Gość: Kris IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 01.05.03, 18:40 Hej Wisła gol, lalalalalalalalalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk2 Re: Typy 24. kolejki I ligi IP: *.enterpol.pl / 192.168.0.* 01.05.03, 19:12 Dlaczego Chałbiński w Odrze ma nie grać? Przecierz w ostatnim meczu nie miał żółtej kartki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ye Re: Typy 24. kolejki I ligi IP: *.acn.pl / 10.67.5.* 01.05.03, 21:41 to moze dostal zolta kartke pare meczy temu ty tępa pało!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk2 Re: Typy 24. kolejki I ligi IP: *.enterpol.pl / 192.168.0.* 02.05.03, 10:43 W tej rundzie dostał jedną żółtą kartkę kilka meczów temu! Nie znam przepisów, ale wydaje mi się, że powinien zagrać( świetnie punktuje w Piłkarzykach, mój notoryczny kapitan...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Kalu Uche IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 11:44 Kalu, today after the rasist decision of the PZPN it is a shame to be Polish. In the futre when you leave this country and go to some much better place, please remember that not all Poles are rasists. In England or Italy people are more civilized than in Poland, and they have much better soccer than here. All the best of luck for you Kalu Uche! You are one of the best players in Poland, it is high time for you to leave this country and find better place where people can value and appreciate your talnet and skills. Here, most of them will never like you. The better you are the more they will hate you. This is what Poland is all about, unfortunately. I would like to thank you for your excellent plays for Wisla. Good luck! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: Typy 24. kolejki I ligi IP: *.crowley.pl 01.05.03, 22:10 Ty Kris albo jestes dzieckiem albo Cie Dynia boli idz do lekarza przed wyjsciem zmierz temperature Odpowiedz Link Zgłoś
pawlo007 Re: Typy 24. kolejki I ligi 01.05.03, 23:23 Jakby Chałbi dostał żółtą to by nie grał , ale nie dostał więc napewno zagra. (Musi- bo kto mi nabije punkty)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Typy 24. kolejki I ligi IP: *.dyn.optonline.net 01.05.03, 23:29 jezeli gornik zagra w takim skladzie, bedzie to mecz jednej druzyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK GieKSa łapie drugi oddech! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.03, 09:13 Rozgromimy pogoń a potem lejemy wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ftblst Re: GieKSa łapie drugi oddech! IP: *.local.pl / 172.16.202.* 02.05.03, 21:10 Gość portalu: DAREK napisał(a): > Rozgromimy pogoń a potem lejemy wszystkich. Wisłę też? To jestem z wami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matis__ Re: GieKSa łapie drugi oddech! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 10:57 Ja myślę że na Pogoni się skończy jak się uda wogóle...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIF Re: Typy 24. kolejki I ligi IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 11:52 W zestawie Odra - Górnik brak składu Górnika!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gignol Chyba trafię 13-tkę. Szukam chętnych do spółki. IP: *.smlw.pl 02.05.03, 22:10 Coś za proste te typy. Polonia wygrywa z Legią. KSZO wygrywa z Wisłą. Górnik wygrywa z Odrą. Pogoń wygrywa z Gieksą. Płock wygrywa z Groclinem. Zagłębie wygrywa w Łodzi. A Lech remisuje z Ruchem. Garbarnia wygrywa we Wronkach. Koniec typowania. A teraz po kasę!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matis__ Re: Chyba trafię 13-tkę. Szukam chętnych do spółk IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 10:55 Jeżeli na odwrót typujem to zakładamy spółę !!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek-TSW Re: Typy 24. kolejki I ligi IP: *.client.attbi.com 03.05.03, 00:08 Jakby Pogon miala odrobine honoru,to by sie wycofala z ligi.To juz jest zalosne.Jaki wynik moze to uczynic-10-0?Sledzie won!Za rok dolaczy do was wasza ukochana szmata-kazdy wie o co lata- legla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialostoczanin Re: Typy 24. kolejki I ligi IP: *.biaman.pl 03.05.03, 09:03 wisla wygra z kszo(dla wisly strzeli jop,szymkowiak,kuzba i zurawski) hej wisla p.przegra z groclinem(dla groclinu strzeli sobolewski,moskala) hej lech wygra z ruchem (dla lecha strzeli reiss) hej a w niedziele polonia przegra z legia(dla legi strzeli jarzebowski) hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matis__ Hehe............ IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 10:54 Zobaczymy jak se pogoń poradzi ! Ja jestem za tym aby w lidze Widzew pozostał a więc życzę im jak najlepiej....... Szkoda że Uche nie zagra..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duid Chałbiński nie zagra IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 03.05.03, 12:36 Chałbiński o meczu z Górnikiem Zabrze w Wodzisławiu... "Niestety, nie zagram z nim z powodu czwartej żółtej kartki, jaką ujrzałem w Szczecinie" www1.gazeta.pl/katowice/1,35024,1456154.html Na moje szczęście w piłkarzykach jej nie ujrzał :-). Odpowiedz Link Zgłoś