Gość: beneq IP: *.chello.pl 24.05.07, 00:00 Liverpool był lepszy Milan fuksiarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gg8 Malidini: Chcę wygrać za rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 00:00 Milanissimo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr nikt rozsadny nie powie ze Milan zasluzyl na tytul IP: 212.106.147.* 24.05.07, 00:03 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossonero Re: nikt rozsadny nie powie ze Milan zasluzyl na IP: *.chello.pl 24.05.07, 00:28 stary nie mow mi ,ze 2 lata temu liverpool zasluzyl na lm??? :))My gralismy 114minut wy graliscie 6:))Taka PILKA:) TO wy byliscie lepsi dzis ,ale to my wygralismy:))) za za wieczor za za noc:)) grazie campioni!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dEvi@nT to nie był finał!!! ;P IP: *.nat.student.pw.edu.pl 24.05.07, 03:05 finał (jak zwykle przedwczesny) to był pojedynek Milan-ManU i to wtedy spotkały się 2 najlepsze drużyny tego sezonu... Milan wygrał w dwumeczu zasłużenie i wtedy pokazał KLASĘ - tamtym dwumeczem moim zdaniem zasłużył sobie na dzisiejszego farta i zwycięstwo... a ten prawdziwy finał? oj, to był słaby mecz, choć Liv zagrał na 100% swoich możliwości (jak nie na 110%!), no ale z tych piłkarzy ciężko by było coś więcej wycisnąć... brawa dla Liverpoolu za piękną walkę do końca i dla Milanu za zwycięstwo, bo tylko tego mozna im gratulować ;) trochę denerwuje mnie, że Milan po raz kolejny wygrywa fartem, no ale widocznie wielkie drużyny tak już mają - nie muszą się zbytnio starać by wygrywać :) finał p.UEFA był w tym roku jednak duuuużo ciekawszy... mam nadzieję, że w przyszłym roku ciekawiej grające drużyny zagrają w finale :) Milan i Liv już sie nawygrywały :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibbol AC Milan - klub radosnej starości IP: *.compi.net.pl 24.05.07, 09:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.I.G Re: to nie był finał!!! ;P IP: *.lanet.net.pl 24.05.07, 10:19 Dlaczegi niby Milan wygral fartem? Strzelili 2 bramki, poza tym moglabyc 3 gdyby sedzia nie odgwizdal spalonego Kaki ktorego nie bylo... a liverpool strzelil swoja bramke ze spalonego. Wiec chyba w pelni zasluzenie wygral Milan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: to nie był finał!!! ;P IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 15:02 dokladnie big zgadzams ie z toba po 1 kaka nie byl na spalonym tylko bodajze inzaghi a nie bral udzialu w akcji a po 2 liverpool strzelil ze spalnego po 3 inzaghi nie strzelil bramki reka tylko barkiem a to nie jest zakazane Odpowiedz Link Zgłoś
zarafi Re: nikt rozsadny nie powie ze Milan zasluzyl na 24.05.07, 01:03 A kto zasłużył? Liverpool? :D Kto bronił Liverpoolowi strzelać gole? Strzelili jednego i to ze spalonego...więc wiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Dokladnie IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 01:49 Ten jest lepszy kto strzela wiecej bramek. Liverpool nie wygralby nawet gdyby ten mecz trwal 10 godzin. Zero ataku, strzaly z bliska byly jakies? Poza bramka przy stanie 0:2 ze spalonego nic nie potrafili. Zero koncepcji pod bramka rywali (maja jakis napastnikow???) a te strzaly z daleka to pozal sie boze. Przegrywajac nic nie stwarzali. Nie wiem czym sie mozna podniecac w grze Liverpoolu, bo poza posiadaniem pilki to praktycznie zero zagrozenia pod bramka.The Reds ani przez moment nie byli blizej Pucharu....statystyka posiadania pilki? oddanych strzalow? dobre dla Szpaka i jemu podobnych.... jedna klarowna sytuacja z pierwszej polowy (nie wynikajaca z przemyslanej akcji, a z juniorskiego bledu Jankula) nic przeciez nie znaczy.... A zreszta kogo to interesuje. Wygral Milan i tylko to jest wazne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dEvi@nT taaa IP: *.nat.student.pw.edu.pl 24.05.07, 03:14 > Ten jest lepszy kto strzela wiecej bramek. to prawda - choć dziś moim zdaniem nie powinni w ogóle nikomu przyznawać pucharu :) za tak słabe finały powinni piłkarzom dawać jakieś kary ;D > Zero koncepcji pod bramka > rywali (maja jakis napastnikow???) a te strzaly z daleka to pozal sie boze. a czy Milan ma jakiś napastników?? ile Milan przeprowadził akcji do czasu farciarskiego gola na 1:0?? odpowiem Ci - ZERO AKCJI, ZERO STRZAŁÓW! a w całym meczu 3 CELNE STRZAŁY, z czego 2 wpadły, choć nie musiały (strzał ręką + lekki kiks- bo raczej nie zamierzał strzelać tuż pod pachą Reiny) > Przegrywajac nic nie stwarzali. Nie wiem czym sie mozna podniecac w grze > Liverpoolu, bo poza posiadaniem pilki to praktycznie zero zagrozenia pod > bramka. no ja nie wiem jak można się podniecać grą Milanu - zero zagrożenia pod bramką (poza 2ma fartami :P), zero pomysłu na grę - wystarczył słabszy dzień Seedorfa i wyłaczenie Kaki (czego nie potrafił zrobić Manchester) i Milan nie istniał... > Wygral Milan i tylko to jest wazne !!! no i gratulacje, bo Milan wcześniej grał super i zasłużył na triumf meczami z Bayernem i ManU - ale w finale to była bryndza i po prostu wielki fart włoskiej ekipy - i nie wciskać mi to kitu kibice Milanu! w drugim najsłabszym finale w historii (po finale Milan-Juve 0:0 - o rety znowu Milan! :P) wygrała po prostu mniej słaba ekipa ;) PS. nie jestem fanem Liverpoolu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamp Re: taaa IP: *.tychy.us 24.05.07, 05:33 no i co z tego, ze liverpool oddal dziesiatki strzalow, jak same pudla. Milan oddal dwa ale celne i to sie liczy i to MIlan jest lepszy!! CO za d... wypowiadaja sie ze liverpool byl lepszy. Jesli tak to zliwkidujmy bramki, bedziemy oceniac po dlugosci przytrzymawia pilki. Zapamietajcie "eksperci" lepszy jest ten kto trafia do siatki, a tu trafial Milan, chocby byl tylko przez 5 min przy pilce. Bo gra w pilke polega na umieszczeniu pilki w siatce KPW????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: taaa IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 09:22 > ile Milan przeprowadził akcji do czasu > farciarskiego gola na 1:0?? odpowiem Ci - ZERO AKCJI, ZERO STRZAŁÓW! Ale bramke zdobyl. Poza tym druzyne poznaje sie po stracie bramki,a po niej Liverpool jakos nie zauwazylem,aby sobie stwarzal sytuacje. Wrecz gral gorzej. Milan we wczesniejszych meczach udowodnil z Bayernem i MU,ze nawet jak trzeba odrabiac straty,niekoniecznie na swoim boisku to predzej czy pozniej zdobywa bramki. I na jednej sie nie konczy. A Liverpool jedynie z Chelsea dosc szczesliwie wygral 1:0 i to bynajmniej nie po bramce napastnika. Jesli nie widzisz ze sila razenia w atak Liverpoolu jest slaba to juz Twoj problem,ale nawet kibice angielscy to zauwazaja. > wyłaczenie Kaki (czego nie potrafił zrobić Manchester) i Milan nie istniał... Co i tak wystarczylo. Przy pierwszej bramce Kaka byl faulowany, przy drugiej asystowal. Zrobil to co do niego nalezalo, a Gerrard ktory latal jak glupi byl mniej produktywny, juz o tym prezencie ktory nie wykorzystal nie wspominajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OnS Re: taaa IP: *.lanet.net.pl 24.05.07, 10:26 Co do kaki to niedosc ze byl faulowany przy pierwszej i asystowal przy 2 to mogl strzelic swoja bramke gdyby nie pomylka sedziego ktory odgwizdal spalonego a na nim byl Inzaghi a nie Kaka wiec wynik powinien wygladac tak: 3:0 ( 0 dlatego ze liverpool strzelil ze spalonego i to bylby fart gdyby wyrownali i nieslusznie wygrali). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smashcommunism Malidini: Chcę wygrać za rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 00:06 Forza Milan, gratulacje. Liverpoolowi nic się nie należy, w przeciwieństwie do takich klubów (chociaż przeze mnie nie lubianych) jak MU czy Chelsea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA angielskie upodlenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 00:13 W kwietniu, kiedy Manchester rozgromił Romę, Anglicy mieli 3 zespoły na 4 i praktycznie LM w kieszeni. Jak można było spieprzyć taki sezon? Miał być angielski finał Chelsea-Manchester. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dEvi@nT Re: angielskie upodlenie IP: *.nat.student.pw.edu.pl 24.05.07, 03:17 za ciężkie mają sezony w Anglii, by taka Chelsea czy Manchester mogły walczyć o wszystkie trofea... zauważ, że w finale grały zespoły z 3 miejsc w swoich ligach... gdyby Milan musiał grać wszystkie mecze tym samym składem (jak Manchester, gdzie w tym sezonie nie było praktycznie ławki) to pewnie nawet nie doszedłby do półfinału... no ale to wina ManU, że ma za mało dobrych graczy w kadrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: angielskie upodlenie IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 09:25 Jesli chodzi o MU to moim zdaniem, choc ich kibicem nie jestem, maja za krotka lawke tzn na tej lawce nie ma dobrych zawodnikow. Jesli chce sie walczyc na kilku fronach to trzeba robic