Gość: a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 14:50 przeciez na zdjeciu jest essien... ach ta wyborcza. Niby tacy postepowi a wszyscy czarnoskorzy sa dla nich jednakowi :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciej.nawrot Racja, już poprawiam 10.02.07, 14:55 Cholera, faktycznie Essien. Reporter agencyjny podpisał, że Mikel, ale lepiej się teraz przyjrzałem i masz rację. Dzięki za spostrzegawczość! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.nawrot Lesoto jednak 10.02.07, 15:45 Po naszemu pisze się Lesoto, a nie Lesotho. Tak samo, jak biatlon, a nie biathlon. Ale dzięki za spostrzegawczość. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Mikel: Grożono mojej rodzinie śmiercią IP: 85.134.173.* 10.02.07, 15:46 Strona o Polskich KIBICACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Mikel: Grożono mojej rodzinie śmiercią IP: *.chello.pl 10.02.07, 16:14 pieprzycie głupoty!!!!!!!!!przeciez to jest john obi mikel bo essien nie gra w koszulce reprezentacji nigerii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondec Mikel: Grożono mojej rodzinie śmiercią IP: *.chello.pl 10.02.07, 16:25 ciekawe w jaki sposób essien mógł grac w koszulce Nigerii ??? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
paszczak23 Re: Mikel: Grożono mojej rodzinie śmiercią 10.02.07, 16:43 No to jest po prostu żałosne."Przyjrzałem się i rzeczywiście jest to Essien". Brawa dla Pana z Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Powinni byli dzwonić do rodziny Olisadebe... IP: *.113.12.157.bbplus.pte-ag1.dyn.plus.net 10.02.07, 16:58 ...Kiedy ten był w formie, ale bawił się w hipohondryka kosztem polskiej kadry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malyszpo1ser7 Re: Mikel: Grożono mojej rodzinie śmiercią IP: *.retsat1.com.pl 10.02.07, 18:07 Jeżeli to jest Essien, to ja jestem... Obi Mikel (dodam, że jestem biały). :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waran Re: Mikel: Grożono mojej rodzinie śmiercią IP: *.cable.ubr06.edin.blueyonder.co.uk 10.02.07, 19:43 A nie wpadliście Einsteiny na to, że zdjęcie jest już zamienione...? Pan redaktor przeprosił i powiedział, że już zmienia (co zapewne uczynił niezwłocznie). Druga kwestia - protestuję przeciwko nazywaniu bandytów kibicami. Sam jestem kibicem i nie chcę, aby tym mianem określano kolesi, którzy zamiast mózgu mają galarete. Pozdro dla kumatych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boryss Mikel: Grożono mojej rodzinie śmiercią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:02 Ziomus jednak nie;/ Wyborcza i Ja mamy racje. to jest Mikel. a w ogole jak Essien moze byc w trykocie Nigerii?? pomyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Mikel: Grożono mojej rodzinie śmiercią IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.02.07, 22:15 Wcześniej był Mikel, potem zamieniono zdjęcie ale post gdzie napisano że to Essien został...Zrozumieli już wszyscy? Odpowiedz Link Zgłoś