Dodaj do ulubionych

Mikel: Grożono mojej rodzinie śmiercią

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 14:50
przeciez na zdjeciu jest essien... ach ta wyborcza. Niby tacy postepowi a wszyscy czarnoskorzy sa dla nich jednakowi :D
Obserwuj wątek
    • maciej.nawrot Racja, już poprawiam 10.02.07, 14:55
      Cholera, faktycznie Essien. Reporter agencyjny podpisał, że Mikel, ale lepiej
      się teraz przyjrzałem i masz rację.

Dzięki za spostrzegawczość! Pozdrawiam!
      • Gość: :P lesotho powinno byc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 15:40
        :P
        • maciej.nawrot Lesoto jednak 10.02.07, 15:45
          Po naszemu pisze się Lesoto, a nie Lesotho. Tak samo, jak biatlon, a nie
          biathlon. Ale dzięki za spostrzegawczość. Pozdrawiam!
    • Gość: zks Mikel: Grożono mojej rodzinie śmiercią IP: 85.134.173.* 10.02.07, 15:46
      Strona o Polskich KIBICACH
      • Gość: znawca Re: Mikel: Grożono mojej rodzinie śmiercią IP: *.chello.pl 10.02.07, 16:14
        pieprzycie głupoty!!!!!!!!!przeciez to jest john obi mikel bo essien nie gra w
        koszulce reprezentacji nigerii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kondec Mikel: Grożono mojej rodzinie śmiercią IP: *.chello.pl 10.02.07, 16:25
      ciekawe w jaki sposób essien mógł grac w koszulce Nigerii ??? ;-P
      • paszczak23 Re: Mikel: Grożono mojej rodzinie śmiercią 10.02.07, 16:43
        No to jest po prostu żałosne."Przyjrzałem się i rzeczywiście jest to Essien".
        Brawa dla Pana z Gazety.
    • Gość: ppp Powinni byli dzwonić do rodziny Olisadebe... IP: *.113.12.157.bbplus.pte-ag1.dyn.plus.net 10.02.07, 16:58
      ...Kiedy ten był w formie, ale bawił się w hipohondryka kosztem polskiej kadry!
    • Gość: Malyszpo1ser7 Re: Mikel: Grożono mojej rodzinie śmiercią IP: *.retsat1.com.pl 10.02.07, 18:07
      Jeżeli to jest Essien, to ja jestem... Obi Mikel (dodam, że jestem biały). :D
      • Gość: Waran Re: Mikel: Grożono mojej rodzinie śmiercią IP: *.cable.ubr06.edin.blueyonder.co.uk 10.02.07, 19:43
        A nie wpadliście Einsteiny na to, że zdjęcie jest już zamienione...? Pan
        redaktor przeprosił i powiedział, że już zmienia (co zapewne uczynił niezwłocznie).
        Druga kwestia - protestuję przeciwko nazywaniu bandytów kibicami. Sam jestem
        kibicem i nie chcę, aby tym mianem określano kolesi, którzy zamiast mózgu mają
        galarete. Pozdro dla kumatych
    • Gość: Boryss Mikel: Grożono mojej rodzinie śmiercią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:02
      Ziomus jednak nie;/ Wyborcza i Ja mamy racje. to jest Mikel. a w ogole jak
      Essien moze byc w trykocie Nigerii?? pomyśl.
      • Gość: Krzyżak Re: Mikel: Grożono mojej rodzinie śmiercią IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.02.07, 22:15
        Wcześniej był Mikel, potem zamieniono zdjęcie ale post gdzie napisano że to
        Essien został...Zrozumieli już wszyscy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka