Gość: nov IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 17:28 Lech to są pany, biebiesko-białe szatany!:) let's go Kolejorz, let's go...! byłoby dobrze, gdyby Marciniak pojawił się na murawie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siudek Re: GKS Bełchatów podejmuje Lecha IP: *.tktelekom.pl 21.04.07, 18:50 nov :) Lech da rade ;) myślę, że to dziś ten dzień, w którym Piotr Reiss wejdzie do klubu 100 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nov Re: GKS Bełchatów podejmuje Lecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:16 mysle, ze to jeszcze nie dzis ;) niech mnie kule bija za to biebiesko biale. NIEBIESKO-BIALE. ogolnie poki co to nuda. :) Drzymont wymiata, hoho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArekD GKS Bełchatów podejmuje Lecha IP: *.elektron.com.pl 21.04.07, 19:27 Myślę, że BOT GKS jest w dobrej, ale nie njwyższej formie. Powinien spokojnie wygrać ten mecz. Jednak ostatne mecze z Odra i Cracovią pokazały ,iż niespodzianki się zdarzają. Obecnie BOT GKS prezentuje się poniżej moich oczekiwań. Najbardziej wyróżniającym zawodnikiem jest oczywiście Łukasz Garguła. Jednak rośnie nam w Bełchatowie nowa gwiazda polskiego futbolu. Jest nim oczywiście Dawid Nowak. Mam nadzieję, że BOT GKS w dziesiejszym meczu z Lechem Poznań potwierdzi swoje aspiracje mistrzowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
synergie Re: GKS Bełchatów podejmuje Lecha 21.04.07, 23:18 Po artykule można by pomyśleć, że mecz był co najwyżej przeciętny. Tymczasem było to świetne widowisko w niesamowitym tempie! Brawo Kotorowski. Wydawało się, że dobrego bramkarza nigdy z niego nie będzie, a tu proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal ciekawa opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 23:49 "Myślę, że BOT GKS jest w dobrej, ale nie najwyższej formie. Powinien spokojnie wygrać ten mecz." Mógłbyś ją uzasadnić? A co sprawiało, że byłeś taki spokojny o wynik meczu? Czy BOT ma o klasę lepszych piłkarzy od Lecha? Ja tak nie uważam. Jak widać - całkiem słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś