arti52 20.02.06, 08:17 Przymierzamy się do kupna wózka Jane Slalom Pro. Mam pytanie o wymiary gondoli capazo i gondoli/fotelika Matrix. Zdecydujemy się raczej na tą drugą. Proszę o opinie na temat Matrixa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mfka Re: Gondole - Jane 20.02.06, 09:11 Ja co prawda wybrałam sztywną gondolę, Matrix jest trochę ciężkawy w porównaniu ze zwykłym fotelikiem,który waży 2,4 kg. Co do wymiarów gondoli to jest ona naprawdę dość duża w środku i lekka. (Jeśli chcesz mogę zmierzyć) Odpowiedz Link Zgłoś
arti53 Re: Gondole - Jane 20.02.06, 09:41 Właśnie znalazłem w necie wymiary wewnętrzne gondoli Capazo: 81*40cm Niestety wymiarów i wagi matrixa nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: Gondole - Jane 20.02.06, 09:46 Matrix waży ponad 5kg, a wielkościowo z pewnością jest mniejszy od gondoli. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla29 Re: Gondole - Jane 20.02.06, 14:28 Nie wiem czy dobrze zrozumiałam czy chodzi Ci o opinie o foteliku samochodowym matrix?Myślę,ze przy foteliku to trzeba brać pod uwagę jego bezpieczeństwo.Otóz jane za matrixa w testach zderzeniowych ADAC otrzymał niestety ogólną ocenę 2 ,za bezpieczeństwo 2 i chyba 4 za łatwość czyszczenia,a to raczej w foteliku mało wazne.Ja bym sie zastanowiła czy wsadzić do czegoś takiego swoje dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
arti53 Re: Gondole - Jane 25.02.06, 21:55 zdecydowaliśmy się na Slaloma Pro + fotelik/gondola Matrix pro, dzisiaj odebraliśmy - jest super! Mam nadzieje że małej bedzie dobrze służył. Odpowiedz Link Zgłoś