Gość: kopakabana IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.11.06, 07:41 MATUSIAK MISTRZOSTWO TO TY ZDOBEDZIESZ ALE Z LEGIA-DAWAJ NA LAZIENKOWSKA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hassan Matusiak: Ja najlepszy? Nigdy tak nie powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 08:38 Rado-Mato gdy zostaniesz w Bełksie i niech Ożóg kupi nam jeszcze 2 klasowych piłkarzy a z tym stylem który pokazujemy to Europejskie puchary są pewne a co do mistrzostwa- to też jest 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczy Re: Matusiak: Ja najlepszy? Nigdy tak nie powiem IP: *.comarch.com 15.11.06, 09:33 A ja powiem, ze od momentu gdy BOT zdobedzie mistrzostwo to swoj dom zaczne opalac weglem brunatnym. Nawet w lecie, bede grilowal na brunatnym. Odpowiedz Link Zgłoś
adsense Re: Matusiak: Ja najlepszy? Nigdy tak nie powiem 15.11.06, 15:24 gielda.blox.pl/ 50zł i KK dla Ciebie GRATIS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumis Re: Matusiak: Ja najlepszy? Nigdy tak nie powiem IP: *.wzmp.pwr.wroc.pl 16.11.06, 10:51 Obyś dotrzymał słowa. Ja bym w tym momencie już nie zaryzykował takiego stwierdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz turn stec jak ty żeś sie chlopie ubral !! IP: 85.31.239.* 15.11.06, 14:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid GKS mistrzem? IP: 62.233.151.* 15.11.06, 14:53 Zeby nie bylo tak, ze zdobedzie mistrza, sprzeda najlepszych, przegra w pierwsze rundzie z jakims albanskim zespolem. Bo polska liga znowu spadnie w dol w rankingu. Jesli zdecyduje sie zostac w GKS, niech zostanie do przyszlej zimy. Lepiej jednak bedzie jak zmieni klub, w Legii pewnie wiecej osiagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiu Re: Matusiak: Ja najlepszy? Nigdy tak nie powiem IP: 212.244.156.* 15.11.06, 14:59 chciałeś powiedzieć chyba na klozetową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.N.W. Matusiak.. na lige moze i dobry.. IP: *.toya.net.pl 15.11.06, 15:02 .. chce do Ległej.. he he.. Kolejna podłódzka wieś=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baqet Re: Matusiak.. na lige moze i dobry.. IP: *.chello.pl 15.11.06, 15:29 chłopcze, mylisz się- to łódź jest podwarszawską wioską :) Oczywiście żartuję, bo wbrew powszechnej opinii- jak widać -to nie Warszawiacy są chamscy a Łodzianie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Matusiak: Ja najlepszy? Chmest NO 1 !!!!!!!!!! IP: *.ed.shawcable.net 15.11.06, 15:12 Najlepszy jest Chmiest w kazdych warunkach atmosferycznych z tak slaba Odra Udowadnia ze korona krola strzelcow nalezy do niego.To jest talent i az szkoda ze nie doceniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: Matusiak: Ja najlepszy? Chmest NO 1 !!!!!!!!! IP: 62.233.151.* 15.11.06, 15:20 Matusiak do Legii, Chmiest do GKS, a Wisla nie zalapie sie na europejskie puchary, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Matusiak: Ja najlepszy? Chmest NO 1 !!!!!!!!! IP: *.ed.shawcable.net 15.11.06, 15:31 Chmiest do Koronki i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie fantazjujmy Re: Matusiak: Ja najlepszy? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.11.06, 16:23 Ile to bylo juz zespolow jednej rundy? Belchatow to sympatyczny zespol,grajacy ladna pilke ale ich szanse na mistrzostwo oceniam raczej na 5%,pozostale 40% ma Wisla, a 45% Legia ktora zawsze na wiosne gra bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipolitless Zostan w GKS! IP: 82.198.250.* 15.11.06, 16:59 Nie jestem kibicem GKS, ale chlopaki graja jak trza ijesli nikt nie odejdzie... Dacie rade i z cwaniakami z wisly i z legii. Do boju! Po mistrzostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonymous Matusiak: Ja najlepszy? Nigdy tak nie powiem IP: *.slkc.qwest.net 15.11.06, 18:47 Belgia to lojalny piesek ROsji. Miodowy miesiac ksiznej Matyldy na jej wlasnej posiadlosci to akt wypowiedzenia wijny Polinii Amerykanskiej, ktorej wlasnosc i firmy sa ciagle walsnoscia panstwa w przeszlosci. Unikajcie Politie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter pożyjemy...zobaczymy... IP: *.c29.msk.pl 15.11.06, 19:36 Nie mówcie panowie dziennikarze, że jakiś piłkarz będzie bądź nie będzie asem na jakąkolwiek drużynę, bo nigdy nic nie wiadomo. A może Matusiak nas pogrąży??? Czas na ocenianie przyjdzie po spotkaniu, więc trudno mówić, kto tu zagra pierwsze skrzypce. A może bramkarze się tak sprężą, że nie puszczą bramki. Chociaż, prawdę mówiąc, wygrać przydałoby się choćby 2/1. Po prostu, as ma to do siebie, że wyskakuje w najmniej spodziewanym momencie, tak jak w karcianej talii(są 4 asy na 52 karty więc proszę sobie policzyć wszystkich polskich piłkarzy i wyciągnąć właśnie taki sam procent jaki owe 4 asy karciane stanowią w 52 kartach, nie licząc dżokerów). A może jakiś dżoker wyskoczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter ATU IP: *.c29.msk.pl 15.11.06, 19:37 Poza tym nie zapominajmy, że asa może pobić nawet każda karta, jeśli stanowi trąfa karcianego??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Matusiak: Ja najlepszy? Nigdy tak nie powiem IP: *.chello.pl 16.11.06, 10:35 Radek, pokaż mi zawodnika z Legii który się tam rozwinął i wyjechał na zachód. Nie ma takiego przypadku. Legia nie jest klubem rozwojowym.. tylko wyniszczającym rozwojowych zawodników.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haku Matusiak: Ja najlepszy? Nigdy tak nie powiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 11:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warchoł Matusiak: Ja najlepszy? Nigdy tak nie powiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 12:00 Radek daj sobie spokuj narazie z Ległą. Zostań na ten sezon w Bełchatowie zdobądz mistrza, a napewno po zakończeniu sezonu na brak propozycji niebedziesz nażekał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slobod Radek, tylko nie do Ległej!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 13:04 Już nie jednogo chlopaka takiego jak ty tam zmarnowali. Wiej na zachód!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Matusiak: Ja najlepszy? Nigdy tak nie powiem IP: *.net-serwis.pl 16.11.06, 14:42 Szacunek dla MAtusiak, za odwage! Odpowiedz Link Zgłoś