Dodaj do ulubionych

Bayern wciąż goni

IP: 80.51.192.* 31.03.07, 19:26
sądze że bayern da rade wyprzedzić wszystkich swoich rywali i zdobyć
mistrzostwo niemiec. Dzisiejsze mece pokazały na co ich stać i w jakiej
formie są schalke i werder!! Stutgart napewno straci jeszcze po drodze wiele
punktów. Mam nadzieje, że Bayern podobną forme zaprezentuje w meczu na San
Siro Z AC Milan w Lidze Mistrzów>
Obserwuj wątek
    • allek Re: Bayern wciąż goni 31.03.07, 21:31
      Co Ty opowiadasz? Nikt już nie dogoni Schalke: oni przed sobą mają tylko mecze z
      dołem tabeli. Najgorzej będzie miał Werder, a Bayern ma mieszanych zawodników.
      Ale Kahn i spółka powinni wyprzedzić VfB. Żałuję, że nie stanie się inaczej, ale
      zdrowy rozsądek nakazuje takie rozwiązanie.
    • Gość: rudolpf Re: Bayern wciąż goni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 21:35
      najważniejsza sprawa dla bayernu jest liga mistrzów.PRAWDOPODOBNIE ZDOBĘDĄ W
      TYM ROKU PUCHAR .MISTRZOSTWO NIEMIEC TO SPRAWA OTWARTA.
      • Gość: mafia Re: Bayern wciąż goni IP: *.adsl.alicedsl.de 31.03.07, 23:24
        z tymi z dolu tabeli tez bywa roznie nie zawsze przegrywaja ^^
        • Gość: E.H Re: Bayern wciąż goni IP: *.pools.arcor-ip.net 01.04.07, 15:29
          Bayern wygral dzisiaj zasluzenie ,musze to przyznac chociaz jestem kibicem
          S04,ale do kinca rozgrywek jest 7 meczy z ktorych Schalke i Stuttgart maja 4
          mecze u siebie i 3 na wyjezdzie,Bayern( jedzie tez do Stuttgartu)i Bremen maja
          sytuacje odwrotna.Walka bedzie do kinca rozgrywek.Mam tylko obawy czy sedziowie
          znowu nie beda pomagali bawarczykom jak co roku ( wczoraj Kahn powinnien
          czerwona karte zobaczyc )
    • Gość: iwet21 Re: Bayern wciąż goni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.04.07, 13:15
      Jestem totalnym fanem Bayernu.Wczoraj byłam w Hannowerze na meczu Hannower96-
      Bayern 2-1 dla Bayernu czyli 3 punkty.Ale,ale Szalke też 3 punkty wczoraj
      zarobiła i Studgard też.Dziś Bremen z Klosem gra.Za dużo straty.Jak na 3
      miejscu będzie to już będzie dobrze.Dużo czasu nie zostało.Pozdrawiam
      wszystkich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka