Dodaj do ulubionych

Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić

IP: *.bulldogdsl.com 06.06.07, 19:43
GDYBYS NIE BYL TAKI TLUSTY TO BYS TO OBRONIL
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Boruc, zawaliłeś bramkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:45
      Chłopie schudnij, to odzyskasz sprężystość i doskoczysz do takich strzałów. Błędem było też tak głębokie wyjśicie, zresztą przy innych sytuacjach tez brakowało mu pewności.

• Gość: purify kuszczak IP: 195.150.94.* 06.06.07, 20:06
        zamiast tego sadlaka.
        • Gość: ja kibice tacy jak wy to zadna druzyna nie potzrebuje IP: *.0.251.72.1dial.com 06.06.07, 23:09
          tacy kibice jak wy to splunac nie warto - bohaterzy tylko jak sa zwyciestwa.

takich jak wy to zadna druzyna nie potrzebuje
          • Gość: wyk.pm Re: kibice tacy jak wy to zadna druzyna nie potzr IP: *.chello.pl 06.06.07, 23:41
            nie no lepiej ich głaskać za każdym razem niech się cieszą że jest ok,
            cokolwiek zrobią, tak?
          • Gość: czesko Re: kibice tacy jak wy to zadna druzyna nie potzr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 08:39
            chlopie o czym ty mowisz!!!! a co moze bedziesz ich chwalil???? jak tak to
            powodzenia i powiedz druzynie by sie polozyla na boisku i wtedy bedziesz im
            dalej kibicowal!!! to jest reprezentacja a nie klub!!!! tu chodzi o cos wiecej
            niz prestiz... a skoro taki jestes madry to kibicuj im przy takich meczach!!!!!
            ale ja w to nie wchodze i mam prawo powiedziec co uwazam a uwazam ze
            dali....d...y i krytyka sie nalezy... bo to nie byla Anglia!!!!pozdro
        • Gość: Brzezik Re: kuszczak IP: *.toya.net.pl 08.06.07, 16:23
          Zapomnieliście chyba o paru faktach.
          Kuszczak puścił bramkę-kuriozum.
          Boruc zagrał mecz życia z Niemcami.
          Podsumowując:jeszcze żaden bramkarz nie wygrał meczu,on jest od obrony a nie od
          strzelania bramek.Wygrywa ten kto strzeli o jedną bramkę więcej.Ci komentatorzy
          typu Janas,Engel po prostu mnie śmieszą...
      • Gość: kenty Re: Boruc, zawaliłeś bramkę-Po raz drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 21:59
        źle się ustawił.
        • Gość: cezar85 Re: Boruc, zawaliłeś bramkę-Po raz drugi IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 06.06.07, 23:44
          25 metrow do bramki a on liczy na mur?
          amatorszczyzna
        • Gość: czesko Re: Boruc, zawaliłeś bramkę-Po raz drugi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 08:41
          no pewenie zgadzam sie, to byla potencjalna bramka przed oddaniem strzalu a
          BOruc ja tylko ulatwil szkoda gadac!!!!pozdro
        • Gość: jaxx Re: Boruc, zawaliłeś bramkę-Po raz drugi IP: *.tpnet.pl 08.06.07, 14:39
          mur też źle ustawił. A piłka leciała baaaardzo wolno. Ja bym zdążył do tej
          piłki.

MacBoruc to przereklamowany bramkarz z dobrym menago jedynie
      • Gość: adamo64 boruc to burak IP: *.tychy.us 06.06.07, 22:37
        Mowilem Wam ze boruc to burak, nie wierzyliscie mi, ba niektorzy obrazali mnie.
        A ten burak dalej mysli ze jest pepkiem swiata i popelnia kardynalne bledy.
        Cale szczescie, ze napastnicy armenii to nieudacznicy, bo mogli nam strzelic
        kika bramek, szczegolnie pod koniec meczu, bo ten burak boruc wciaz nie
        wiedzial co robic wychodzic po pilke czy stac w bramce.
    • Gość: janoboktoinny Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:46
      To nie był tydzień Boruca, Żurawskiego, Smolarka i wielu innych... no ale..
      Nic się nie stało, szanse jeszcze mamy. Trzeba wierzyć!
      • Gość: irlandia Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: 87.192.160.* 06.06.07, 19:57
        w sentanta sport(kanal irlandzki)komentator powiedzial dyplomatycznie ze widac
        ze jest za ciezki...bo jest!!!
    • Gość: Zdegustowany Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:48
      Tak z taką sylwetką trudno fruwać w bramce.
      A w ogóle potrafi on wybić piłkę w pole?
      Bo dziś walił po autach.
      Choć nr 1 dziś jest Jacek Bąk, tak doświadczony, a taki głupi.
    • Gość: Anika Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.netis.net.pl 06.06.07, 19:49
      Weźcie ludzie dajcie spokój ...Arczi to tylko człowiek!
      Jak jesteście tacy mądrzy to wyjdzcie na boisko!
      • Gość: Zenek^ Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.galileusz.3s.pl 06.06.07, 19:51
        1. Nam za to nie płacą.
        2. My nie uważamy się za gwiazdy.

Dobry bramkarz obroniłby taki strzał bez problemu.
        • Gość: Marcin Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: 212.93.55.* 06.06.07, 20:06
          1. Tobie za ocenianie pilkazy tez nie placa
          2. Zamknij sie i ogladaj mecze
          • Gość: Zenek^ Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.galileusz.3s.pl 06.06.07, 21:22
            Co nadal nie zmienia faktu, że dobry bramkarz by to obronił.

Pozdrawiam
          • Gość: adao64 boruc to burak IP: *.tychy.us 06.06.07, 22:39
            Mi nie placa za ocenianie, ale to ja place temu burakowi za granie!! A ten
            gruby wieprz puszcza frajerskie bramki.
            KPW?????????????????????
          • Gość: czesko Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 08:48
            chlopie, wez nie krytykuj klienta bo ma racje a zamknac to sie moze byly
            prezydent Francji..... pozdro i w krytyce trzebna byc obiektywnym a w tej
            sytuacji niestety Boruc zachowal sie naprawde jak nowicjusz!!!! pogadaj z kims
            kto zawodow jest bramkarzem pozdro
          • Gość: do Marcina Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.tpnet.pl 08.06.07, 14:43
            1. Gdybym naraził swoją firmę na porównywalne straty co Boruc naraził PZPN
            swoimi "interwencjami" już dawno bym z roboty wyleciał.
            2. Owszem będę oglądał mecze. Ale nie tzw. reprezentacji z Borucem i Żurawskim -
            graczami na poziomie B-klasy
      • Gość: tomek ok, czemu nie IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 19:52
        Boruc przy tej bramce był źle ustawiony, pół kroku zbyt blisko swojego lewego
        słupka, no i przy strzale właśnie tego pół kroku zabrakło. serio źle się
        ustawił, wiem bo byłem bramkarzem, a takie błędy, jak sie przyjrzeć, to widać.
        • Gość: Janusz Re: ok, czemu nie IP: *.aster.pl 07.06.07, 02:24
          tak ja też byłem bramkarzem, grałem w superlidze i w reprezentacji i to był błąd
          trenera, mam największe doświadczenie, jestem szczupły i skaczę jak sprężynka.
          Benhaker goł ełej, nasi kibice są najlepszym selekcjonerem, powinien grać Jerzy
          Dudek, Engele i Gmochu pomogą zawsze, doradzą, narysują po meczu jak to powinno
          być. A od czego mamy konkursy sms, w końcu to mu płacimy za to wszystko, nam się
          należy decyzja, jaka drużyna marzeń przegra, niech naród postawi na swoich
          pupilów, w końcu kto wie lepiej niż wy? W nagrodę proponuję najlepszemu
          selekcjonerowi występ na boisku w następnym meczu w roli kapitana drużyny,
          będzie tworzył taktykę i drygował grą. No i ostatni postulat, niech w
          reprezentacji grają tylko gracze z polskiej ligi, wszystkim pseudokibicom będzie
          łatwiej słać joby na graczy którzy grają w innej niż ich ukochana drużyna,
          czasami niektórzy zapominają o tym co się działo parę sezonów wstecz.
          • Gość: Rex Re: Boruc - wstretny grubas IP: *.cust.tele2.se 07.06.07, 04:09
            Co to za belkot ? Nawet nie eksperci widzieli, ze Boruc nie daje sobie rady w
            Baku. Spowolniony refleks, sam musial dac sobie w morde, aby zaczac choc troche
            grac. Dlatego niezrozumiale, ze Leo wystawil go z Ormianami (czytaj Armencami).
            Przykre, ze taki dobry bramkarz roztyl sie i jak Dudek laduje sobie brame za
            brama. Boruc na dzisiaj jest zbyt wolny, i refleks opozniony.
            • Gość: Artur zdecyduj! Re: Boruc - wstretny grubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 08:27
              Jeśli wolisz być hoolsem to ok. żryj te wieśmacki. Ale jeśli chcesz jeszcze
              trochę pobronić to oprócz właściwej diety potrzebujesz dobrego psychologa.
        • Gość: czesko Re: ok, czemu nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 08:43
          masz absolutna racje i CI ktorzy choc troche sie znaja rowniez to potwierdza pozdro
      • Gość: czesko Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 08:46
        KObieto a kto go prosil o to by gral w reprezentacji??? skoro sam wybral taka
        droge kariery to niech gra jak umie najlepiej a jak nie ma dnia to niech poprosi
        o zmiane dla dobra reprezentacji a nie dal zaliczenia kolejnych meczy by miec
        statystyke wieksza??? no tu chyba chodzi nie tylko o niego??? prawda? bo jezeli
        on gra dla siebie to nie powinno byc miejsca dla takich w repezentacji Pamietaj
        ze to powinien byc zaszczyt ale niestety chyba tak nie jest pa i dobrego
    • Gość: dd Boruc podziękuj Bąkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:50
      za faul jakby sprzedał mecz.
      • Gość: kiki Re: Boruc podziękuj Bąkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:52
        moze znowu do niego dzwonili lol
      • Gość: hwehe Ormianie dali Bąkowi więcej niż Belgowie IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 19:53
        więc dał się skusić i sfaulował ;)
    • Gość: jeszcze kibic Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:54
      Nie wiem co w Szkocji się jada, ale co by to nie było, to Boruc mógłby zrzucić
      parę kilo, łatwiej oderwać się od ziemi i w końcu coś wybronić!
    • Gość: kibbic Żuraw - drewno, Boruc - tłusty gwiazdor IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 19:54
      co oni robią z tymi piłkarzami w Celticu Glasgow???
    • Gość: ole Wojciech Skaba do kadry !! IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 19:57
      albo ktokolwiek inny, dopóki Boruc nie złapie formy. od mundialu w Niemczech
      nie zagrał ani jednego naprawdę dobrego meczu
    • Gość: juhas Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:01
      zgadzam sie boruc to tlusty parnik, taki kloc na bramce to oslabienie
      reprezentacji, przeciez to dobry wieprzek, z nim na targ i na handel
      • Gość: rex Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: 195.172.38.* 07.06.07, 07:54
        I sprzedac rzeznikowi! Bylyba gora tlusciutkich MacBorucow
    • Gość: Guzikow Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: 80.54.86.* 06.06.07, 20:06
      Boruc ,palancie ,gdybys byl dobrze ustawiony to bys obronil, jestes marnym
      bramkarzem ktory tylko fochy robi....
    • Gość: Ewelina Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:07
      Nie zgadzam sie z opinia Juhasa. Moim zdaniem, Artur Boruc jest jedynym dobrym
      zawodnikiem w naszej reprezentacji. Gdyby nie on, juz dawno pilkarze straciliby
      uznanie kibicow. Boruc to rewelacyjny bramkarz!!!! <<ARTUR IS THE
      BEST>>!!!!:*:*:*:*
      • Gość: Beatka Dzieki Borucowi ogladamy bramki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:09
        Gdyby nie Arturek mecz bylby taaaaki nudny. On zawsze cos smiesznego zrobi! Az
        chce sie ogladac ta glupia pilke!
      • Gość: poe Ewelina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:21
        Ty chyba dwoch ostatnich meczow nie ogladalas.... albo pomylilas dzis
        bramkarzy!!! Po Armenii widac, co moze dobry bramkarz! Przeciez to tak naprawde
        on dal im zwyciestwo!
    • Gość: ul. Wiślna nie przejmuj się walnij se podwójne frytki IP: *.sjo.agh.edu.pl 06.06.07, 20:12
      nie przejmuj się walnij se podwójne frytki,
      a poza tym, jest dobrze, nasz szołmen się nie przejmuje,
      pewnie, tak jak przed meczem LM z Milanem,
      zaraz powie że nie wie na którym miejscu Polska jest w tabeli,
      i kto gra w Portugalii i Serbii, bo jego interesuje tylko Legia,
      i z kibicami L chciałby jeździć na wyjazdy i prowadzić doping

od siebie dodam że trzeba być optymistą,
      jeszcze aż 5 meczy może nami,
      można powalczyć
      a jak nie to są eliminacje do MŚ,
      może nam nie zabiorą EURO 2012
      • Gość: fdfsf Re: nie przejmuj się walnij se podwójne frytki IP: *.smrw.lodz.pl 06.06.07, 20:16
        Wy jesteście głupi czy tylko udajecie? Przeciez na luzie wejdziemy do Me 2008
        jak nie z 1 to z 2 miejsca...
        • Gość: urban Re: nie przejmuj się walnij se podwójne frytki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:19
          z takim luzem z jakim dzisiaj nasi grali...
        • Gość: poe Na jakim luzie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:24
          Spojrz sobie w tabele, ok? Portugalia i Serbia zagraly dwa mecze mniej od nas,
          a wydaje mi sie, ze 1.maja obiektywnie lepszych pilkarzy (i pod wzgledem
          talentu i wyszkolenia), 2.sa w wyzszej pilkarsko formie. Ale wierze w Leo! :)
          • goodwater Wszystko wróciło do normy ! 06.06.07, 21:53
            Mimo to dzięki Ci Leo! W 2030 nie będą pamiętać lat 70-tych ale napewno będą
            wspominać historyczne zwycięstwo z Portugalią
            • Gość: gość Re: Wszystko wróciło do normy ! IP: *.tpnet.pl 08.06.07, 16:04
              i będą też pamiętać historyczną klapę z Armenią i "genialne" interwencje
              Borucburgera
    • Gość: ik No właśnie spasł się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:16
      A z jego podejściem i wagą to niedługo do Legii wróci jak go zechcą, szkoda że Kowala do bramki nie dali
    • Gość: poe Dobrego bramkarza poznaje sie po tym, ze potrafi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:17
      obronic ten jeden, dwa decydujace strzaly w meczu! Po cholere nam taki
      bramkarz, co tylko niegrozne strzaly zlapac potrafi. Boruc z taka waga i w
      takiej formie ze skladu woooon!
      Inna sprawa, ze wyroznienia naleza sie takze Dudce za caloksztalt i Bakowi za
      pomyslowosc... Taki stary kon, a taki kretyn!
    • Gość: kotva Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: 89.101.12.* 06.06.07, 20:20
      "Bo trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść NIEPOKONANYM" panie Żurawski-
      podciągnąć formę w domu a nie w meczach międzypaństwowych.
    • Gość: gosc Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.wist.com.pl 06.06.07, 20:27
      jak ma byc tak jak w MS ze nie wyjda z grupy tylko sie osmiesza to niech lepiej nie awansuja i obywatelom wstydu nie robia!!!
    • Gość: mackenzie Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.idev.pl 06.06.07, 20:37
      Parę kilo mniej i byś obronił.
      Boruc w bramce to pomyłka, 2 ostatnie mecze to udowodniły.
      Nonszalancja, a przede wszystkim brak bramkarskiego szczęścia w kluczowych
      sytuacjach.
    • Gość: jaceloth Boruc: dawno nie byłem taki tłusty IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 20:45
      dać szanse następnym: kuszczak, fabiański będą lepsi
      • Gość: Man Utd Re: Boruc: dawno nie byłem taki tłusty IP: *.mmpnet251.tnp.pl 06.06.07, 20:54
        Boruc na ławę, albo z powrotem do Glasgow. powołać Kuszczaka. To teraz
        najlepszy polski bramkarz i gra w najlepszym klubie na świecie :D
        • Gość: roger Re: Boruc: dawno nie byłem taki tłusty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 21:05
          Lubię Manchester,ale nie jest to(obecnie)najlepszy klub na świecie.Potrzebujemy
          bramkarza,który gra regularnie-Kuszczak niestety nie gra!
          • Gość: Rex Re: Boruc: dawno nie byłem taki tłusty IP: *.cust.tele2.se 07.06.07, 03:54
            Coz tego ze Boruc regularnie gra ? ZERO ? Widziales jaki byl niemrawy,
            otumaniony, grubas jeden. Tlusty i dupa mu rosnie. A jak gruby to nie mial sily
            czym oddychac w goracym klimacie. Poza tym zdolowany. Liczyl na przejscie do
            Arsenalu, a tu klapa. Nie oszukujmy sie, zawalil bramke, bo mogl sie spodziewac
            strzalu nad murem.
        • Gość: goldii Re: Boruc: dawno nie byłem taki tłusty IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 22:38
          mecz z Kolumbia pokazał że każdy popełnia błedy
    • Gość: allow Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: 212.191.172.* 06.06.07, 21:06
      Bramka stracona przez GRUBASA Boruca. Najsłabszy bramkarz w historii
      reprezentacji.
    • Gość: kriss Boruc: Myślami byłem w Arsenalu? IP: 62.233.164.* 06.06.07, 21:15
      Moim zdaniem on nie powinien mieć szansy gry w reperezentacji

www.fototel.pl/
    • Gość: berbeć Boruc: Nie pieprz ze byłeś w stanie tego obronić IP: *.devs.futuro.pl 06.06.07, 21:15
      Jestes cienki jak Bolek tylko wyreklamowany nic pozatym,a zresztą szkoda dla ciebie zabierać głos palancie..
    • Gość: byk Prasa podkarpacka-Boruc w Karpatach Krosno IP: *.c28.msk.pl 06.06.07, 21:21
      Staraja się również o niego Hetman ZamosC i Znicz Pruszków.
    • Gość: DAREK Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: 83.238.145.* 06.06.07, 21:22
      Popieram,za gruby w dupie i za chudy w uszach.
    • Gość: muniek Spojrzeć prawdzie w oczy IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 21:32
      Zejdźcie na ziemię. Jeden mecz reprezentacji wyszedł na medal: z Portugalią. To
      był przypadek. A Portugalia nas zlekcewazyła i dostała za swoje. Dopisało nam
      także szczęście, które wazne jest dla kazdej druzyny, nawet Włoch czy
      Portugalii. W Portugalii dostaniemy lanie, jak Belgowie, minimum 2:0 lub 3:0.
      Zastanówcie się, jak może być świetna reprezentacja złozona ze średnich lub
      poniżej sredniej europejskiej piłkarzy? W dodatku takich, którym woda sodowa
      uderzyła do głowy. A arogancja trenera? Że niby psa by nie wyprowadził na takie
      boisko. Przeciez to się udziela. Dostali zimny prysznic i... tyż nic. Adieu ME.
      • Gość: goldii Re: Spojrzeć prawdzie w oczy IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 21:50
        zal mi dupe sciska kiedy my polacy tylko kurw...... potrafimy sie uzalac,
        wytykac bledy innym, na kazdym forum jakie by nie bylo jest wytykanie , znajduje
        sie zawsze tysiac osób które mają coś do napisania żenada albo jestescie
        dzieciakami którzy mają dostep do internetu i chcą sie wykazać albo matołami
        którzy zajmują zbedny czas ludziom na czytanie tych postów . POLSKA REPRA JEST
        JEDNA MA DNI LEPSZE I GORSZE LEO ZROBIł DUżO I JESZCZE ZROBI osadzanie
        pojedynczych zawodników nie ma sensu. MY POLACY ZAWSZE SZUKAMY WINNEGO. ARTUR
        TRZYMAJ SIE !!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: GOLDII Re: Spojrzeć prawdzie w oczy IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 21:57
          mało tego czepiacie się Artura jakby on się wepchał na siłe do REPRY
          czemu nikt nie napisze "Ty ślepy Leo kogo wystawiłeś na bramke"

Zanim rzucisz w kogoś kamieniam najpierw spójrz na siebie
          Polsko Do BOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka