out_of_tune Re: Polsat ma Euro 2008 20.04.07, 16:34 A ja sie bardzo cieszę. Relacje z MŚ w polsacie były bardzo dobrze przygotowane. Mam za to nadzieję, że TVN nie wygra już nigdy żadnego przetargu... Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Polsat ma Euro 2008 20.04.07, 16:35 Nie jest źle. TVP pokaże za to (na żywo!) eliminacje mistrzostw Azji w chodzie sportowym juniorów młodszych Odpowiedz Link Zgłoś
szaradowski Polsat ma Euro 2008 20.04.07, 17:04 A ja najbardziej cieszyłbym sie gdyby mistrzostwa mozna było ogladac tak jak te z Niemiec zarówno w TVP jak i w Polsacie. Było fajnie. Wszystkie mecze w kanałach otwartych i co najwazniejsze stacje przescigajac sie w pomysłach na pokazywanie spotkań uatrakcyjniały relacje. Niech juz tak zostanie. Zreszta lubie słuchac zarówno komentarzy Tomka Włodarczyka z Polsatu jak i Maćka Iwańskiego z publicznej wiec mam nadzieje ze bede usatysfakcjonowany. Odpowiedz Link Zgłoś
pizdowe Polsat ma Euro 2008 08.06.08, 21:55 tv"polsat"to najwieksza gó..ana telewizja!!!!!!!!!!!!!! To beznadziejne filmy powtarzane kilkadziesiąt krotnie,a wśród nich po..e reklamy puszczane co pieć minut!!!!!! Za to że tylko oni mogą transmitować "EURO 2008" powinni zbankrutować!!!TO JEST CHAMSTWO I SKUR......SYŃSTWO!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś