Dodaj do ulubionych

Lech Poznań nie zwolni trenera Smudy

IP: 217.113.132.* 14.03.07, 18:43
jasna ch...a mnie bierze jak widzę to dziadostwo. Poziom coraz bardziej
żenujący, ech... . Taki zespół, a taki syf. Poprostu nie chce się chodzić na
mecze. Ile jeszcze trzeba czekać na sukcesy/ chyba nigdy ich nie będzie.
Pozdro dla wszystkich kiboli z Bułgarskiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: agart2 Re: Lech Poznań nie zwolni trenera Smudy IP: *.199.49.112.tesatnet.pl 14.03.07, 18:47
      Czesiu Michniewicz !!!!!!
    • Gość: Franiafan Re: Lech Poznań nie zwolni trenera Smudy IP: *.chello.pl 14.03.07, 19:06
      Smuda to dobry trener z jajami, a ten caly Czesio to.... bez ... itd, itp, etc.
      W Lechu maja slabych pilkarzy i kosmiczne aspiracje, panowie idzcie na jakies
      reality show i troche ochloncie bo z piachu bicza nie ukrecisz.
      W moim odczuciu dobra decyzja zarzadu.
      • Gość: dziwak Smuda to dyletant IP: *.nyc.res.rr.com 14.03.07, 19:12
        w poprzednim sezonie wiekszosc byla pod wrazeniem wynikow osiagnietych przez
        Smude z ponoc slabym skladem Zaglebia, w tym roku ten sam zespol jest jeszcze
        wyzej w tabeli a Lech ze znacznie silniejszym skladem cienko przedzie, ja mysle
        ze Smuda mialby klopoty z utrzymaniem Hutnika Krakow w 3 lidze, od 10 lat on
        nic nie osiagnal
        • Gość: franiafan Re: Smuda to dyletant IP: *.chello.pl 14.03.07, 19:23
          Co tam w NY wrociles z joba, ile placa na zmywaku, wybieram sie to bys zdradzil
          jakies tajemnice.
          W tym american english slowo dyletant pewnie wziales od daktyli, ktore na
          drzewie we snie zbierales, jak wrociles ze zmywaka.

Pozdr heheheehehe

PS A Z Franiem wyluzuj bo jest w porzadku, moze troche old-fashioned (bo ma
          zasady) ale w porzadku gosc ok, dobry trener.
          Tylko kto ten Lubin poukladal, teraz megaloman w prochowcu zbiera owoce, tym
          bardziej jak placili 250 tys zł za zwyciestwo z Lechem
          • Gość: dziwak Fuggedaboudit IP: *.nyc.res.rr.com 15.03.07, 06:25
            czlowieku ja tu spedzilem pol zycia i na sniadanie wydaje wiecej niz ty na
            jedzenie przez tydzien, wiec troche pokory, jesli chcesz to moge ci przygotowac
            stanowisko pracy, moja szwagierka jest wlascicielka resteuracji tutaj i praca o
            ktorej nieustannie myslisz moze okazac sie rzeczywistoscia if u play ur cards
            right
    • Gość: badman Re: Lech Poznań nie zwolni trenera Smudy IP: *.dyn.optonline.net 14.03.07, 20:21
      Trener Smuda do LEGII!!
    • Gość: Kolejorz Zarząd nie, ale kibice go zwolnia IP: *.sky24.pl 14.03.07, 20:21
      Jesli odpadniemy w kiepskim stylu z Pucharu Polski, to 3 kwietnia kibice pozegnaja Smude chusteczkami.
      • Gość: Robin Re: Zarząd nie, ale kibice go zwolnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:44
        Sądzę, że chusteczki będą już w sobotę, jeśli słaby Lech przegra z Koroną w lidze... Byłem na meczu z Zagłebiem i niestety zakładałem porażkę. Momentami wyglądało tak, jakby goście mieli trening z amatorami. Tak to jest jak grają dziadki (Reiss, Dembiński), a reszta zgrywa się podczas spotkań. Smuda się miota z koncepcjami, właściwie nawet ich nie posiada. Balon pękł...
        • cortez_i_pizarro cierpliwosci, panowie, cierpliwosci 15.03.07, 02:30
          Wszystkim "chusteczkowcow" proponuje by sobie dla ochlody mozgow policzyli do
          10.

A jesli chodzi o najblizsza sobote to moze tak jakies gromkie "Franek Smuda
          czyni cuda" zamiast gwizdow czy zwyklego milczenia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka