Dodaj do ulubionych

Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo

• Gość: zaba_pelagia Ciekawostki o Piotrze Małaszyńskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 19:45
      zapomnieliście, ze kiedyś, kiedyś wystąpił w GENIALNYM filmie "Biała sukienka"
      z cyklu "Święta polskie" (razem z Samborem Czarnotą)
      • Gość: Enay Re: Ciekawostki o Piotrze Małaszyńskim IP: *.acn.waw.pl 12.12.06, 19:59
        Prawda, wszystko prawda. Jego najlepsza (bo jedyna poważna) rola :)
    • Gość: Turkulainen Ten kawałek Kayah i Kiljana to "Prócz Ciebie nic" IP: *.sby.abo.fi 12.12.06, 19:54
      Poza tym spoko relacja ;)
      Pozdrówki z Finlandii - tutaj nie ma Magdy M., za to jest Moda na Sukces. :)
    • Gość: jam łasica Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: 217.153.131.* 12.12.06, 19:56
      19.45 O tym, że oglądanie serialu "Magda M." można być niebezpieczne:

"Szanowne Czuby,
      Czy to jest naprawdę konieczne ? Tak bardzo wam zależy by być w mainstramie ?
      Moja kobieta katuje mnie tydzień w tydzień tym lejącym się lukrem z ekranu w
      postaci magdy m, a tu okazuje się że dwóch pozytywnych psychopatów (plus
      pozdrowienia dla fotoedytorki) za których oddałbym 2 nerki również
      uległo "urokowi" love story z poziomu gazetki bravo. Świat już dla mnie nic nie
      jest wart."

Jako dobrze poinformowany uprzejmie donoszę, że fotoedytorka również ogląda
      Magdę M.
      • deana Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo 12.12.06, 20:03
        Jeszcze trochę czasu do tej Magdy zostało,jeśli się czubaki nudzicie to
        przełączcie na Eurosport i pokomentujcie mojego ukochanego snookerka:)
    • Gość: Enay Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 12.12.06, 20:05
      A toście mnie Zczubaki zaskoczyli :] Pozytywnie ;) Normalnie nareszcie nie będę ziewać na "Magdzie M. jak miałkość" :D A oglądam z uporem maniaka, bo... Jestem prawnikiem i to jest ubaw po pachy :D Na dodatek mieszkam na Starówce i jak oni biegają tutaj w kółko, że niby zmieniają lokalizację, to mam jeszcze większy ubaw :D
      A dzisiaj to się szykuje po prostu orgia chichotów mniejszych i większych, bo będę jedne oko miała wlepione w tv, a drugie w relację "Z czuba" :D:D:D
    • Gość: adam81w Nastepna relacje zrobcie z Aniola Panskiego :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:05
      to sie mozna posmiac.
    • Gość: hehehehehehehehheh dawano, dawno temu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:18
      przypomnial mi sie genialny kawalek z Wyborczej sprzed lat, kiedy to ulice
      zamierały w czasie wyświetlania serialu Twin Peaks
      zrobili sonde - kto zabił Laurę Palmer
      i ambasador Rosji (a może to jeszcze było ZSRR) powiedział, ze na pewno nie KGB
      a kto jest winny, że Magda nie wyjdzie za Piotra?
      PO?
    • Gość: ramirez Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:24
      a moze jako dodatek byscie zczuby siatkowke przetransmitowali ;) to moglaby byc
      forma jakiegos suportu wielkiego wydarzenia
      • hamurabin relacja z siatkowki na wp 12.12.06, 20:50
        jakby ktoś szukał
    • Gość: elo Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:30
      a ja bardzo bym chciał pooglądać ten serial, ale niestety nie mam w domu
      telewizora. Tym sposobem nie widziałem żadnego odcinka. Mam nadzieję, że za
      niedługo powtórzą. Tzn. nie tak całkiem za niedługo, żebym zdążył kupić
      telewizor
      • Gość: Areki Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 12.12.06, 20:33
        Mistrzostwem swiata byl link do Bogurodzicy na poczatku meczu Niemcy-Polska na
        MS.

Relacja z ostatniego odcinka Magdy M to wicemistrzostwo.

Serwus!
    • bombel Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo 12.12.06, 20:34
      Chłopaki KOCHAM WAS (ukłony dla żon i narzeczonych)!!!

Dzieki WAM wiem, jaka ilość spoconych facetów gania po boisku, ale że Magdę M
      obejrzę nie przypuszczałam

Wielki żówik, bombel
    • Gość: gosiak Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 12.12.06, 20:35
      Malusi artykulik w skrócie opisujący trzy serie Magdy M... opisujący i
      podsumowujący :D... zapraszam do przeczytania refleksji :D

Magda M - współczesny film o realiach ludzi w Polsce. Główni bohaterowie:
      Magda - niezdecydowana histeryczka która zachowuje się jak typowy trzylatek w
      sklepie nad wyborem lizaka.
      Piotr - wielbiciel byłej żony i rzadkich nieco egzotycznych chorób jego główne
      motto to "pojawiam się i znikam"....

Prawnicy po przejściach (niczym z kanału Romantica) odnajdują się przez
      pierwsze 15 odcinków. Przedzierają się przez ulewne deszcze, tysiące łyżek
      lodów z popcornem, alergię na kota, wracających rodziców czy natrętne
      właścicielki firm kosmetycznych (dodam że te kosmetyki na nie nie działają) ,aż
      wreszcie gotowi na wspólne życie całują się na napisach końcowych 1 transzy.
      W kolejnej edycji „W obronie prawa” pojawia się była żona Korzeckiego. Mecenas
      niczym lekarz wyjęty wprost z „Na dobre i na złe” leci do Zurychu nacierać
      obolałe kończyny Doroty. Ta w podziękowaniu daje mu nie poczęte dziecko, a
      Magda kopa w d.....! Gdy po raz kolejny dzięki przyjaciołom godzą się Piotr
      zabiera ją na przejażdżkę po Warszawie która zapewne trwa 2 miesiące i oboje
      niewyspani budzą się w 3 serii.
      Kolejny cykl serialu, a raczej komedii pomyłek to trudna w wymowie i w
      zapamiętaniu nazwa choroby przez którą Piotr opuszcza kraj zatrzaskując w ten
      sposób za sobą drzwi o nazwie Magda. A może one same się zatrzaskują?! Albo
      nigdy się nie otworzyły?! Dorośli ludzie którzy zabawą w chowanego przedłużają
      sobie czas na odpowiedzenie na pytanie kogo tak naprawdę kocham?! Magda: zaraz
      po oderwaniu się samolotu z Piotrem od podłoża Polski próbuje uszczęśliwić się
      na siłę w ramionach byłego chłopaka który nosi ją na rękach. Piotr: niby
      zakochany facet ale wybiera samotną śmierć w ramionach choroby i na wieść
      o „kochanku” Magdy nie za bardzo się tym przejmuje. Ona: udaje szczęśliwie
      zakochaną i okłamując Filipa zgadza się za niego wyjść. Gdzie on ma oczy?! A
      może po prostu nie przetarł szkieł od okularów ?! On: cudem powraca do zdrowia
      i wraca na ojczyste łono zbierać szczątki swej miłości, bo przecież jego
      dziewczyna ma już chłopaka...
      Historia warta obejrzenia ale najlepiej z zapalonym światłem w pokoju bo potem
      strach oglądać się za siebie! Horror?! Raczej nie! Prędzej ucieczka przed
      takimi ludźmi bo przecież to są „piękne” realia które spotykamy na co dzień!
      Film miał nas utożsamiać z głównymi bohaterami jednak teraz możemy stwierdzić
      że takich ludzi nawet nie chcieli byśmy znać!
      Jakie będzie koniec tej dennej historii?! Gdy przewodni wątek to zdrada,
      nienawiść, kłamstwo i wykorzystywanie bezbronnych ludzi w celach leczniczych
      własnych zagubionych dusz (co prowadzi do celowego ranienia)!
      Czy dwa osobniki które nadal nie wiedzą czego tak naprawdę chcą czy bycia razem
      czy wzajemnego ranienia się staną razem na ślubnym kobiercu by „umilać” sobie
      życie do końca świata i o jeden dzień dłużej?! A może to tylko najlepszy sen
      jaki przyśnił się Magdzie po tym jak nie wierząc Piotrowi i znęcając się nad
      Filipem który uciekł przed nią do Australii została sama?!

Na to pytanie poznamy odpowiedź za parenaście minut. I wyłączając telewizor o
      22.30 ze spokojem odetchniemy myśląc o tym że my jesteśmy innymi osobami i
      będziemy umiały potoczyć nasze życie omijając pomyłki wykorzystane w filmie! Bo
      w naszych sercach jest wiara, nadzieja i miłość, coś czego brakowało lub gdzieś
      się zagubiło głównym bohaterom Magdy M....

Podsumowując 3 serie Magdy M powiem tylko tyle że jedyne co mi się w filmie
      podobało to Warszawa bo jest naprawdę piękna z widoku taśmy filmowej ...
      • Gość: ann Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: 217.153.99.* 12.12.06, 20:41
        coś w tym jest
    • Gość: bonso Majewski IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.06, 20:45
      hmm...ciekawi mnie wasza opinia na temat tego człowieka :] moze coś napiszecie
      ;) ? oczywiście to do "zczubow"
      • zczuba Re: Majewski 12.12.06, 20:50
        Wyczuwamy, że to podchwytliwe pytanie. A opinia jest taka, że nie wypada nam
        się wypowiadać.
        • Gość: bonso Re: Majewski IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.06, 21:21
          nic podchwytliwego nie ma, po prostu interesuje mnie Wasza opinia na Jego temat.
          Różnie się go ocenia, jedni uważają go za świetnego satyryka, inni za osobę
          robiącego z siebie idiotę dla kasy...a mnie po prostu interesuje co Wy o nim
          sądzicie :]
    • Gość: mona Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.edata.net.pl 12.12.06, 20:54
      fajny serial,bardzo sie przy nim relaksuję, a zarazem emocjonuję, pozwala mi
      wierzyć w milość/nadal/,no i te napięcie....tak trzymac!!! ale postarajcie się
      nie zdradzac , co będzie dalej ,bo czar pryska.Jedyny serial jaki oglądam TV
      wogóle.Taka bajka dla doroslych,a ja nadal jestem dzieckiem mimo
      dojrzałosci.pozdrawiam twórców i pomysłodawców.
    • Gość: Enay 30 minut! IP: *.acn.waw.pl 12.12.06, 21:02
      Aż mi ciśnienie skoczyło :D Idę się do brodzika schłodzić nieco ;)))))
      • Gość: gosiak 20 minut.... IP: *.aster.pl 12.12.06, 21:09
        ja tam ruszam swoimi puchatymi kapciami i puszczam sie powolnym czlapaniem do
        kuchni po lody orzechowe zasiadę przed tv i przerycze wraz z główną bohaterka
        45 minut czasu antenowego i gdy wreszcie skoncza mi sie husteczki do nosa
        zadzwonie po swojego braciszka - geja po ich dostawe. i zaczne sie uzalac nad
        wlasnym zyciem... zyciem 30letniej prawniczki :D buhahaha
        • Gość: a 18 minut IP: 217.153.99.* 12.12.06, 21:12
          zaczynamy odliczanko;p
          • toldiak 16 min 12.12.06, 21:16
            Człapię powoli w strone skrzynki dziwacznych urządzeń, tworzących blizej znany
            nam wszystkim przekaźnik audiofoniczny:D ... jak się skończy Magda M. Będę
            mogła go sprzedać:D na allegro. TV w którym oglądałam serial "Magda M." -
            wszystkie odcinki- żeby nie było:D
            • Gość: Kiepski Kupuje IP: *.chello.pl 12.12.06, 21:20
              Kupuje.W zapłacie mogę sie odlać na nagranie.
    • Gość: Kiepski Może Łyżwiński zgwałci Madzię a Madzia po raz IP: *.chello.pl 12.12.06, 21:16
      pierwszy w życiu osiągnie oragzm?Czekamy z zapartym odbytem.Moja kobieta chciała
      ogladać ale nie pozwolę bop zgłupieje do reszty.Już zapomniała jak się gotuje
      rosół tylko żre suszi jak jaka Chinka.A głupia z zasady bo prawo skończyła.
      • Gość: gosiak 9min IP: *.aster.pl 12.12.06, 21:21
        no więc zacznijmy od początku. skoro "chcieć to znaczy móc". to czemu ja chcieć
        oglądać Magdę M ale nie móc?!
        odpowiedź jest prosta!
        Sąsiadka zasłoniła zasłonki!
        dzięki Ci panie!
        • Gość: moniś Re: 9min IP: 195.116.43.* 12.12.06, 21:23
          HAHA! Gosiak odwala na maxa:D? Wdech wydech.. biegnij do sasiadki i powiedz jak
          sprawa wyglada, niech sobie nawet nie zartuje:D
    • alpepe "Rządza Pieniążka"? zatrudnijcie korektora!!! 12.12.06, 21:24

• zczuba Re: "Rządza Pieniążka"? zatrudnijcie korektora!!! 12.12.06, 21:27
        oj, zdarza się. To napięcie...
    • Gość: mspiot Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 12.12.06, 21:26
      a tak przy okazji, chociaz zupelnie nie w temacie. lube-skra leci ;)
    • Gość: akarolina Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:28
      Szkoda że ostatni odcinek będzie Waszym pierwszym, ten kultowy już serial
      własnie teraz przeradza się w beznadzieją telenowelę o lekkim zabarwieniu
      dramatycznym, także może się Wam nie spodobać :) ale lepiej zacząć oglądać późńo
      niź późńiej.. :)
      • Gość: Ana AAaaaa start 60 sek;) IP: 217.153.99.* 12.12.06, 21:30
        .
    • Gość: ~ GOO(...)OOOL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:33
      Do boju BIAŁO-CZERWONI!!!

;))))))
    • Gość: ol Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:33
      gratuluje pomysłu :P
      niestety musze się przyznac że nigdy nie obejrzałam żadnego odcinka... :)
      • Gość: gosiak ślub IP: *.aster.pl 12.12.06, 21:36
        ale czad widać mnie hehehehehehe a dokładnie moje plecy :D
    • Gość: YaBasta Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 12.12.06, 21:35
      zczuba - niezmiernie cieszy mnie ze weszliscie w seriale... chociaz moze was ostatnio troche za duzo (boje sie otworzyc lodowke)... trzeba miarkowac przyjemnosci.
      Jesli chcielibyscie jeszcze kiedys pogadac o serialu to blagam was was o zainteresowanie sie "Fala zbrodni" na polsacie. normalnie arcydzielo cud miod.
    • inessta Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo 12.12.06, 21:40
      to jest prawda?? Magda M. jako rozgrywka sportowa? Dla mnie bomba. Nareszcie
      ktoś kto poważnie ponabija się z tego ( i mam nadzieję, że z innych też)
      serialu. Czubki!! Brawo!!!!!!!!!Już jestem ciekawa, co będzie następne?
      P.S. Czytanie was zostawię sobie na jutro rano, bede miała humor na cały dzień.
      DZIĘKUJĘ
    • Gość: MALA MI mam marzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:40
      zczuba komentujące Mode na sukces.... mniiiiiiiiiiiiiam
    • Gość: jasio Piotr i Filip czyli wojna futbolowa IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.12.06, 21:40
      Piotr to Legia, a Filip - Wisla. Wisla miala wygrac w zeszlym sezonie, ale
      LEgia wrocila z dlugiej podrozy! to chyba jedyny sposob zeby to obejrzec... tak
      sobie wmawiam...
      • Gość: gosiak 45 minut IP: *.aster.pl 12.12.06, 21:45
        przeciętny mecz trwa 90minut 2* po 45 minut z jedną przerwą. MM trwa 45 minut z
        2 przerwami. Rzeczywiście jest duże podobieństwo!
    • Gość: Enay Re: Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 12.12.06, 21:51
      Joł sex pod wodom i bilety na samolot kupowane jak na pkp. "Kotku jedziemy na Hel, sex pod wodą w Zatoce Puckiej, mamy połączenie, 8.10 ze Wschodniej" rotfl.
    • Gość: magda m Ostatni odcinek Magdy M. z czuba i na żywo IP: *.popl.cable.ntl.com 12.12.06, 21:52
      he he he...szkoda,ze nie mam TVN :( ale mysle,ze ta "relacja na zywo" w
      zupelnosci mi wystarczy :)

ps. tak sie smiesznie sklada,ze akurat nazywam sie magda m (tylko nie
      skonczylam studiow prawniczych)i nie mieszkam w Wawie, a w innej stolicy
      europejskiej. W sumie w pewnym sensie czuje sie dzis slawna ;););)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka