Gość: ZENON IP: *.bulldogdsl.com 06.06.07, 19:43 GDYBYS NIE BYL TAKI TLUSTY TO BYS TO OBRONIL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzz Boruc, zawaliłeś bramkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:45 Chłopie schudnij, to odzyskasz sprężystość i doskoczysz do takich strzałów. Błędem było też tak głębokie wyjśicie, zresztą przy innych sytuacjach tez brakowało mu pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja kibice tacy jak wy to zadna druzyna nie potzrebuje IP: *.0.251.72.1dial.com 06.06.07, 23:09 tacy kibice jak wy to splunac nie warto - bohaterzy tylko jak sa zwyciestwa. takich jak wy to zadna druzyna nie potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyk.pm Re: kibice tacy jak wy to zadna druzyna nie potzr IP: *.chello.pl 06.06.07, 23:41 nie no lepiej ich głaskać za każdym razem niech się cieszą że jest ok, cokolwiek zrobią, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesko Re: kibice tacy jak wy to zadna druzyna nie potzr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 08:39 chlopie o czym ty mowisz!!!! a co moze bedziesz ich chwalil???? jak tak to powodzenia i powiedz druzynie by sie polozyla na boisku i wtedy bedziesz im dalej kibicowal!!! to jest reprezentacja a nie klub!!!! tu chodzi o cos wiecej niz prestiz... a skoro taki jestes madry to kibicuj im przy takich meczach!!!!! ale ja w to nie wchodze i mam prawo powiedziec co uwazam a uwazam ze dali....d...y i krytyka sie nalezy... bo to nie byla Anglia!!!!pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzezik Re: kuszczak IP: *.toya.net.pl 08.06.07, 16:23 Zapomnieliście chyba o paru faktach. Kuszczak puścił bramkę-kuriozum. Boruc zagrał mecz życia z Niemcami. Podsumowując:jeszcze żaden bramkarz nie wygrał meczu,on jest od obrony a nie od strzelania bramek.Wygrywa ten kto strzeli o jedną bramkę więcej.Ci komentatorzy typu Janas,Engel po prostu mnie śmieszą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenty Re: Boruc, zawaliłeś bramkę-Po raz drugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 21:59 źle się ustawił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 Re: Boruc, zawaliłeś bramkę-Po raz drugi IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 06.06.07, 23:44 25 metrow do bramki a on liczy na mur? amatorszczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesko Re: Boruc, zawaliłeś bramkę-Po raz drugi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 08:41 no pewenie zgadzam sie, to byla potencjalna bramka przed oddaniem strzalu a BOruc ja tylko ulatwil szkoda gadac!!!!pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxx Re: Boruc, zawaliłeś bramkę-Po raz drugi IP: *.tpnet.pl 08.06.07, 14:39 mur też źle ustawił. A piłka leciała baaaardzo wolno. Ja bym zdążył do tej piłki. MacBoruc to przereklamowany bramkarz z dobrym menago jedynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamo64 boruc to burak IP: *.tychy.us 06.06.07, 22:37 Mowilem Wam ze boruc to burak, nie wierzyliscie mi, ba niektorzy obrazali mnie. A ten burak dalej mysli ze jest pepkiem swiata i popelnia kardynalne bledy. Cale szczescie, ze napastnicy armenii to nieudacznicy, bo mogli nam strzelic kika bramek, szczegolnie pod koniec meczu, bo ten burak boruc wciaz nie wiedzial co robic wychodzic po pilke czy stac w bramce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janoboktoinny Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:46 To nie był tydzień Boruca, Żurawskiego, Smolarka i wielu innych... no ale.. Nic się nie stało, szanse jeszcze mamy. Trzeba wierzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irlandia Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: 87.192.160.* 06.06.07, 19:57 w sentanta sport(kanal irlandzki)komentator powiedzial dyplomatycznie ze widac ze jest za ciezki...bo jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdegustowany Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:48 Tak z taką sylwetką trudno fruwać w bramce. A w ogóle potrafi on wybić piłkę w pole? Bo dziś walił po autach. Choć nr 1 dziś jest Jacek Bąk, tak doświadczony, a taki głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.netis.net.pl 06.06.07, 19:49 Weźcie ludzie dajcie spokój ...Arczi to tylko człowiek! Jak jesteście tacy mądrzy to wyjdzcie na boisko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek^ Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.galileusz.3s.pl 06.06.07, 19:51 1. Nam za to nie płacą. 2. My nie uważamy się za gwiazdy. Dobry bramkarz obroniłby taki strzał bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: 212.93.55.* 06.06.07, 20:06 1. Tobie za ocenianie pilkazy tez nie placa 2. Zamknij sie i ogladaj mecze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek^ Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.galileusz.3s.pl 06.06.07, 21:22 Co nadal nie zmienia faktu, że dobry bramkarz by to obronił. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adao64 boruc to burak IP: *.tychy.us 06.06.07, 22:39 Mi nie placa za ocenianie, ale to ja place temu burakowi za granie!! A ten gruby wieprz puszcza frajerskie bramki. KPW????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesko Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 08:48 chlopie, wez nie krytykuj klienta bo ma racje a zamknac to sie moze byly prezydent Francji..... pozdro i w krytyce trzebna byc obiektywnym a w tej sytuacji niestety Boruc zachowal sie naprawde jak nowicjusz!!!! pogadaj z kims kto zawodow jest bramkarzem pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Marcina Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.tpnet.pl 08.06.07, 14:43 1. Gdybym naraził swoją firmę na porównywalne straty co Boruc naraził PZPN swoimi "interwencjami" już dawno bym z roboty wyleciał. 2. Owszem będę oglądał mecze. Ale nie tzw. reprezentacji z Borucem i Żurawskim - graczami na poziomie B-klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek ok, czemu nie IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 19:52 Boruc przy tej bramce był źle ustawiony, pół kroku zbyt blisko swojego lewego słupka, no i przy strzale właśnie tego pół kroku zabrakło. serio źle się ustawił, wiem bo byłem bramkarzem, a takie błędy, jak sie przyjrzeć, to widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: ok, czemu nie IP: *.aster.pl 07.06.07, 02:24 tak ja też byłem bramkarzem, grałem w superlidze i w reprezentacji i to był błąd trenera, mam największe doświadczenie, jestem szczupły i skaczę jak sprężynka. Benhaker goł ełej, nasi kibice są najlepszym selekcjonerem, powinien grać Jerzy Dudek, Engele i Gmochu pomogą zawsze, doradzą, narysują po meczu jak to powinno być. A od czego mamy konkursy sms, w końcu to mu płacimy za to wszystko, nam się należy decyzja, jaka drużyna marzeń przegra, niech naród postawi na swoich pupilów, w końcu kto wie lepiej niż wy? W nagrodę proponuję najlepszemu selekcjonerowi występ na boisku w następnym meczu w roli kapitana drużyny, będzie tworzył taktykę i drygował grą. No i ostatni postulat, niech w reprezentacji grają tylko gracze z polskiej ligi, wszystkim pseudokibicom będzie łatwiej słać joby na graczy którzy grają w innej niż ich ukochana drużyna, czasami niektórzy zapominają o tym co się działo parę sezonów wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Boruc - wstretny grubas IP: *.cust.tele2.se 07.06.07, 04:09 Co to za belkot ? Nawet nie eksperci widzieli, ze Boruc nie daje sobie rady w Baku. Spowolniony refleks, sam musial dac sobie w morde, aby zaczac choc troche grac. Dlatego niezrozumiale, ze Leo wystawil go z Ormianami (czytaj Armencami). Przykre, ze taki dobry bramkarz roztyl sie i jak Dudek laduje sobie brame za brama. Boruc na dzisiaj jest zbyt wolny, i refleks opozniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur zdecyduj! Re: Boruc - wstretny grubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 08:27 Jeśli wolisz być hoolsem to ok. żryj te wieśmacki. Ale jeśli chcesz jeszcze trochę pobronić to oprócz właściwej diety potrzebujesz dobrego psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesko Re: ok, czemu nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 08:43 masz absolutna racje i CI ktorzy choc troche sie znaja rowniez to potwierdza pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesko Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 08:46 KObieto a kto go prosil o to by gral w reprezentacji??? skoro sam wybral taka droge kariery to niech gra jak umie najlepiej a jak nie ma dnia to niech poprosi o zmiane dla dobra reprezentacji a nie dal zaliczenia kolejnych meczy by miec statystyke wieksza??? no tu chyba chodzi nie tylko o niego??? prawda? bo jezeli on gra dla siebie to nie powinno byc miejsca dla takich w repezentacji Pamietaj ze to powinien byc zaszczyt ale niestety chyba tak nie jest pa i dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Boruc podziękuj Bąkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:50 za faul jakby sprzedał mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Boruc podziękuj Bąkowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:52 moze znowu do niego dzwonili lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hwehe Ormianie dali Bąkowi więcej niż Belgowie IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 19:53 więc dał się skusić i sfaulował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze kibic Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:54 Nie wiem co w Szkocji się jada, ale co by to nie było, to Boruc mógłby zrzucić parę kilo, łatwiej oderwać się od ziemi i w końcu coś wybronić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibbic Żuraw - drewno, Boruc - tłusty gwiazdor IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 19:54 co oni robią z tymi piłkarzami w Celticu Glasgow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole Wojciech Skaba do kadry !! IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 19:57 albo ktokolwiek inny, dopóki Boruc nie złapie formy. od mundialu w Niemczech nie zagrał ani jednego naprawdę dobrego meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:01 zgadzam sie boruc to tlusty parnik, taki kloc na bramce to oslabienie reprezentacji, przeciez to dobry wieprzek, z nim na targ i na handel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: 195.172.38.* 07.06.07, 07:54 I sprzedac rzeznikowi! Bylyba gora tlusciutkich MacBorucow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guzikow Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: 80.54.86.* 06.06.07, 20:06 Boruc ,palancie ,gdybys byl dobrze ustawiony to bys obronil, jestes marnym bramkarzem ktory tylko fochy robi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:07 Nie zgadzam sie z opinia Juhasa. Moim zdaniem, Artur Boruc jest jedynym dobrym zawodnikiem w naszej reprezentacji. Gdyby nie on, juz dawno pilkarze straciliby uznanie kibicow. Boruc to rewelacyjny bramkarz!!!! <<ARTUR IS THE BEST>>!!!!:*:*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatka Dzieki Borucowi ogladamy bramki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:09 Gdyby nie Arturek mecz bylby taaaaki nudny. On zawsze cos smiesznego zrobi! Az chce sie ogladac ta glupia pilke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poe Ewelina! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:21 Ty chyba dwoch ostatnich meczow nie ogladalas.... albo pomylilas dzis bramkarzy!!! Po Armenii widac, co moze dobry bramkarz! Przeciez to tak naprawde on dal im zwyciestwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul. Wiślna nie przejmuj się walnij se podwójne frytki IP: *.sjo.agh.edu.pl 06.06.07, 20:12 nie przejmuj się walnij se podwójne frytki, a poza tym, jest dobrze, nasz szołmen się nie przejmuje, pewnie, tak jak przed meczem LM z Milanem, zaraz powie że nie wie na którym miejscu Polska jest w tabeli, i kto gra w Portugalii i Serbii, bo jego interesuje tylko Legia, i z kibicami L chciałby jeździć na wyjazdy i prowadzić doping od siebie dodam że trzeba być optymistą, jeszcze aż 5 meczy może nami, można powalczyć a jak nie to są eliminacje do MŚ, może nam nie zabiorą EURO 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdfsf Re: nie przejmuj się walnij se podwójne frytki IP: *.smrw.lodz.pl 06.06.07, 20:16 Wy jesteście głupi czy tylko udajecie? Przeciez na luzie wejdziemy do Me 2008 jak nie z 1 to z 2 miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urban Re: nie przejmuj się walnij se podwójne frytki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:19 z takim luzem z jakim dzisiaj nasi grali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poe Na jakim luzie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:24 Spojrz sobie w tabele, ok? Portugalia i Serbia zagraly dwa mecze mniej od nas, a wydaje mi sie, ze 1.maja obiektywnie lepszych pilkarzy (i pod wzgledem talentu i wyszkolenia), 2.sa w wyzszej pilkarsko formie. Ale wierze w Leo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
goodwater Wszystko wróciło do normy ! 06.06.07, 21:53 Mimo to dzięki Ci Leo! W 2030 nie będą pamiętać lat 70-tych ale napewno będą wspominać historyczne zwycięstwo z Portugalią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wszystko wróciło do normy ! IP: *.tpnet.pl 08.06.07, 16:04 i będą też pamiętać historyczną klapę z Armenią i "genialne" interwencje Borucburgera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik No właśnie spasł się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:16 A z jego podejściem i wagą to niedługo do Legii wróci jak go zechcą, szkoda że Kowala do bramki nie dali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poe Dobrego bramkarza poznaje sie po tym, ze potrafi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:17 obronic ten jeden, dwa decydujace strzaly w meczu! Po cholere nam taki bramkarz, co tylko niegrozne strzaly zlapac potrafi. Boruc z taka waga i w takiej formie ze skladu woooon! Inna sprawa, ze wyroznienia naleza sie takze Dudce za caloksztalt i Bakowi za pomyslowosc... Taki stary kon, a taki kretyn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotva Re: Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: 89.101.12.* 06.06.07, 20:20 "Bo trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść NIEPOKONANYM" panie Żurawski- podciągnąć formę w domu a nie w meczach międzypaństwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.wist.com.pl 06.06.07, 20:27 jak ma byc tak jak w MS ze nie wyjda z grupy tylko sie osmiesza to niech lepiej nie awansuja i obywatelom wstydu nie robia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackenzie Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: *.idev.pl 06.06.07, 20:37 Parę kilo mniej i byś obronił. Boruc w bramce to pomyłka, 2 ostatnie mecze to udowodniły. Nonszalancja, a przede wszystkim brak bramkarskiego szczęścia w kluczowych sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth Boruc: dawno nie byłem taki tłusty IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 20:45 dać szanse następnym: kuszczak, fabiański będą lepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man Utd Re: Boruc: dawno nie byłem taki tłusty IP: *.mmpnet251.tnp.pl 06.06.07, 20:54 Boruc na ławę, albo z powrotem do Glasgow. powołać Kuszczaka. To teraz najlepszy polski bramkarz i gra w najlepszym klubie na świecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger Re: Boruc: dawno nie byłem taki tłusty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 21:05 Lubię Manchester,ale nie jest to(obecnie)najlepszy klub na świecie.Potrzebujemy bramkarza,który gra regularnie-Kuszczak niestety nie gra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Boruc: dawno nie byłem taki tłusty IP: *.cust.tele2.se 07.06.07, 03:54 Coz tego ze Boruc regularnie gra ? ZERO ? Widziales jaki byl niemrawy, otumaniony, grubas jeden. Tlusty i dupa mu rosnie. A jak gruby to nie mial sily czym oddychac w goracym klimacie. Poza tym zdolowany. Liczyl na przejscie do Arsenalu, a tu klapa. Nie oszukujmy sie, zawalil bramke, bo mogl sie spodziewac strzalu nad murem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldii Re: Boruc: dawno nie byłem taki tłusty IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 22:38 mecz z Kolumbia pokazał że każdy popełnia błedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allow Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: 212.191.172.* 06.06.07, 21:06 Bramka stracona przez GRUBASA Boruca. Najsłabszy bramkarz w historii reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss Boruc: Myślami byłem w Arsenalu? IP: 62.233.164.* 06.06.07, 21:15 Moim zdaniem on nie powinien mieć szansy gry w reperezentacji www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berbeć Boruc: Nie pieprz ze byłeś w stanie tego obronić IP: *.devs.futuro.pl 06.06.07, 21:15 Jestes cienki jak Bolek tylko wyreklamowany nic pozatym,a zresztą szkoda dla ciebie zabierać głos palancie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Prasa podkarpacka-Boruc w Karpatach Krosno IP: *.c28.msk.pl 06.06.07, 21:21 Staraja się również o niego Hetman ZamosC i Znicz Pruszków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK Boruc: Nie byłem w stanie tego obronić IP: 83.238.145.* 06.06.07, 21:22 Popieram,za gruby w dupie i za chudy w uszach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Spojrzeć prawdzie w oczy IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 21:32 Zejdźcie na ziemię. Jeden mecz reprezentacji wyszedł na medal: z Portugalią. To był przypadek. A Portugalia nas zlekcewazyła i dostała za swoje. Dopisało nam także szczęście, które wazne jest dla kazdej druzyny, nawet Włoch czy Portugalii. W Portugalii dostaniemy lanie, jak Belgowie, minimum 2:0 lub 3:0. Zastanówcie się, jak może być świetna reprezentacja złozona ze średnich lub poniżej sredniej europejskiej piłkarzy? W dodatku takich, którym woda sodowa uderzyła do głowy. A arogancja trenera? Że niby psa by nie wyprowadził na takie boisko. Przeciez to się udziela. Dostali zimny prysznic i... tyż nic. Adieu ME. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldii Re: Spojrzeć prawdzie w oczy IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 21:50 zal mi dupe sciska kiedy my polacy tylko kurw...... potrafimy sie uzalac, wytykac bledy innym, na kazdym forum jakie by nie bylo jest wytykanie , znajduje sie zawsze tysiac osób które mają coś do napisania żenada albo jestescie dzieciakami którzy mają dostep do internetu i chcą sie wykazać albo matołami którzy zajmują zbedny czas ludziom na czytanie tych postów . POLSKA REPRA JEST JEDNA MA DNI LEPSZE I GORSZE LEO ZROBIł DUżO I JESZCZE ZROBI osadzanie pojedynczych zawodników nie ma sensu. MY POLACY ZAWSZE SZUKAMY WINNEGO. ARTUR TRZYMAJ SIE !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOLDII Re: Spojrzeć prawdzie w oczy IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.07, 21:57 mało tego czepiacie się Artura jakby on się wepchał na siłe do REPRY czemu nikt nie napisze "Ty ślepy Leo kogo wystawiłeś na bramke" Zanim rzucisz w kogoś kamieniam najpierw spójrz na siebie Polsko Do BOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś