia się popisał.... 31.10.06, 23:17 najlepiej było jak Cole dostał 3 zolte kartki:D:D:D, (znaczy ak to wyglądało) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Sędzia się popisał.... IP: 62.69.202.* 31.10.06, 23:18 dwa tygodnie temu ? Myla ci sie mecze czy sedziowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: Sędzia się popisał.... 31.10.06, 23:18 normalnie polonista albo polonistka z Ciebie jest:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Sędzia się popisał.... IP: 62.69.202.* 31.10.06, 23:21 Grzesiu, chyba za duzo meczow ogladasz, skoro takimi stwierdzeniami odwracasz uwage od wlasnych wpadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś... Re: Sędzia się popisał.... IP: *.chello.pl 31.10.06, 23:18 Mógł doliczyć z 15 min. ...Chelsea wygrałaby ze 6:2, i przydałoby się kilka czerwonych dla zawodników Barcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Kopanina jak na podwórku IP: *.autocom.pl 31.10.06, 23:17 Ten mecz od 70. min to była jedna wielka kopanina. Nie wiem jak to możliwe że sędzie nie pokazał czerwieni, powinien to byl zdusić w zarodku tego się nie dało oglądać bo to nie była gra tylko wznowienie faul wznowienie faul wznowienie faul faul faul faul faul.... Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: Kopanina jak na podwórku 31.10.06, 23:19 a której druzynie byś przypisał najwiecej czerwonych??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mów mi wuju Re: Kopanina jak na podwórku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:21 BARCA 4 CZERWONE.CHELSEA najwyżej 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Kopanina jak na podwórku IP: 62.69.202.* 31.10.06, 23:24 w tym jedna jako nagroda za usmiech Ronaldinho! Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: Kopanina jak na podwórku 31.10.06, 23:26 a niby dlaczego by sie nie miał ciągle śmiać??? jak ja bym tam grał to nie wiem czy bym wytrzymał bez śmiechu. On poprostu każdy mecz traktuje jak zabawe, a nie na poważnie żeby po trupach zdobyć bramke. Spokojnie sobie biega podaje i robi zwody. To jest czysta esencja piłki nożnej:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mów mi wuju Re: Kopanina jak na podwórku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:28 Ale na mistrzostwach świata cosik mu do śmiechu nie było.Hmm ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Kopanina jak na podwórku IP: 62.69.202.* 31.10.06, 23:28 jak ty dobrze znasz Ronaldinho...imponujace!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tit Re: Kopanina jak na podwórku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:29 2 tygodnie tak sie nasz r10 cieszył, że aż sie prawie ze sczescia popłakał jak go Boulahrouz woził jak dziw... no ten wiecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: Kopanina jak na podwórku 31.10.06, 23:29 i ja tu niejestem prawdziwym kibicem????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Kopanina jak na podwórku IP: 62.69.202.* 31.10.06, 23:32 bardziej autentycznego nie znajde!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mów mi wuju Re: Kopanina jak na podwórku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:33 Dzielny GRZESIU210 odparowywuje wszystkie ciosy. Prawdziwy błędny rycerz BARCELONY. HA HA HA ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tit Chelsea ma Drogbę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:35 Chelsea ma Drogbę, Barca ma lipe...;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś... Re: Chelsea ma Drogbę IP: *.chello.pl 31.10.06, 23:44 Drogba na dredy...dredy mają kota, a Ala zawija w sreberka... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Chelsea ma Drogbę IP: 62.69.202.* 31.10.06, 23:45 A Barca ma trzecie miejsce w grupie he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tit Re: Chelsea ma Drogbę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 00:01 i tak Barca wyjdzie z drugiego miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Chelsea ma Drogbę IP: 62.69.202.* 01.11.06, 00:18 Jako obronca tytulu, dla przyzwoitosci, powinna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tit Re: Kopanina jak na podwórku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 23:25 co do tych czerwonych to nie taka łatwa sprawa, czerwona dla Motty za uderzenie Drogby tuż po szturchnięciu Motty przez Drogbe. 2 czerwona - kto nadepnął na jajka Essiena? Jeśli chodzi o Chelsea to na czerwoną kartkę zasłużył tylko Gudjohnsen, że se strzelił samoboja i sie na dodatek z tego cieszył;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Kopanina jak na podwórku IP: *.autocom.pl 31.10.06, 23:22 Po jednej dla każdej z drużyn i byłoby spokojniej przynajmniej by była gra i więcej akcji może padłby rozstrzygający gol a tak 10 min stracili na znoszenie połamańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś... Re:2 Kopanina jak na podwórku IP: *.chello.pl 31.10.06, 23:31 Znoszenie jak znoszenie, ale te samochodziki były cool :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re:2 Kopanina jak na podwórku IP: *.autocom.pl 31.10.06, 23:38 miałem nadzieje że ruszy z pichem opon i wyrwie 20 kg ziemi spod kół ;) obrzucając błotem zgromadzonych Odpowiedz Link Zgłoś
slayer33 zasrany rajkard 31.10.06, 23:35 Saviola by zdziałał więcej a niżeli Iniesta i Gudjonson razem wzięci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Man Utd Panienkiz Katalonii dostały lekcję gry w piłkę IP: *.chello.pl 01.11.06, 00:24 Brawo Chelsea, choć nie jestem fanem tej drużyny to muszę przyznać że chłpaki grają jak na zespół z prawdziwego zdarzenia przystało. Zostawiają serducho na boisku, nie odstawiają nogi i nie kładą się na murawę po jakimkolwiek starciu lub kontakcie z zawodnikiem drużyny przeciwnej - tak jak robią to piłkarze Barcy. A Didier Drogba to oprócz Lamparda i Terrego najlepszy piłkarz Chelsea, Tylko jedno ciś mi się na usta po kiego Chelsea kupowała tego ofermę Szewczenkę, przecież on nie nadaje się do angielskiej piłki, na Boga we Włoszech to każdy na niego grał to wymiatał ale w Anglii trzeba grać ostro, bez kompleksów a on się nie nadaje do takiej gry. Tli się we mnie nadzieja że moze ostatecznie Ballack się w drużynie mistrza Anglii zaklimatyzuje ale płomień tej tlącej się nadziei coraz bardziej zanika - oby nie zgasł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badzi0r Bramki z kolejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 05:46 outspace.no-ip.org/index.php?action=video Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyFiori Czerwona Kartka dla sedziego IP: *.tpgi.com.au 01.11.06, 09:03 Wloski arbiter kompletnie nie panowal na boisku i powinien byc odsuniety od prowadzenia spotkan w Lidze Mistrzow.Chelsea braki w umiejetnosciach nadrabia sila i brutalnymi faulami.Nie dziwie sie , ze traci bramkarzy gdy przeciwnik odpowie ta sama brutalnoscia.No, ale sytuacje na boisku moze regulowac sedzia, pod warunkiem , ze widzi co sie dzieje i reaguje od poczatku.Ronaldinho permamentnie faulowany.Niemal kazdy faul na Nim kwalifikowal sie na zolta kartke.Byl faulowany bo to jest jedyna recepta pilkarzy Chelsea na zatrzymanie tego pilkarza.Mowy nie ma zeby udalo sie Go zatrzymac bez faulowania.Zachowanie Jose Mourinho co najmniej kretynskie.Ten facet juz tak zidiocial , ze az przykro patrzec co wyprawia.Normalny na pewno nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron_obvious Re: Czerwona Kartka dla sedziego IP: *.fanatyk.com 01.11.06, 09:12 BAHAHAHAHAHA, a mówiłem żebyś nie odstawiał leków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jm Re: Czerwona Kartka dla sedziego IP: *.cnb.com.pl 01.11.06, 09:22 Ludzie człowieku jak na razie widać, że Ty całkowicie zidiociałeś. Jak widać piłka nożna to wielka zagadka dla Ciebie, przenieś się na szachy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grek Re: Czerwona Kartka dla sedziego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 12:04 Co do sędziego zgoda... Co do umiejętności Chelsea... chyba kpisz. Ostra,kontaktowa gra to nie "brutalność" - chłopcy z Barcelony powinni wreszcie dorosnąć do męskiego futbolu. Ronaldinho była atakowany agresywnie,ale w ramach przepisów - dziwne jest natomiast,że sam nie zarobił co najmniej żółtej kartki za uderzenie łokciem na odlew Essiena.Za takie rzeczy i czerwone już pokazywano... Który "faul na nim kwalifikował sie na żółtą kartkę" ? ten przy którym Boularhouz tylko dotknął czubkiem buta jego obuwia,a Ronaldinho padł jak ścięty nożem patrząc na sędziego czy dał się nabrać ? Fauli na Ronaldinho było niewiele - może ze 4.częsciej po prostu tracił piłkę,podawał niedokładnie lub po prostu był od tej piłki odcinany. Kretyńskie zachowanie było po meczu, i to nie Mourinho,a Rijkaarda, który 2 minuty przed strzeleniem gola przez Gudjohnsena i w każdej minucie po strzeleniu gola przez Drogbę miał autentycznie łzy i panikę w oczach. Mourinho wspaniale się cieszył po golu Drogby - dawno czegoś takiego nie widziałem. Ten facet traktuje piłkę jak wojnę - tak jak Scolari, to są prawdziwe osobowości współczesnego futbolu,a nie Ronaldinhnie i inne takie... Mozę nie jest normalny w twojej skali,ale taka normalnośc jakiej jesteś ,jak z tego wynika, zwolennikiem to zwykła piz#dowatość - pasuje w sam raz do Rijkaarda. Barco ,masz w plecy LM <nie wyjdziesz z grupy,primaballerino - i dobrze,kto by chciał ogklądać zespół z chu#owym bramkarzem,denna obrona,bandą symulantów i pseudoartystów, którzy chowają się pod spódnicę sędziego,kiedy tylko trzeba powalczyć,a rywal nie pada na kolana przed ich wyimaginowaną wielkością. Do boju WERDER ! Dacie radę ,chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHELSEA na kolana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 12:22 swietny mecz, swietna chelsea, szkoda, ze nie udalo sie wygrac, ale i tak z bramki drogby cieszylem sie jak rzadko ~ go go the blues !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś... Re:2 na kolana!!! IP: *.chello.pl 01.11.06, 12:24 Jeżeli Chelsea jest taka dobra, jak niektórzy sądzą, to dlaczego nie zdobyła jeszcze Pucharu LM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gianluca Re:2 na kolana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:13 bo nie jest jedyną bardzo dobrą drużyną w Europie. Jest ich jeszcze z conajmniej 8. CFC w ostatnich 2 latach odpadała po (zaciętej) rywalizacji z późniejszymi zwycięzcami LM... Nowoczesny sport w rozwiętych krajach to bardzo dobry produkt i konkurencja na rynku jest spora, a o wszystkim decydują najczęściej dwa mecze, na wynik których składa się całe multum czynników wewnętrznych i zewnętrznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitek Bilety na mecz Belgia-Polska IP: *.pg.com 01.11.06, 13:12 Czy ktos probowal kupic bilety na www.kupbilet.pl? Wbrew zapowiedziom na stronach pzpn'u, biletow kupic tam nie mozna. Czyzby kolejny przekret panow listkiewiczow i s-ka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syn Hedory. ronaldinho. IP: 203.190.197.* 01.11.06, 14:03 Ronaldinho pieknie zabral za soba dwoch obroncow Chelsea a Deco to wykorzystal i zaladowal na 1:0. Ale druga bramka Chelskich padla po niezlej akcji a to pokazuje ze chlopaki z Londynu potrafia grac pod cisnieniem. Zawijas Lamparta byl smieszny. Valdes zaliczyl obciach bramkarski numer 2.Zostal przelobowany Numer 1 to puscic miedzy nogami. Wiec czekamy na na wyjazd do Sofii z Lewskim. He,he. Odpowiedz Link Zgłoś