Dodaj do ulubionych

Przemysław Saleta jak smuga w oczach po znikłej...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 10:39
hehe...prawie jak Borat
Obserwuj wątek
    • Gość: ex100 Przemysław Saleta jak smuga w oczach po znikłej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 10:54
      WTF? Co to jest?
      • yamabushi fajna fucha 04.06.07, 11:10
        okolo 30 uderzen na glowe... duszenie i odklepujemy... i tak jeszcze dwie walki w ciagu trzech lat... w
        wolnym czasie tuningujemy samochodzik, polerujemy medale, bzykamy sie i komentujemy w tv walki
        innych kolesi... brawo brawo brawo
      • Gość: HAMER Re: Przemysław Saleta jak smuga w oczach po znikł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 13:39
        WTF...WHAT THE FUCK....
    • leszlong Re: Przemysław Saleta jak smuga w oczach po znikł 04.06.07, 11:25
      Wpierw komentatorzy mówią "Białorusin" później "Rosjanin". Niech się zdecydują,
      bo to zasadnicza różnica, to nie ZSRR kiedy się mówiło człowiek radziecki i było
      wszystko jasne. Żenada, zero logiki w komentowaniu.
      • Gość: inferno Re: Przemysław Saleta jak smuga w oczach po znikł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 11:33
        największy polski wojownik.... ojej. Marny pionek.
    • Gość: irishlife Przemysław Saleta jak smuga w oczach po znikłej.. IP: 89.125.188.* 04.06.07, 11:33
      saleta to błazen
    • Gość: Fanfan Trzymamy kciuki! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 11:41
      Rzeczywiście zabawne.
      A cóż to takiego to MMA? Giedyś coś takiego się chyba nazywało bijatyka pod
      knajpą ;)
    • Gość: Raf71 Wiesz co Przemuś? Jak tak ma wyglądać rekreacja, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 11:51
      to ja nie chce wiedzieć, jak byś wyglądał, gdybyś wziął się za to na poważnie :-)))))
    • Gość: LUIGI Do wszystkich prześmiewców salety i debila.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 11:59
      który jest autorem tego artykułu: WY Z SALETĄ NIE WYTRZYMALIBYŚCIE 2 MINUT W
      RINGU W FORMULE PRIDE
      • Gość: Z$eek Re: Do wszystkich prześmiewców salety i debila... IP: *.crowley.pl 04.06.07, 12:13
        pewnie że nie wytrzymalibyśmy, bo przemek liczy sobie za każdą minute walki melon baksów na nowe skarpetki
      • Gość: z miasta Z takim przygłupem trudno wytrzymać... IP: *.colc.cable.ntl.com 04.06.07, 12:39
        nawet minutę. Megaloman, przeminęło z wiatrem lub licznymi wiatrami, bo nic
        więcej groźnego to ten osobnik nie emituje. Ach, zapomniałem, te odstraszające
        dziary, wow, co za folk i prowincja. Prostak i wieśniak.
      • Gość: Raf71 Re: Do wszystkich prześmiewców salety i debila... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 12:52
        Coś Ci powiem... szanuję dokonania Salety jako kickboxera, bo razem z Markiem Piotrowskim stanowili wtedy niesamowity duet. Jako boksera mniej, ponieważ wygrane przez niego walki nie były prowadzone ze znanymi pięściarzami. A jeśli chodzi występ w formule Pride... według mnie mylisz się, ponieważ pięściarstwo czy kickboxing to zupełnie inna walka niż Pride i Saleta na pewno byłby w ciężkich opałach z kimś zaprawionym w boju ulicznym. Nie mówię, że z każdym, bo to oczywiście bezsens, ale z osobą dobrą technicznie, z dobrą kondycją i przede wszystkim myślącą. Mam 36 lat, trochę trenowałem sporty walki i jakieś tam pojęcie o tym mam.... aha... i korzystam z netu około 11 lat (piszę o tym na wypadek, gdybś napisał coś o "dziecku neostrady" ;-) )
        • Gość: marecki Re: Do wszystkich prześmiewców salety i debila... IP: *.crowley.pl 05.06.07, 13:39
          co za bzdury piszesz?? "Saleta na pewno byłby w ciężkich opałach z kimś
          zaprawionym w boju ulicznym" - rozniósłby każdego ulicznika w 5 sekund! kłopoty
          to może mieć z gościem co jest zaprawiony w walce parterowej albo ze świetnym
          "stójkowiczem". A "pana Henia najmocniejszego w całej wsi" to Saleta by
          rozjechał niczym walec.
      • Gość: TJ Re: Do wszystkich prześmiewców salety i debila... IP: *.acn.waw.pl 04.06.07, 14:44
        Jak to nie? Przeciez Przemek dwie minuty bedzie krazyl dookola ringu a potem da
        sie obalic...
      • Gość: br311 Podrazniona fanka :) IP: *.compi.net.pl 04.06.07, 23:45
        Wiesz co kochanie? Na tej stronie jest link do walki, obejrzyj sobie (trzeba
        kliknac lewym przyciskiem myszki na ten kolorowy obrazek). Saleta wytrzymal 2
        minuty tylko dlatego, ze ten Rusek (o ktorym nikt nie slyszal i juz wiecej nie
        uslyszy) z poczatku potraktowal go powaznie. Saleta kickboxer - buahahahaha...
        No prawie jak Cro Cop wykonczyl przeciwnika lewym okreznym. Ja tam widzialem
        jedna zalasna probe low kicka ale co ja tam wiem.

P.S. Panie znawco, co ma formula PRIDE (forumla to jest 1 albo 3000, PRIDE to
        raczej organizacja) do walki Salety? Oswiec nie znajacych sie.
    • nikalaj Rekreacja tak ? 04.06.07, 12:30
      Ten styl rekreacji to ja sobie mogę uprawiać idąc w nocy na Nową Hutę...

Komentatorzy chyba się Koterskiego naoglądali: "Wstawaj Przemek ! Musi wstać,
      wstać musi..."
    • cover_wielki Re: Przemysław Saleta jak smuga w oczach po znikł 04.06.07, 12:34
      Jaki zawodnik taki komentarz. Ktoś da sie nabrac jeszcze i kupi bilet na jego
      walke?
    • Gość: Żubr z kontem Ale łomot!!! He, he, he IP: *.colc.cable.ntl.com 04.06.07, 12:34
      I znowu będa sie śmiać z Polski. Saleta dołaczył do Kaczora Bez Konta,
      Rzecznika De Tinky Winky, Gołoty Sans Jaj. Prawie jak Borat? Prawie czyni
      wielką różnicę! Borat nie kwilił nad sobą. Dupa nie bokser - z kim ty ten tytuł
      mistrza świata wywalczyłeś? Z Misiem Uszatkiem? Kiedy to było? Witamy Panienkę
      Saletę!!!
      • Gość: snow Re: Ale łomot!!! He, he, he IP: *.3s.pl 04.06.07, 12:46
        tos poszedl po bandzie.
        • Gość: oburzony salata powinien lowkicki dawac i lewy prosty IP: *.bredband.comhem.se 04.06.07, 12:52
          zenada...... GOLOTA BY SE SWIETNIE DAL RADE,BO MA LEWY PROSTY...I MOC W REKACH

PRZECIEZ ONI UZYWAJA CIENKICH REKAWICZEK, WIEC JEDEN CIOS I POWINIEN BYC NOKAUT,
          NIE ROZUMIEM CZEMU NIE ZADAL WIECEJ CIOSÓW, A GDZIE ZEJSCIE Z LINNI ATAKU?
          SALATA POWINIEN JAK PROCOP I WIELU INNYCH KICKBOXERÓW WYKONCZYC TEGO ZAPASNIKA
          W STÓJCE, EHH TAM

• Gość: Anjew Cro Cop, jesli masz na mysli Mirko Filipovica, on IP: *.Red-80-59-230.staticIP.rima-tde.net 04.06.07, 13:44
            w przeciwienstwie do Przemka, ma juz kilkuletnie doswiadczenie w MMA i swietne
            obrony przed obaleniami. A to podstawa przetrwania w tej formule, jak sie nie
            umie walczyc w parterze (Mirek zreszta juz co nieco umie na podlodze). Przemek
            nie mial szans wygrac tej walki i skonczylo sie tak, jak musialo skonczyc,
            czyli submission. Poza tym start Salety na KSW byl glownie wydarzeniem
            marketingowym, nie sportowym. Nie ma sensu oceniac tej walki, jako starcia 2
            zawodnikow MMA. Przemek nim nie jest i juz nigdy nie bedzie (glownie z racji
            wieku). Ja ustawilbym go raczej z Dabrowskim, czy kims takim (raczej slabym w
            parterze). Moze jakos by sie wykaraskal, biorac pod uwage przewage Salety w
            stojce...
          • Gość: TJ Re: salata powinien lowkicki dawac i lewy prosty IP: *.acn.waw.pl 04.06.07, 14:46
            zaby byl nokaut to przydaloby sie jakis cios zadac. Ja nic takiego w wykonaniu
            Salety nie przypominam sobie.
            • Gość: kazio Saleta musi.. IP: *.nrth.cable.ntl.com 04.06.07, 20:57
              walczyc bo co innego on potrafi ?
              Pieniazki potrzebne sa na panienki bo czym innym moze on zaimponowac kobiecie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka