Dodaj do ulubionych

Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo

12.12.06, 16:08
Należy dodać, iż serial ów jest tak mocno zakorzeniony w realnym świecie, jak
pewien fryzjer w uczciwym prowadzeniu rozgrywek OE...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: 195.205.44.* 12.12.06, 16:27
      Rewelacyjny pomysł. Ostatni odcinek Magdy M. Zczubaki jesteście najlepsi:)
      • Gość: Skąd Inąd magda em - to ta od łyżwińskiego? IP: *.ash.fr.studentenwohnheim-bw.de 12.12.06, 16:46
        ojej.. jeszcze zdelegalizują wasze organy prasowe
        • rozyk Co to do cholery znaczy "z czuba"? 13.12.06, 13:48
          Zawsze mnie to zastanawia co to do cholery znaczy "z czuba"?
      • toldiak Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo 12.12.06, 17:06
        no fakt.... jesteście the beściaki:D Magda M. z czuba... i mam dylemat
        jako "kobieta z jajami (i nawet obcasy podobno mi nie pomoga)" -jak to mówią
        moi koledzy. No ja nie wiem co ja mam oglądać? Ralacje z czuba czy ostatni
        odcinek Magdy M??
      • mattg Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo 12.12.06, 23:54
        RE-WE-LA-CJA!!! Z CZUBA rulez!!!! Panowie, czapki z głów! Co za pomysł, co za
        wykonanie, jaka technika! ;D
    • adamo64 Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo 12.12.06, 16:56
      Czuba, guzik widziales wiec nie wiesz o co chodzi. A nie chodzi o magde.m tylko
      o Joasie Brodzik i te jej piekne zakochane oczy. To najpiekniejsza kobieta
      swiata!!!!!!!!!!!! A te jej zakochane oczy sa cudowne, i to a nie historie tych
      kobiet sa w tym filmie wazne. Wiec chocbys strescil milion odcinkow magdy.m to
      nie zobaczysz w nich tych oczu, oczu pelnych milosci.
      Powstaj tylko pytanie, czy Joasia Brodzik jest zakochana (podobno Wilczak ma to
      szczescie) czy tez tak genialnie potrafi grac.
      W kazdym razie JOASIA BRODZIK jest cudem natury!!!!!!!!!!!! :)
      Pozdrawiam Cie Joasiu :)
    • jaguar666 Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo 12.12.06, 17:07
      No nie, Zczoobaki dzisiaj pobiliście samego siebie. Nie spodziewałem się po was takiej relacji. A może by tak w ramach tej fali i ogólnonarodowej nowej tradycji zrelacjonujecie jakieś ciekawe obrady Sejmu RP?
    • Gość: katek Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 17:18
      Super skojarzenie z Wisla K., usmialam sie jak norka... I co mam teraz robic? -
      ogladac czy przy kompie?
    • Gość: Grz Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.as.kn.pl 12.12.06, 17:33
      Brawo dla redakcji. Ten pomysl jest rewelacyjny!
    • Gość: Garfield ŻENUA!!! IP: 212.180.75.* 12.12.06, 17:33
      • Gość: Ja Re: ŻENUA!!! IP: *.ds.ae.wroc.pl 12.12.06, 21:19
        Żenujący jest tekst żenua!!!
    • Gość: ana Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: 217.153.99.* 12.12.06, 17:57
      jestescie wielcy :)))))))))) bossssssko:-)
    • Gość: kaazam Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.devs.futuro.pl 12.12.06, 17:59
      do tej pory moja ulubiona relacja na zywo bylo sprawozdanie z wieczorynki w
      wykonaniu duetu z supergiganta. Z niecierpliwosci czekam na relacje, strasznie
      sie nakrecilem bo nie widzialem jeszcze zadnego odcinka i nie chcialbym przegapic :)
      pzdr
    • Gość: jarząbek Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: 82.146.249.* 12.12.06, 18:05
      nie no ej, Małaszyński zagrał w Oficerze i w Oficerach gra, jak można nie
      kojarzyć tej postaci z tych dwóch seriali?! Szejmonju, i wracam do czytania
      relacji :D
    • Gość: 20061212 Żenada IP: *.static.amis.net 12.12.06, 18:15
      • deana Loooooooooooooooooooooooooooool. 12.12.06, 18:19
        Lubię was czubaki za takie pomysły:)
        A ja już widziałam ten odcinek(wiem,wstyd),ale chodzą słuchy że będzie dziś coś
        extra jeszcze.
        • Gość: gaga Re: Loooooooooooooooooooooooooooool. IP: *.e-wro.net.pl 12.12.06, 22:38
          ostatni odcinek i wielka klapa. po 45 odcinkach nadal nie wiemy o co chodzi.... gratuluje calej ekipie za najbardziej denne zakonczenie w historii polskich seriali.
          • Gość: Kaska Re: Loooooooooooooooooooooooooooool. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 23:26
            Popieram Twoje slowa!!! klapa klapa klapa i jeszcze raz klapa... Mogli bardziej
            sie postarac...
    • paulinaa Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo 12.12.06, 18:22
      z czuba komentuje serial tego chyba jeszcze nie było:P ten odcinek wzbudza
      takie emocje ze mimo iz nie wiem o co tam za bardzo chodzi obejrze ten odcinek
    • Gość: nadal jarząbek Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: 82.146.249.* 12.12.06, 18:23
      A wy sobie budzik ustawcie co 30 minut, bo was ktoś do innej roboty nagna i
      zapomnicie o relacji :D Albo zabarykadujcie się i piszcie częściej :D
    • Gość: Rado Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.adsl.alicedsl.de 12.12.06, 18:23
      Czubki!
      Swietny pomysl z ta relacja. Serial o Wisle K. byl juz cokolwiek nuzacy...
      Dzieki Wam wreszcie poznam Magde M. - widzialem moze jeden odcinek, ale to bylo
      dawno, nieprawda i nic z tego nie pamietam (poza tym, ze nic sie nie dzialo).
      Trzymajcie sie mocno, gdyz porywacie sie na naprawde ciezkie zadanie.

pozdrawiam
      rado

P.S. Sciagnijcie Fotoedytorke do redakcji, nie pozwolcie jej tego ogladac samej
      w domu!
      P.S.2 Dlaczego Fotoedytorka nie ma strony internetowej?
    • Gość: ivulspirit następnym razem relacja z obrad sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 18:26
      albo komisji śledczych...

Proponuje również komentować tok-showy np Wojewódzkiego albo Majewskiego.
      Można też komentować Wiadomości, prognozę pogody, zapowiedź programu po północy.

Jak się Wam znudzi to możecie jeszcze wybrać się w niedzielę na Mszę
    • admin.php Nienawidzę 12.12.06, 18:29
      Nienawidzę Magdy M.
      Nienawidziłem jak przez pół odcinka Korzecki jeździł przez miasto na swoich
      dwóch kółkach.
      Nienawidzę i teraz Filipa (chociaż mój imiennik), bo zajął jego miejsce.
      Nienawidzę oglądać tego serialu.

Ale nie mogę przestać.
      Ale ze mnie baba.
    • Gość: Troxx23 Zrobcie jakas tabele z wynikiem, zeby latwiej bylo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 18:32
      ...sie rozeznac ;-)
    • alvaro_1987 Joanna Brodzik 12.12.06, 18:46
      też grała w Pianiście... role kobiety która dostała kulke w głowe, krótki epizod ;)

• Gość: a Re: Joanna Brodzik IP: 217.153.99.* 12.12.06, 18:55
        buhahaa dobre dobre trafne spostrzezenie
    • Gość: ola Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 18:58
      genialny pomysł, chłopcy!
      trzymajcie się, będzie ostro
      • aneta3342 Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo 08.05.07, 19:55
        może będzie jeszcze jedna seria
    • Gość: jarząbek nawet Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: 82.146.249.* 12.12.06, 19:02
      Ja jestem z tych co widzieli jeden odcinek niedawno i kazali sobie wyjaśnić kto
      jest kim od początku i dlaczego i po co:]
    • Gość: nieprawnik Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.net-serwis.pl 12.12.06, 19:12
      Kilka miesięcy temu byłam na wykładzie organizowanym przez wydział Prawa i Administracji UW w ramach festiwalu nauki, wykład miał tytuł "Magda M. w krainie paragrafów, czyli prawo w serialach". Oglądaliśmy fragmenty serialu po czym wyłapywaliśmy i analizowaliśmy błędy dotyczące kwestii prawnych. Trochę tego było:)
    • Gość: Rafaloz@op.pl Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:13
      Jaki może być wasz komentarz readaktorzy "siedząco "sportowi, skoro oglądniecie
      tylko ostatni odcinek? Mało co z głębi serialu do was dotrze. Nie będziecie
      czuli odniesień do filmu "Casablanca" ani innych skojarzeń z pozostałych 44
      odcinków.
      Przede wszystkim zaś serialowy dialog wyda się wam "dziwaczny" i niezrozumiały.
      No i jaka tam będzie akcja, jeśli nie ma piłeczki "w grze" to nie ma o czym
      gadać, prawda?
      Przedkładam "Magdę M." nad każdy ligowy mecz , czy tez jakies tam eliminacje do
      czegoś tam.Mogłabym wam zrobić taką sama relację prześmiewczą jaką zamierzacie
      nam urzadzić po obejrzeniu ostatniego odcinka.I co z tego wynika??
      Ano tyle, że jesteście dużymi chłopaczkami, którzy na codzień lubią się bawić
      bezpiecznymi zabawkami bez specjanych wyczynów wysiłkowych.Najlepiej przy
      piweczku pobabulić sobie o "laseczkach" z bezpiecznego dystansu, bo jak
      przyjdzie wam zmierzyć się z taka sytuacją "sam na sam" , to wtedy kolana
      "miękną" i język "kołowacieje" i bez dodania sobie odwagi to wypadavcie
      mizerniuuuutko robaczki. Dlatego przydałoby się wam obejrzeć całość serialu
      "Magda M.", bo wtedy moglibyśmy Wy - z Marsa, a ja - z Wenus podialogować.
      Skoro się do dyskusji nie przygotowaliście to o czym chcecie rozmawiać i z kim?
      Toż siebie tylko ośmieszycie wygadując cyniczne banialuki. Nie omieszkam
      sprawdzić. Jesli sie mylę to "odszczekam" co wcześniej napisałam.
      Z waszego wstępnego artykułu wynoszę silne przeświadczenie, że się nie mylę.
      • Gość: Prawie_Prawnik adwokaci. IP: *.telnet.krakow.pl 12.12.06, 19:30
        wizja prawników w tym serialu ma tyle wspólnego z rzeczywistością, co Piotr
        Włodarczyk ze stuprocentową skutecznością...
      • gabrielle Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo 12.12.06, 19:31
        Ja was, chłopy, kocham!
        Tego jeszcze nie było:)
        Chyba skończę z jednym okiem w telewizorze, drugim na zczuba. Dobrze, że tv
        mogę oglądać na komputerze:P
    • Gość: wujo Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:30
      Pomysł z relacją z Magdy rewelacyjny:).

Mimo że nie oglądam i tak wiem o co chodzi, bo od czasu do czasu ogląda to
      dzieło moja żona. Jak twierdzi tylko i wyłącznie dla świetnych ciuchów jakie
      noszą aktorki:).

Co do prawdziwości tego serialu z rzeczywistą pracą prawników, chciałbym dodać,
      że zachowania stron i ich pełnomocnikow na sali sądowej w tym serialu są tak
      prawdziwe jak twierdzenie, że Wisła Kraków to znakomicie zarządzany klub piłkarski.
    • Gość: zaba_pelagia Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:33
      No dobra, chłopaki. Teraz odstawiamy fotoedytorkę, a wy opowiadacie, która
      bohaterka serialu najbardziej wam się pod9oba i dlatego jest to Kasia
      Bujakiewicz.
      • Gość: a Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: 217.153.99.* 12.12.06, 19:42
        no niecale dwie godzinki hehe..i bedzie fynal
    • Gość: zaba_pelagia Ciekawostki o Joannie Brodzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:42
      zapomnieliście, ze w filmie "Dzieci i ryby" robi za modelkę z reklamówki i
      skacze bez stanika do basenu ;-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka