Gość: jacol IP: *.tvgawex.pl 28.05.07, 15:11 przkonany! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Re: 10 powodów dla których warto się nie wysypiać IP: *.ghnet.pl 28.05.07, 15:53 hokej jes zajebisty STS SANOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: 10 powodów dla których warto się nie wysypiać 28.05.07, 19:54 A ja i tak nie będę oglądał. Szkoda na to cennego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanoczanin Re: 10 powodów dla których warto się nie wysypiać IP: *.cia.com 29.05.07, 05:32 a kolego to z jakiej czesci Sanoka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto 10 powodów dla których warto się nie wysypiać, .. IP: 81.219.25.* 28.05.07, 15:53 To teraz nie ma sensu sie kłaść bo jeszcze trzeba doliczyć finaly konferencji w Nba. Ale podobno sen jest dla mięczaków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazda Re: 10 powodów dla których warto się nie wysypiać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 16:05 no i w Anaheim gra Teemu Selanne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jekola Re: 10 powodów dla których warto się nie wysypiać IP: *.cia.com 29.05.07, 05:31 Jedno sprostowanie, Senators juz maja puchar. Zdobyli go gdzies na poczatku stulecia, 1927 chyba ale nie jestem 100% pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nhl.com.pl 10 powodów dla których warto się nie wysypiać, .. IP: 217.116.98.* 28.05.07, 16:41 Warto ogladac NHL! I nie trzeba do tego przekonywac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enderfield 10 powodów dla których warto się nie wysypiać, .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 16:47 Nie ma co, zdziwiła mnie gazeta.pl :P A co do dekoderów - lepiej obejrzeć sobie w internecie - na stronie nhl.com.pl albo nhl.com na pewno znajdzie się jakaś informacja, jak i gdzie to się robi ;) Oczywiście, jeżeli komuś łącze utrzyma takie coś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYR Re: 10 powodów dla których warto się nie wysypiać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 17:05 polecam program sopcast. po sciagnieciu wystarczy wlaczyc program, wejsc np na strone www.live-sport-tv.com/inne_sporty_dni_powszednie.php kliknac na link z odnosnikiem do wybranego meczu i... let's go /tu wpisz nazwe swojej druzyny/! i milegoogladania. raz jeszcze dziekuje forumowemu uzytkownikowi obraza.uczuc.religijnych - 2 miesiace temu zakonczyla sie moja 2letnia meka sluchania transmisji przez NHL tadio i teraz ogladam. tak nawiasem, mam nadzieje ze wygraja ducks - nie lubie tej druzyny, no ale selanne, the niedermeyer bross i chris pronger... mimo wszystko, trzymam kciuki za pierwszy puchar dla teemu - zasluzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddawwidd 10 powodów dla których warto się nie wysypiać, .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 17:32 Ha! :) Wiedziałem, że dobrzy z Was ludzie :D A NHL można w necie oglądać np za pomocą Sopcasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alto Re: 10 powodów dla których warto się nie wysypiać IP: 199.85.250.* 28.05.07, 17:45 Jedna poprawka. Ottawa juz puchar zdobyla. Raz w 1923 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wishmaster Re: 10 powodów dla których warto się nie wysypiać IP: *.icpnet.pl 28.05.07, 17:59 W obecnym kształcie Senators istnieją od 1992 i od tego czasu Pucharu nie zdobyli. Nie jestem nawet pewien czy obecni Sens są oficjalnym kontynuatorem tych sprzed 1935, chociaż nazwa jasno sugeruje, że chcieliby być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USA Redaktorzy Gazety Wyborczej: IP: *.ipt.aol.com 28.05.07, 17:48 INFANTYLNI i EGZALTOWANI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyberchmura Many versus Roy IP: *.chello.pl 28.05.07, 18:29 Nie wiem czy dobrze widziałem na klipie, ale z Patrickiem Roy chyba nie lał się Dominik Hasek (nr39) tylko Many Legace (nr 30),ale może sie myle. Anyway red wings z avalanche jak widac mieli kilka niezłych fajtów. A w finale chyba nie wiem komu kibicować, bo z jednej strony Sellane ale z drugiej Marian Hossa czyli jeden z moich ulubionych hokeistów z mojej ulubionej drużyny naszych południowych sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wishmaster Re: Many versus Roy IP: *.icpnet.pl 28.05.07, 18:35 To zdecydowanie nie Hasek, tylko Chris Osgood. Manny gra z numerem 34, a nie 30. No a co do bójek Roy z bramkarzami RED WINGS, to zdarzyło mu się też zebrać bęcki od Mike'a Vernona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyberchmura Re: Many versus Roy IP: *.chello.pl 28.05.07, 18:46 O widzisz Chris Osgood dzieks za wskazowke, ja az takim fanem NHL nie jestem tzn nie pamietam czasow gdy gral w detroit Mike Vernon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyberchmura Re: 10 powodów dla których warto się nie wysypiać IP: *.chello.pl 28.05.07, 18:51 jełop ze mnie straszny przeciez marian obecnie gra chyba w atlancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: 10 powodów dla których warto się nie wysypiać IP: *.altec.pl 28.05.07, 19:17 Jest tyle ciekawszych i ważniejszych rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
radit2002 Re: 10 powodów dla których warto się nie wysypiać 28.05.07, 20:07 A ja mam mieszane uczucia... Lubie ogladac hokej na wysokim poziomie. Zadziwia mnie jego szybkosc, sprawnosc zawodnikow (szczegolnie bramkarzy) i to, ze tak naprawde kazda strata moze byc odriobiona. Podoba mi sie, ze hokeisci poddaja sie karze bez mrugniecia okiem (nie tak jak pilkarze placza 15 minut) Ale z drugiej strony co ciekawego jest w bojkach...??? Moze powinni zaczac przyznawac punkty za walki w czasie meczow... W europejskim hokeju chybe tego nie ma i dlatego ten uwazam za ciekawszy. A lanie sie na lodowisku przypomina mi troche bicie sie po dyskotekach. Rozruwka dla bezmozgich kup miesa. Pozdro dla wszystkich kibicó. AVE JUVE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E_R Re: 10 powodów dla których warto się nie wysypiać IP: *.icpnet.pl 28.05.07, 20:18 Z bójkami to zazwyczaj chodzi o dwie rzeczy - Po pierwsze gdy jakiś zawodnik wyjątkowo ostro gra przeciw gwieździe jednego z zespołów, zupłenie nie dając jej grać lub nawet mogąc spowodować kontuzję, to do akcji wkracza enforcer, który piąchowo wyłącza tego ostro grającego z gry. Druga sprawa to czysta psychologia - jeśli drużynie nie idzie, to czasem warto jest sklepać największego kozaka w drużynie przeciwnej (znaczy ich enforcera, a nie gwiazdora), to podnosi morale teamu. No jest też opcja, że czasami gracze zwyczajnie się nie lubią...bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melon Re: 10 powodów dla których warto się nie wysypiać IP: *.chello.pl 28.05.07, 22:26 Ale w bójce najlepsze jest to, że dopóki walczący zawodnicy stoją na nogach to sędziowie nie mogą ich rozdzielić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E_R Re: 10 powodów dla których warto się nie wysypiać IP: *.icpnet.pl 28.05.07, 20:19 A w europejskim hokeju też są bójki - nawet w polskiej lidze czy na turniejach międzynarodowych Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Mi się najbardziej podoba na ostatnim filmiku 28.05.07, 20:43 jak Czerkawski dostaje bęcki od Domiego. Co gdzie i jak oglądać-info tutaj: www.myp2p.eu/NHL.htm Polecam link z Hockey Night in Canada-nic nie trzeba instalować, uruchomi się transmisja w wybranym przez was kodeku. No i ta fantastyczna czołówka na początek studia meczowego! Poezja! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych No i tak poza tym 28.05.07, 20:53 GO SENS GO! Stan wreszcie dla Kanady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puck Re: No i tak poza tym IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.05.07, 21:55 obraza.uczuc.religijnych napisał: > GO SENS GO! > Stan wreszcie dla Kanady. Otoz to, otoz to. GO SENS GO!!!!!!! BTW. Ktos bardzo mlody musi byc jesli pisze, ze w europejskim hokeju nie ma bojek. Odkad pamietam, to sie zawsze naparzali, a szczegolnie pieknie Czesi z Ruskimi. Mmmmm, a wtedy to nawet kaski nie byly obowiazkowe. Jedynie kije byly jakby bardziej kruche ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacekk Hokej to Hokej !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 22:29 Pozdro z Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor 10 powodów dla których warto się nie wysypiać, .. IP: 194.146.251.* 29.05.07, 01:05 Was to raczej interesuje boks, a nie hokej! 90 proc. z tego czym się podniecacie to faule! Piłkę nożną też oglądacie przez pryzmat fauli? To kto jest wg was gwiazdą futbolu - jakiś Ben Tatcher albo Robbie Savage??? Hokej to np. Dany Heatley (co ciekawe, urodzony we Fryburgu Bryzgowijskim!). 1. Puchar Stanleya to ta mała waza, reszta to cokół. 2. Senators wygrają 4-1. 3. MVP - Alfredson. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puck Re: 10 powodów dla których warto się nie wysypiać IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.05.07, 04:07 Gość portalu: autor napisał(a): Dany Heatley (co ciekawe, urodzony we Fryburgu Bryzgowijskim!). Tylko nie mow tego jego ojcu. Murray caly czas myslal, ze gra w zachodnioniemieckiej lidze we Freiburgu. Jeszcze sie okaze ze matka Karin nie jest jego matka. I jeszcze jedno. Co w tym takiego ciekawego? Skoro familia mieszkala i pracowala we Freiburgu, to niby gdzie sie mial urodzc w Moskwie na Luznikach? Co Was tak podnieca miejsce urodzenia, jak by to mialo jakiekolwiek znaczenie. > 1 wrong, puchar w obecnej formia to i "waza" i jak Ty to nazywasz "cokol" > 2 masz racje ;o) > 3 jak najbardziej ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapustek 10 powodów dla których warto się nie wysypiać, .. IP: *.krak.tke.pl 29.05.07, 12:23 youtube.com/watch?v=AADSO2tYyXw - dla takich akcji jak ten samobójczy gol też warto oglądać hokej:) Odpowiedz Link Zgłoś