czesto rotacje w skladzie,bo inaczej "zajedzie sie" pilkarzy i beda lapali kontuzje (tak jak MU w tym sezonie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Malidini: Chcę wygrać za rok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 00:28 Jak to mówią chłopcze: wygrywa lepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossonero [...] IP: *.chello.pl 24.05.07, 00:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snow pytansko.. IP: *.3s.pl 24.05.07, 00:39 jako ze jakimkolwiek temacie dotyczacym wloskich zespolow (w szczegolnosci Milanu) widzę wpis "Forza ..." proszę o krótkie wytłumaczenie - co czujecie wpisując tą wspaniałą wieść: jestem pierwszy! wpiszę, może nikt nie zna tego doskonałego sloganu! nie rozumiem o co chodzi ale śmiesznie wpisać foża milan! czy stoją wam sutki z podniecenia? robicie screenshoty tego wyczynu? Pytam bo zawsze, ale *ku..* ZAWSZE w/w słowa spotykam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bravissimo Re: pytansko.. IP: *.lanet.net.pl 24.05.07, 01:02 Forza a nie Foża bo to nie polskie slowo... forza znaczy mniej wiecej - wiwat. Wiec nie dziw sie ze ludzie pisza Forza bo kazdy kibic wloskiej druzyny wie co to znaczy i nie kur...wuj bo dajesz tylko swiadectwo swojego wielkiego niezbyt inteligentnego ego... bo nie wiedziec o tym ze forza to slowo wloskie troche pojechales... lol a co do sutkow to zawsze mi stoja jak ogladam mecz... FORZA MILAN FORZA ROMA FORZA ITALIA !!!!!!!!!!!! FORZA FORZA FORZA (popatrz sobie na FORZe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanonier Re: Malidini: Chcę wygrać za rok IP: 193.17.14.* 24.05.07, 03:46 Liverpool był lepszy??? Hmmm a w poznaniu kto był lepszy Legia czy Lech??? Nikt obiektywny kto oglądał mecz nie powie mi że Lech,ale to on wygrał.Tu jest to samo tyle że stawka meczu inna.Co z tego że Liverpool był lepszy....a może inaczej,lepiej się prezentował??? Wygrał Milan bo potrafi grac konsekwentnie swoje,nieważne że czasem nieładnie.Kto będzie pamiętał za kilka lat.Poza tym nie dam sobie wmówić też że Liverpool gra taką niby piękną piłkę.Nastawieni na kontratak,tez mi filozofia,każda polska drużyna gra tak na Łazienkowskiej 3 z Legią:P A jak podjęli grę to zostali skarceni drugim golem.I gdzie tu porównanie klasy co by nie mówić wciąż wielkiego Milanu i obecnie przeciętnego Liverpoolu? Bezsens......MILAN MA TYTUŁ ZASŁUżENIE i TYLE:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acm Re: Malidini: Chcę wygrać za rok IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.07, 07:28 Oj, Benitez Benitez, sędzia wam podarował bramkę ze spalonego i odgwizdał spalonego Kaki, gdy wychodził sam na sam z bramkarzem (pomyłka, bo na spalonym był Inzaghi). Nie ma więc co na niego marudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Benitez nie umie przegrać z klasą... 24.05.07, 07:37 miał ponad 90 min na wygraną. Dodatkowa minuta raczej by mu nie poomogła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Malidini: Chcę wygrać za rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:00 A ja się cieszę,że Liverpool przegrał- za Dudka, którego zniszczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andri Malidini: Chcę wygrać za rok IP: *.eu.org 24.05.07, 08:39 Ilość psów zawieszona na Inzaghim jest astronomiczna... Zastanawia mnie jednak fakt, że Inzaghi swoje sam na sam z bramkarzem zamienił na bramkę, a Gerrard trafił w Didę! Phillipe nie urzeka techniką, ale jest zimnokrwistym egzekutorem i żyje tylko i wyłącznie po to, żeby w odpowiednim momencie "dostawić" nogę (lub inną część ciała :-). Jego determinacja w zdobywaniu goli jest niepodwarzalna i ma odzwierciedlenie w statystykach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxmilan Re: Malidini: Chcę wygrać za rok IP: *.chello.pl 24.05.07, 10:20 dwa lata temu było odwrotnie. Wtedy Milan był lepszy, wczoraj Liverpool. Rachunki wyrównane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Malidini: Chcę wygrać za rok IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 14:59 2 lata temu to milan byl lepszy i nie wygral wirec rachunki sie wyrownaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele Re: Malidini: Chcę wygrać za rok IP: *.studby.uio.no 24.05.07, 17:41 Tylko spokojnie... Milan byl lepszy wczoraj jak i rok temu... fuksiarze z Liverpoolu powinni sie cieszyc z drugiego miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś