Gość: zaba_pelagia Ciekawostki o Piotrze Małaszyńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:45 zapomnieliście, ze kiedyś, kiedyś wystąpił w GENIALNYM filmie "Biała sukienka" z cyklu "Święta polskie" (razem z Samborem Czarnotą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enay Re: Ciekawostki o Piotrze Małaszyńskim IP: *.acn.waw.pl 12.12.06, 19:59 Prawda, wszystko prawda. Jego najlepsza (bo jedyna poważna) rola :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turkulainen Ten kawałek Kayah i Kiljana to "Prócz Ciebie nic" IP: *.sby.abo.fi 12.12.06, 19:54 Poza tym spoko relacja ;) Pozdrówki z Finlandii - tutaj nie ma Magdy M., za to jest Moda na Sukces. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam łasica Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: 217.153.131.* 12.12.06, 19:56 19.45 O tym, że oglądanie serialu "Magda M." można być niebezpieczne: "Szanowne Czuby, Czy to jest naprawdę konieczne ? Tak bardzo wam zależy by być w mainstramie ? Moja kobieta katuje mnie tydzień w tydzień tym lejącym się lukrem z ekranu w postaci magdy m, a tu okazuje się że dwóch pozytywnych psychopatów (plus pozdrowienia dla fotoedytorki) za których oddałbym 2 nerki również uległo "urokowi" love story z poziomu gazetki bravo. Świat już dla mnie nic nie jest wart." Jako dobrze poinformowany uprzejmie donoszę, że fotoedytorka również ogląda Magdę M. Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo 12.12.06, 20:03 Jeszcze trochę czasu do tej Magdy zostało,jeśli się czubaki nudzicie to przełączcie na Eurosport i pokomentujcie mojego ukochanego snookerka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enay Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 12.12.06, 20:05 A toście mnie Zczubaki zaskoczyli :] Pozytywnie ;) Normalnie nareszcie nie będę ziewać na "Magdzie M. jak miałkość" :D A oglądam z uporem maniaka, bo... Jestem prawnikiem i to jest ubaw po pachy :D Na dodatek mieszkam na Starówce i jak oni biegają tutaj w kółko, że niby zmieniają lokalizację, to mam jeszcze większy ubaw :D A dzisiaj to się szykuje po prostu orgia chichotów mniejszych i większych, bo będę jedne oko miała wlepione w tv, a drugie w relację "Z czuba" :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Nastepna relacje zrobcie z Aniola Panskiego :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:05 to sie mozna posmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehehehehehheh dawano, dawno temu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:18 przypomnial mi sie genialny kawalek z Wyborczej sprzed lat, kiedy to ulice zamierały w czasie wyświetlania serialu Twin Peaks zrobili sonde - kto zabił Laurę Palmer i ambasador Rosji (a może to jeszcze było ZSRR) powiedział, ze na pewno nie KGB a kto jest winny, że Magda nie wyjdzie za Piotra? PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramirez Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:24 a moze jako dodatek byscie zczuby siatkowke przetransmitowali ;) to moglaby byc forma jakiegos suportu wielkiego wydarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:30 a ja bardzo bym chciał pooglądać ten serial, ale niestety nie mam w domu telewizora. Tym sposobem nie widziałem żadnego odcinka. Mam nadzieję, że za niedługo powtórzą. Tzn. nie tak całkiem za niedługo, żebym zdążył kupić telewizor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Areki Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 12.12.06, 20:33 Mistrzostwem swiata byl link do Bogurodzicy na poczatku meczu Niemcy-Polska na MS. Relacja z ostatniego odcinka Magdy M to wicemistrzostwo. Serwus! Odpowiedz Link Zgłoś
bombel Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo 12.12.06, 20:34 Chłopaki KOCHAM WAS (ukłony dla żon i narzeczonych)!!! Dzieki WAM wiem, jaka ilość spoconych facetów gania po boisku, ale że Magdę M obejrzę nie przypuszczałam Wielki żówik, bombel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 12.12.06, 20:35 Malusi artykulik w skrócie opisujący trzy serie Magdy M... opisujący i podsumowujący :D... zapraszam do przeczytania refleksji :D Magda M - współczesny film o realiach ludzi w Polsce. Główni bohaterowie: Magda - niezdecydowana histeryczka która zachowuje się jak typowy trzylatek w sklepie nad wyborem lizaka. Piotr - wielbiciel byłej żony i rzadkich nieco egzotycznych chorób jego główne motto to "pojawiam się i znikam".... Prawnicy po przejściach (niczym z kanału Romantica) odnajdują się przez pierwsze 15 odcinków. Przedzierają się przez ulewne deszcze, tysiące łyżek lodów z popcornem, alergię na kota, wracających rodziców czy natrętne właścicielki firm kosmetycznych (dodam że te kosmetyki na nie nie działają) ,aż wreszcie gotowi na wspólne życie całują się na napisach końcowych 1 transzy. W kolejnej edycji „W obronie prawa” pojawia się była żona Korzeckiego. Mecenas niczym lekarz wyjęty wprost z „Na dobre i na złe” leci do Zurychu nacierać obolałe kończyny Doroty. Ta w podziękowaniu daje mu nie poczęte dziecko, a Magda kopa w d.....! Gdy po raz kolejny dzięki przyjaciołom godzą się Piotr zabiera ją na przejażdżkę po Warszawie która zapewne trwa 2 miesiące i oboje niewyspani budzą się w 3 serii. Kolejny cykl serialu, a raczej komedii pomyłek to trudna w wymowie i w zapamiętaniu nazwa choroby przez którą Piotr opuszcza kraj zatrzaskując w ten sposób za sobą drzwi o nazwie Magda. A może one same się zatrzaskują?! Albo nigdy się nie otworzyły?! Dorośli ludzie którzy zabawą w chowanego przedłużają sobie czas na odpowiedzenie na pytanie kogo tak naprawdę kocham?! Magda: zaraz po oderwaniu się samolotu z Piotrem od podłoża Polski próbuje uszczęśliwić się na siłę w ramionach byłego chłopaka który nosi ją na rękach. Piotr: niby zakochany facet ale wybiera samotną śmierć w ramionach choroby i na wieść o „kochanku” Magdy nie za bardzo się tym przejmuje. Ona: udaje szczęśliwie zakochaną i okłamując Filipa zgadza się za niego wyjść. Gdzie on ma oczy?! A może po prostu nie przetarł szkieł od okularów ?! On: cudem powraca do zdrowia i wraca na ojczyste łono zbierać szczątki swej miłości, bo przecież jego dziewczyna ma już chłopaka... Historia warta obejrzenia ale najlepiej z zapalonym światłem w pokoju bo potem strach oglądać się za siebie! Horror?! Raczej nie! Prędzej ucieczka przed takimi ludźmi bo przecież to są „piękne” realia które spotykamy na co dzień! Film miał nas utożsamiać z głównymi bohaterami jednak teraz możemy stwierdzić że takich ludzi nawet nie chcieli byśmy znać! Jakie będzie koniec tej dennej historii?! Gdy przewodni wątek to zdrada, nienawiść, kłamstwo i wykorzystywanie bezbronnych ludzi w celach leczniczych własnych zagubionych dusz (co prowadzi do celowego ranienia)! Czy dwa osobniki które nadal nie wiedzą czego tak naprawdę chcą czy bycia razem czy wzajemnego ranienia się staną razem na ślubnym kobiercu by „umilać” sobie życie do końca świata i o jeden dzień dłużej?! A może to tylko najlepszy sen jaki przyśnił się Magdzie po tym jak nie wierząc Piotrowi i znęcając się nad Filipem który uciekł przed nią do Australii została sama?! Na to pytanie poznamy odpowiedź za parenaście minut. I wyłączając telewizor o 22.30 ze spokojem odetchniemy myśląc o tym że my jesteśmy innymi osobami i będziemy umiały potoczyć nasze życie omijając pomyłki wykorzystane w filmie! Bo w naszych sercach jest wiara, nadzieja i miłość, coś czego brakowało lub gdzieś się zagubiło głównym bohaterom Magdy M.... Podsumowując 3 serie Magdy M powiem tylko tyle że jedyne co mi się w filmie podobało to Warszawa bo jest naprawdę piękna z widoku taśmy filmowej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: 217.153.99.* 12.12.06, 20:41 coś w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonso Majewski IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.06, 20:45 hmm...ciekawi mnie wasza opinia na temat tego człowieka :] moze coś napiszecie ;) ? oczywiście to do "zczubow" Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: Majewski 12.12.06, 20:50 Wyczuwamy, że to podchwytliwe pytanie. A opinia jest taka, że nie wypada nam się wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonso Re: Majewski IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.06, 21:21 nic podchwytliwego nie ma, po prostu interesuje mnie Wasza opinia na Jego temat. Różnie się go ocenia, jedni uważają go za świetnego satyryka, inni za osobę robiącego z siebie idiotę dla kasy...a mnie po prostu interesuje co Wy o nim sądzicie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.edata.net.pl 12.12.06, 20:54 fajny serial,bardzo sie przy nim relaksuję, a zarazem emocjonuję, pozwala mi wierzyć w milość/nadal/,no i te napięcie....tak trzymac!!! ale postarajcie się nie zdradzac , co będzie dalej ,bo czar pryska.Jedyny serial jaki oglądam TV wogóle.Taka bajka dla doroslych,a ja nadal jestem dzieckiem mimo dojrzałosci.pozdrawiam twórców i pomysłodawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enay 30 minut! IP: *.acn.waw.pl 12.12.06, 21:02 Aż mi ciśnienie skoczyło :D Idę się do brodzika schłodzić nieco ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak 20 minut.... IP: *.aster.pl 12.12.06, 21:09 ja tam ruszam swoimi puchatymi kapciami i puszczam sie powolnym czlapaniem do kuchni po lody orzechowe zasiadę przed tv i przerycze wraz z główną bohaterka 45 minut czasu antenowego i gdy wreszcie skoncza mi sie husteczki do nosa zadzwonie po swojego braciszka - geja po ich dostawe. i zaczne sie uzalac nad wlasnym zyciem... zyciem 30letniej prawniczki :D buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
toldiak 16 min 12.12.06, 21:16 Człapię powoli w strone skrzynki dziwacznych urządzeń, tworzących blizej znany nam wszystkim przekaźnik audiofoniczny:D ... jak się skończy Magda M. Będę mogła go sprzedać:D na allegro. TV w którym oglądałam serial "Magda M." - wszystkie odcinki- żeby nie było:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Kupuje IP: *.chello.pl 12.12.06, 21:20 Kupuje.W zapłacie mogę sie odlać na nagranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Może Łyżwiński zgwałci Madzię a Madzia po raz IP: *.chello.pl 12.12.06, 21:16 pierwszy w życiu osiągnie oragzm?Czekamy z zapartym odbytem.Moja kobieta chciała ogladać ale nie pozwolę bop zgłupieje do reszty.Już zapomniała jak się gotuje rosół tylko żre suszi jak jaka Chinka.A głupia z zasady bo prawo skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak 9min IP: *.aster.pl 12.12.06, 21:21 no więc zacznijmy od początku. skoro "chcieć to znaczy móc". to czemu ja chcieć oglądać Magdę M ale nie móc?! odpowiedź jest prosta! Sąsiadka zasłoniła zasłonki! dzięki Ci panie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniś Re: 9min IP: 195.116.43.* 12.12.06, 21:23 HAHA! Gosiak odwala na maxa:D? Wdech wydech.. biegnij do sasiadki i powiedz jak sprawa wyglada, niech sobie nawet nie zartuje:D Odpowiedz Link Zgłoś
zczuba Re: "Rządza Pieniążka"? zatrudnijcie korektora!!! 12.12.06, 21:27 oj, zdarza się. To napięcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mspiot Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 12.12.06, 21:26 a tak przy okazji, chociaz zupelnie nie w temacie. lube-skra leci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akarolina Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:28 Szkoda że ostatni odcinek będzie Waszym pierwszym, ten kultowy już serial własnie teraz przeradza się w beznadzieją telenowelę o lekkim zabarwieniu dramatycznym, także może się Wam nie spodobać :) ale lepiej zacząć oglądać późńo niź późńiej.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ GOO(...)OOOL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:33 Do boju BIAŁO-CZERWONI!!! ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:33 gratuluje pomysłu :P niestety musze się przyznac że nigdy nie obejrzałam żadnego odcinka... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak ślub IP: *.aster.pl 12.12.06, 21:36 ale czad widać mnie hehehehehehe a dokładnie moje plecy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 12.12.06, 21:35 zczuba - niezmiernie cieszy mnie ze weszliscie w seriale... chociaz moze was ostatnio troche za duzo (boje sie otworzyc lodowke)... trzeba miarkowac przyjemnosci. Jesli chcielibyscie jeszcze kiedys pogadac o serialu to blagam was was o zainteresowanie sie "Fala zbrodni" na polsacie. normalnie arcydzielo cud miod. Odpowiedz Link Zgłoś
inessta Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo 12.12.06, 21:40 to jest prawda?? Magda M. jako rozgrywka sportowa? Dla mnie bomba. Nareszcie ktoś kto poważnie ponabija się z tego ( i mam nadzieję, że z innych też) serialu. Czubki!! Brawo!!!!!!!!!Już jestem ciekawa, co będzie następne? P.S. Czytanie was zostawię sobie na jutro rano, bede miała humor na cały dzień. DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALA MI mam marzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:40 zczuba komentujące Mode na sukces.... mniiiiiiiiiiiiiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Piotr i Filip czyli wojna futbolowa IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.12.06, 21:40 Piotr to Legia, a Filip - Wisla. Wisla miala wygrac w zeszlym sezonie, ale LEgia wrocila z dlugiej podrozy! to chyba jedyny sposob zeby to obejrzec... tak sobie wmawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak 45 minut IP: *.aster.pl 12.12.06, 21:45 przeciętny mecz trwa 90minut 2* po 45 minut z jedną przerwą. MM trwa 45 minut z 2 przerwami. Rzeczywiście jest duże podobieństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enay Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 12.12.06, 21:51 Joł sex pod wodom i bilety na samolot kupowane jak na pkp. "Kotku jedziemy na Hel, sex pod wodą w Zatoce Puckiej, mamy połączenie, 8.10 ze Wschodniej" rotfl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda m Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.popl.cable.ntl.com 12.12.06, 21:52 he he he...szkoda,ze nie mam TVN :( ale mysle,ze ta "relacja na zywo" w zupelnosci mi wystarczy :) ps. tak sie smiesznie sklada,ze akurat nazywam sie magda m (tylko nie skonczylam studiow prawniczych)i nie mieszkam w Wawie, a w innej stolicy europejskiej. W sumie w pewnym sensie czuje sie dzis slawna ;););) Odpowiedz Link Zgłoś