Gość: ja ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 00:56 >> że z Cracovią nie może też wystąpić chory na grypę ja to doskonale rozumiem: ja (ja) jestem chory na grypę i nie wystąpię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LEGIA WARSZAWA degradacja dla złodziei z Drukarki Gdynia IP: *.chello.pl 02.03.07, 00:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer To bedzie mozna troche zarobic.....;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 08:59 j.w. ___ Nowe promocje w Sportingbet - zgarnij do 400zł za darmo! Do 15 marca bonus w BaH. Wpłać depozyt a dostaniesz nawet 300zł za darmo! bukmacher.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Kolporter - DrukArka: jaki wynik obstawiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 10:48 "Najstarszą w lidze formację stoperów odmłodził sobie ŁKS. Do 38-letniego Zdzisława Leszczyńskiego i 35-letniego Tomasza Hajty dołączył 34-letni eksreprezentant Tomasz Kłos." Odmłodzili, respect ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetman Rusiec Czas na młode wilki? IP: *.uni.lodz.pl 02.03.07, 01:02 Dawid Nowak z Bełchatowa - uważam, że ten chłopak może być objawieniem rundy wiosennej.Pozdrowienia od kibica Widzewa dla fanów GKS Bełchatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slavooo A gdzie piłkarzyki??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 06:25 Szanowna redakcjo a gdzie podziały się Piłkarzyki? Tylu z nas na nie czekało, tyle propozycji zmian było, a tu nic. Jestem zawiedziony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: A gdzie piłkarzyki??????? IP: *.home.cgocable.net 02.03.07, 07:35 wlasnie, co jest?! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
pasjola Re: A gdzie piłkarzyki??????? 02.03.07, 12:17 Gazeta się po prostu wypięła na tysiące grających w Piłkarzyki. Komunikat był parę dni temu,zanim "szanowna" Redakcja usunęła forum piłkarzykowe. A forum zniknęło zapewne dlatego, że ktoś stworzył na swojej stronie Piłkarzyki, aby się można było pobawić. I tutaj Redakcja zachowała się jak pies ogrodnika, sama Piłkarzyków nie organizuje, więc nie dopuści do tego, aby ludzie bawili się gdzie indziej. Niestety nie zdążyłam zapisać strony, na której można zagrać w Piłkarzyki i nie sądzę aby "gazeta" dopuściła taką wiadomość na forum WSTYD REDAKCJO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Czy mnie się tylko wydaje... IP: 83.238.175.* 02.03.07, 08:47 ...czy nie ma PIŁKARZYKÓW?! Co się stało z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasjola Nie będzie Piłkarzyków!!! IP: 195.150.76.* 02.03.07, 13:07 Gazeta się po prostu wypięła na tysiące grających w Piłkarzyki. Komunikat był parę dni temu,zanim "szanowna" Redakcja usunęła forum piłkarzykowe. A forum zniknęło zapewne dlatego, że ktoś stworzył na swojej stronie Piłkarzyki, aby się można było pobawić. I tutaj Redakcja zachowała się jak pies ogrodnika, sama Piłkarzyków nie organizuje, więc nie dopuści do tego, aby ludzie bawili się gdzie indziej. Niestety nie zdążyłam zapisać strony, na której można zagrać w Piłkarzyki i nie sądzę aby "gazeta" dopuściła taką wiadomość na forum. WSTYD REDAKCJO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOJER Piłkarzyki piłkarzyki ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 08:59 ... i po piłkarzykach. Można zrozumieć, że się coś gazecie nie opłaca (chociaż trudno w to uwierzyć, biorąc pod uwagę chociażby liczbę uczestników), ale najsłabsze w wykonaniu portalu jest wycofanie się z gry po cichu, bez żadnego komunikatu. A wszyscy pamiętają, że start każdej edycji piłkarzyków poprzedzany był dużą reklamą, a tu nawet suchego komunikatu nie ma (może wszyscy piszą o Rospudzie...). WSTYD GAZETO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Piłkarzyki piłkarzyki ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 09:16 Gadzinówka GW nic nie pisze bo tu nie można dołożyć Kaczorom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiergot Re: Piłkarzyki piłkarzyki ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:15 Swieta racje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajbus Rusza liga sprzedawczyków nic dziwnego że często IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 09:46 jako łapówke stosowano panie do towarzystwa, ciągnie swój do swego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Stajnia Augiasza po lekkim sprzątaniu IP: 62.233.164.* 02.03.07, 10:21 Czekamy do kwietnia na nowe sojusze i ustawki meczy? www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WisłaKrakówMP2007 a Wisła sprzedała 10 000 karnetów! IP: *.pro.lama.net.pl 02.03.07, 10:31 bodaj w sezonie 2003/2004 więc bez podniety wieśniaczki warszawskie ! WISŁA MISTRZ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: a Wisła sprzedała 10 000 karnetów! IP: 217.11.148.* 02.03.07, 11:18 Kompleks buraka ze wsi az tak bardzo cie uwiera prostaczku? wlasnie przez takich wsiokow nasza liga i nasz kraj zawsze bedzie zasciankiem. A i do warszawy sie pchacie wsioki i psujecie klimat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Widzew Mistrz IP: *.bremultibank.com.pl 02.03.07, 12:19 Widzew Mistrz :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maty gdzie "Piłkarzyki"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 12:29 słuchajcie czy w tym roku bedzie konkurs "Piłkarzyki" bo nie moge nic o nim znależć na stonie gazety?? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_solon Co z tą Ekstraklasą? 02.03.07, 15:26 tu kilka słów ode mnie na tej temat, mniej piłkarsko, bardziej o tym, co otacza naszą ligę: pilkazzaklawiatury.blox.pl/2007/03/Co-z-ta-Ekstraklasa.html Odpowiedz Link Zgłoś